• 30.07.2017, 11:49

Neste etappe


Etter en alt for god hotellfrokost var vi klare for neste etappe av ferien. Vi bodde to netter i hver by, og nå gikk ture videre fra Stockholm til Østersund. Det er rundt 6 timer å kjøre uten stopp. Da vi dro på denne ferien hadde vi som mål om å pakke lett, men om du ser på bildet litt lenger ned på siden, så ble det etterhver veldig mye stasj å ta med seg. Bare å pakke bilen for neste etappe er et prosjekt i seg selv. Det er godt vi har et stort baggasjerom.

Som fra Oslo til Stockholm, så kjørte jeg så og si hele veien fra Stockholm til ØStersund også. Jeg trives best bak rattet, og stortrives på de fine Svenske veiene. Vi hadde ingen spesielle planer for stopp på veien, så tok det litt på sparket. Da vi kjørte fordi en diger Outlet stoppet vi der, spiste litt og shoppet litt før vi dro videre. Om man ønsker et litt lengre stopp så tror jeg Trollskogen er verd et besøk. Det er cirka halveis på veien. Dit får vi heller ta turen neste gang vi drar på bilferie, for denne gangen startet vi å kjøre alt for sent på dagen. 

Da vi kom frem i Østersund var det utrolig deilig å være fremme, for da hadde turen tatt over 10 timer med all stoppene. Hotellet vi bodde på i Østersund hadde to soverom så det var nok av plass. Utrolig herlig! Vi bode på Scandic Østersund City, og hotellet ligger rett ved gågaten med gangavstand til absolutt alt. 


 

Victoria Larsen

30.07.2017 kl. 13:12
God tur videre!! Veldig fine bilder :)
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits