• 26.02.2017, 12:04

Jeg ble så utrolig glad


Da jeg fikk problemer med ryggen for noen år siden, så måtte jeg innse at tiden med høye hæler var forbi. Ryggen min tåler ikke slike sko, og jeg får problemer i lang tid fremover om jeg velger å gå med hæler. Trodde jeg iallefall.. Det er så lite som skal til før ryggsmertene kommer, og jeg må være forsiktig med det meste. Jeg har alltid elsket høye hæler, så å pakke bort disse skoene var en tøff oppgave.

Jeg ga bort en del sko, kastet noen, og solgte unna noe. Men de aller fineste skoene tok jeg vare på. Jeg greide ikke å kvitte meg med alle, for selv om jeg ikke kunne bruke de, så er de så utrolig pene å se på. Det skal nevnes at jeg har over 300 par sko, så en lite opprydding var bare greit. Men de fineste kunne jeg ikke la gå, og det er jeg veldig glad for nå. 

Da vi var i 70årsdag for noen uker siden så valgte jeg å ha på et par høye hæler. De var ekstremt høye, men siden ryggen har vært bra så lenge så tok jeg kjangsen. Å vet du hva? Jeg angrer ikke et sekund. For jeg beviste for meg selv at slike sko ikke skader ryggen. Jeg fikk ingen problemer i ettertid, og jeg kunne ikke vært mer glad. Nå har jeg funnet frem de høye hælene mine igjen, og gleder meg til å bruke dem! 

lisarorvik

26.02.2017 kl. 12:17
Så bra å høre, høyehæler er jo så fint :)

LINDA H JOHNSEN

26.02.2017 kl. 12:26
lisarorvik: ja, det løfter virkelig antrekket :)

Iselin Renée

26.02.2017 kl. 12:47
Fine sko :)
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits