• 16.07.2017, 19:38

En perfekt start på ferien


På Fredagen gikk jeg ut i ferie, noe som var utrolig deilig. Men selv om det nå er sommerferie så skal jeg ikke ligge på latsiden. Da jeg kom hjem på Fredags ettermiddag var det bare å hive seg rundt, pakke det vi trengte, hive med seg alt i bilen, ta med seg barna og legge av gårde på vei til hytta til Bestemor og Bestetor. 

Vi er alltid så heldige med været når vi skal på hytta, og denne Fredagen var ingen unntak. Vi kom frem til Strålende sol og nybakt pizza som mamma hadde laget. Selv om vi var ferdige med maten klokka 20.00 bestemte vi oss for å ta ut båten en tur. Lillesøster hadde sovet hele veien til hytta, så hun var klar for å være våken noen timer ekstra. Er det sommerferie så er det sommerferie altså.
Sjøen var ubeskrivelig magisk i solskinnet. Ingenting er så fint som en sjø som glitrer på grunn av solstrålene. Vi stoppet opp for å fiske i bukta og mamma fikk fisk etter fisk etter fisk. Hun der altså, får alltid fisk! Hun var den eneste som fikk noe på kroken denne gangen, og er alltid den første som får fisk når vi er på fisketur.


Jessica Kristiansen

16.07.2017 kl. 20:18
Så fine bilder!

LINDA H JOHNSEN

17.07.2017 kl. 19:09
Jessica Kristiansen: takk, det er utrolig fint der :)
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits