• 25.10.2014, 23:40

Hektisk småbarnsmamma


Long time, no see! Sånn er det å være hektisk småbarnsmor, det er jammen meg bloggen det går utover! Have you missed me? Høhøø...

I dag dro jeg og lilleprinsen en kjapptur på city syd sammen søs og Ariana. Vi måtte nemlig få tak i en liten oppmerksomhet til pappa som har hatt bursdag, for i kveld var vi invitert på en finere middag for å feire! Citysydshopping er ikke bare-bare på en lørdag, hverken når det gjelder å finne parkering,komme seg frem eller om man vil unngå kø. På lørdager slipper man ikke unna.

Turen ble unnagjort så fort vi greide, men vi måtte selvfølgelig inkludere en tur på dyrebutikken for å beundre dyrene, en runde i heisen, isspising og handling i samme slengen. Koselig var det iallefall!

På kvelden var pappsen hjemme med prinsen mens mammsen dro på restaurrant med resten av familien og storkoser seg! Og da mener jeg virkelig STORkoset seg!!!

Maten varubeskrivelig god, med mange fantastiske smaker! For en smaksopplevelse!!!!

Og desserten var himmelsk! Vi storkoset oss i hyggelig selskap, og det var topp stemning hele kvelden! Nå er jeg mett og fornøyd;)

Reisen Til Trondheim

25.10.2014 kl. 23:43
Nå fikk jeg utrolig lyst på mat, haha :D
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits