• 19.06.2017, 18:39

Nærmer seg slutten


Den nest siste dagen vi hadde på Mallorca tok vi taxi inn til Alcudia. Stranden på Alcudia er helt magisk, og ekstra fin er den i solnedgangen. Vi endte opp på en restaurrant som hadde rekord lang ventetid, og for oss med små barn som begynte å bli både trøtte og sultne så var det en dårlig kombinasjon. Men maten var god, og da maten ble servert var stemningen god.

Etter middagen fikk barna være med på "tivoli" hvor de fikk hoppe på trampoline i strikk. De hoppet superhøyt og hadde det veldig moro. De minste barna måtte være tilskuere, og var egentlig ganske uenige i at de skulle stå å se på. Det er ikke alltid man kan være med på alt når man bare er 2 år. Etter middagen og en spasertur  i byen tok vi taxi hjem til hotellet og slappet av der resten av kvelden. Det er så utrolig deilig med ferie. Her er noen bilder fra Torsdagen! 

 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits