Barnas Skidag

I dag hadde vi på vekking klokka 7, og det er ikke normalt på en SØndag her i huset. Men klokka 10 skulle vi møtes i Granåsen på Barnas Skidag, og allerede klokka 9 var vi ut dørene. Vi tenkte det var lurt å være tidlig ute, for på slike dager er det alltid stappfullt med folk. Det var perfekt å dra så tidlig, for vi fikk ordnet med en super parkeringsplass, og det hadde ikke rukket å blitt kaos enda. VI fikk hentet ut startnummer uten noe kø, og fant oss en perfekt plass i bakken.

I granåsen møtte vi Barnas fadder, Johnny, Onkel Timo, så kom Søs med sin lille familie. Svigers til Søs var der, og etterhvert kom pappa en tur også. En herlig gjeng, som storkoset seg i solsteiken. Enn å være så heldig med været på en slik dag! Knallblå himmel og strålende sol. Solen varmet bra også.

Etter å ha gått runden i løypa, grillet vi pølser på engangsgrill. Etter å ha spist oss god og mett på både pølser og marshmallows, aket vi masse ned bakkene. Det var utrolig morro, og det gikk så fort at jeg ikke greide å unngå å hyle, hahah

Barnas skidag var virkelig stas, og dette skal garantert gjentas! Kjempe populært både for store og små. Det var så mye morro å finne på for barna mange konkurranser, og alltid premier til alle. VI fikk med oss både medalje, sekk, 2 skjerf, lue, ballonger ++ hjem derfra. 


Her er vi å går i skiløypa sammens med lilleprinsen


Premieutdeling:


Stemningsbilde

0 kommentarer

Siste innlegg