• 28.06.2017, 10:36

Et must på Søndager


For meg er den obligatoriske Søndagesturen veldig viktig, spesielt når været er bra. På Søndagen var det ikke noe særlig stemning for Søndagstur her i huset, men etter litt mas og mye overtalelse fra meg så kom vi oss ut på tur til slutt. Lillesøster var ikke helt i form, så hun fikk sitte i vogna det meste av turen.

Det ble ikke noe langtur, men likevell ble det en fantastisk tur. Det er så ubeskrivelig herlig å komme seg ut i marka! Det gir meg så mye. Barna storkoset seg de også, med både mating av fugler og kasting av steiner i vannet. På tilbaketuren utforsket vi en hemmelig sti vi aldri har sett før,som vi måtte klatre over et fossefall for å komme oss til. Deretter måtte vi klatre opp en skråning ved hjelp av et fastmontert tau. Da vi kom i høyden hadde vi utsikt over hele området. Utrolig vakkert, spennende og fint. Her skal vi utforske mer når lillesøster blir helt frisk. 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits