Utdrikkingslag!

Jeg har ikke glemt å poste innlegg om utdrikkingslaget som var på Lørdag altså, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Men her kommer det endelig!

Mamma hadde som nevnt tidligere utdrikkingslag på Lørdagen. I stedet for typisk standard utdrikkingslag hvor man finner på tull med kommende brud, så dro vi heller ut og spiste middag, drakk og koset oss sammen. Kvelden startet hjemme hos mamma med Vin og hyggelig selskap, men jeg tok til takke med…..


…Deilig godis. Jeg drikker jo ikke alkohol sååå…

Vi ble plukket opp av taxi hjemme hos mamma, og deretter gikk turen til OlavsPub. Der har jeg aldri vært tidligere, men det var  en veldig koselig plass.

Noen drakk vin, mens andre drakk vann (les; MEG)

Me and sis:

Jeg bestilte meg en herlig salat. Den var SUPERgod!!! Utrolig hvor mye bedre salat smaker ute, enn det gjør når man lager det hjemme! 

Vakre mamma, Bride to be <3 <3 <3 

Etter noen timer på OlavsPub dro vi videre til Bari. Bari er en plass jeg liker veldig godt (kjæresten har faktisk jobbet der tidligere)

På Bari fikk vi drømmebordet rett ved vinduet og goood utsikt. heheheh

Jeg tok kvelden tidlig og dro hjem i 10 tiden. Men da hadde jeg vært med maaange timer likevell. Hadde ikke barnevakt lengre enn til klokka 10, og da var det på tide å ta kvelden. Luaks hadde ikke sovnet heller, og var veldig glad da mammsen kom hjem 😉 Hadde en superkoselig kveld, den var rett og slett perfekt! 

2 kommentarer

Siste innlegg