• 01.08.2017, 19:38

Byebye


Siste dagen i Östersund tuslet vi i byen, både i butikker, i gågaten og nede på stranden en tur. Vi dro også på en stor lekeplass i nærheten så barna fikk utfolde seg før vi skulle på aller siste etappe av bilturen. Da vi kjørte mot Trondheim stoppet vi i Åre og spiste lunsj der, så hjemturen gikk veldig fint. Barna har blitt vant med å kjøre bil i lengre tid, og ble bare mer og mer tålmodig for hver etappe vi tok.

Ferien har vært fantastisk og bilferie med barn kan virkelig anbefales. Vi har sett mye flott natur, mange flotte byer, og hatt mange fine opplevelser både i Norge og i Sverige. En slik ferie er mye dyrere enn en Sydentur, men så opplever man mye mer forskjellig også. Derfor håper jeg virkelig at vi gjentar denne ruten neste år, for dette gjør jeg med glede igjen! 

Dere aner ikke hvor skitten bilen ble etter å ha kjørt så langt. Den ble full av innsekter, som ikke en gang vindusviskerne greide å få bort. Vakker natur på vår veiHåper alle har hatt en super sommerferie!

liksomfruen

01.08.2017 kl. 19:42
Jeg elsker bilferie i Norge og Sverige! Der er så utrolig mye flott natur å se på :)

LINDA H JOHNSEN

07.08.2017 kl. 20:49
liksomfruen: enig, skandinaviaferie er undervurdert:D
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits