• 26.02.2016, 14:04

Superbestemor


Småttisene våre må ha den sprekeste bestemora jeg vet om! For På Onsdagen fikk Lilleprinsen ligge over hos Bestmor og bestetor sammens med Søskenbarnet sitt, Ariana. Og det å ha to 4åringer på overnattingsbesøk er ikke bare-bare. De er jo så energiske i den alderen, og med litt påfyll av sukker i tillegg, så gjør det virkelig susen. Men mamman min er sporty og tok utfordringen på strak arm hun, uten å nøle. Og det gikk jo så bra, de storkoset seg hele gjengen!

Ikke bare hadde hun to 4åringer på overnatting, men dagen etterpå var det rett på Leos lekeland, i selveste vinterferieuka. Og gjett om det var kaotisk! Men med en superbestemor så er alt mulig! Etterpå ble det en tur ut for å spise, og må tro om de storkoset seg begge småtisene. Så utrolig stas det var å være med bestemor såå lenge! Dette må gjentas

 

Jeg benyttet meg av muligheten til å ta en tur på citysyd siden det skal være helt Bananas i disse dager. Jeg brukte hele 130 kr, og for de pengene kjøpte jeg 7 fanastiske plagg og et bar ulltøfler til Prinsessa. Dere skal få se bilde litt senere 

 • 26.02.2016, 13:54

HårpyntVar den ikke bra søt? Kupp fra HM, hele 10 kr

 • 24.02.2016, 20:51

Fordelen med å kjøpe brukt


Jeg kjøper sjeldent brukt når det kommer til barneklær, selv om jeg er veldig for gjenbruk. Men nå nylig har jeg virkelig innsett fordelen med å kjøpe brukt; Man kan få tak i skatter som man ikke får tak i i butikken lengre! Så ikke bare sparer man penger, men man kan være heldig og finne utrolig kule plagg også. Her om dagen kom jeg over en Memini jakke på en facebook side for kjøp og salg. Den var pent brukt, og superkul. Elsker den jakken, og har ikke sett maken noen steder. Betalte hele 70 kr for den. Absolutt verd det! En runde i vaskemaskinen så var den klar til bruk.

Sjekker man finn også, så er det mange skatter å få tak i. Har blandt annet sett gensere fra Ralph Lauren til 70 kr, og Meminikjoler til 50 kr. Det er jo faktisk helt greit å kjøpe noen barneklær brukt, for småttisene vokser jo så raskt at de rekker sjelden å slite ut klærne. Så det meste er jo svært pent brukt.
 

 • 24.02.2016, 11:15

Askepottsko


Dette må være de fineste skoene jeg har i Garderoben min, Pensko fra Floyd. Jeg har ikke rukket å bruke dem enda, foreløpig står de bare som pynt. Gleder meg til å ta de i bruk, de er så fine og glitrer akkurat som askepottsko. Det kommer ikke frem så godt på bildene, men de har mye glitter på seg. 

Og når vi er inne på føtter og sko, i dag skal jeg til legen å sjekke den ene foten min. Det blir spennende, for jeg har hatt problemer med den helt siden før lilleprinsen ble født for over 4 år siden. Har ikke helt troen på at de finner ut av det, men blir spennende å se hva legen sier. I tillegg må jeg ta noen blodprøver igjen, siden jeg har hatt lite jern i blodet i flere måneder. 
 

 • 23.02.2016, 18:15

Sundayfun


Etter skitur og utetid på Søndagen dro vi å møtte Svigers på SOlsiden. Der spiste vi en fantastisk middag og storkoset oss hele gjengen. Etter middagen dro vi å besøkte jobben til A, hvor lilleprinsen fikk kakao, noe som alltid er stas. Vi hadde også med oss Sunda is fra MCern, som vi kaller Søndag-is. Haha, den er så god, og minner meg sånn om tiden da vi bodde i USA. I USA dro vi alltid og kjøpte slik is med sjokolade på perfekt for en sjokismons som meg!

Denne uken var det tøft å starte på med treningen igjen. Jeg var så flink i forrige uke, og dørstokkmila føltes ekstra lang idag. Men heldigvis kom jeg meg ut på en joggetur tilslutt, noe som var supertungt i 10cm nysnø. Snøen satte seg fast i hjulene på vogna, så den ble supertung å trille. Men det er jo bare ekstra trening det, så skal ikke klage :)  • 23.02.2016, 10:13

Nytt inn i Babygarderoben 


 

 • 22.02.2016, 18:20

Helt fantastisk


Siden det ikke ble noe skitur på Lørdagen, måtte vi ta det igjen på Søndag, for da var det strålende vær! Først dro vi til Granåsen men der var det ikke en eneste parkeringsplass å oppdrive, det er tydelig at sola får trønderne ute i marka. Det var mennesker og biler overalt! Men vi fant en annen plass istedet som var helt perfekt. Nok folk og biler der også, men fortsatt plass til flere.

Jeg hadde med meg begge småttisene, lillesøster i vogna, og storebror på ski og akebrett. Jeg dro han på akebrett etter vogna helt til vi kom til skogen hvor det var perfekt skiføre. VI møtte søs og hennes familie, og hun stilte med nybakte kanelboller, og vi hadde med kakao. En perfekt dag for tur i solskinnet.

Lilleprinsen har blitt så utrolig flink på ski, de har lært så mye i barnehagen; både hvordan man kommer seg ned bakkene, og hvordan de kommer seg opp. Han har fått veldig bra utholdenhet på ski, og stortrives i skisporet. Utrolig gøy, nå gjennstår det bare for oss voksne å kjøpe oss ski også! Jeg savner virkelig å gå på ski, for det er utrolig lenge siden! Har ikke gått på ski siden barndommen. 

Vi fant oss en plass å campe, med akebakke som småttisene kunne kose seg i. Så spiste vi boller og drakk kakao, og selv om det var ganske kaldt så varmet sola en god del. Vi var så veldig heldig med været, det har jo vært så fint i det siste. Jeg elsker å være ute når solen skinner. Det gir meg så mye energi. 
 • 22.02.2016, 12:01

Det er en første gang for alt


På Lørdagen hadde vi store planer om å gå på ski i Granåsen, men siden det var så mye vind ute, så droppet vi det. Vi tok heller turen utenfor her hjemme, og lillesøster fikk på seg utedress for første gang. Denne dressen har hun arvet etter storebror, og jeg synes det er så koselig å bruke samme klærne på dem. Dressen er i strl 68, hun er så lita. Selv om hun er 11 måneder så kan hun bruke 4-6 måneder i klær. Men nok snakk om klærne.


Vi tok med oss akebrettet og lillesøster fikk sitte i fanget til storebror da hun kjørte akebrett for første gang. Det var morro det, hun storkoset seg, og så veldig trygg ut der hun satt i armene til storebror. Vi gikk mange runder, for akebrett er populært. Etter en tur på akebrettet testet vi ut babydissen. Denne har lillesøster helle adlri prøvd tidligere, men nå som hun snart er 1år, var det jammen på tide. Hun storkoset seg på dissen også, men på grun nav den sterke vinden så var det likevell litt ubehagelig. 
Etter å ha vært ute en god stund, dro vi videre på butikken og handlet til kvelden. På Menyen sto det kyllingtaco, og resten av kvelden slappet vi av med en familiefilm og godis. Koselig!

Hatt en fin helg? 

 • 20.02.2016, 11:23

Vanskelig å jogge? Prøv dette!


Dere har sikkert alle vært der: Det er tungt å komme igang med løpingen. Blodsmak i munnen og tunge bein.

Ja, det er ikke alltid så lett å komme igang. Men det finnes heldigvis håp.

Jeg skal dele to godt tips, noe som alltid har funket for meg, og som helt sikkert funker på flere:

 

 • Last inn dine favorittsanger på Ipoden, sanger som gjør at du vil bevege deg. Sanger som gjør at du ikke greier å holde deg i ro. Disse sangene varierer fra person til person, ut i fra hva man liker og foretrekker. Men vi har alle sanger som bare gjør at man vil danse. Slike sanger må man ha hvis man skal ut å løpe. Det funker som fjell!

 

 • Løp i minst 10 minutter uten stopp. Selv om det er tungt i starten, press på. For kommer du deg over 10minuttersgrensen så er det sååå lett å fortsette. Det er alltid de første 10 minuttene som er verst, men etter disse ti, så kan man løpe så lenge man vil. For etter ti minutter er det enkelt. Bare å prøv, press på sli kat du holder ut i minst ti minutter, så får du lyst til å løpe til verdens ende. Det Funker, jeg lover! 

Er du glad i å løpe? Har du noen tips for å komme igang?

 

 • 19.02.2016, 19:10

New in; barnegarderoben


 • 19.02.2016, 11:51

Mamma Linda: Interiør Stue


For tiden har jeg blitt helt hekta på Interiør, noe som ikke har påvirket bloggen noe særlig foreløpig. Jeg har flere DIY prosjekter i hodet som jeg gleder meg til å gjennomføre, og som jeg skal vise dere etterhvert. Under slenger med noen bilder av stua vår slik den er akkurat nå. Jeg er veldig glad i kurver, og lekeoppbevaringen i stua er selvfølgelig i kurver også:) På stuebordet har vi kontaktplast. Endelig fant jeg den fargen jeg var ute etter.

 

 • 18.02.2016, 16:35

Tanker, Trening, kropp og alt det der


Det var en gang ei jente på 18 år. Hun kunne spise hva hun ville, og så mye hun ville av alt. Hun la aldri på seg, og var ganske så tynn. Hun var også ekstremt glad i godis, og siden hun aldri la på seg så var det bare å spise så mye man orket da. Denne jenta fikk høre av mammaen sin en dag : " en dag kjære venn, så vil kroppen reagere annerledes på alt godteriet" 

Og jammen hadde denne mammen rett.

I dag kan jeg ikke spise hva som helst og forvente at det ikke går utover kroppen. Jeg veier mer nå enn da jeg var 18, og etter to barn er ikke kroppen det samme som den var. Men likevell er jeg kjempe stolt, for det er denne kroppen som har bært frem to fantastiske vidunder, så jeg kan egentlig ikke være misfornøyd. Men uansett, jeg ønsker å trene å gå ned mer i vekt. For å bli mer meg selv igjen. 

Helt siden jeg var i tenårene har jeg elsker å jogge. Etter skoletid jogget jeg alltid en runde på 1,5 timer, og skorkoset meg. Jogging var livet, sammens med mange andre ting selvfølgelig. Jogging har alltid vært en stor lidenskap som jeg har prioritert i hverdagen.

Joggingen tok brått slutt da jeg jogget en dag i svangerskapet med lilleprinsen. Joggeturen endte nemlig med en blødning, og jeg ble livredd for å løpe igjen. Alt gikk heldigvis fint, men med baby og mindre tid til trening, så ble joggingen nedprioritert. Med en rygg som streiker bare jeg rører på meg, så følte jeg en periode at jeg ikke kunne jogge. Jogging gir meg smerte, det var jeg  overbevist om. Det skal så lite bevegelse til før det gjør vondt i den dumme ryggen.


SÅ ble jeg plutselig dritlei en dag, for ikke så lenge siden. Lei av å ha vondt, å lei av å ikke kunne gjøre det jeg ville! Derfor la jeg ut på min første joggetur på noen år. Nå var det nok! Og jammen var det verd det. SÅ levende er det lenge siden jeg har følt meg. Jeg kjente delvis smerter i ryggen men presset på likevel. Og dagen etterpå var ryggen helt fin! SMERTEFRI. wowhooo, såååå verd det. En fantastisk følelse. 

Derfor fortsatte jeg selvfølgelig med joggingen og har holdt på i rundt 3 uker nå, 3-4 joggeturer hver uke. Jammen er det deilig å kunne jogge igjen. Ryggen har blitt mye bedre, det er mindre smerter og jeg tåler mer før det gjør vondt. At jeg ikke fant ut av dette tidligere! Nå skal jeg iallefall fortsette å gjør det jeg liker mest; jogge ute i skog og mark. SÅ regner jeg med at både kondis og kropp kommer på plass etterhvert

Liker du å jogge?

 • 18.02.2016, 11:12

Vil du ha valgfri Newbie Body Gratis? Til alle!


Et lite shoppingstips (ikke sponset altså, bare så det er sagt), for det er lenge siden! Nå får du valgfri Newbiebody gratis på Kappahl! Jeg valgte en supersøt body i rosa, som du ser på bildet under.

Det eneste du må gjøre for å få en body er å kjøpe et produkt først (hva som helst, billig eller dyrt. Vi kjøpte noen votter på salg til 40 kr) Deretter får du en kupong hos de som står bak disken, og da er det bare å plukke ut en body. Må være medlem i kundeklubben for å få bodyen gratis, men det er fort gjort å melde seg inn for dem som ikke er medlem. Gi dem kupongen tilbake til de i kassen når du har valgt body, og vips så er bodyen din. 

Så, 40 kr for et par votter og en newbiebody er jo ikke noe å klage på. Gjelder til 17/3 om jeg ikke husker feil. 
 

 • 17.02.2016, 17:33

Bursdagsgaver


Her er noen av bursdagsgavene til Lilleprinsen: Vi er strålende fornøyd alle sammen :)


 


 


 


 


 


 


 

 • 17.02.2016, 13:47

Oiiii


Som tiden flyr! Plutselig var helgen over, og vi har allerede kommet til Onsdag! Om Mindre enn 3 uker begynner jeg på jobb igjen, og realiteten slår meg; Permisjonen har gått utrolig fort! Hvor er tiden blitt av?!

På fredagen var jeg og småttisene på koselig middagsbesøk hos mamma. Vi fikk alle møte det herlige nye tilskuddet til familien, nemlig lille Filip. Filip er første barnet til stesøstren vår. Og i tillegg fikk vi servert en fantastisk middag. Kjempe god mat, og godt selskap - perfekt for en Fredagskveld!

Lørdagen gjorde vi ikke så alt for mye, men slappet av og nøt at det var helg. Leket masse med småttisene og tok livet generelt med ro. Det er godt å ha noen slike helgedager også! Man må ikke alltid ha tusenvis av planer, det er godt å bare ta livet med ro. Men vi var en bitteliten tur på lekebutikken og kjøpte en kjempe stor pokemon, noe som var veldig stas.

På Søndagen var det duket for Valentinesday og morsdag på en og samme dag. Jeg var så heldig at jeg fikk verdens vakreste morsdagskort som lilleprinsen hadde laget. Så utrolig koselig, kortet har fått hedersplass i stuen. A kom hjem med kake som vi koset oss med, og på ettermiddagen dro vi hjem til hver vår mor. Lilleprinsen ble med pappsen, og lillesøster ble med meg.

Hos mamma spiste vi atter en herlig middag, og hun fikk en liten oppmerksomhet fra oss! Jeg har verdens beste mamma, som alltid stiller opp - Det er så godt å vite! De dagene jeg hadde det på det verste med ryggproblemene mine, var det mamma som kom å hjelp meg, laget mat og stilte opp. Så en ting er klart, jeg har den beste mammaen, og er utrolig glad hun er mammen min!


I dag hadde jeg besøk av søstersen og vi gikk på tur en times tid mens småttisene sov i vognene sine. Det er så koselig å gå på tur sammen!

 • 17.02.2016, 09:14

Superkupp: Barnegarderoben


Nye sko i garderoben til Lilleprinsen. Elsker disse, og de var et skikkelig kupp også! Betalte 69 kr for dem på Zalando! 


 


 

 • 13.02.2016, 15:45

Nytt i garderoben
 • 12.02.2016, 11:05

Leker du med barna?


Det er flott at barn greier å leke seg selv, det synes jeg er viktig. De må greie å finne på ting selv, for det er ikke alltid man har tid til å leke med dem. Men likevel, man skal ta seg tid til å leke med barna i ny og ned, det er jo så koselig, og skaper gode minner. 

Jeg er en av de som synes det å leke med barna er gøy! I julegave fikk lilleprinsen en diger båt med mange tilhørende dyr, Noahs ark fra Playmobil. Vi storkoser oss når vi leker med dette, hele settet er så gjennomført. Man kan bevege på nesten alt på dyrene, både munn, føtter og hals. Dette gjør lekingen ekstra morsom.

Ellers så har jeg blitt helt hektet på Smålego. Det er så gøy å bygge! Da stoskoser vi oss alle sammen. Pappsen synes også det er kjempe moro med smålego. Leire og duplo er også aktiviteter som er morsomt, så det er mye man kan finne på sammen med barna, bare fantasien setter grenser her. Og er man aktiv i lekingen, og deltar 100% så er det utrolig gøyalt.  • 11.02.2016, 20:55

Vår første barnebursdag


På Søndagen som var hadde vi vår første barnebursdag her i familien. Vi har ikke så alt for stor plass, så vi kunne ikke invitere fler enn 6 barn. Når de fortsatt er så små så er jo foreldrene med også, men med 6 barn så hadde vi akkurat plass. Det ble en vellykket aften, og småttisene storkoset seg. Vi hadde pirat-tema, og serverte piratskute sjokoladekake, hadde skattejakt og hadde pyntet med sverd på veggene. Utrolig stas for lilleprinsen som hadde bursdag.

Vi spurte om han ikke heller ville feire bursdagen sin på Leos lekeland, for han elsker jo lekeland. Men han ville heller ha det hjemme, så det var veldig greit. Synes det er så koselig å stelle istand til slike begivenheter.

 • 10.02.2016, 13:13

Påfyll i barnegarderoben


Her er noe av det lilleprinsen fikk i bursdagsgave fra oss. Det meste fra Zara, noe fra memini
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits