• 11.04.2017, 19:56

Den årlige påsketuren


I helgen dro vi på hyttetur på hytten til Johnny, barnas fadder. Hytten befinner seg på Fosen, så det er ikke lengre enn rundt to timers kjøretur. Været var veldig bra på Fredagen, da var vi ute å tente bål og gikk tur i marka. På Lørdagen derimot, var det skikkelig innevær. Men til tross for været, så dro vi på en liten tur likevell. Ingenting er så godt som å komme inn i varmen etter en tur ute i snø/regn storm.

Johnny hadde pyntet med masse påskepynt, og det var skikkelig påskestemning. Han disket opp nydelige retter, og ordnet med noen fantastiske frokoster hver dag. Både med egg, bacon, stekte pølser og mye annet godt. Nesten som en liten hotellfrokost. Vi har storkoset oss hele gjengen, det er så godt å koble av på en slik hyttetur hvor man hverken har internett eller tilgang på strøm for å lade telefonen. 

Sandra Marie

11.04.2017 kl. 20:00
Så utrolig herlig :D

kreativemeeg

11.04.2017 kl. 20:04
Så utrolig koselig :)
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits