• 07.05.2017, 12:00

Familie Event


I helgen hadde vi ingen spesielle planer, men ofte blir det slik at vi finner på utrolig mye likevel. Denne helgen var intet unntak. Lørdagen startet vi med at jeg og lillesøster dro på en del ærend, vi måtte handle inn til helgen, levere noe en plass, og hente pakker på posten. Etter dagens dupp pakket vi sakene og dro til Rotvollfjæra.

I Rotvollfjæra var det et familiearrangement for barn, hvor de serverte mat, viste frem krabber, og hadde konsert. Barna fikk leke i fjæra, kaste steiner i vannet, hilse på krabber å leke på den store gressplena. VI hadde med oss grillmat, og selv om været så ut til å bli dårlig, hadde vi ekstremt flaks med at det var opphold hele tiden vi var der. 

Da vi dro på krabbejakt var vi så heldig at vi fant en diiiger krabbe. Det var spennende, jeg er jo så redd slike småkryp. Men lillesøster, hun fantes ikke redd og synes bare det var spennnede. Storebror var borti krabben han også, men det var bare A som var tøff nok til å holde i den. Da vi dro fra fjæra hilste vi på dyrene på gården som lå like  ved. Det er jo så koselig med gårdsdyr.


Etter en fantastisk utflukt i fjæra dro vi på Kapten Gullix lekepark. Det hadde vi lovet barna, og selv om vi hadde vært på stranda i flere timer, var det bare å stålsette seg for litt action i lekeland. VI hadde det supermoro, og jeg ble med maange runder i sklia. En superfin Lørdag med andre ord. 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits