• 28.02.2017, 20:53

Det er lov


I går ble vi invitert på middag hjemme hos mamma, og ingen ting er mer fantastisk enn å få middagen servert i en stressende hverdag. Å komme til dekket bord etter jobb er bare helt magisk, og mamma lager alltid så god mat. Søsteren min var der også med barna sine, og broren min og kjæresten hans, nesten hele gjengen samlet! 

Barna storkoset seg sammen, de fikk hoppe i senga og herje sammen noen timer. Det er alltid så stas å møte søskenbarna! Etter middagen fikk vi servert verdens beste sjokoladekake, og selv om jeg prøver å holde meg unna, så måtte jeg unne meg et stykke (eller 3!) hahah, love it! Jeg er verdens verste kakemons! 


Nå kjenner jeg sengen kaller. Klokken er ikke mye, men jeg greier ikke å være oppe sent så veldig mange dager i strekk. En dag i ny og ned må jeg hente meg inn, og denne uken har jeg måtte stått opp 30 minutter tidligere enn vanlig. Det merkes gjennom hele dagen at jeg er litt ekstra trøtt. Heldigvis blir det bedre i neste uke!

 

 • 27.02.2017, 20:27

Oppsummeringen uken som gikk


Opptur Selv om snøen er et herk, så var det også en opptur å få så masse snø. Det er så moro å leke med barna ute i snøen, jeg storkoser meg når jeg får ta frem barnet i meg selv om være med på alt som omhandler snølek. Å ake er noe av det morsomste jeg vet, og jeg hyler like mye hver gang. Hahah? Skulle ha sett meg!

Nedtur Sykdom!  Først storebror, så lillesøster, så meg. Bare A som slapp unna denne gangen. Her var vi nede for telling nesten hele gjengen. Og til sammen varte det i 3 dager. Utrolig kjedelig, man går jo alltid glipp av så mye.

Høydepunkt Søndagen var vi på besøk til Victoria og barna. Det var superkoselig, og barna hadde det så utrolig moro sammen. Sarah og Linnis har blitt så store nå, og leker så bra sammen. Vi fikk servert noen fantastiske boller som Vic hadde laget.

Overraskelse Jeg slo til med å bake boller på Søndagskvelden, ble litt inspirert av søstra mi og Victoria. Selv om jeg måtte ty til Toro bollemiks så er jeg superoverrasket over hvor perfekte disse bollene ble. De var magiske på smak, og de ble så utrolig digre. Vellykket bake-prosjekt er det lenge siden jeg har hatt. 

Ukens Beste kjøp Må være denne kjolen


Sang jeg er hektet på For tiden er jeg utrolig hektet på sangen til 50shades filmen, I dont wanna Live forever

 • 26.02.2017, 20:50

I garderoben til Lillesøster


Elsker denne nydelige pelsvesten fra Zara, den er bare supersøt!

 • 26.02.2017, 12:04

Jeg ble så utrolig glad


Da jeg fikk problemer med ryggen for noen år siden, så måtte jeg innse at tiden med høye hæler var forbi. Ryggen min tåler ikke slike sko, og jeg får problemer i lang tid fremover om jeg velger å gå med hæler. Trodde jeg iallefall.. Det er så lite som skal til før ryggsmertene kommer, og jeg må være forsiktig med det meste. Jeg har alltid elsket høye hæler, så å pakke bort disse skoene var en tøff oppgave.

Jeg ga bort en del sko, kastet noen, og solgte unna noe. Men de aller fineste skoene tok jeg vare på. Jeg greide ikke å kvitte meg med alle, for selv om jeg ikke kunne bruke de, så er de så utrolig pene å se på. Det skal nevnes at jeg har over 300 par sko, så en lite opprydding var bare greit. Men de fineste kunne jeg ikke la gå, og det er jeg veldig glad for nå. 

Da vi var i 70årsdag for noen uker siden så valgte jeg å ha på et par høye hæler. De var ekstremt høye, men siden ryggen har vært bra så lenge så tok jeg kjangsen. Å vet du hva? Jeg angrer ikke et sekund. For jeg beviste for meg selv at slike sko ikke skader ryggen. Jeg fikk ingen problemer i ettertid, og jeg kunne ikke vært mer glad. Nå har jeg funnet frem de høye hælene mine igjen, og gleder meg til å bruke dem! 

 • 25.02.2017, 16:00

Det er ikke så galt


Snø er fantastisk herlig når man skal ute å leke, og i dag har jeg tatt med begge barna ute på akebrett-tur. Det er så herlig når solen skinner og vi har masse nysnø. Landskapet er så rent og pent, og det er snø så langt øyet kan se. Vi har blandt annet lekt kongen på haugen, vi har aket, kastet snøballer og koset oss i vinterværet.


Selv om vi måtte bruke over 40 minutter på å greve frem bilen som har stått noen dager nå, så er det ikke så galt at det ikke er godt for noe! Nysnø er magisk når man skal ute å leke, det er jo så masse å finne på i snøværet. Så egentlig er vi ganske takknemlige for at vi endelig fikk litt snø her også. Vi har ikke akkurat vært bortskjemte på den fronten i vinter. 

 • 24.02.2017, 17:38

Min største favoritt


Zara er en av mine største favoritter når det kommer til klær, både til meg selv og til barna. Jeg elsker stilen, og finner alltid noe jeg ønsker meg når jeg er innom Zara. Barna har også masse klær derfra, for de har jo så mye fint til barn! Et av de siste tilskuddene i mammagarderoben er denne skjorta, elsker detaljene! 
God helg alle sammen! Helgen skal vi bruke på å blir frisk, for nå har vi vært hjemme i 3 dager hele gjengen! 

 • 23.02.2017, 16:43

Ukens kupp


Favoritt sminkefjerneren min er Aqua Derma sin Facial Mousse. Denne har vært favoritten min så lenge jeg kan huske. Den er fri for parabener, alkohol, mineralolje og silikoner. Koster vanligvis 99 kr på apotek, men denne uken er den å få på Boots apotekt til bare 43 kr! Verd å prøve om du ikke har prøvd den før.  • 22.02.2017, 21:01

Kaos i hjemmet


Jeg er en person som elsker å ha det ryddig, rot gjør meg stresset. Dette har jeg garantert etter pappa, for han er helt lik! Bare at han er enda verre en meg, hehe...om det går an. Men er det noe rot jeg klarer å godta, og som jeg kan leve med, så er det barneleker som er strødd utover. Det er helt greit, for barna må jo få leke, og her i huset har vi MASSE leker. Både i stua og på rommet.

I dag hadde vi en hjemmedag, for begge barna var syke. Selv om begge barna var i dårlig form, så gikk de på rommet for å leke seg. Plutselig hørte jeg barna hadde det veldig moro, og ble ganske nysgjerrig på hva de goldt på med. Da jeg gikk for å se hva som sto på, så jeg at alle bøkene deres var slengt utover. Det var en diiiger haug midt på rommet, som dekket store deler av gulvet. Men det er helt greit, leker er bare fint.

Vi benyttet oss av anledningen til å finne frem bøker det er alt for lenge siden vi har lest, så leste vi like så godt 4 bøker med det samme vi var i gang. Kvalitetstid for hele gjengen. Senere på kvelden hadde vi filmkveld med snacks og en koselig familiefilm. EN utrolig koselig dag, til tross for at begge to var smådårlige. 

 • 22.02.2017, 18:41

Nytt i prinsessegarderoben


Synes disse små ballerinaskoene er så utrolig søte, så måtte bare ha dem til Lillesøster. De blir perfekte til sommeren! Jeg kjøpte en størrelse større enn hun bruker så, så satser på at de blir perfekte når den tid kommer. Skoene er fra HM, de har så masse fint!  • 21.02.2017, 16:58

Middagsfavoritter


Er det noe vi her i huset virkelig elsker å ha til middag, så er det laks og kylling. Det er to favoritter både hos barna og hos oss voksne. Nå er det alt for lenge siden vi har laget en ordentlig kyllingsalat, og det begynner å bli noen uker siden sist vi hadde laks. Derfor blir det både laks og kylling på menyen i dagene fremover. Kan bare glede meg!  • 20.02.2017, 12:02

Ingen husmorsemne


Jeg er ikke noe særlig til husmorsemne for å si sånn. Det genet har blitt overført til min søster istedet, for hun er helt fantastisk på dette området.  Jeg har liten interesse for å lage mat, og jeg misliker å bake. Alle mine bakeverk blir mislykket, og jeg tror aldri jeg greid å lage en perfekt deig. 

Men i går bestemte vi oss for å lage boller. Vi gjorde det enkelt og brukte en bollepakke fra Toro. Da behøver man bare tilsette vann og smør, for deretter å lage en fin deig. Deigen ble bedre enn noen deig jeg har laget tidligere og bollene sluttet aldri å heve (det er første gangen deigen har hevet ever i min bakekarriere) Bollene ble megagode, og jeg fikk plutselig lyst  til å bake oftere. Det er faktisk første gangen A har spist bakeverket mitt og sagt det er godt. Hahah... Nå er det bare å fortsette i samme sporet. • 19.02.2017, 23:59

Barnebursdag temaparty


På Lørdagen hadde vi barnebursdag med hele 10 barn i hus. Det gikk overraskende bra, og barna storkoset seg. Temaet ble bestemt av bursdagsbarnet, og her er det NinjaTurtles som gjelder. Jeg elsker å stelle i stand til temafest, og selv om jeg hadde det alt for travelt denne gangen, så storkoset jeg meg gjennom hele prosessen. Alle barna fikk hver sin turtles maske, og i godisposene fikk de tutlesmerker og turtles klistremerker. 

#temafest #temabursdag #ninjaturtles #teenagemutantninjaturtles #barnebursdag 

 • 18.02.2017, 19:28

Nytt i prinsessegarderoben
 

 • 18.02.2017, 00:28

En seier!


Dette er faktisk første dagen denne uken at jeg er våken etter klokken 21.00! Det er egentlig helt sykt hvor mye søvn jeg trenger for tiden, jeg mååå ha hele 9 timer for å fungere. Det kan umulig være normalt, og jeg burde virkelig ha tatt blodprøve for å finne ut om jeg mangler jern eller noe annet. Det er slitsomt å ikke rekke alt man skal, men i dag har jeg heldigvis fått tatt igjen mye. Regner med jeg ikke blir ferdig på noen timer enda, men målet er å være i seng til klokken 03.00, og det burde jeg virkelig greie!


God natt, sikkert flere som skal legge seg nå
 

 • 17.02.2017, 17:06

Endelig helg


Det er sjelden det er så godt med helg som nå, dette har vært etterlengtet. Må være tidenes lengste Fredag, men det er helt greit! Nå som det er helg kan tiden stoppe opp for min del. Jeg har 100 planer som alltid, og Fredagskvelden er fullstappet med ting jeg egentlig skulle ha gjort tidligere denne uken. Nå er det bare å hive seg rundt, jeg har ingen tid å miste

God helg alle sammen

 • 13.02.2017, 20:58

En spesiell takk


I helgen var det morsdag, den feiret vi med kvalitetstid  og masse kake! Det å være mamma er helt fantastisk, den beste følelsen i verden faktisk! Jeg stortrives i rollen som mamma til mine to vakre barn. 


I tillegg vil jeg si Gratulerer så masse med morsdagen til min kjære mamma. Hun stiller alltid opp, og er helt fantastisk. Vi er utrolig heldige som har henne. Hun elsker å være bestemor og er en viktig person i livene til barna våre, og i mitt liv. Min mamma er kjempe tålmodig, og veldig god å ha! Tusen takk til mamma som alltid er der for oss! 

 • 13.02.2017, 20:34

Jeg beundrer dere


Når jeg er ute å reiser og blir grepet av flyskrekk, så tenker jeg ofte på de som har dette som jobb. De som fly daglig samtidig som de yter service til mange forskjellige mennesker, både til de uten flyskrekk, og slike som meg, som er kjempe redd for å fly. At man velger å ha en slik jobb må bare bety at det ikke er så skummelt som jeg tror. 

Og disse flyvertinnene. Damene i vakre antrekk og hyggelige smil. Alltid blide. De beundrer jeg. De får meg til å tenke at det å fly ikke er så skummelt, så greier jeg å slappe av litt likevell... 

 • 13.02.2017, 19:04

Got to love this


Den perfekte vesken, som både er fin til hverdags og fest. Jeg bruker den nesten hver dag, elsker den

 • 12.02.2017, 12:00

Bildedryss 70årsfeiring


Gårsdagen, altså Lørdagen, var en av de heftigste dagene på lenge. Jeg la meg halv 5 på natta på Fredagen, og våknet i 8tiden da barna bestemte at dagen skulle starte Lørdag morgen. Dermed startet Lørdagen med underskudd på søvn, en dag jeg hadde haugevis med planer. Men sove kan man alltid gjøre siden, hvem har tid til å sove? Iallefall ikek jeg, dessuten skulle Lørdagen bli super uansett.

Dagen startet med en handletur på City Syd. Det var flere ting jeg måtte handle inn til kveldens 70årsdag. Jeg tok med lillesøster på shopping, mens storebror fikk være hjem med pappsen. Etter shoppinga dro vi hjem å hentet storebror. Vi skulle nemlig videre på barnebursdag. Barnebursdagen var helt super, barna storkoset seg, og serveringen var helt fantastisk!

Etter barnebursdag måtte lillesøster sove, så jeg la henne ned i sengen for dagduppen.  Og da hun hadde sovnet tok jeg med storebror på Toys R US! Det ble vår andre runde på Tiller denne Lørdagen. PÅ ToysRus kjøpte vi hele 29 leker!! Det går an når hver leke koster 5 kr. Elsker salg altså! Ikke rart det neste var helt tomt da vi kom dit. Men vi drar sjeldent tomhendte hjem når det er supersalg, og det gjorde vi ikke i dag heller.

Vi begynte å få det travelt da klokken nærmet seg 16, så vi hev oss rundt og dro hjem. Mammsen og pappsen skulle nemlig ordne seg klar for 70årsfeiring for vår kjære Britt. Festen startet klokken 1800 og var på Ringe Museum. Mamma stilte som barnevakt for anledningen, hun er virkelig helt fantastisk som hun stiller opp hele tiden. Vi er bra heldige som har henne.

70årsdagen til Britt var mildt sagt fantastisk, mange nydelige mennesker og fantastisk mat. Det var masse koselige taler, og fine sanger til bursdagsbarnet. En veldig hyggelig aften! Jeg lar bildene tale for seg selv.


Gikk for en enkel kjole i eggehvit, og svart skulderveske Kjolen er fra Hm, vesken fra Michael Kors. Svigemor Anita, Alfred og bursdagsbarnet, Britt

Fine Linni og Victoria

Michelle, Jakob og Randell (hahah;) 

Martine og Alfred

Bursdagsbarnet og Michelle

Vakre Sonja

Gavebordet

KaiAlex og meg

Niklas, Alex og Martine

Even og Martine

Dette må være årets søteste par altså! 

Og jeg som ike trodde jeg kunne bruke høye hæler lengre på grunn av mine ryggproblemer. Men dette gikk jo lekende lett. Og dette er høye hæler vi snakker om altså. Dere aner ikke hvor glad jeg er når jeg oppdaget at jeg ikke får vondt i ryggen av å gå i slike sko! Jippi! 


Håper dere har hatt en flott helg!! 

 • 12.02.2017, 01:25

En stor utfordring


Denne uken var jeg på kurs i Oslo gjennom jobben. Det høres jo trivelig ut det, men for meg er disse flyturene en stor utfordring. Jeg greier aldri å slappe av når jeg skal ut å fly, og får helt katastrofetanker. Jeg er livredd før hver flytur og greier ikke slappe av på forhånd. Men det gikk da bra denne gangen også. Begge flyturene var veldig behagelige, og turen til Oslo er heldigvis ikke så veldig lang. 


Om man greier å slappe av og nyte flyturen, så er det egentlig ganske så fantastisk. Man får se soloppgangen ovenifra, og himmelen er jo bare vakker. Dessuten så er jeg veldig fasinert av at vi mennesker har muligheten til å fly på denne måten. 


På kurset var det matservering hele tiden. Først var det lunsj hvor man kunne velge mellom kalde retter og varme retter, i tillegg til en deilig dessertbuffe. En time etter maten kom det påfyll med kanelsnurrer, og boller. Vi hadde fri tilgang til flere typer nøtter og masse variert frukt, og en time etter bollene fikk vi enda mer mat. Det var mat hele tiden, og jeg storkoset meg. Jeg er jo så glad i mat. hahah 


På Tirsdagskvelden var det felles middag for alle på kurset, hvor vi fikk servert en treretters. Utrolig koselig å treffes på kvelden, hvor fokuset er på noe annet enn kursing. Vi ble godt kjent med gjengen, og ble til slutt en ganske så sammensveiser gjeng. 
Etter å ha vært borte en natt, var det utrolig godt å komme hjem til familien igjen. det er trossalt første natten jeg har vært bortreist, og jeg kjente veldig til savn på morgenen dag nummer to. men jeg var ikke bort så veldig lenge da, så det gikk veldig fint.. 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits