Summer is back

I dag sov gullstjerna mi til 08.30, og er ikke det Luksus når man har småbarn, så vet ikke jeg?! VI sto opp og spiste frokost, og lekte sammen i mange timer. Helgene handler om kvalitetstid med familie, og det er så godt å ha hele dagene sammens med Lukas!

Etter dagduppen skulle vi ut på trilletur med grilling sammens med svigers og tanten, onkelen og søskenbarnet til Lukas. Været var helt magisk og sommeren var på besøk! Vi gikk på trilletur i skogen ved oss, og slo oss ned på grillområdet etter en liten trilletur. Lukas gikk det meste av turen selv, han elsker å gå på tur. Da vi kom frem til grillområdet spilte jeg fotball med Lukas og Sebastian, mens resten av gjengen rigget opp grillutstyret.

Vi koset oss med masse god mat. Elsker slike familiestunder. Luaks synes grillmaten var supergod og spiste masse. 

Plutselig kom det noen jenter ridende på hester.. Lukas og Sebastian fikk klappe hestene, og det var kjeeempe stas! 

Rett etter grillinga og familiekosen kjørte jeg, samboeren og Gullstjerna til Tiller og møtte et vennepar. Vi var ute leeenge og leket med småttisene i sola, og Lukas fikk både rusje rusjebane, disse, kjøre bil og leke i sandkassa. Etterpå fikk vi være med inn  å se nye leiligheten de har kjøpe, og Lukas leket med de 2 barna deres. Vi dro hjem da sola gikk ned og Gullstjerna skulle sove <3

Denne helga har vært superduper <3 <3 <3 

5 kommentarer

Siste innlegg