• 19.04.2016, 21:26

I barnegarderoben: Memini Bloomer


Jeg elsker alt  i kolleksjonene til Memini. Hver gang det kommer nyheter blir jeg helt forelska. Enn det, forelska i barneklær! De har så mye lekkert, og jeg har masse i garderoben til begge småttisene fra Memini. En av favorittene i garderoben til Prinsessa vår er en Bloomer i fargen Faded rose. Den er så fin, og kan kombineres med så mye. Jeg elsker å ha den sammen med hvit strømpebukse og hvit kravebody, og gjerne med denne overdelen fra Wheat:


I går kombinerte jeg den med en rose body fra Newbie, noe som var utrolig søtt. Når det kommer til ulike kombinasjoner er det kun fantastien som stopper, en bloomer passer til nesten alt! Denne blommeren hører til forrige kolleksjon, men de har noen som er litt annerledes i året kolleksjon også. Den prinsessa har er i størrelse 9 måneder, men kan fint brukes enda. 

 

Henriette Celin

19.04.2016 kl. 21:56
Så søtt alt dette var! og er sikker på at komboen er veldig fin også ^^

LINDA H JOHNSEN

19.04.2016 kl. 23:26
Henriette Celin: ja,ikke sant?:)
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits