• 08.08.2017, 19:05

Han klarte det


På Søndagen hadde vi mye på timeplanen. Først skulle vi på fisketur sammen med Johnny. Som nevnt mange ganger tidligere så er altså Johnny barnas fadderVi møttes ved Svean, og der var også søstera mi med barna sine. Tante Marty ble med hun også, noe som var utrolig koselig. Jo flere Jo bedre spør du meg, det er alltid så koselig å finne på noe sammen. 

Barna fikk prøve fiskelykken og hadde store forhåpninger underveis. Og jammen så ble det fangst også! Det var storebror som fikk fisken, og vi ble mektig imponer! Er det så lett å få fisk da? Fisken  var stor nok til at alle fikk en liten smak. Johnny stod for grillingen og grillet både fisk og pølse, så alle ble stappmette.  Barna er veldig glad i fisk, og jeg tror den smaker ekstra godt når man har fanget den selv! 

 Været var strålende og vi koset oss ved vannet. Barna fikk bade om de ønsket det, vi matet endene som badet i vannet, og vi spilte frisbee! En herlig dag i sensommersolen. Da det var en halvtime til vi skulle ta fatt på ferden videre begynte det å plaskregne! Regnet pøste ned, men faktisk så var det ganske moro det også, fordi det var så ekstremt Mye. Det tok cirka bare 5 sekunder så var alle gjennomvåte. Vi pakket fort sammen sakene og da regnet så ut til å gi seg dro vi på Kino.

Planen var å ta med lillesøster på Kino for første gang, men hun sovnet da vi kjørte mot kinoen. Da fikk heller storebror være med. Vi så filmen Ballerina, og den var mildt sagt helt fantastisk. Jeg begynte nesten å gråte og fikk frysninger flere ganger! Anbefales enten du har barn eller ei. Heheh?

Fredrikke Gustavsen

08.08.2017 kl. 19:42
Ååå hørtes ut som en superfin sommerdag! så herlige bilder <3

Pauline

08.08.2017 kl. 20:17
Så fine bilder du tar! Og de endene var sååå søte!
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits