• 26.12.2015, 23:10

Lite visste vi da


Første juledag hadde vi dobbelbooket; Lunsj en plass, og middag en annen plass!  Herlig! Det er mye man skal rekke i løpet av jula, og mange man skal rekke å besøke. Og noen ganger må man ta to på en dag for å rekke gjennom alt. Dagen startet vi med en fantastisk frokost/lunsj hjemme hos en av fadderne til våre barn, nemlig  Johnny. På menyen sto det nybakte brød, eggerøre, laks og mye annet godt. Ariana var der også, noe som var veldig morro for lilleprinsen. De leket seg med en av julegavene prinsen hadde fått.

Vi dro til Johnny i 12tiden, sultne og uten å ha spist frokost, hele gjengen. Skal sies at vi sov til klokka 10 alle mann inkludert de to småttisene våre. Så vi sparte oss til serveringa hjemme hos Johnny, og det er jeg jammen meg glad for. Det er mye mat som inntaes i disse juletider, og nok blir det likevel!

I løpet av de 4 timene vi var hjemem hos JOhnny på Grillstad Marina så blåste det opp til skikkelig storm. Lite visste vi da hva som ventet oss på kvelden, og neste dag. Nemlig SNØØØØ!! (men det er en annen historie) Det var meldt OBS varsel pga storm, og bygningsmaterialer fløy løst på Grillstad. Jeg liker ikke å kjøre i slikt vær, men da vi skulle videre klokka 16 gikk det overraskende bra. VI merket ikke noe til det såkaldte ekstremværet da vi var i bila. 


Prinsessa hadde på seg nykjolen som hun fikk i julegave fra Tante Marty <3 Nydelig kjole på en nydelig jenteLINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits