• 01.02.2013, 00:55

Det var stas ja!


Da jeg våknet i morgest hadde jeg fått melding av pappa om han kunne komme på besøk en tur. Det er alt for lenge siden sist, så jeg og Lukas ble veldig glad da vi  fikk besøk. Lukas storkoset seg med bestefar som leket med han kjempe lenge. Det er alltid stas å få besteforeldre på besøk! Bestefar reiser til utlandet når Lukas har bursdag, så det er kjipt han ikke får vært med på bursdagsfesten.

Etter alle ærend utover dagen var både jeg og Lukas sliten, han sov i 3 timer, mens jeg gjorde husarbeid. Hadde planer om å jogge på kvelden, men det ble ikke noe av joggeturen i dag. Får heller ta det igjen i morgen. Det må nesten være lov å ta fri en dag i uken. SÅ lenge det kun blir med den ene dagen.

I morgen skal vi på laaaang trilletur sammen med søstersen og Ariana prinsessa, søskenbarnet til Lukas. Vi gleder oss! 

 


Strike a Pose. Haahahah


Hva skal du i helga? 

 • 31.01.2013, 16:30

Pakke i posten


Jeg elsker å få pakker i posten, og glad ble jeg da jeg så jeg fikk pakke i posten i dag også. Nå var det  det ene Iphone dekselet jeg bestilte fra CaseAPP som kom. Jeg er så fornøyd, synes det ble kjempe kult. SÅ har jeg selvfølgelig valgt å ha med tekst med bloggadressen min på baksiden.

Et lite tips til dere, et slikt deksel er en perfekt gave til en veninne, foreldre eller besteforeldre. Forrige jul ga vi et deksel med bilde av Lukas å farmor på til Lukas farmor, og gjett om hun ble glad?!:)Vil du ha deksel med bilde på? Det kan du bestille hos CaseApp for kun 249 kr inkl frakt. 

 • 30.01.2013, 23:27

Sometimes I surprise Myself


Først må jeg bare si at jeg er imponert over meg selv; Jeg startet nemlig dagen i dag med en joggetur, og det er 2 av to! Turen i dag var ikke like heftig som gårsdagens joggetur, men helt grei likevell. Og ikke nok med det, på kvelden dro jeg å meldte meg inn på 3T, så nå er det virkelig ingen unnskyldning. SummerBody Here I come! I tillegg har jeg vært veldig flink til å holde meg unna sukker, og tro meg: Jeg er sukkeravhengig. En dag uten sukker er en stooor seier for meg.

I dag har jeg og Lukas vært hjemme og leket, sett film, slappet av og tullet masse. På kveldingen tok vi turen til Bestemor som savnet Lukas så utrolig mye. Var koselig å være på besøk der, som alltid. Elsker huset til mamma, det er så god stemning. Der skal vi feire bursdagen til Lukas som nærmer seg med stormskritt, og i kveld skal jeg ikke gjøre annet enn å forberede til storslagen feiring. Koselig! 


 

Har du hatt en fin dag? 

 • 30.01.2013, 14:31

Hvor går grensen?


......Når det gjelder småbarn og søtsaker?? 

Jeg har alltid vært veldig i mot at Lukas skal få smake på søtsaker, for hvorfor skal han det?! Når han aldri har smakt på det, så går han jo ikke glipp av noe heller. Jeg har hatt store avhengighetsproblemer med sukker selv, og vil ikke overføre det til lille skatten min. Derfor vil vi vente så lenge som mulig med å la han smake søtt. Det mest usunne jeg har gitt han hittil må være en bolle, og jeg synes det nesten er ikke å gi han det også. Vet det er mange som lar barnet spise kake på feks 1årsdagen, men jeg synes det høres veldig tidlig ut...! Eller...?Når fikk barnet ditt smake søtsaker for første gang? 

 • 30.01.2013, 07:06

Er det mulig?


Lukas var så å si helt frisk, og hadde ikke hosteanfall mer. Så i går tok jeg han med på lang trilletur ut, og på kvelden badet jeg han igjen. Men i natt hadde han ekstreme hosteanfall hvor vi måtte vekke han for å  få hostina til å stoppe. Måtte ta han med i stua, gå litt rundt me han, trøste og gi iskaldt vann. Det hjelp etter 30 min, heldigvis. Men skjønner ikke at hosteanfallene kan komme tilbake nå som han egentlig begynte å bli helt frisk. Kjdelig!!! Spørs om vi må ha enda en innedag....?Hva skal du i dag? 

 • 29.01.2013, 23:07

Nytt innkjøp til Lille Prins


Lukas har fått seg en ny genser fra favorittbutikken Zara. Nå kjøper jeg kun store klær, så han har noe til tiden fremover. Vi har nok i størrelse 80 og 86, så greit å ha noe til senere også.  Elsker denne stilen

 • 29.01.2013, 19:27

Mitt beste joggetips


Det ble en god start med tanke på mine nye mål, for i dag pakket jeg Lukas godt ned i vogna si, tok på joggeskoene og dro på joggetur. Planen var å starte rolig, å jogge i 30 min, men jeg kom ikke hjem før etter 50 minutter. Well done, klappe meg selv på skuldra. Det føles godt å komme igang. Egentlig er jeg ikke noe fan av å jogge oppover bakker, men i dag jogget jeg opp en laang og bratt bakke også, og det er jo god trening. Og det som holder meg gående når jeg jogger er et lite tips jeg vil dele med dere, for det funker!

 • Når du kjenner du er sliten, og helst vil stoppe, se langt frem og bestem deg for et punkt du mååå løpe til, feks et skilt som er langt borte på veien. Så kan du ta pause når du har kommet frem. Og så finner du et nytt mål enda lenger frem. Slik holder jeg på, og hver gang jeg når målet mitt, vil jeg bare løpe enda lengre, fordi jeg blir så inspirert av at jeg greide målet mitt. It works! 

 Lukas synes det var sterkt lys ute, spesielt siden han var så trøtt. Han sovnet i vogna si etter 15 minutter. 


Elsker å jogge i dette landskapet! Det er så vakkert 

Liker du å jogge? 

 • 29.01.2013, 15:51

This is Pretty


Jeg har lenge ønsket meg et Iphonedeksel med bilde av meg og Lukas bak. Har undersøkt litt rundt hvor de selger slike deksler, og funnet en side som har fått veldig gode tilbakemeldinger. Siden heter Caseapp. Derfor bestilte jeg likeså gjerne et Iphonedeksel med bloggadressen min bakpå. Det ble kjemep kult, gleder meg til å vise dere. 

Har du deksel med eget bilde bakpå?

 • 29.01.2013, 10:32

Nye rutiner


I går hadde vi en koselig kveld med bursdagsfeiring, god mat, gaver og kvalitetstid. Lukas sovnet tidlig, og vi hadde en hyggelig  kjærestekveld. Selv om kjæresten jobbet og var på skolen på bursdagen sin, så tror jeg han hadde en veldig fin bursdag :)) 

Ballonger og gaver hører hjemme på en bursdag :) 


Ellers så har jeg tenkt mye, og lagt noen planer for tiden fremover. Og i det innegår det  forandringer i hverdagen! Det er to nye rutiner jeg vil begynne med, Og det er følgende:

 • Joggetur når vi står opp, før min frokost. (Nå går det mot vår og varmere tider, vi har plussgrader og det er kjempe fint å jogge ute!)
 • Vær våken når Lukas sover (jeg sover jo nesten alltid sammens med han, men jeg bør heller bruke tiden mer fornuftig)


Hva skal du i dag? 

 • 28.01.2013, 20:57

Wow, helt perfekt


I dag tok jeg med Lukas til legen IGJEN! Ikke fordi han har blitt verre, men fordi vi skulle komme tilbake 2 uker etter den første legetimen for å sjekke ørebetennelsen. Tydligvis så var det noe veske i øret som var betennt, og legen skulle sjekke om vesken var forsvunnet nå 2 uker senere. Og vi fikk gode nyheter, øret var helt perfekt. Og Lukas er i strålende form. Han hoster litt, men ellers er alt tipp topp.

Etterpå dro vi en tur i byen. Det er ikke ofte vi drar på byturer for tiden, så det var koselig å tusle en tur. Dro innom mange butikker vi sjelden er i, og fikk sannelig handlet litt på Lille Martine denne gangen også. I dag kjøpte vi et nydelig sett fra Mayoral! Jeg ble helt forelsket da jeg så det, og heldigvis hadde de størrelsen til Lukas. Nå er klærne til vask, og jeg GLEDER meg til å bruke dem! Var det ikke søtt? Nå må jeg gå å forberede litt bursdag her i hjemmet. Skaal pynte, lage mat, pakke inn gaver og rydde mens kjæresten tar seg ei treningsøkt på treningsrommet. Ha en fin kveld alle sammen! 

 • 28.01.2013, 18:06

Ting dere (kanskje) ikke visst om meg


 1. Jeg har bodd i Oslo, England, Florida og Trondheim
 2. Jeg kastet kaninen min i do og trakk opp da jeg var bittelita (den overlevde, jeg skulle jo bare vaske den?!)
 3. Jeg har hatt katt, hest, hamster, hund og kanin
 4. Da jeg var 15 år var IMG modellbyrå i Frankrike "interessert" i meg
 5. Da jeg var 17 var jeg en av finalistene i en modellkonkurranse i London
 6. Jeg har tatt av avgjørelse jeg kommer til å angre på resten av livet
 7. Folk oppfatter meg ofte som overlegen, men egentlig er jeg bare litt sjenert
 8. Jeg er veldig interessert i språk, har kjennskap til både tysk, engelsk, svensk og spansk, litt italiensk
 9. Jeg har skoliose
 10. Jeg har hatt bulimi

Lærte du noe nytt om meg? 

 • 28.01.2013, 13:54

GRATULERER


I DAG HAR VERDNS BESTE KJÆRESTE OG VERDENS BESTE PAPPA BURSDAG! Hipp Hurra for Alexander!!!! DU er en superhelt i familien, og vi elsker deg <3 <3 <3 SYnd du må jobbe i kveld, men heldigvis koset vi oss masse i helga. Gleder oss til du kommer hjem <3 <3 <3 
 • 28.01.2013, 02:48

Det er helt utrolig


........Hvor effektiv jeg er på natta. Jeg kommer meg jo aldri i seng jeg, fordi jeg er så ivrig på å gjøre alt mulig rart midt på natten. Sånn har jeg vært lenge, jeg jobber best på natten, merkelig nok! (Noen som har det sånn?)

Siden jeg skal opp tidlig i morgen burde jeg egentlig ha lagt meg for lenge siden, så jeg tror jeg må være fornuftig å legge meg NÅ! Så fort som mulig. Heregud se på klokka!! 02:46!!! OI

Har en spennende uke imøte, mer får dere vite litt senere. Men gled dere! :) 

Har du noen spennende planer for uka? 

 • 27.01.2013, 21:25

En hyggelig aften


Vet dere hva?? Lukas sov til 10.30 i dag, og det må være ny rekord. For tiden våkner han vanligvis rundt 08.00 - 08-30, men i dag sov han leeenge. Hadde planer om å bake muffins, men det rakk jeg ikke før vi skulle dra.

I halv 3 tidentok vi turen hjemme hos svigers, jeg, Alex og Lukas. Skulle nemlig feire bursdagen hans sammens med dem også, for i morgen er jo den store dagen! Alex fikk flotte gaver, akkurat det han ønsket seg! Og vi tok med brownies som vi baket sammen i går.  Lukas leket seg med søskenbarn Sebbe, og storkoset seg i lekekroken. 

Jeg så cirka sånn ut
Genser Stummer Shorts Hm (Når vi dro hadde han også på en NYDELIG genser fra Zara)

Har du hatt en fin helg? 

 • 27.01.2013, 21:02

Lukas ønsker seg!Nydelig jakke fra Racoon, selges på Barnas Hus

 • 27.01.2013, 16:50

Nå blir dere glad!


Småbarnsmødre!  Jeg har en god nyhet til dere!

Dere vet sikkert om Newbie klærne de selger til Babyer på Kappahl?! Jeg har alltid vært helt forelska i de klærne, og kjøpte masse til Lukas fra Newbie kolleksjonen. Trist ble jeg da Lukas ble for stor for disse klærne, som gikk opp til størrelse 74. 

Derfor ble jeg utrolig glad da jeg fikk vite at Newbie nå lanserer klær i større størrelser, nemlig 80-98!!! Endelig kan vi bruke disse delikate barneklærne igjen. Ett plagg fra Newbie var faktisk en av de første plaggene Lukas brukte da han kom til verden, en nydelig grå heldress. Helt siden da har jeg vært forelsket! (Ja, det går faktisk an å være forelsket i klær, hehe) 

Det som er så bra med klærne i Newbieserien, i tillegg til at de er veldig delikate, er at plaggene er produsert i naturmaterialer for å ta hensyn til barnets følsomme hud, og for å medvirke til et bedre miljø. Klærne består av 100% økologisk bomull.

Den  nye kolleksjonen er tilpasset at barna har reist seg og begynt å gå. Som jeg gleder meg til å handle inn fra denne kolleksjonen.

Du finner klærne på Kappahl fra Uke 10!! (Cant wait!)
Liker du klærne fra Newbie?

 • 27.01.2013, 10:51

Kjør på


Tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde, for det er lenge siden!

 Spør om hva som helst!

 • 26.01.2013, 18:36

Boyfriend and Family time


I Kveld skal jeg og kjæresten feire bursdagen hannes. Han har nemlig bursdag på Mandagen, men da skal han både på skole og jobb og er ikke hjemme før 10 p ålkvelden. I dag derimot har han fri hele dagen, og da skal vi bare kose oss sammen. Snart skal vi handle mat, og i kveld er det biff på menyen: med brownies, is og sjokoladesaus til dessert. Lukas skal få egen middag, og skal selvfølgelig få spise sammen med oss før han legger seg. Det blir koselig <3 Håper alle har en fin Lørdagskveld!  • 26.01.2013, 13:09

Sykt


I går når jeg la meg var jeg sykelig tørst, men jeg gjorde ingenting med det. Og da jeg våknet i morgest var jeg fortsatt utrolig tørst. Da jeg tittet i speilet oppdaget jeg at huden i ansiktet var forferdelig tørr, og jeg flasset av flere steder. Så det er faktisk en sammenheng mellom vann og hud, det var klart og tydelig! Visste ikke at vann påvirker huden så mye!

Lukas våknet litt for tidlig for min smak i dag, men jeg kan ikke klandre han, han hadde trossalt hosteanfall. Det eneste anfallet siden han la seg i går, så han har nok blitt mye bedre! HURRA! Siden han var litt kvikkere dro vi en tur på CitySYd og dro for å hente en spenenende pakke som dere skal få se litt senere i dag.

Nå må jeg legge Luaks for sin 1. dupp. Ha en fin Lørdag så lenge!
Hva skal du i dag?

 • 26.01.2013, 00:37

Bloggnorge


Det er noen ting jeg har lært om bloggnorge, og det er følgende:

 1. Solpudderet som brukes av bloggjenter er Bahama Mama, det skal du like, og helst ha i sminkeveska 
 2. Rettetangen som gjelder er GHD, ingen under, ingen ved siden av. GHD er tingen 
 3. Skal du ta sol drar du selvfølgelig på Brun og BLid 
4. Nettbutikkene man handler i er  og
5. Skal man ligge på topplista må man enten være  Veldig pen

eller 

 

Noe som mangler? Er du enig?

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits