• 04.04.2017, 13:29

Det må være farlig


Jeg har vært bevisst på dette lenge, men ikke orket å gjort noen endringer - helt til nå. Endelig våknet jeg og innså hvor farlig det faktisk er for kroppen å holde på slik jeg har gjort. Da tenker jeg ikke bare på vekt og utseende, men på helsa. Helsa er absolutt det viktigste! Sjokolade har vært min store avhengighet de siste årene, og jeg tror ikke jeg overdriver når jeg sier at jeg har spist 400 gram sjokolade hver eneste dag.

Forrige uke tok jeg et valg. Nå var det nok, jeg tror ikke kroppen tåler dette kostholdet lengre. Nå var det slutt på sukkerholdige varer og godteri i ukedagene. Sukker skulle erstattes med trening og sunn mat. Var utrolig spent på hvordan det skulle gå, da jeg har vært ekstremt sukkeravhengig.

Heldigvis kan jeg nå, en uke etter oppstart, si at dette har vært lekende lett. Overraskende lett faktisk, og jeg kan undre meg selv over hvorfor jeg ikke har tatt dette valget tidligere. Fra å være avhengig av sukker, så kjenner jeg kroppen heller craver sunn mat, noe som er en veldig god følelse. Jeg har fått så utrolig mye mer energi, og fra å blekke utmattet klokken 21 hver kveld, så holder jeg det gående til 01 på natten fordi jeg er så energisk at jeg ikke greier å legge meg. Det føles bra! Er utrolig glad jeg endelig tok dette valget. Bedre sent enn aldri!


Dette har blitt en av mine nye frokostfavoritter; Skyr yoghurt med granola og blåbær. 


 


Ha en strålende uke alle sammen! Snart er det påske, og da er det lov å kose seg litt ekstra. Tilogmed for meg! 

Sandra Marie

04.04.2017 kl. 13:40
Det er så deilig når man kommer inn i en slik rutine, man får mye mer energi osv! :D Sukker er egentlig bare dritt, men må til av og til :-p

LINDA H JOHNSEN

04.04.2017 kl. 22:24
Sandra Marie: enig, det er en utrolig herlig følelse :D
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits