• 10.02.2012, 12:47

Livet er fantastisk!


Jeg nyter virkelig å være mamma. Det er helt ubeskrivelig. Vi ligger fortsatt på Barsel og skal reise hjem i morgen. Kommer til å oppdattere mer da! Det er så mye å fortelle!! 

 • 09.02.2012, 08:04

Jeg har blitt mamma!!!!


Til en nydelig Liten Prins på 3010 gram og 50 cm! Jeg er LYKKELIG!!!  • 07.02.2012, 17:58

Ikke alltid det går som planlagt


...

 • 07.02.2012, 11:07

We are in this together


I dag har jeg så mye på timeplanene at jeg skjønner ikke hvordan jeg skal rekke alt. Tror nesten jeg må prioritere bort noe, men litt usikker på hva. Hadde litt flax egentlig, fordi kjørelæreren ringte og flyttet kjæretimen min til Onsdag i stedet for i dag, og da er det jo en ting midre på timeplanen. Her er det jeg må få gjort i dag:

 • Ultralyd. Har enda en oppfølgingsultralys som jeg virkelig har gledet meg til. Er så spennt. Søs skal bli med meg, kjempe koselig. Gøy å være gravid sammen, da har vi hverandre å dele alle opplevelser og erfaringer med. Og ingenting er bedre enn det. Nå babyene kommer så har de en lekekamerat fra første dag.

 

 • Trening. I dag MÅåå jeg ta meg tid til å trene styrke, det er litt for lenge siden nå. Burde ha trent styrke hver dag, men det har ikke blitt så mye av det i det siste. Tror jeg skal starte dagen med en liten økt.

 

 • Frisørtime. Jada. Jeg har enda en frisørtime. Men denne gangen er det kun for klipp. Vet veldig godt hvordan klipp jeg skal ha, så dette MÅÅÅ jo bare gå bra. Skal heldigvis til en annen frisør i dag da, så satser på at jeg blir fornøyd. Har iallefall troa!

 

 • Inspirasjonsmøte Skagen. Det skal være et inspirasjonsmøte på Britannia hotell om Skagenfondene. Jeg sparer selv i Skagen så tenkte det kunne være interessant å få med seg. Men dette varer i flere timer, og skjer samtidig som 2 visninger jeg bare mååå få med meg. Så er litt usikker på om jeg rekker denne.

 

 • Visning. I dag er det to visninger, 2 meget spennende og aktuelle visninger. Det eneste som er dumt er at kjæresten er på jobb, slik at jeg må dra alene. Eller, jeg skal ha med meg mamma og samboeren da, de har ganske god peiling på hus og leiligheter. Så da kan jeg få viktig Input fra de. 

 

 • Dra på Posthuset. Har fått en spennende pakke jeg skal hente. Tipper jeg går og henter den, så får jeg litt kondisjonstrening samtidig. Det tar vell cirka en time tur/retur. 


 • 06.02.2012, 12:27

Svangerskapskløe


Forrige uke var jeg å tok blodprøver for å sjekke om jeg har svangerskapskløe. Hadde bittelitt kløe på armer og bein. Men i helga har det blitt 100 ganger verre. Nå klør det over mage, rygg, bein, bryst, armer og bein, og jeg har fått litt utslett. Og det er en så intens og plagsomt kløe at jeg har mest lyst å klø meg til blods, selv om jeg prøver å unngå det. Greier ikke sove om natta fordi det klør så mye. Derfor ringte jeg legen i dag for å høre resultatet på blodprøvene, og overraskende så var prøvene helt fine, uten tegn på noe galt. SÅ hva kan det da være? Tror jeg skal ringe jordmor når telefonen åpner, bedre å sjekke en gang for mye....  • 05.02.2012, 16:21

Min gravidmage uke til uke


Ser magen var jo nesten større i starten av graviditeten enn den feks var i uke 31. Men dette kommer nok av hormoner og oppblåsthet. hahah

 • 04.02.2012, 19:02

Hormonella De Luxe!


For en dag! I sta var jeg en tur å handlet på Rema, det er ca 10 min gange herfra. Egentlig var jeg så sliten etter turen tidligere i dag at jeg ikke orket å traske hjem med varer i dypsnøen, men siden jeg hadde lovet kjæresten min å ha middagen klar når han kom hjem fra jobb så måtte jeg nesten gjøre det. 

Handlet alt for mye - som vanlig. Og endte opp med 3 stappfulle bæreposer og ei veske som var full av varer. Og da jeg hang veska over skuldra for at det skulle bli litt lettere å bære alle posene, fant veska ut at den skulle bli HELT UMULIG! Den skled ned fra skuldra Om og om igjen. Jeg tror jeg måtte stoppe minst 5 ganger for å henge den over skuldra på nytt, men noen sekunder senere skled den ned igjen. Da fikk jeg NOK! Jeg kverket nesten mobilen min idag, og nå var det veska sin tur!

Det endte med at jeg lot veska falle ned fra skuldra, og trakk den som en plog bak meg hele veien hjemover. Takk og pris for nysnø så funket det helt fint. Hahah, Det ble mye lettere, og veska fikk sin "straff"! Merker jeg er litt irritabel når det ikke går min vei - sikkert hormonene som gjør det. Fikk mest lyst å kaste veska da jeg kom hjem - gjerne sammens med mobilen min

 • 04.02.2012, 17:04

Statusrapport uke 39


TERMIN: Midten av Februar. Bittelitt over 1 uke igjen. (Kan jo alltids ta lengre tid, men terminen er snaaaaart:)

UKE: 39


NESTE KONTROLL: Skal på ny Ultralyd på Tirsdag. Ellers har jeg ikke fått noe ny time hos jordmor. Leste en plass at man skal ha kontroller hver uke på slutten av svangerskapet, men det har ikke jeg fått. Så får vell bestille meg en time hos legen eller noe. Jordmoren hadde ikke tid nemlig...

UTÅLMODIG: Er ikke utålmodig, bare veeldig spennt! Gleder meg sykt mye nå! Kan ikke forstå at tiden snart er inne til jeg skal møte lillegull. Det må bare bli helt fantastisk!


HODET NED: Jada, og veeeldig langt ned i følge jordmor. Det var visst et godt utgangspunkt for fødsel. 


AKTIVITET INNENFRA: Han har hatt noen rolige dager nå, kjenner jo aktivitet, men ikke så mye som tidligere. Kjenner han hikker en del av og til. Og sparker litt, men ikke så hardt. 


BESTEMT NAVN: Ja, nå har jeg tilogmed bestilt stelleveske med navnet brodert på, så da måååå det jo bare bli det navnet, heheh


VANN I KROPPEN: Kanskje bittelitt i beina av og til. Føler jeg er litt posete fortsatt hvis dere skjønner hva jeg mener. Men det går seg vell til etter fødsel. 

 

BARNEROM: Nei, har fortsatt mange visninger å gå på. Skal på en del i kommende uke! Håper vi blir forelsket og finner noe som er perfekt for oss. 


UTSTYR:  Have it all. Har tilogmed lært meg brystpumpa og bilstolen, så nå er alt klart! 


MELK I BRYSTENE:  hm, nei...


OM FØDSELEN: I feel ready!! Etter samtalen på sykehuset så føler jeg dette skal gå bra. Er jo selvfølgelig litt nervøs, men ikke livredd slik jeg var tidligere. Nå gleder jeg meg mest! 


PLAGER: Har ingen plager for tiden. Skjønner det ikke jeg, at det skal være så "lett" å være høygravid. Leser jo overalt hvor mange plager folk har, at de ikke får sove, har vondt osv osv. Men jeg har nok vært heldig her. 

 

OPPEGÅENDE:  Sprek og i fin form. Masse energi. Fått døgnrytmen på plass også, er ikke avhengig av å sove til kl 14.00 om dagene, kan godt stå opp 08.00 og det føles så mye bedre. Rekker så mye mer på en dag når man står opp i riktig tid. 

 

SULTEN: Veldig sulten på frukt, spesielt banan! I love banana! hahah


KYNNERE: NADA, er ikke det rart?

 

MATKIKK: Honnikorn og Sjokkokuler med melk + banan og appelsin! 

 

TUNGT: NEI! Laaangt i fra! 


HØYGRAVID: Ja det vil jeg si! Fødsel skjer når som helst nå! 

Magebilde uke 39

 • 02.02.2012, 19:43

Time på sykehuset


I dag kom jeg meg endelig opp i riktig tid, vell å merke en time etter planen. Men likevell rakk jeg det jeg skulle, så jeg er fornøyd! Hadde en urolig natt hvor jeg sto opp minst 5 ganger for å gå på do. At det går an! Men det begynner vell å bli dårlig plass til lille babyen nå.

Dro til legen og tok blodprøver i dag for å utelukke svangerskapskløe. Tviler på at jeg har det, men de vil jo helst være 100% sikker, og i og med at jeg har litt kløe på hender og føtter så er jo det er symptom på nettopp det. Etterpå gikk turen til St.Olavs Hospital for en samtale med jordmor angående fødsel. Møtte verdens hyggeliste jordmor og snakket med henne i 45 min om tanker og følelser rundt fødsel. Da jeg gikk derfra fikk jeg en god følelse, så nå gleder jeg meg bare til babyen kommer. Nå er jeg ikke livredd fødsel, men gleder meg til hele opplevelsen. Nå er jeg veldig glad jeg fikk et møte med jordmor, det hjelp meg mye.

Hadde egentlig store ambisjoner om å dra på den store sparedagen 2012 på Rica Nidelven hotell i dag. Synes det var litt viktig å få med seg i og med at jeg jobber i bank. Men da jeg hadde vært på farten i 5 timer måtte jeg bare innse at jeg var for sliten til å holde det gående i 5 timer til. Dro heller hjem og tok meg en 2timers hvil. Skal trossalt opp TIDLIG i morgen på kjøretime. Deretter rett til 2 frisørtimer... Må spare litt energi, heheh


Jordmora sa jeg hadde liten mage, føler meg fortsatt ikke høygravid jeg

 • 01.02.2012, 22:19

Overraskende resultat hos Optiker


I dag hadde jeg den fine synsundersøkelsen min som jeg var så spennt på! Det startet med at optikeren stilte meg maange spørsmål, slik som "når jeg har problemer med synet", om øynene blir tørr eller fuktig osv. SÅ spurte hun om jeg hadde noen andre sykdommer, og da svarte jeg "Nei, men jeg er høygravid" (Ikke at det er en Syyykdom altså, men tenkte jeg bare skulle nevne det) Og bra jeg gjorde det!

Da sa hun at det ikke var mye vits i å ta synsundersøkelsen nå. Hormonene påvirker nemlig synet under gravititet og den tiden man ammer. Noe jeg ikke visste på forhånd. Det forklarer jo kanskje hvorfor synet mitt har endret seg litt smått de siste 2 månedene. Har alltid hatt perfekt syn uten behov for noen hjelpemidler tidligere, men det føles ikke ut som det er like bra lengre. Men hun sa jeg heller måtte komme tilbake når jeg var ferdig med fullamming, fordi synet fortsatt kommer til å endres på grunn av hormonene. Greit å vite:)

Slik føles synet mitt av og til: Litt Blury


 • 01.02.2012, 16:10

How will I manage?


Skjønner ikke hvordan jeg skal rekke alt jeg, timeplanen er jo stappfull hver eneste dag! I dag kom jeg meg ikke opp kl 08.00 som planlagt, det ble plutselig 3 timer senere. SÅ jeg rakk ikke legen! At det går an! Men i går fartet jeg hele dagen, og det ble kjeeempe sent før jeg sovnet. Så det er kanskje ikke så rart jeg ikke kom meg opp....

I dag, morgen og Fredag har jeg full timeplan igjen. Får ikke ro i kroppen fordi det er så mye som skal gjøres. Bare i dag så har jeg igjen følgende:

 • hente en pakke
 • sende to brev
 • ta 8 telefonsamtaler
 • komme videre med scrapboka mi
 • lære meg bilstolen til babyen
 • trene styrke og kondisjon 
 • vaske rundt hele leiligheten en siste gang
 • vaske kopper og klær
 • stryk siste lasset med babyklær
 • løse gamle eksamensoppgaver
 • skriv i dagbok
 • fikse negler
 • Se på fødselsvideoer ang pusteteknikk

 

Da jeg var en tur i byen i dag fant jeg noen scoop til Lillegull igjen. Overrasket? hahah


 • 01.02.2012, 00:12

Men så synd da


I dag har jeg vært på farten helt siden jeg sto opp, og for en gang skyld sov jeg ikke til 14.00. Måtte stå opp i 10 tiden fordi jeg hadde jordmortime. Jeg sa til jordmoren at jeg synes magen min har vokst en del de siste dagene, og da hun målte magen lo hun bare, fordi den hadde faktisk vokst en del. Babyen har vokst mer enn kurven sin denne gangen, men siden har i utgangspunktet var mindre enn gjennomsnittet hadde det ikke så mye å si. Skal jo på Ultralyd neste uke også, så får se hva de sier om målene da. Alt så bra ut, og babyen er kjempe aktiv.

Senere på dagen dro jeg og kjæresten min til Sverige. Der shoppet jeg MASSE godis, jeg eeeelsker jo godis! Bare synd jeg har godteristopp da, hahha.... Skal ha det liggende til jeg ikke har godisstopp lengre, greit å ha litt i hus til den dagen kommer. 

På kvelden dro vi på Kino i Kongesalen. (åh, som jeg liker den salen. Passe fredlig, lite folk, stor plass og gode stoler) vi så Mission Impossible, underholdende og spennende film. Nå er jeg passe utslitt, og i morgen må jeg opp 08.00! Skrekk og gru! Skal til legen og ta blodprøver, så skal jeg ta synstest senere på dagen. Full rulle • 30.01.2012, 17:18

Gravidskrekk


Da jeg ble gravid var jeg veldig redd for å få strekkmerker: Strekkmerker var min absolutte skrekk. Ikke å få et lite merke på lår eller rumpe, men å få et "verdenskart" over hele magen. HEEldigvis har jeg sluppet unna. Jeg har jo 2 uker igjen av graviditeten, men tviler på at jeg kommer til å få verdenskart på disse to ukene. Nå er magen uberørt, og heller ikke så veldig stor, så jeg har nok vært ganske heldig når det gjelder strekkmerker. Men merker eller ikke, det er uansett verd det når man får sin lille skatt i armene... 

 • 29.01.2012, 15:38

Ny gravidrekord


Da jeg voknet i morgest leste jeg på facebook at alle skrøt sånn over det fine været. Derfor sto jeg opp slik at jeg skulle få utnyttet det litt. Ingenting er bedre enn fint SØndagsvær. Kjæresten min sitter med hjemmetentamen, derfor tenkte jeg å gi han litt arbeidsro og gikk ut på tur  i stedet. Det ble jammen en ny høygravid rekord, gikk i 70 minutter og det var heeerlig! Hørte på bra musikk og tia gikk kjempe fort. I de siste ukene har jeg kun gått turer på 20-30 min, så det var veldig godt å endelig gå lang-løypa mi igjen. Se hvor vakkert landskapet var i finværet:

 • 29.01.2012, 12:43

Statusrapport uke 38


TERMIN: Februar  2012. Bittelitt over 2 uker igjen. SYkt rart å tenke på. Nå er han her strax. ÅÅh jeg er så spennt

UKE: 38


NESTE KONTROLL: Onsdag i kommende uke skal jeg til jormor. Og på Torsdag skal jeg på samtale på sykehuset. 


KJØNN: Babyboy <3


UTÅLMODIG: Nei, er ikke utålmodig, men spennt og ivrig på å møte lillegull ! 


HODET NED: Ja, og det kommer det nok til å være til fødsel. Ikke så lett å snu seg å romstere i magen nå når det er så dårlig plass og hodet er festet. 


AKTIVITET INNENFRA: Åh, han er så søt - EN dag ble jeg litt bekymret fordi han hadde vært så rolig den dagen, så sa jeg til han at han måtte røre litt på seg, og da ble han så sprelsk som han ikke har vært på lenge. Det er masse liv hver dag, og jeg kjenner beina hans utrolig godt. Er litt øm i ribbeina på den ene siden... 


BESTEMT NAVN: Ja! Vi har også vurdert ulike backup navn i tilfelle hanikke passer til navnet vi har valgt ut, men finner ingen backupnavn vi liker, så går nok for 1.valget uansett... 


VANN I KROPPEN: Nei har nok ikke det, men føler meg litt "posete" eehh

BARNEROM: Nei, drømmeleiligheten har ikke dukket opp enda, desverre for oss


UTSTYR:  Fant ut at jeg manglet smokkereim, så det har jeg fått tak i. Ellers har vi vell alt 


MELK I BRYSTENE:  Nop


OM FØDSELEN: Still nervous! Men føler meg ganske klar nå. Gleder meg litt fordi jeg er så spennt


PLAGER: Litt plaget med halsbrann hvis jeg har spist mye, eller hvis jeg ligger på høyre side merkelig nok

OPPEGÅENDE:  Kjempe oppegående. Er stuptrøtt om dagene og sover sykt mye, men ellerws veldig oppegående og i fin form. Merker jeg har fått mer energi i det siste også, og har mest lyst  å jogge meg en tur

 

SULTEN: Ikke mer enn normalt


KYNNERE: Ingenting

 

MATKIKK: Hm,,, HONNIKORN. Jeg har også kikk på en annen ting som ikke har noe med mat å gjøre: Å ligge på ryggen. AAAHh ingeting er så herlig som å ligge på ryggen. Vet mange får vondt av det når de er høygravid men jeg blir utrolig avslappet når jeg ligger på ryggen. 

 

TUNGT: Det er litt tungt å reise seg fra senga, - thats it


HØYGRAVID: Ja,  men det føles foortsatt ikke ut som jeg er det


Babymagen <3   

 

 • 27.01.2012, 18:25

Avlyst


I går skulle jeg egentlig øvelseskjøre med mamma, men så ble det full storm her og glatt på veiene så vi måtte avlyse øvelseskjøringa. Jeg er så utrygg på veiene enda at vi fant ut det kom til å bli for utrygt. Er jo høygravid trossalt så må være forsiktig. Da jeg voknet i morgest var det fortsatt storm/orkan så jeg avlsyte timene på kjøreskolen også. Får heller ta det igjen når være er litt mer stabilt. Orket ikke tanken på å dra ut på isen i full storm i formen her.

Dro en tur til byen idag for å skaffe ei bok jeg trenger til eksamen. Den hadde de ikke, den må visst bestilles fordi den er for gammel. Så jeg får den i neste uke, og det er ok, det er jo flere måneder til eksamen. Dro innom Zara en tur, og de har jo såååå mye søtt i Zara Baby. Endte opp med å kjøpe en bukse og to luer til lillebaby: 
 • 26.01.2012, 19:44

Svangerskapsplager


Noen vanlige svangerskapsplager:

 • Kvalme: Hele 70-80% av gravide kvinner plages med kvalme i begynnelsen av graviditeten.  Dette skyldes delvis hormonelle forandringer, og delvis at magesekken blir slappere enn vanlig. For de fleste går kvalmen over i løpet av de første 12-14 ukene, men rundt 20% plages med kvalme mer enn halve svangerskapet. Noen ytterst få blir så dårlige at de ikke klarer å få i seg tilstrekkelig mat og drikke på egen hånd, noe som resulterer i sykehusinnleggelse og intravenøs ernæring. Men dette hører som sagt til sjeldenheten.Svangerskapskvalme fører ofte til at man mister lysten på en del ting man ellers har vært glad i, slik som kaffe og rødvin. Så kanskje er ikke svangerskapskvalme så uforståelig likevel. Det kan jo rett og slett være naturens måte å fortelle deg at du bør holde deg til trygge matvarer som ikke kan være skadelig for barnet ditt.

 

 • Forstoppelse: Allerede tidlig i graviditeten er det mange som føler seg oppblåst og forstoppet.  En av grunnene til dette er at muskulaturen i mage-tarm systemet blir slappere og trenger lengre tid på å føre tarminnholdet nedover. Det vil dessuten være et økt press på tykktarmen fra livmoren, noe som også bidrar til forstoppelse. En annen grunn til at det går tregere, er at det suges opp mer væske fra tarmen nå som du er gravid er gravid. Dermed blir det som er igjen i tarmen hardere og desto hardere avføringen er, desto lengre tid tar det før det når endetarmen. Kanskje er det også slik at du beveger deg mindre enn før, noe som i seg selv kan føre til treg mage. Selv om du spiser og lever som du pleide før graviditeten, kan det likevel hende at du plages med forstoppelse nå. Kanskje klarer du ikke å gjøre noe med dette, men ved å være litt bevisst på hva du spiser og drikker kan du kanskje redusere dine plager.

 

 • Halsbrann og sure oppstøt:Mange gravide plages med sure oppstøt og halsbrann. Etter hvert som fosteret vokser vil magesekken skyves oppover og magesekkens kapasitet bli mindre samtidig som den tømmes langsommere. Lukkemuskelen som befinner seg i overgangen mellom spiserør og magesekk kan bli slappere, noe som kan føre til at magens innhold lettere kan gulpes opp igjen. Slike sure oppstøt kan være høyst ubehagelig, særlig hvis det blir så mye av det at du blir sår i spiserøret. Sure oppstøt kan også føre til dårligere nattesøvn fordi mange plages ekstra mye når de legger seg ned. Hvis du er en av dem som har en del sure oppstøt, kan det være greit å tenke gjennom hva du spiser og hvordan du spiser. En del matvarer vil nemlig kunne forsterke plagene.

 

 • Slapphet:Mange gravide føler at de har lyst til å sove nesten hele tiden, særlig i begynnelsen av graviditeten. Som alt annet skyldes denne trettheten også hormonforandringer. Det er viktig å lytte til kroppen sin. Dette er ikke en periode der du skal ha dårlig samvittighet for å ta deg både en og to blunder i løpet av dagen. Det er sikkert alltid noe mer fornuftig du kunne ha gjort, men akkurat i denne tiden er søvnen og det lille barnet inni deg viktigst. Hvis du i tillegg er kvalm er det enda viktigere at du føler deg uthvilt fordi kvalmen har en tendens til å bli verre når du er sliten. Blodprosenten, eller hemoglobinverdien synker hos gravide kvinner blant annet på grunn av et større blodvolum slik at det skjer en slags uttynning. Et hemoglobinnivå på 11 g/dl hos en gravid regnes som greit, men blir det under dette tyder det på jernmangel. For lite jern kan blant annet føre til at du føler deg trett og uopplagt. Jernmangel hos mor er dessuten assosiert med lav fødselsvekt og for tidlig fødsel. Både for deg og barnet er det viktig at tilførselen av jern er optimal under svangerskapet slik at begge kan møte tiden etter fødselen med fulle jernlagre.

(hentet fra http://bramat.no/kosthold/gravide/34-kostrad-mot-vanlige-svangerskapsplager)


Glad jeg har sluppet unna de verste plagene!

 • 25.01.2012, 22:24

Ting du ikke bør spise som gravid


Matportalen har et hefte med tips hvordan man bør leve når man er gravid, og kommer med mange tips og råd om hva man bør spise, og hva man bør unngå. Heftet finner du her.  Under har jeg med noe av det viktigste man bør unngå å spise:


Kjøtt

 • Rått kjøtt kan inneholde toxoplasma, som er en parasitt. Spis gjennomstekt eller kokt kjøtt.
 • Gravide bør ikke spise hvalkjøtt eller selkjøtt, fordi det kan inneholde høyt nivå av kvikksølv.

Fisk og skalldyr

 • Unngå raket fisk, blåkveite over 3 kilo, all gjedde, abbor over 25 cm, ørret over 1 kilo, røye over 1 kilo og eksotiske fisker som hai, sverdfisk,skater og fersk tunfisk. Tunfisk på boks er helt trygt.
 • Unngå fiskelever, Svolværpostei og Lofotpostei.
 • Unngå krabbeinnmat fra skallet, fordøyelseskjertelen i kamskjell og nyren i o-skjell.

Melk og melkeprodukter

 • Unngå upasteurisert melk og ost av upasteurisert melk.
 • Listeria, som er en bakterie, er påvist i myke og halvmyke oster - som for eksempel brie og camembert - og i muggoster som gorgonzola. Unngå derfor disse ostene.

 

Ellers er det viktig å spise variert, og unngå mye sukker. Husk at man ikke skal spise for to!
 • 24.01.2012, 19:27

Lille søte babyen min!


I dag var jeg på Kvinne-barn senteret på St.Olavs Hospital på en oppfølgingsultralyd fordi Lillegull var 5% mindre enn gjennomsnittet på forrige ultralyd. Da får man en ekstra ultralyd i uke 37 for å sjekke hvordan veksten har vært de siste ukene. Lille babyen følger kurven sin perfekt, og var i dag 10 % mindre enn gjennomsnittet. (Jeg trodde det betydde at han hadde blitt enda mindre men han lå på riktig kurve. Hvis han var mindre nå så skulle han ha vært 15% mindre enn gjennomsnittet, og det var han jo ikke. Han hadde vokst mye siden sist)

Det betyr at han kommer til å veie bittelitt over 3 kg hvis han blir født på termindato. SÅ det blir en liten baby, men alt var i skjønneste orden ut i fra hva de kunne se. Hadde nok med fostervann og organene så bra ut. Fikk ikke sett babyen så mye, fordi han lå med henderne krysset foran ansiktet. Søtt, ville ikke vise seg frem. Jeg som var så spent på å se ansiktet! :D ååh, nå gleder jeg meg sykt til han kommer! Er så spennt! :D :D :D 

 • 23.01.2012, 15:50

Hva skjer med kroppen?


Skjønner ingenting jeg, kroppen henger virkelig ikke med for tiden. Jeg er konstant trøtt, uansett hvor lenge jeg sover. Jeg sover minst 12 timer i døgnet, og fortsatt er jeg like trøtt. Jeg kommer meg ikke opp når vekkeklokka ringer, sover 3 timer over. Og fortsatt vil jeg sove mer. Sikkert kroppen sin måte å lade opp til fødsel på. Og jeg må nesten bare ta all den hvilen jeg trenger før babyen kommer. Er ikke sikkert det blir like mye søvn da., hehe.... Rekker ikke gjøre så mye om dagene siden jeg sover bort hele dagen, så jeg blir litt stressa også. Det dukker alltid opp nye ting på kalenderen jeg bare MÅÅÅ gjøre, så får ikke roa i kroppen. (Har akkurat fått pensumliste, så til våren blir det hele 7 eksamener! Bare å begynne å lese nå)

I morgen er det ultralyd, på Torsdag skal jeg øvelseskjøre med mamma, og på Fredagen har jeg dobbel kjøretime, som høygravid; Men det var vist helt ok! I tillegg skal jeg på en slags gruppe på sykehuset så fort som mulig, venter bare på time nå. Jeg må ordne klart til bursdagene til kjæresten min som er på Lørdagen, så skal vi på visning i kveld, og i tillegg må jeg ransake hele bua vår for å finne noen bøker som ligger under en haug med esker. PuuhLINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits