• 25.06.2017, 20:33

Vi kan ikke la oss stoppe


Her vi bor har vi en tradisjon om stort bål på St.Hans, med både kaker, grilling og god mat. Det har alltid vært godt oppmøte, men på Fredagen var alt annerledes. Det regnet som bare det, og det var nesten ingen mennesker å se. Jeg  derimot, har bestemt meg for å ikke la regne stoppe meg, for da blir det et kjedelig liv. I Trøndelag regner det jo nesten hver eneste dag, og litt regn kan ikke stoppe oss.

Bålet ble fyrt opp og grillen like så. VI grillet god mat, og hadde litt flax for det var delvis oppholds akkurat da vi laget maten. Det ble servert kaker, og selv om det var dårlig oppmøte, traff vi på noen hyggelige mennesker. Bålet var like stort som alltid, og barna storkoset seg i regnet med både gjørme, søledammer og våt sand. Dette var en suksess til tross for været, og en minnerik dag for alle mann! 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits