• 29.09.2017, 15:16

Når bilder sier mer enn ord


I går da vi var på grilling, måtte jeg bare ta noen bilder av den fantastiske solnedgangen. Det er så vakkert, så blir det ekstra idyllisk når endene kommer svømmende forbi. Bildene sier mer enn ord kan beskrive for å få frem stemningen! 

 • 26.08.2014, 19:22

Nytt i Lukas Garderobe


 • 16.07.2014, 02:26

En stor dag


På Mandagen var det en stor dag, Søte Martine fylte nemlig 18 år!!! Tiden går så utrolig fort, det føles nesten som i går at hun var bittelita jente første gangen jeg møtte henne. Bursdagen feiret vi hjemme hos Martine og svigers, da vi var invitert på herlig grillmat og kake! Lilleprinsen sovnet på vei til Bursdagspartyet, men fikk ikke sove lenge. Han kan ikke gå glipp av all morroa!

Innimellom spisinga leket jeg med småttisene og hoppet blandt annet på trampoline. Det var utrolig gøy!!!! Jeg vet ikke hvem som ble mest sliten jeg,,, småttisene eller meg? hahah, tipper meg, da de var ekstremt energisk etter alt sukkerinntaket!


Martine fikk mange søte gaver, og fra oss fikk hun blandt annet vin, Lulu toalettmappe, tannbleking, sminke, solprodukter and the list goes on... Masse småtterier :) 

Her er bursdagsbarnet sammens med sine søsken:

Fine Martine:

Beste kaka:


happy Birthday!!

 • 03.07.2014, 20:56

new in; Gorgeous Dresses


 • 25.06.2014, 14:34

Kontakt meg


Kontakt meg gjerne på epost: lindahjohnsen.blogg.no@gmail.com  om du har spørsmål eller en forespørsel :) 

Svarer fortløpende på alle henvendelser

 

 • 26.05.2014, 10:46

Ny kontakt Epost


Kontakt meg gjerne på epost: supermuminheels@gmail.com

Instagram: supermuminheels

 • 06.05.2014, 19:21

Supersøt Bikini


Elsker min nye bikini som jeg fikk av søs i bursdagsgave
 • 28.04.2014, 18:43

Ny favoritt i vårgarderoben


 • 25.04.2014, 19:36

Dyrberg&Kern


I går fikk jeg enda en bursdagsgave, en nydelig gave fra Svigerfamilien min, som var veldig spennende. Gavene var nesten for fin til å åpnes, men jeg var for spent til å la være. Under ser dere den lekre  gaven jeg fikk:

Gleder meg til å bruke dette :) 
Lekkert, ikke sant?

 • 24.04.2014, 16:01

Ånei, Politiet igjeeen?


Yesterday Happenings

06.00: Stupings, alt for trøtt til å stå opp. Utsetter vekkerklokka for 4.gang, og sover 10 minutter til. Deilig!

07.00: Jeg kom meg heldigvis opp da vekkerklokka ringte igjen, og nå er det på tide å vekke LillePrins; Som har et veldig godt sovehjerte, og som ikke har noen planer om å stå opp. Lar han slumre litt til, han er jo så nydelig der han ligger og jeg vil ikke plage han.

07.30: Jobb om 30 min! Skitt! Og Lilleprins har fortsatt ikke stått opp. Nå begynner tiden å renne fra meg. What to do? Jeg bruker fortvilet alle taktikker jeg kan komme på, og omsider er han våken, blid og fornøyd.

07.45: Lilleprins er alltid samarbeidsvillig, så påkledning gikk som en lek. Vi kom oss ut av døra tidsnok, eller 5 min senere enn vi burde, men det får gå greit. Humøret er iallefall på topp, og han behøvde sikkert den halvtimen ekstra på morgenen.

11.45: Er på vei fra jobb på en avdeling til en annen. Skal nemlig i et møte. Mobilen ringer fra ukjent nummer mens jeg kjører. Jeg tar svært sjeldent ukjent nummer, men nå visste jeg at jeg bare måtte, det var bare en følelse. Og selfølgelig, akkurat når jeg tar telefonen mot øret, så kommer det en politibil mot meg. Og de ser godt hva jeg driver med. Omg. Typisk altså! Ikke nok med det, etter 50 meter kom det enda en politibil som så meg bryte reglene. Men takk og pris, de hadde viktigere ting å finne på, så jeg slapp billig unna denne gangen. Puh

16.05: På butikken, på vei hjem fra jobb. Må Kjøpe snus til kjæresten. Blir spurt om LEGITIMASJON!! Altså, hun i kassa trodde jeg var 17?!!Really? Men jeg tar det som et kompliment. Hyggelig å høre at jeg fortsatt kan se litt 14is ut, hahah.....
Resten av dagen var fylt med herlig tid sammen kjæresten og Lille Prins, vi dro på butikken og kjøpte is og fotball. Sparket fotball, hentet noen roser, og bare koset oss. Hoppet i seng alt for sent.

Ha en super dag alle sammen!

 • 21.04.2014, 19:23

Supermuminheels


 • 20.04.2014, 23:17

Today Is my Birthday!


HippHurra To me :) • 15.04.2014, 18:44

New In i barnegarderoben
 • 13.04.2014, 22:47

New in i barnegarderoben
 • 11.04.2014, 08:53

På tide å våkne ???!!!!


Huff, i går var jeg helt på bærtur da jeg kjørte fra Jobb på Heimdal til jobb på Melhus. De holder på med veiarbeid i svingene ved Heimdal, og store deler av veien er enveiskjørt. De har satt opp stoooore LYS slik at man skal se når det er klart for å kjøre. Jeg derimot fikk ikke med med dette, da jeg var litt for opptatt med å snakke i telefon. Jeg presterte faktisk å kjøre på RØD LYS? !!! Og oppdaget dette da jeg så biler komme i mot. Da måtte jeg fint rygge tilbake til der lyset stod og lyste rødt mot meg. Omg?. 

SKulle tro man våknet av en slik opplevelse? men neida! 

Kjørte videre og lå tett oppi ei diger lastebil. Jeg var litt for ivirg å følge denne lastebilen, og endte opp med å følge han innpå et område som ikke er beregnet for biler, kun digre lastebiler. I speilet så jeg at bilene bak fortsatt å kjøre på DEN EGENTLIGE VEIEN, og jeg måtte fint rygge meg tilbake på veien igjen.

2 bummers på kort tid! Er det mulig??? Tydligvis • 10.04.2014, 21:01

New in i barnegarderoben
 • 28.03.2014, 21:48

nytt i Lukas Garderobe


 • 01.02.2014, 17:36

Love my dress


 • 30.01.2014, 22:00

Jeg henger litt etter; Selfie


Jeg har fått med meg at Selfies er i vinden som aldri før, og på den fronten henger jeg laaaangt etter. For å ta igjen det tapte;her kommer tusenvis av Selfies av meg, og det er sikkert de eneste dere får også. hahaha (meeen,,, aldri si aldri)

  
  
  
  

HAHAHHA, dette var gøy!!!

 • 22.01.2014, 20:41

Er selvpining bra?


Jeg hadde mange nyttårsforsetter dette året, og et av dem var å blogge hver dag. For å si det MILDT; Det nyttårsforsettet er Brutt for lenge siden! Men fra nå satser jeg på å være tilbake for fullt (ja, jeg vet dere har hørt det mange ganger før) Men denne gangen SKAL jeg !!! Det er ikke alltid tiden strekker til, jeg er jo trossalt mamma til verdens herligste prins, kjæreste til verdens kjekkeste, ansatt, eier av egen bedrift, den "perfekte husmor" (?!) PERFEKSJONIST, og alt som hører med. Ting tar tid....! But Hey, Im back now! (yes, for now)

Ett nyttårsforsett jeg har klart å opprettholde så langt er treninga, jeg skal bli fit til sommeren, og få sterkere rygg og kropp. Derfor  var jeg og søs i Granåsen i går. Det var verste selvpininga ever! For det første; Det var 11 minusgrader og svinkaldt. Jeg hadde ikke på meg lue, og kun en tynn treningsthigts = SMERTE! Vi trasket opp alle trappene, flere ganger. Og da vi stod på toppen, holdt vi på å svime av. Det var like før vi trillet ned alle trappene og endte opp på bunnen. Vi greide så vidt å kave oss til bilen etterpå fordi det gjorde så vondt i beina. De skalv i flere timer etterpå. Men selvpining er sunnt, er det ikke det? No pain no gain!

#trening #motivation #nopainnogain #granåsen #mammablogg 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits