• 03.04.2017, 20:01

Hun er så flink!


Her om dagen var vi invitert på middag hos søstra mi, og det er alltid like hyggelig. Ingen er flinkere til å lage mat enn henne, og hun kan trylle de enkleste rettene til gourmemat! Hos henne blir vi alltid skjemt bort med den fantastiske maten. Hadde jeg bare vært en like fantastisk husmor som henne. Men er det en plass jeg ikke stortrives for å si det mildt, så er det på kjøkkenet.

Vi var hjemme hos henne noen timer, og det var stas for barna. Lillesøster leker med søskenbarnet sitt Emma, mens storebror leker med Ariana. Søstra mi har også et diigert badekar, så nesten hver gang vi er på besøk så blir det bading. Moro! Noen bilder fra fine huset til søs:


Har vært litt fraværende i det siste av diverse årsaker, men kommer tilbake til det litt senere. Ha en strålende aften alle sammen! 
 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits