hits

februar 2016

Superbestemor

Smttisene vre m ha den sprekeste bestemora jeg vet om! For P Onsdagen fikk Lilleprinsen ligge over hos Bestmor og bestetor sammens med Sskenbarnet sitt, Ariana. Og det ha to 4ringer p overnattingsbesk er ikke bare-bare. De er jo s energiske i den alderen, og med litt pfyll av sukker i tillegg, s gjr det virkelig susen. Men mamman min er sporty og tok utfordringen p strak arm hun, uten nle. Og det gikk jo s bra, de storkoset seg hele gjengen!

Ikke bare hadde hun to 4ringer p overnatting, men dagen etterp var det rett p Leos lekeland, i selveste vinterferieuka. Og gjett om det var kaotisk! Men med en superbestemor s er alt mulig! Etterp ble det en tur ut for spise, og m tro om de storkoset seg begge smtisene. S utrolig stas det var vre med bestemor s lenge! Dette m gjentas

 

Jeg benyttet meg av muligheten til ta en tur p citysyd siden det skal vre helt Bananas i disse dager. Jeg brukte hele 130 kr, og for de pengene kjpte jeg 7 fanastiske plagg og et bar ulltfler til Prinsessa. Dere skal f se bilde litt senere 

Fordelen med kjpe brukt

Jeg kjper sjeldent brukt nr det kommer til barneklr, selv om jeg er veldig for gjenbruk. Men n nylig har jeg virkelig innsett fordelen med kjpe brukt; Man kan f tak i skatter som man ikke fr tak i i butikken lengre! S ikke bare sparer man penger, men man kan vre heldig og finne utrolig kule plagg ogs. Her om dagen kom jeg over en Memini jakke p en facebook side for kjp og salg. Den var pent brukt, og superkul. Elsker den jakken, og har ikke sett maken noen steder. Betalte hele 70 kr for den. Absolutt verd det! En runde i vaskemaskinen s var den klar til bruk.

Sjekker man finn ogs, s er det mange skatter f tak i. Har blandt annet sett gensere fra Ralph Lauren til 70 kr, og Meminikjoler til 50 kr. Det er jo faktisk helt greit kjpe noen barneklr brukt, for smttisene vokser jo s raskt at de rekker sjelden slite ut klrne. S det meste er jo svrt pent brukt.
 

Askepottsko

Dette m vre de fineste skoene jeg har i Garderoben min, Pensko fra Floyd. Jeg har ikke rukket bruke dem enda, forelpig str de bare som pynt. Gleder meg til ta de i bruk, de er s fine og glitrer akkurat som askepottsko. Det kommer ikke frem s godt p bildene, men de har mye glitter p seg. 

Og nr vi er inne p ftter og sko, i dag skal jeg til legen sjekke den ene foten min. Det blir spennende, for jeg har hatt problemer med den helt siden fr lilleprinsen ble fdt for over 4 r siden. Har ikke helt troen p at de finner ut av det, men blir spennende se hva legen sier. I tillegg m jeg ta noen blodprver igjen, siden jeg har hatt lite jern i blodet i flere mneder. 
 

Sundayfun

Etter skitur og utetid p Sndagen dro vi mtte Svigers p SOlsiden. Der spiste vi en fantastisk middag og storkoset oss hele gjengen. Etter middagen dro vi beskte jobben til A, hvor lilleprinsen fikk kakao, noe som alltid er stas. Vi hadde ogs med oss Sunda is fra MCern, som vi kaller Sndag-is. Haha, den er s god, og minner meg snn om tiden da vi bodde i USA. I USA dro vi alltid og kjpte slik is med sjokolade p perfekt for en sjokismons som meg!

Denne uken var det tft starte p med treningen igjen. Jeg var s flink i forrige uke, og drstokkmila fltes ekstra lang idag. Men heldigvis kom jeg meg ut p en joggetur tilslutt, noe som var supertungt i 10cm nysn. Snen satte seg fast i hjulene p vogna, s den ble supertung trille. Men det er jo bare ekstra trening det, s skal ikke klage :) Helt fantastisk

Siden det ikke ble noe skitur p Lrdagen, mtte vi ta det igjen p Sndag, for da var det strlende vr! Frst dro vi til Gransen men der var det ikke en eneste parkeringsplass oppdrive, det er tydelig at sola fr trnderne ute i marka. Det var mennesker og biler overalt! Men vi fant en annen plass istedet som var helt perfekt. Nok folk og biler der ogs, men fortsatt plass til flere.

Jeg hadde med meg begge smttisene, lillesster i vogna, og storebror p ski og akebrett. Jeg dro han p akebrett etter vogna helt til vi kom til skogen hvor det var perfekt skifre. VI mtte ss og hennes familie, og hun stilte med nybakte kanelboller, og vi hadde med kakao. En perfekt dag for tur i solskinnet.

Lilleprinsen har blitt s utrolig flink p ski, de har lrt s mye i barnehagen; bde hvordan man kommer seg ned bakkene, og hvordan de kommer seg opp. Han har ftt veldig bra utholdenhet p ski, og stortrives i skisporet. Utrolig gy, n gjennstr det bare for oss voksne kjpe oss ski ogs! Jeg savner virkelig g p ski, for det er utrolig lenge siden! Har ikke gtt p ski siden barndommen. 

Vi fant oss en plass campe, med akebakke som smttisene kunne kose seg i. S spiste vi boller og drakk kakao, og selv om det var ganske kaldt s varmet sola en god del. Vi var s veldig heldig med vret, det har jo vrt s fint i det siste. Jeg elsker vre ute nr solen skinner. Det gir meg s mye energi. 
Det er en frste gang for alt

P Lrdagen hadde vi store planer om g p ski i Gransen, men siden det var s mye vind ute, s droppet vi det. Vi tok heller turen utenfor her hjemme, og lillesster fikk p seg utedress for frste gang. Denne dressen har hun arvet etter storebror, og jeg synes det er s koselig bruke samme klrne p dem. Dressen er i strl 68, hun er s lita. Selv om hun er 11 mneder s kan hun bruke 4-6 mneder i klr. Men nok snakk om klrne.


Vi tok med oss akebrettet og lillesster fikk sitte i fanget til storebror da hun kjrte akebrett for frste gang. Det var morro det, hun storkoset seg, og s veldig trygg ut der hun satt i armene til storebror. Vi gikk mange runder, for akebrett er populrt. Etter en tur p akebrettet testet vi ut babydissen. Denne har lillesster helle adlri prvd tidligere, men n som hun snart er 1r, var det jammen p tide. Hun storkoset seg p dissen ogs, men p grun nav den sterke vinden s var det likevell litt ubehagelig. 
Etter ha vrt ute en god stund, dro vi videre p butikken og handlet til kvelden. P Menyen sto det kyllingtaco, og resten av kvelden slappet vi av med en familiefilm og godis. Koselig!

Hatt en fin helg? 

Vanskelig jogge? Prv dette!

Dere har sikkert alle vrt der: Det er tungt komme igang med lpingen. Blodsmak i munnen og tunge bein.

Ja, det er ikke alltid s lett komme igang. Men det finnes heldigvis hp.

Jeg skal dele to godt tips, noe som alltid har funket for meg, og som helt sikkert funker p flere:

 

  • Last inn dine favorittsanger p Ipoden, sanger som gjr at du vil bevege deg. Sanger som gjr at du ikke greier holde deg i ro. Disse sangene varierer fra person til person, ut i fra hva man liker og foretrekker. Men vi har alle sanger som bare gjr at man vil danse. Slike sanger m man ha hvis man skal ut lpe. Det funker som fjell!

 

  • Lp i minst 10 minutter uten stopp. Selv om det er tungt i starten, press p. For kommer du deg over 10minuttersgrensen s er det s lett fortsette. Det er alltid de frste 10 minuttene som er verst, men etter disse ti, s kan man lpe s lenge man vil. For etter ti minutter er det enkelt. Bare prv, press p sli kat du holder ut i minst ti minutter, s fr du lyst til lpe til verdens ende. Det Funker, jeg lover! 

Er du glad i lpe? Har du noen tips for komme igang?

 

Mamma Linda: Interir Stue

For tiden har jeg blitt helt hekta p Interir, noe som ikke har pvirket bloggen noe srlig forelpig. Jeg har flere DIY prosjekter i hodet som jeg gleder meg til gjennomfre, og som jeg skal vise dere etterhvert. Under slenger med noen bilder av stua vr slik den er akkurat n. Jeg er veldig glad i kurver, og lekeoppbevaringen i stua er selvflgelig i kurver ogs:) P stuebordet har vi kontaktplast. Endelig fant jeg den fargen jeg var ute etter.

 

Tanker, Trening, kropp og alt det der

Det var en gang ei jente på 18 år. Hun kunne spise hva hun ville, og så mye hun ville av alt. Hun la aldri på seg, og var ganske så tynn. Hun var også ekstremt glad i godis, og siden hun aldri la på seg så var det bare å spise så mye man orket da. Denne jenta fikk høre av mammaen sin en dag : " en dag kjære venn, så vil kroppen reagere annerledes på alt godteriet" 

Og jammen hadde denne mammen rett.

I dag kan jeg ikke spise hva som helst og forvente at det ikke går utover kroppen. Jeg veier mer nå enn da jeg var 18, og etter to barn er ikke kroppen det samme som den var. Men likevell er jeg kjempe stolt, for det er denne kroppen som har bært frem to fantastiske vidunder, så jeg kan egentlig ikke være misfornøyd. Men uansett, jeg ønsker å trene å gå ned mer i vekt. For å bli mer meg selv igjen. 

Helt siden jeg var i tenårene har jeg elsker å jogge. Etter skoletid jogget jeg alltid en runde på 1,5 timer, og skorkoset meg. Jogging var livet, sammens med mange andre ting selvfølgelig. Jogging har alltid vært en stor lidenskap som jeg har prioritert i hverdagen.

Joggingen tok brått slutt da jeg jogget en dag i svangerskapet med lilleprinsen. Joggeturen endte nemlig med en blødning, og jeg ble livredd for å løpe igjen. Alt gikk heldigvis fint, men med baby og mindre tid til trening, så ble joggingen nedprioritert. Med en rygg som streiker bare jeg rører på meg, så følte jeg en periode at jeg ikke kunne jogge. Jogging gir meg smerte, det var jeg  overbevist om. Det skal så lite bevegelse til før det gjør vondt i den dumme ryggen.


SÅ ble jeg plutselig dritlei en dag, for ikke så lenge siden. Lei av å ha vondt, å lei av å ikke kunne gjøre det jeg ville! Derfor la jeg ut på min første joggetur på noen år. Nå var det nok! Og jammen var det verd det. SÅ levende er det lenge siden jeg har følt meg. Jeg kjente delvis smerter i ryggen men presset på likevel. Og dagen etterpå var ryggen helt fin! SMERTEFRI. wowhooo, såååå verd det. En fantastisk følelse. 

Derfor fortsatte jeg selvfølgelig med joggingen og har holdt på i rundt 3 uker nå, 3-4 joggeturer hver uke. Jammen er det deilig å kunne jogge igjen. Ryggen har blitt mye bedre, det er mindre smerter og jeg tåler mer før det gjør vondt. At jeg ikke fant ut av dette tidligere! Nå skal jeg iallefall fortsette å gjør det jeg liker mest; jogge ute i skog og mark. SÅ regner jeg med at både kondis og kropp kommer på plass etterhvert

Liker du å jogge?

Vil du ha valgfri Newbie Body Gratis? Til alle!

Et lite shoppingstips (ikke sponset altså, bare så det er sagt), for det er lenge siden! Nå får du valgfri Newbiebody gratis på Kappahl! Jeg valgte en supersøt body i rosa, som du ser på bildet under.

Det eneste du må gjøre for å få en body er å kjøpe et produkt først (hva som helst, billig eller dyrt. Vi kjøpte noen votter på salg til 40 kr) Deretter får du en kupong hos de som står bak disken, og da er det bare å plukke ut en body. Må være medlem i kundeklubben for å få bodyen gratis, men det er fort gjort å melde seg inn for dem som ikke er medlem. Gi dem kupongen tilbake til de i kassen når du har valgt body, og vips så er bodyen din. 

Så, 40 kr for et par votter og en newbiebody er jo ikke noe å klage på. Gjelder til 17/3 om jeg ikke husker feil. 
 

Oiiii

Som tiden flyr! Plutselig var helgen over, og vi har allerede kommet til Onsdag! Om Mindre enn 3 uker begynner jeg på jobb igjen, og realiteten slår meg; Permisjonen har gått utrolig fort! Hvor er tiden blitt av?!

På fredagen var jeg og småttisene på koselig middagsbesøk hos mamma. Vi fikk alle møte det herlige nye tilskuddet til familien, nemlig lille Filip. Filip er første barnet til stesøstren vår. Og i tillegg fikk vi servert en fantastisk middag. Kjempe god mat, og godt selskap - perfekt for en Fredagskveld!

Lørdagen gjorde vi ikke så alt for mye, men slappet av og nøt at det var helg. Leket masse med småttisene og tok livet generelt med ro. Det er godt å ha noen slike helgedager også! Man må ikke alltid ha tusenvis av planer, det er godt å bare ta livet med ro. Men vi var en bitteliten tur på lekebutikken og kjøpte en kjempe stor pokemon, noe som var veldig stas.

På Søndagen var det duket for Valentinesday og morsdag på en og samme dag. Jeg var så heldig at jeg fikk verdens vakreste morsdagskort som lilleprinsen hadde laget. Så utrolig koselig, kortet har fått hedersplass i stuen. A kom hjem med kake som vi koset oss med, og på ettermiddagen dro vi hjem til hver vår mor. Lilleprinsen ble med pappsen, og lillesøster ble med meg.

Hos mamma spiste vi atter en herlig middag, og hun fikk en liten oppmerksomhet fra oss! Jeg har verdens beste mamma, som alltid stiller opp - Det er så godt å vite! De dagene jeg hadde det på det verste med ryggproblemene mine, var det mamma som kom å hjelp meg, laget mat og stilte opp. Så en ting er klart, jeg har den beste mammaen, og er utrolig glad hun er mammen min!


I dag hadde jeg besøk av søstersen og vi gikk på tur en times tid mens småttisene sov i vognene sine. Det er så koselig å gå på tur sammen!

Leker du med barna?

Det er flott at barn greier leke seg selv, det synes jeg er viktig. De m greie finne p ting selv, for det er ikke alltid man har tid til leke med dem. Men likevel, man skal ta seg tid til leke med barna i ny og ned, det er jo s koselig, og skaper gode minner.

Jeg er en av de som synes det leke med barna er gy! I julegave fikk lilleprinsen en diger bt med mange tilhrende dyr, Noahs ark fra Playmobil. Vi storkoser oss nr vi leker med dette, hele settet er s gjennomfrt. Man kan bevege p nesten alt p dyrene, bde munn, ftter og hals. Dette gjr lekingen ekstra morsom.

Ellers s har jeg blitt helt hektet p Smlego. Det er s gy bygge! Da stoskoser vi oss alle sammen. Pappsen synes ogs det er kjempe moro med smlego. Leire og duplo er ogs aktiviteter som er morsomt, s det er mye man kan finne p sammen med barna, bare fantasien setter grenser her. Og er man aktiv i lekingen, og deltar 100% s er det utrolig gyalt.Vr frste barnebursdag

P Sndagen som var hadde vi vr frste barnebursdag her i familien. Vi har ikke s alt for stor plass, s vi kunne ikke invitere fler enn 6 barn. Nr de fortsatt er s sm s er jo foreldrene med ogs, men med 6 barn s hadde vi akkurat plass. Det ble en vellykket aften, og smttisene storkoset seg. Vi hadde pirat-tema, og serverte piratskute sjokoladekake, hadde skattejakt og hadde pyntet med sverd p veggene. Utrolig stas for lilleprinsen som hadde bursdag.

Vi spurte om han ikke heller ville feire bursdagen sin p Leos lekeland, for han elsker jo lekeland. Men han ville heller ha det hjemme, s det var veldig greit. Synes det er s koselig stelle istand til slike begivenheter.

Fantastisk

I gr hadde verdens beste lilleprins bursdag, og vi feiret hele 3 dager p rad. En tredagers feiring tar p kreftene til en liten gutt, og p kvelden var lilleprinsen utslitt.P selveste dagen var det familieselskap, noe som var superkoselig.

Gratulerer s masse med dagen verdens mest fantastiske gutt. Vi er s stolt av deg, og utrolig heldige som er foreldrene dine.

Lilleprinsen fikk mange fine gaver, og synes selvflgelig det var kjempe stas med alle pakkene. Det var jo nesten julaften p nytt!

Selvflgelig var det fri fra barnehagen ogs, for p bursdagen sin skal man f gjre akkurat det man vil! Vi tok turen til Lekeland igjen vi. Men denne gangen dro vi p Leos. S var vi s heldige at bestemor passet lillesster slik at mammsen fikk vre med lpe rundt p lekeland hun ogs. Moro!

Earth is calling

Uken som nettopp har vrt, gikk alt for fort. P Onsdagen tok vi oss en tur p lekeland igjen, for da hadde vi en fridag fra barnehagen. Lekeland er alltid morro, og drar man p formiddagen s fr man som regel hele lekeland for seg selv. Lekeland turen ble avsluttet med slush og en tur p Leos. Hahha, har man fri s har man fri. Jeg er glad vi fant enda et lekeland i Trondheim, slik at vi fr litt variasjon. S gleder vi oss masse til Nye Leos pner drenep vrparten.

P Fredagen hadde jeg treningsfri og mtte gjre meg ferdig med de siste innkjpene til helga, for da var det duket for Lilleprinsen sin frste barnebursdag! Jeg har ikke rukket blogge noe som helst, for hvert vkne minutt har gtt med til forberedelser, og hverdagslige gjreml. Det er ikke alltid dgnet har nok timer, slik fles det i alle fall oftere og oftere.

Min Inspirasjon

I forrige uke startet jeg med jogging igjen, etter ha hatt et langt opphold p over 2 r. Det var s deilig komme igang igjen at jeg har fortsatt med det denne uken. Jeg jogget bde p Mandag, Tirsdag og Torsdag. Og n merker jeg kondisen har blitt bedre. Det er s deilig jogge, bare prv det! Mine joggeturer er snn gjennomsnittlig 40 minutter. +-. Jeg trener ogs styrke i lpet av joggeturen nr jeg har noen pauser. Det fungerer veldig bra!

Ss har i en lengre periode sendt meg snaps av at hun er p treningssentret, og hun inspirerte meg s mye at jeg bare mtte komme igang med treningen jeg ogs. S n er jeg endelig back in business p treningsfronten - and I love it!

Ukens mathandling

Denne uken har jeg hverken skrevet handleliste eller planlagt mat handlingen srlig nye. Det eneste jeg forberedte p forhnd var de ulike middagene vi skulle ha, for vi hadde masse i skapene som mtte brukes. Derfor ble det en rimelig mat shopping. Det eneste som kostet en del denne uken var handle inn til bursdagsfeiring, der var det MYE vi manglet. Her er ukens innkjp: (s fyller vi p med brd, frukt og plegg nr det gr tomt)