• 05.07.2014, 23:15

Oi oiii


Jeg tror aldri jeg har vært så spontan før!!! På torsdagen skulle vi bestille sydentur til neste dag, men før vi skulle bestille, dro vi på shopping og kjøpte inn sydenstasj! Lilleprinsen koset seg til bestemor imens vi shoppet og koset oss på en aldri så liten mini-date i byen!

Vi var ivrig på å bestille tur da vi kom hjem klokka 8, så skuffelsen var stor da allle turene vi har sett på tidligere var utsolgt!! Vi fant rett og slett ingen ledige plasser på noen sider, og sydentur dagen derpå kunne vi se lenge etter.

Så foreslo sambo at vi kunne lete etter flybiletter og ordne med hotell selv. Vi fant sykt billige biletter til kreta, og kreta tenkte vi passet bra for en liten familie, vi har vært der før, og det er en rolig plass. Vi betalte kun 500 pr pers hver vei. Bilettene bestilte vi 00.30 natt til fredag! Og flye gikk 5 timer senere! Sick!! Hadde ikke pakket/sovet/eller noe.

Og før vi kunne pakke måtte vi finne hotell. Der fikk vi goood hjelp fra søs og endte opp med et populært familiehotell. Det ble ikke noe søvn på oss for å si det slik, for vi måtte dra halv3 på natta. Lilleprinsen synes det var spennende og lurte på hva som foregikk når han ble vekket midt på natta!

Jeg er overrasket over hvor spontan vi var da vi bestilte reise halv 1 på natta, men så utrolig glad jeg er for det! Her storkoser vi oss nemlig

Kos dere :)
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits