hits
  • 26.02.2018, 21:24

Veldig imponerende


På Lørdagen var lillesøster i sin første barnebursdag, noe som var utrolig stas for henne. Dette hadde hun hadde gledet seg til en hel uke! Storebror var så heldig at han fikk bli med han også, siden vi ikke fikk ordnet med noe barnevakt da vi skulle i bursdag. Bursdagsbordet til bursdagsjentene var helt amazing, jeg har aldri sett et så lekkert bursdagsbord tidligere. Det var så innbydende og fint, og barna storkoset seg med alt mulig godt å velge mellom.

Etter bursdagen tok jeg med barna slik at vi fik handlet litt mat til helgen. Så var det rett hjem å få på seg uteklær, for å kose seg utendørs er et must i helgene. Vi dro ute å lekte i snøen i flere timer, vi akte ned akebakken, lekte i snøborgen og tuslet på tur i finværet. Vi var ute helt til pappsen kom hjem fra Sverigetur, og da var det godt å komme inn i varmen igjen. Resten av kvelden gikk med til filmtitting, middagskos, og lørdagsgodis.

Alexandra Dagfinrud

26.02.2018 kl. 21:38
Så utrolig pen du er <3

LINDA H JOHNSEN

30.03.2018 kl. 22:09
Alexandra Dagfinrud: aaw, så hyggelig sagt :)

Anette

26.02.2018 kl. 21:54
Så fint det var!
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign