• 30.03.2014, 21:43

Summer in the air


Åh som jeg elsker å våkne opp til solskinn inn vinduet! I går hadde vi en fantastisk dag i Trondheim, og det måtte vi selvfølgelig nyte fullt ut!

Jeg og Lukas Christopher ringte til søs og Ariana og avtalte å treffes. Vi skulle gå en tur, men jeg tenkte ikke på at det kunne ha vært lurt å ta med vogna. Vi skulle jo trossalt på "langtur"! Heldigvis har søs 2 vogne, så vi fikk låne den ene. Før vi tuslet på tur måtte småttisene få litt solkrem på kinnene, for L ble faktisk litt solbrent her om dagen.

Vi tuslet innom butikken på veien og kjøpte noe godt til småttisene før vi la ut på tur. Vi gikk ganske langt, og stoppet på mange forskjellige lekeplasser underveis. Vi koset oss skikkelig i finværet <3 Lukas gikk mye selv også, han er jo så vant til å gå på turer og er kjempe flink! Tror vi var ute i rundt 3 timer!! Herlig!!

Da vi dro hjem litt senere, gikk vi ut igjen, sammen med pappsen denne gangen. Vi dro både på sykkeltur og skogtur. Da fikk L gå selv hele veien. Det var også en superkoselig tur. Elsker å være ute i finværet

Ronja <3

30.03.2014 kl. 22:03
Ser ut til at dere har hatt en utrolig fin dag i sola hvertfall :)

Ha en fantastisk kveld videre <3

miinemor

30.03.2014 kl. 22:25
Så fine bilder ♥

Stine D. Furuhaug

31.03.2014 kl. 02:16
Ser ut som dere hadde en fin dag i Trondheim med fin-vær og mye kos :)

Fine bilder :)
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits