• 22.07.2017, 17:00

On the road


Nå er vi godt i gang med ferien og denne gangen ble det biltur på oss. Vi var jo i syden i Juni, så da er det moro å prøve noe annet nå. Turen gikk fra Trondheim til Oslo, deretter til Stockholm og nå er vi på vei fra Stockholm til Østersund.

Det blir noen timer i bil, men jeg elsker å kjøre bil så det er ingen problem. Den som liker det minst er lillesøster så hun har protestert store deler av veien. Ser ut til at hun har vent seg til bilferie nå, så turen mot Østersund går veldig bra så langt.

Ingen av oss er noe særlig til campingfolk derfor ble det hotellferie på oss, noe som er utrolig herlig! Jeg elsker hotellfrokoster og tror aldri jeg har spist så mye frokost før!

Skal dele mange bilder, tips om utflukter og mye annet når vi er tilbake fra ferieturen som er på Mandagen. Vi storkoser oss på tur og bilferie var jammen ikke så verst altså!

 • 16.06.2017, 02:37

Det sykeste jeg har vært borti


Onsdagen var en meget effektiv dag her på ferie i sydenland! Vi rakk både en tur på stranda, flere timer ved bassenget, shopping, en time med tennistrening og masse kvalitetstid med familien.

Vi tenkte det var greit å bare ta en time eller to på stranden. Barna foretrekker bassenget, men vi voksne elsker å bade i sydensjø, derfor er det greit å dele opp slik at vi får litt av begge deler. Det å bade i sjøen er ubeskrivelig deilig, jeg elsker å slappe av i bølgene! Det blir litt for mye sand for barna sin smak, derfor kan det være greit å avslutte ved bassenget slik som vi gjorde denne dagen.

Da Lillesøster hadde en dagdupp dro vi å spilte tennis. Jeg har aldri før trent i så sterk varme, det var utrolig hardt og nesten så jeg svimte av. Men så moro da!! Tennis er så gøy og jeg er så glad vi fikk muligheten til å spille så mye sammen på denne turen. Det er utrolig bra trening når man får til et ordentlig spill, og tiden flyr fordi man har det så moro!

På kvelden prøvde vi en ny restaurrant. Maten var gid som alltid, men så er ikke jeg en av de mest kresne heller da. Etter middagen dro vi til en slags spillehall hvor barna fikk prøve mange forskjellige karuseller.

Dette er en av de varmeste dagene vi har hatt her, og på kvelden var deg helt vindstille! Og da kom myggen, de svermet overalt og til tider var jeg dekt med 4 mygg! Det ble så ille til slutt at vi måtte gå innendørs, vi kunne ikke sitte på terassen engang fordi der var så ekstremt mye mygg. Nå er jeg 5 mygg"kaker" rikere...

 • 14.06.2017, 23:58

En ny dag i paradis


Ble ikke så mye av blogging i går, for er man på ferie så er man på ferie. Vi lever et skikkelig ferieliv om dagen og tar ossutrolig god tid til det meste. Vi sover gjerne til 09.30 tiden og kommer oss ikke ut før i 10tiden. Men det er jo så herlig da!

 

Vifår jo mange timer i solen uansett. I går valgte vi å være ved bassenget hele dagen, det er jo så greit når man er så solbrent som meg. På stranden er det fort gjordt å bli enda verre, for der er det en herlig liten bris som gjør at man ikke kjenner hvor godt solen egentlig tar!

 

Etter mange timer i solsteiken med både bading og is spising, ble det tennisspilling! Tennis er høydepunktet om dagen, det er jo så forferdelig moro. Barna synes også det er greit å se på mens vi andre trener. Jeg er veldig glad for at ryggen min har taklet tennis så bra, med tanke på hvor lett jeg får smerter!

 

På kvelden dro vi på en restaurrant vi har vært på tidligere, og etter maten dro vi for å være med på barnedisko. Noe som viste seg å heller være skuespill for barna, etterfulgt av ansiktsmaling og et akrobatshow. Veldig moro for store og for små

 • 12.06.2017, 23:58

Noen ganger er det best å holde seg unna


I dag lå vi ikke lenge ute i sola, og de få timene vi gjorde det lå jeg godt tildekt. Solbrennheten har ikke blitt noe særlig bedre, så noen ganger er det best å holde seg unna. Men vi fikk badet en hel del, vi har blitt med på vanngym og kosaoss likevel!

 

I dag gjord jeg også noe annet som jeg ikke har gjort på maange mange år, jeg spilte nemlig tennis!! Åh så gøy det var, selv om jeg spilte som en nybegynner! Dette var moro, og skal garantert gjentas!

 

Jeg rakk så vidt å dusje etter tennisrn før vi skulle møte resten av gjengen for å ta taxi til byen. Det vr på tide å utforske plassen, og det er fint ågjøre på en dag man helst ikke skal ligge i solen hele dagen. Buen var trivelig og stranden var magisk. Tok nesten bare bilder med speilet, så de skal jeg dele senere.

 

Vi spiste middagpå en trivelig restaurrant med utsikt over stranddn. Etter en god middag og dessert dro vi på en lokal matbutikkhvor prisene var en tredjedel av prisen på turistbutikkene, og der handlet vi masse vann, god drikke og masse annet spennende.

 • 11.06.2017, 23:16

Its burning


I går sovnet jeg 0230, senest av alle på denne turen tror jeg. Hadde så mye å gjøre, at jeg ble jo aldri ferdig. Idag startet dagen 0800 og det passet ganske så perfekt! Vi var like ivrige på å komme oss ute i bassenget alle sammen.

 

Vi startet i bassenget først, før vi dro noen timer på stranden. Strandliv hører syden til, men med barn er det mye enklere å holde seg ved bassenget. På stranden kommer det nemlig sand overalt, tilogmed i maten og på drikkeflaska. Etter å ha badet en god del, sola oss og leket masse i sanden tok vi turen tilbake til bassenget. Og det føltes ganske befriende! Looveit!

 

Vi lå ute i maasnge timer, og barna bodde i bassenget! De storkoset seg og det var fantastisk herlig å få sol på kroppen! Helt til nå! Jeg er rød som ingen andre og det svir her og der. Spørs om jeg må ha en solfri dag imorgen, for dette ser ikke bra ut. Selv om jeg brukte faktor 30 og 50!!

 

På ettermiddagen spilte vi golf før vi dro ute å spiste på steakhouse, som var en superbarnevennlig plass med hoppeslott og leker til barna. God mat hadde de også, og alle barna fikk is:D en super fin dag har vi hatt i varmen

 • 11.06.2017, 02:15

Hei fra sydenland


Nå er jeg egentlig helt tidsforvirret og har nesten ikke sett på klokken i hele dag, men jeg tror vi kom frem til hotellet i 5-6 tiden. En plass i mellom der iallefall.

 

Da måtte vi sjekke inn, og jeg ble veldig positivt overrasket over rommene. De var store og fine, med både soverom og stue, kjøkken og stort bad. Her blirdet greit åbo en uke.

 

Dagen gikk veldig fort, så vi rakk ikke utforske området så mye den første dagen. Men vi dro på en veldig koselig restaurrant og spiste en fantastisk pizza, vi fikk handlet inn litt mat, drikke og snacks, og strandleker til barna. (Det er ekstreme priser her foresten, mye dyrere enn i Norge!)

 

Kvelden ble avsluttet på terrassen med spilling og hyggelig selskap og klokken 0130 tok jeg den lengste dusjen på lenge. Det er så deilig at varmvannet aldri går tomt!

 

Slenger med noen bilder fra dagen vår

 • 10.06.2017, 23:07

Verste jeg har opplevd


Idag reiste vi til sydenland, noe vi har gledet oss til kjempe lenge. Vi er en stor gjeng som reiser sammen, for vi reiser både med foreldrene til Alex, søsteren hans med kjæresten og den andre søstra med familien sin. Utrolig gøy for barna å reise med to av søskenbarna som er gjevngamle!

 

Men tilbake til overskriften. Det var ingen enkel sak å komme seg frem til sydenland, det var en ekstrem påkjenning og en veldig ubehagelig opplevelse. Som dere vet så er jeg ikke noe glad i å fly, og flyturen var forferdelig. Vi havnet midt i en jetstrøm som slengte flyet hit og dit. Kaffe og vin ble slengt over folk, og flyvertinnene måtte avbryte serveringen de holdt på med. Jeg tror aldri jeg har vært med på så ekkel turbulens.

 

Landingen var heller ikke mye å skryte av. Da flyet ble svingt til den ene siden ristet det som aldri før. Meget ubehagelig, flyet datt litt ned også og med min flyskrekk var jeg nær å kaste opp.

 

Nå er jeg bare utrolig glad vi kom oss frem til slutt. På flyplassen fikk vi jo en hyggelig overraskelse, vi fik nemlig en heeel buss bare for oss, og svigefar tok over mikrofonen og hadde introtalen. Det var moro det!

 

 

 • 29.03.2016, 21:38

Om jeg kan


I går bestemte jeg meg for at jeg skulle starte med 10 dager sukkerfri fra i dag! For i påska har jeg spist syke mengder godis. Ja, jeg har lett spist både 6, 7, 8 og 9 kvikklunsjer på en dag, pluss smågodt oppå der igjen. Det er jo ikke normalt!

I dag begynte jeg med en sunnere hverdag, så i dag har jeg min første sukkerfrie dag på leeenge! Og det sykeste av alt: jeg har aldri hatt så vondt i magen som nå, og jeg har skikkelig hodepine! Tror kroppen har null sukker-sjokk! Det er vist helt normalt når man skal på sukkeravvenning!

For å være ekstra flink tok jeg en joggetur etter middagen. Det føltes bra!

 • 20.03.2016, 20:50

Puh, overlevde


Da er vi tilbake til sivilisasjonen, etter å ha vært ei helg på hytta uten mobil, strøm, vannklosett, internett og innlagt vann! Uvant men befriende! Og vi hadde en helt fantastisk tur, selv om den kunne ha startet bedre.

Etter vi hadde tatt ferga over fjorden på Fredagskvelden, begynte det å snø heftig. Det var mørkt og vindfullt, med motsnø. Jeg så ikke en meter foran bila, og det var superekkelt å kjøre på ukjente veier med null sikt. Det var så ille at jeg måtte gi opp, og A tok over styringa.

Gutter er vell generelt litt tøffere bak rattet, og lar seg kanskje ikke skremme like lett. Vi kom oss iallefall trygt frem tilslutt, og i hytta var det varmt og godt!

Nå er det tidlig kveld her for alle mann, A sovnetfor en time siden. Nå har vi en spennende og koselig uke forsn oss, noen dager på jobb før påskeferien starter for fullt!

 • 02.03.2016, 10:23

Du er invitert


 • 26.08.2015, 22:56

Det verste er følelsen av håpløshet


I dag har jeg grått mine tårer. Det er få følelser jeg liker mindre enn å føle meg hjelpesløs. Jeg liker ikke å være avhengig av hjelp, og jeg liker ikke å spørre om hjelp.

Det er ubehagelig å ikke greie enkle hverdagsting som bare det å gå ut med søpla, eller gjøre noe så enkelt som å dusje. Nei, når jeg kommer meg gjennom dette, og smertene er borte skal jeg kjempe min kamp for å få den hjelpen jeg burde ha fått for lenge siden. Med eller uten ryggoperasjon

Nå kan det bare gå en vei - oppover

 • 26.06.2015, 16:47

What the F is this???


På shopping i går kom jeg over noe uvanlig! Eller, jeg håper iallefall det er uvanlig. Det merkeligste er at de solgte samme greia (whatever it is) på mange butikker.

Is this the new ting? Er det noe jeg har gått glipp av? Eller ikke fått med meg? what the f is this??

Show what?? Noen som har peiling???

 • 25.06.2015, 10:41

Oh no!!!


Shiiit!!! Dagen i går var jo fantastisk den! Helt til......

Magen plutselig ble så oppblåst som jeg aldri har sett den, jeg ble sick kvalm, halv kastet opp 3 ganger , skalv og frøs på en gang!!! Huff så uttolig dårlig jeg ble sånn helt akutt!!!

Jeg aner virkelig ikke hvorfor jeg ble så dårlig så plutselig, men er heldigvis litt bedre nå. Sydenmage kanskje??? Håper jeg slipper unna dette resten av oppholdet. Kjedelig å være sengeliggdnde på ferie

 • 25.06.2015, 00:57

Noe jeg aldri før har gjort


I går kveld klokka 2330 tok jeg turen på treningsrommet på hotellet! Jeg har aldri i mitt liv trent på ferie før, men er man hektet så er man hektet. Trening er en interesse og en livsstil! Så utrolig gøy det er å trene, og så deilig det føles etterpå!

Men siden det ble en så sen økt, og vi ville ha litt voksentid etter treninga, hoppet vi ikke i seng før 03.00!

Hadde hverken med med treningsklær eller treningssko, men gjorde det beste ut av situasjonen! Shorts og tskjorte funker fint, og tøysko går i nøden!

I morgest våknet prinsessa 0830 og resten av gjengen ga ingen tegn på å stå opped det første. Derfor tok jeg med littja ut på en joggetur på mårningen. Helt fantatisk!!!! Vi jogget langs strandpromenaden! Og utsikten var amazing

 • 06.03.2015, 20:19

Hva er det meg meg?


?Og elektroniske ting??? Vi fungerer så dårlig sammen!!

 

Tidligere måtte jeg bytte PC hvert eneste år, de sluttet bare å fungere etter kort tid. (kan kanskje ha noe med at jeg mistet de i gulvet noen ganger osv) Men da jeg fikk MAC så har jeg hatt mer hell, selv om den har blitt mistet i gulvet flere ganger, funker den svært bra!! Tror jeg har hatt den over 3 år nå, og fortsatt er den perfekt!

Verre er det med Iphonen min, den har jeg kanskje hatt et år, og den er kaputt! Huff, for en skittelefon, og for en dårlig kvalitet. Først sluttet lyden å fungere, deretter frøys skjermen, deretter sluttet den å lade, å nå en uke senere, har den tatt natta for godt. Dårlig når den kun er rundt et år gamme!! Og Veldig irriterende ikke minst. Har heldigvis en ekstratelefon, MEEEN må kjøpe simkort for å få den i aksjon. Det er utrolig kjedelig  og stressende å gå uten telefon når jeg er så nærme fødsel!! Heldigvis har vi facebook, så satser på at jeg når omverden likevell. 

Ipaden min er også en trist liten sak, den mistet jeg i gulvet her om dagen, og under ser dere resultatet:



Flere som har det sånn? 

 • 07.01.2015, 00:57

Oh no!


I morgest våknet jeg og lilleprinsen rundt halv 6tiden, og merkelig nok følte jeg meg helt uthvilt. Følte faktisk at jeg hadde forsovet meg til jobb, men det var ikke tilfellet. Merkelig å føle seg så opplagt etter kun 5 timer med søvn!

Siden vi hadde så god tid, slappet vi av i senga og så brannmann sam før vi stod opp. Lillegutt klaget over smerter i magen. I tillegg ville han drikke masse! Etter ca 10 min kastet han opp flere ganger i senga, og da innså jeg det! Vi har fått besøk av OMGANGSSYKEN! Huff!

Da vi kom oss opp fra senga kom det enda mer spy, det resulterte i 4 klesskift, nytt trekk på senga og vasking av stuegulv. Før klokka var blitt 7 hadde jeg kommet meg på butikken for å kjøpe "sykemat" til prinsen. Dvs frukt, kjekse, is, boller og alt som er godt

 • 04.01.2015, 02:58

A little too late


På nyttårsaften hadde vi ikke mange planer, for kjæresten skulle jobbe fra 17-22! Men etter at jeg var ferdig på jobb, var det duket for bursdagsfeiring for broren min som har bursdag på nyttårsaften! Hipphurra! Lillebror er faktisk blitt voksen! 20år!!!

Vivsr ute og spiste en hel gjeng for å feire han. Koselig! Gave fra osshar han ikke fått enda siden jeg har jobbet hver dag i det siste, og ikke hatt tid til å ordne noe enda. Men, bedre sent enn en dårlig gave;)

Da vi var på vei hjem etter åha levert pappsen på jobb, sovnet lilleprinsen i bila. Det var helt greit for jeg var stupings jeg også, og slengte meg ned i senga da vi kom hjem. Vi fikk vell rundt 2 timer før alarmen ringte. Lilleprinsen skulle få være med oss ut å se på raketter klokka12, så det var greitmed en dupp påforhånd.

Vi hentet pappsen på jobb, dro hjem og spistenoe godt, og klokka 12 kjørtevi til et perfekt område for å se på rakettene! Kvelden var perfekt og lilleprinsen storkoset segmef stjerneskudd og raketter! En perfekt start på det nye året med min herligefamilie ??

Nå er jeg litt sent ute Altså, men godt nyttår til dere

 • 24.12.2014, 02:39

Endelig!


Nå har juleroen senket seg, og alt er klart til den store dagen! Allerede har jeg fått et av mine største ønsker oppfylt, nemlig en hvit jul og masse snø!!!

I dag ble vi endelig ferdig med den siste julegaven også, tenk det! Enda jeg startet i sommer så ble vi ikke ferdig før i dag!

I kveld dro vi ut i skogen og leverte ønskeliste til nissen. Det var en veldig koselig tradisjon vi hadde i barndommen, som jeg ønsker å videreføre til mine barn. Lilleprinsen synes det var kjempe spennende og utrolig stas! Etter å ha vært ute i snøen ei stund, gikk vi inn og koset oss med noe godt mens vi så polarexpressen!

Nå gjennstår bare en ting, nemlig å ønske dere alle en riktig god jul! Håper dere får en flott dag i morgen

 • 08.12.2014, 00:53

Enn det da


I en hektisk hverdag rekker jeg nesten ikke tenke over at jeg er gravid. Joda, jeg merker at magen volser, og jeg kjenner søte små dult inne i magen, men det er så mye å gjøre at det har ikke helt gått opp for meg at vi snart skal bli tobarnsforeldre. Etter jul tipper jeg ting roer seg litt, slik at jeg får litt tid til å fundere over livets magi.

Jeg har faktisk fullført 60% av svangerskapet allerede og merker at dette går veldig fort!!

I dag har jeg og lilleprinsen hatt en magisk dag. Pappsen var på skolen og jeg og gullstjerna har vært hjemme og baket boller (hvor han bidro som en helt! Selv om vi sølte en liter vann på gulvet hadde vi det veldig morro) vi bygget togbane og testet den med biler, vi har hoppet i senga og lest mange bøker. Og hverdagsmagien ble fullført da det snødde stoooore snøflak og vi dro ute å så rett opp mot himmelen på snøen som traff oss i ansiktet, og laget mange snøballer. Julestemning!!!

 • 01.12.2014, 01:05

Et problem jeg aldri har hatt


Jeg får ikke sove! Det er noe jeg aldri har problemer med, men i dag er det umulig. Jeg tenker og undrer på ting, og har halsbrann som aldri før. Hvordan er det mulig å sove da? Nei, ikke vet jeg.

Døgnet har alt for få timer, egentlig har jeg ikke tid til å sove heller, det er så mye jeg skulle ha gjort. Men nå skal jeg opp om 5 timer, så jeg får bare prøve litt hardere.

Update på helga kommer i morgen, den har vært innholdsrik og fantastisk! Og i dag kom snøen! Hurra!

Slenger med bilde av mine siste innkjøp

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits