• 26.02.2014, 22:25

Nytt i Lukas Garderobe


 • 26.02.2014, 20:41

Lykkelig


Det er små ting i hverdagen som skaper Lykke, og på Lørdagen følte jeg meg ekstremt lykkelig. Jeg er så utrolig heldig som er mamma til verdens herligste, og som får oppleve morsomme, hyggelige, utfordrende, koselige og lykkelige stunder sammen med han. Jeg blir stadig vekk sjarmert i senk av alle kommentarene han kommer med, han er jo så smart! Han prater perfekt og skjønner mye mer enn jeg forstår. Det merker jeg godt i hverdagen, og jeg må ofte le når  jeg innser hvor mye han faktisk forstår.

Lørdagen var det strålende vær, og bare det er jo til å smile av. Jeg er hundre prosent sikker på at vi er ferdig med vinteren, for nå om dagen har vi jo nesten sommertemperatur. Jeg tok med meg Lukas på en tur i vogna, og vi fant en barnehage å leke i. I solskinnet utforsket vi alle lekene på lekeområdet, og det som var morsomst var den bratte rutsjebanen. Etter at Lukas har rutsjet ca 15 runder sier han plutselig "mamma, du prøv" Og jeg måtte selvfølgelig ta utfordringen, selv om jeg synes det så litt for bratt ut for meg.

Da jeg rutsjet gikk det kjempe fort, og jeg datt nesten bakover. Litt for skummelt for meg, ja, akkurat som jeg trodde. Men Lille prinsen synes det var veldig gøy å se at mamma rutsjet, så da jeg var ferdig sier han: "mer mamma" mens jeg nøler. Men jeg greier ikke å motstå det forventningsfulle blikket hans, så jeg kaster meg rundt og hiver meg på en runde til. Og fy, hvor gøy det var. Det er faktisk utrolig gøy å være litt barn selv  i ny og ned. Vi hadde kjempe koselig mamma og Lukas tid, før vi dro hjem til Søs på besøk og Leket med Ariana.

 

  • 21.02.2014, 20:59

Ikke alt går som planlagt


Ikke alle dagene blir slik man har planlagt! I dag skulle jeg på jobb, og sto opp kl 05.30 som vanlig, kledde på meg, ordnet både sminke og hår. Klokka 06.00 vekket jeg kjæresten som skulle til tannlegen å operere bort 2 visdomstenner. Deretter måtte Lukas vekkes og gjøres klar til barnehagen.

15 min før vi var på vei ut døra fikk Lukas omgangssyken, og da var kjæresten min på god vei til tannlegen. Jeg måtte være hjemme sammens med Lukas, for ingen barn bør være i barnehagen når de er syke. 

Vi var bare hjemme å leste bøker, leket med lego, kjørte bil og leket med leire. Og vi var veldig spennte på å høre fra pappsen hvordan tannlegetimen hadde gått. Da han kom hjem så fikk jeg rimelig sjokk, blodet rannt, og han så ikke bra ut!  Det var så ille at jeg og Lukas måtte dra hjem til mamma en tur, slik at Prinsen skulle slippe å se pappan sin sånn. Resten av dagen var han sengeliggende med sterke smerter. Hvem trekker 2 visdomstenner på en gang liksom?! Jeg hadde aldri grei å gjøre det, men så er jeg så heldig at jeg aldri har fått noen visdomstenner heller jeg da (Mulig jeg ikke er VIS nok...) hahaha

Hos mamma fikk vi servert en god middag, og Lukas storkoset seg som alltid, og det gjorde selvfølgelig jeg også. Som alle andre dager denne uka så nektet Lukas å ha dagduppen sin i dag også, noe som endte med at han tok natta kl 17.30 i ettermiddag. Nå sover sjarmisen søtt i senga si, <3 og vi skal bare ha en rolig kveld.Hva er dine planer for helga?

 • 19.02.2014, 16:28

Ny favoritt i barnegarderoben


 • 18.02.2014, 22:26

Tur på Sykehuset på Valentinedagen


Happy Valentinesday... Litt på Etterskudd.

Min dag startet på sykehuset kl 07.50!! Alt for tidlig, men må man så må man. Og når man har ventet på en time i flere måneder, ja da må man!!!

Det var MR som stod for tur. I min verden trodde jeg MR tok ca 10 min MAX; men neida, jeg måtte ligge inne i en liten, trang tunnel i over 30 min. Bare for å ta noen bilder av ryggen. Heldigvis var sykepleieren som jobbet i godt humør, superflink og omtenksom, og pratet til meg under hele prosessen. Jeg fikk alltid vite hvor lang tid som var igjen, og hva som stod for tur. MR ER til å få klaus av, og det bråker noe forferdelig. Men ironisk nok så holdt jeg på å sovne under hele prosessen! HAhah, typisk meg altså!!


Selfie på sykehuset, i omkledningsrommet. Standard!

Etter MR måtte jeg på butikken, eller, på flere butikker. Deretter dro jeg på 3t som hadde gratis trening til ikke-medlemmer. Jeg trente intervalltrening for 1.gang på flere år. Guri, det var deilig. Lungene mine føltet helt annerledes etterpå. Klokka 11 hadde jeg rukket både trening, matshopping og timen min på sykehuset, og egentlig hadde jo dagen så vidt begynt!!


Selfie på 3t. Inne på do. Ja, må man så må man. hahahah

Ettermiddagen hadde jeg gledet meg lenge til . Først var jeg og Lukas invitert hos mamma på middag, og det er alltid koselig!!! Jeg elsker å få mat servert, og mamma serverer alltid mat jeg aldri lager hjemme. Ariana var også på besøk hos mamma fordi søs og kjæresten egentlig skulle på kino (noe det ikke ble noe av, men det er en helt annen historie) Etter middagen dro jeg og Lukas, mamma og Ariana på Leos lekeland. Mamma som tok oss med, og hun kjøpte også stasj til barna etter noen runder i rutsjebanen.  I dag var vi så heldig at vi fikk møte selveste Leo!! Det er så gøy!! Jeg blir jo like vill som småttisene!!! Jeg sa jo til dere at kjæresten min måtte jobbe på Valentinesdagen, men vet dere hva? Jeg tok feil! Han hadde fri fra jobb, men var lenge på skolen. Da han endelig kom hjem hadde han kjøpt en diiiger bukett med blomster til meg. AAAAW, så koselig <3 <3 <3 Vi laget oss middag på kvelden (min middag nr 2) så film, og hadde en koselig kjærestekveld. Min valentinesdag ble helt perfekt, kjærestetid og familietid. Akkurat det dagen handler om, tid med de man er glad i. 
 • 17.02.2014, 14:05

New IN; Lukas garderobe


 • 16.02.2014, 15:13

Det er nok bare jeg som får det til


I går la jeg ut en post på ei Facebookgruppe om hva man kan gjøre med barn i Trondheim. Mange gode forslag strømmet inn, og en av de var å gå tur i Tusseløypa. I og med at det er meldt snø Mandag og Tirsdag ville vi utforske tusseløypa før snøen kommer. Og Søndager er jo en perfekt dag for familietur. Vi dro med oss søs og Ariana, og pakket på oss varme klær, og hadde med oss god mat.

Lite visste vi da at det kom til å ta 2 TIMER FØR VI FANNT FREM!!

Ingen av oss har vært i Tusseløypa tidligere, og ikke fant jeg det på Googlemaps. Jeg fikk tips om å parkere på en gård slik at det skulle bli litt kortere vei for de små, men det var jammen ikke bare-bare å finne den gården. Vi måtte spørre hele 6 personer som var ute på Søndagstur om veien. Vi måtte ta 4 telefoner, men etter 2 timer fant vi endelig frem. HAHAH, skulle nesten tro at vi kom fra en annen by som vi rotet oss bort hele tiden.

Men bedre sent enn aldri, småttisene storkoset seg og fikk se på alle "trollene" og vi storkoset oss vi også. Runden var akkurat passe lang, og småttisene ble passe sliten etter turen. Selv om jeg mistenker at det var den lange bilturen som tok på mest, og gjorde de litt ekstra trøtte.

Hit skal vi iallefall tilbake, men kanskje vi venter til all snøen er borte, for i dag var det ekstremt glatt mange plasser. Har du vært i Tusseløypa?

#mammablogg  #trondheim #tusseløypa #hverdagsblogg

 • 10.02.2014, 20:45

Dette fikk Prinsen i Bursdagsgave


Lukas fikk utrolig mye fint i bursdagsgave, og jeg har ikke rukket å ta bilde av alt, men nedenfor ser dere iallefall noe... Ellers fikk han blandt annet:

 • Diiiger fantorangenbamse
 • Gyngehest
 • Masse PlayDough
 • Hust n Clair jakke
 • Penger
 • Juniorseng
 • Lego
 • Såpebobbler
 • Stasj til lekekjøkkenet sitt
 • Kassa apparat med tilbehør
 • Joggeklær
 • Ullsett, bukse og genser
 • Bamse
 • Kivat Lue

 • Hust n Clair ullgenser

 • Drikkeflaske fra Leos

 • sykkel

 • ELmotorsykkel

#mammablogg

 • 10.02.2014, 00:22

Bursdagsfeiring


I går, på bursdagen til Lukas, tok jeg med han til Leos lekeland før dagduppen. Han elsker jo å dra på Leos, og på bursdagen sin får han bestemme hva han vil gjøre. Vi gjorde akkurat det samme på bursdagen i fjor også. Det er jo så gøy på Leos! Tipper vi kommer til å dra dit mye fremover, siden Lukas trives så godt der. 

I dag feiret vi bursdagen til Lukas for andre gang, og i dag fikk vi besøk av fadder Anne Guri, Ole, Famme og Beste, Tante Ia, Onkel Randall, Sebastian og Lukas Oldemor Sølvi. Det var kjempe koselig, og Lukas hadde det utrolig morro med søskenbarnet sitt Sebastian.  Fadder Anne Guri lærte Lukas å sykle, noe som var utrolig stas. Lukas har også fått noen fantastiske bursdagsgaver, som det kommer et eget innlegg om litt senere.

Må innrømme at jeg glemte å ta bilder i dag, det ble ikke så mange, noe som er utrolig synd. SÅ dere får nøye dere med Selfies av meg. Hohohoh....


Dagens antrekk; Kjole fra Floyd
Hatt ei fin helg?

 • 09.02.2014, 23:58

Den beste dagen i livet mitt


8 Februar 2012...Den beste dagen i livet mitt. 

Jeg ble mamma til verdens skjønneste Prins

Har aldri vært så lykkelig, og hver dag vi har sammen er en sann glede og en drøm som går i oppfyllelse

Ingen gjør meg så lykkelig som du! Ingen gir meg så mye glede som du! Du er alt jeg kunne ønsket og alt jeg har drømt om, og mye mer enn det!

Jeg er så heldig som får være mamma til verdens herligste Prins. Hver dag er jeg evig takknemlig for dette!

8 februar... tiden flyyyr, du har rukket å blitt 2 år allerede!!! Gratulerer så mye med dagen verdens herligste vidunder <3 <3 <3 

Siden vi har stor familie, og ikke fullt så stor leilighet, måtte vi dele opp bursdagsfeiringen på 2 dager. Men det var bare ekstra stas for Lukas;, for da fikk han pakker, kaker og besøk to dager på rad. Og det elsker han jo!!! På Lørdagen kom bestemor, "Bestefar Tor", tante Tine, Ariana, Onkel Audun, ONkel Timo, Tante Melina, Bestefar, tante Kristin og fadder Johnny. Og Gudfar Andreas, Helene, Kompis Maicon og Aliah!


Vi storkoset oss med kaker, nammis og hyggelig selskap. Midtpunktet selv fikk spise så mye kake han bare orket, og fikk selvfølgelig blåse ut to lys på kaka;) Det var stas det! 

I barnehagen fikk han en superkul og fargerik Krone, og i tillegg fikk han elge seg en lite gave han fikk med hjem :) 


 • 06.02.2014, 17:04

Nytt i garderoben til Lille Prins • 05.02.2014, 21:57

Totally Magical + dagens outfit


Lukas har visst sluttet å sove i barnehagen, og sovner i 5-6 tiden hver dag. I går sovnet han 16.30, og vanligvis sover han da til nesten morgen. Men gårsdagen var et unntak. Da jeg la meg, våknet Lukas og ville stå opp. Da var klokka 01.00 så det var uaktuelt, søte prinsen min. Måtte overtale han til å fortsette natta, og han fikk se på noen videoer på Iphonene min. Så sovnet vi søtt begge to.

I morgest våknet jeg og følte meg uthvilt. Men, HVORFOR HAR IKKE VEKKEKLOKKA RINGT? Jeg ble grepet av panikk, og følte jeg hadde forsovet meg. Jeg fikk rotet frem Iphonen min, og den var avslått. Da jeg skulle slå den på, var alt på telefonen slettet, så jeg måtte legge inn alt på nytt. Tydligvis har Lilleprins greid å trykke på noe, slik at Alt ble borte, tilogmed vekkinga jeg hadde satt på. Heldigvis har jeg ei innebygd klokke i kroppen (hahha, på et eller annet vis) Slik at jeg automatisk våkner rundt tiden jeg har planlagt, og jeg våknet kun 15 min etter jeg egentlig skulle.

Rakk både jobb og mye annet. Flax!

Været var helt magisk i dag. Nå har våren kommet for fullt, føles det som. (håper jeg... !) Det var varmt og solen skinte. I lunsjen stilte jeg meg i solveggen og bare nøt varmen- Det føltes magisk!!!

Kledd i HM fra topp til tå, inkludert sko og veskeHar våren kommet hos dere? 

 • 05.02.2014, 18:39

Er dere dumme i hue?!


Jeg blir lettere sjokkert når jeg leser alt jeg kommer over angående kvinner, graviditet og sykdom , som stormer i media for tiden. Mange sier graviditet er en sykdom. Men, LET ME BREAK IT TO YOU: Graviditet er ingen sykdom!  Overrasket? Eller lærte du kanskje noe nytt nå? Man blir ikke sykmeldt i svangerskapet fordi graviditet er en sykdom. Okei?

Men en graviditet derimot, kan føre med seg mange plager.....Hos mange kvinner! Det kan være tungt, vondt, slitsomt, mange får bekkenplager, ryggplager og listen er lang. VI kan fortsette med....:  kvalme, brekninger, oppkast, smerter i muskler og ledd, gangplager, dårlig hukommelse, halsbrann, sure oppstøt.... The list goes on....!

Ikke kom her med kommentarer som "Kvinner som er gravid har valgt det selv. Det er ikke noe synd på dem... SLutt å klag"  Ja de har valgt det selv, men ingen velger bekkenplager, bekkenlåsning, kvalme osv...Ingen velger oppkast og halsbrann... Ingen velger å få låsninger som gjør at man ikke greier å bevege seg!

Det man har valgt er å bære frem et lite vidunder, en skatt, og verdens mest magiske gave. Man ofrer kroppen for å bære frem et lite mirakel, man går gjennom smerter og plager for å holde den nydeligste skapningen i verden i armene sine. Det er det vi velger!

Ingen kvinner bør ha dårlig samvittighet om de blir sykmeldt i svangerskapet. Ikke glem at du bærer frem et nytt liv! Det tar på for alle, det er litt av en jobb kroppen din skal gå gjennom. Er det en gang kvinner ikke skal ha dålig samvittighet for å slappe av, så er det når man er gravid!

 

Barbiemagen i uke 32 <3

Hva mener du? Er graviditet en sykdom? 

 • 04.02.2014, 01:34

Sykiser


Dårlig oppdattering de siste dagene, og det med god grunn. Familie er alltid første prioritet, og noen dager rekker jeg ikke en gang åpne PC skjermen!

Her i huset startet Fredagen rekordtidlig, nemlig 03.00 på natta. Lukas våknet og småskrek, og sa "aua i magen" og noen sekunder etterpå kastet han opp. Stakkar lille prinsen min. Dermed var vi lys våken og morgenen startet med et brak, bokstavelig talt.

Vi sto opp, prøvde å spise og leke. Men etter 3 timer var det på¨ån igjen. 

Heldigvis ga det seg etter det, så omgangssyken gikk fort over denne gangen. Jeg slapp unna spysyken selv også, noe jeg er utrolig glad for. Egentlig var planen min å ta med Luaks til legen på Fredagen, i og med at barnehagen var stengt, og vi hadde en fri-dag. Han har nemlig småhostet den siste måneden, og tenkte det var greit å sjekke det opp.

Men med spysyken holder man seg helst hjemme. Og det gjorde vi hele helga. Vi har bare vært inne og leket masse.  Det var fantastisk koselig, mamma og Lukas tid, hele dagen <3 Med mye lek og morro, og familietid. PåSøndagen vågen søs og Ariana å komme en tur på besøk. (noe som endte med at Ariana smittet Luaks med øyekatar, og Lukas smittet Ariana med spysyken)

I dag derimot, tok jeg med L til legen. Og det viste seg at han både har ørebetennelse og øyekatar. Nå har han heldigvis fått noe for det, så nå er han på bedringens vei. Takk og pris. Det gjør vondt i mammahjerte å se at han har det vondt. 


I løpet av helga har jeg blitt litt av en legoekspert. Hahaha dette er ett av mine siste verk, og jeg er sååå fornøyd;) Elsker å leke med lego! 

#mammablogg

 • 02.02.2014, 22:24

Detaljer; En Prins sitt rom


 • 01.02.2014, 17:36

Love my dress


LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits