• 31.03.2013, 15:28

Barnehageplass i boks


I forrige uke fikk vi svar på Barnehagesøknaden, og vi fikk plass på førstevalget! Hurra!!! Endelig er det i boks. Lukas begynner i barnehagen i August, og da er han akkurat 1 år og 6 måneder. 

Når synes du barnet er gammel nok til å begynne i barnehage? 

 • 30.03.2013, 14:04

Ønskeliste Jollyroom


Jollyroom har så utrolig mye fint til de søte små!  Utvalget er enormt,  og Jollyroom er en av mine absolutte favoritter!! Her har jeg funnet frem noen produkter jeg ønsker meg til Lukas: (trykk på bildet for å komme til produktet) 

Har du handlet på Jollyroom? 

 • 30.03.2013, 13:01

Instagram Mars


 • 30.03.2013, 00:03

For en Magisk påske


I dag var været enda bedre enn i går, det var litt kaldere, men solen steiket hele dagen. Jeg, søstersen og kjæresten hennes bestemte oss for å gå tur opp til Rønningen. Kjæresten min kunne desverre ikke bli med, men jeg og Lukas gledet oss til å gå på tur i marka. Søstra mi og mannen tok med mat for å grille, engangsgrill og sjokolade. Og i 11 tiden la vi ut på tur med SMåttisene som storkoset seg i vogna si. De sovnet på veien oppover, og det ga oss en fin mulighet til å sole oss og spise mat.

Det var masse turfolk ute i dag, og god stemning.Folk blir jo så energiske når været er så strålende, utrolig hvor stor innvirkning det har på humøret. Dette må være den beste påska på lenge. Kan ikke huske vi har hatt så fint vær før.

Da småttisene våknet fikk de smake boller og kjekse, og de storkoset seg de også. En ting lærte vi på turen her; neste gang skal vi ha med dress til de små, slik at de kan boltre seg rundt, og slippe å sitte i fanget hele tiden. Og jeg har bestemt meg for å kjøpe meg ski, det ser så koselig ut å gå på skitur!
Hva har du gjort i dag?

 • 28.03.2013, 21:29

Jeg tar utfordringen


Frem til nå har vi vært utrolig heldig med påskeværet! Og i dag var det også strålende sol. Da måtte vi selvfølgelig ut på trilletur, det er jo så koselig. Godt at kjæresten har påskeferie nå,, slik at vi får litt kvalitetstid sammen ;) Lukas lyser virkelig opp når pappan er hjemme! En som setter stooor pris på at pappsen har litt fri. Vi trillet en times tid i dag, og skal på tur i morgen også! Men da skal vi gå enda lengre (det er iallefall min plan) Hhhaha, vet dere hva jeg gjorde? jeg skulle prøve dette, slik som kjæresten min. Og jeg har aldri i mitt liv greid å løfte meg slik, for så å bevege meg fremover. Men da kjæresten min utfordret meg, måtte jeg bare ta utfordringen. Og så skjedde det noe veldig overraskende; Jeg greide det! Jeg løftet meg hele veien bortover, akkurat slik som han. Så stolt er det lenge siden jeg har vært! (men klumsete som jeg er; da jeg skulle hoppe ned, greide jeg å slenge leggen inni trestanga, slik at jeg fikk en diiiiger blåkul midt på leggen, og i tillegg mistet jeg HUD: Omg)

det er så vakkert i naturen når det er sol og fint vær
Liker du å gå på tur når det er påske og finvær? 

 • 28.03.2013, 20:18

For en skuffelse


Jeg meldte Lukas inn i bokklubben goboken! Har nemlig fått noen bøker derfra tidligere, og har vært veldig fornøyd. Og Lukas har virkelig fått interessen for bøker! Men stor var skuffelsen da boken vi mottok var ødelagt. Det merkeligste var at pakken den sendtes i, ikke var ødelagt. Kun den ene boken som var inni. Men lovet å sende oss ny bok, så får håpe den dukker opp snart. 
Opplevd noe liknende? 

 • 27.03.2013, 14:49

For en utfordring


I flere dager når har jeg prøvd å ta Passbilder av Lukas. Vi må nemlig ta med passbilde selv når vi skal lage pass til han, og det var en større utfordring enn jeg trodde. Det er jo mange krav som skal følges når man tar passbildet av barn/baby, og dette er kravene:

 • Fotoet skal være skarpt, riktig eksponert og i fotokvalitet
 • Fotoet kan være i svart/hvitt eller i farger
 • Fotoet skal ikke være eldre enn 6 måneder
 • Fotoets størrelse skal være ca. 35 x 45 millimeter
 • Fotoet må tas rett forfra (fokuser på øynene), og mot en lys bakgrunn
 • Fotoet skal vise hele hodet og toppen av skuldrene, ingen slagskygge
 • Ansiktet skal dekke 70-80 % av bildeflaten, dvs. at avstanden fra isse til hake skal være minst 30 millimeter
 • Øyne skal være åpne og klart synlige, øynene må ikke dekkes av hår
 • Både hake, panne og begge kinn skal være synlige
 • Munnen må være lukket
 • Ved bruk av briller: Ikke farget glass, innfatningen må ikke skjule noe av øynene, det må ikke være refleksjon i glassene
 • Hodeplagg skal ikke benyttes på passbilder. (Capser, luer, hatter, hårbånd, skjerf etc.
 • (kilde: Politiet.no)

Problemet er at Lukas som regel åpner munnen på bildene, ønsker å strekke seg etter kamera, eller snur seg i en annen retning. Nå begynner det å haste litt, siden vi snart skal ut å reise. Men målet er å få tatt et bilde som kan brukes før neste Mandag! Krysser fingrene for at jeg får det til! 

 Slenger med bilder av klær Luaks fikk av Farfar for en stund tilbake. Nydelige klær fra Mark/Spencer! 

 • 26.03.2013, 14:59

Utrolig gøy!!!


I dag startet vi dagen på Leos Lekeland! Vi dro dit da det åpnet, og var der i 2 timer og storkoset oss; Jeg og Lukas, og Margrete og Niclas. Lukas var litt skeptisk i starten fordi det var så mange inntrykk på en gang, men det tok ikke lang tid før han ble "varm i trøya" og krabbet og gikk overalt. Han setter sånn pris på andre barn og storkoset seg. Han klatret tilogmed opp en vegg, og han har aldri klatret før. Så i dag lærte han noe nytt. Utrolig gøy. Jeg tok han med på ei lang sklie også, selv om jeg må innrømme det var litt skummelt. Men etter en runde ble vi hektet og tok den igjen og igjen. Det var jo sååå gøy!!!!

Her sitter vi i bila og venter på at det skal åpne, og koser oss med smootie.Har du vært på Leos Lekeland? 

 • 26.03.2013, 00:19

En herlig aften


I dag var jeg og Lukas invitert hjemme hos mamma på Påskemiddag. Vi var samlet hele gjengen, både barna til mannen til mamma, søstra mi og Ariana, Og broren min med kjæresten sin. Elsker slike middager hvor alle samles, det er alltid så koselig. Og i tillegg til en herlig middag med dessert, fikk vi alle et digert Påskeegg! Herlig!

Lukas storkoset seg han også, og han og Ariana fikk en stor påskegave hver, istede for påskeegg siden de er litt for små for påskeegg og masse godis. De digget gaven sin begge to, og var strålende fornøyd! 

 Elsker denne toppen fra BikBok. Ikke den enkleste å amme i, men det funket til slutt. 

Har du fått påskeegg?

 • 25.03.2013, 23:32

Shopping Again!


Lukar er ikke noe baby lengre, og vi trenger stadig nye klær i nye størrelser i garderoben hannes. Han vokser ikke like fort nå som tidligere, men det var likevell på tide med noen nye bodyer og pysjer. Da vi var på Barnas Hus kjøpte jeg også bæresele som vi skla ha med på sydentur. Kjøpte bæreselen fra Erobaby, for den har jeg hørt så mye positivt om. Elsker den allerede! 

 • 24.03.2013, 23:41

Påskestemning De Luxe


I dag hadde jeg avtalt å gå på trilletur sammens med søstra mi og Ariana. Det er jo så sykt fint vær for tiden, så det måtte vi bare ut å nyte. Jeg og Lukas kjørte hjem til søstersen og Ariana, og gikk på tur sammens med dem i 2 timer. Vi trillet i skogen ved Lundåsen, og rundt omkring på Heimdal. En kjempe fin tur, og de minste storkoset seg. Vi tok lunsjpause underveis hvor de søte små fikk Marie kjekkse og vi koset oss med kvikklunsj. Turen ble avsluttet i solveggen. HERLIG! Det er påskesteming det!  • 24.03.2013, 22:38

Omg, some days I just hate


I går hadde jeg en passe drittdag, og derfor ingen blogging. Noen dager trenger ikke dokumenteres. For absolutt alt jeg gjorde gikk galt!!! Men selv de verste dager har sine lysglimt, og i går var det Ikeatur med søs og herlige kannelboller! Yumyum!!

Handlet inn masse stasj til å barnesikre leiligheten. Mangler fortsatt mye, som de manglet på Ikea. Feks; Barnesikring til å sikre dolokket. FINNES DET?? Har ringt rundt til mange butikker, men ingen som har noe. På Ikea har de sluttet å selge det. Trenger også barnesikring til skuffer og skap som man slipper å skru fast. Noen som vet hvor de har litt bedre utvalg på slikt enn på Ikea?
 • 22.03.2013, 22:33

Sykt Fascinerende!


Dette er litt merkelig, men ganske kult. Noe jeg tenkte over her om dagen:

Lukas er født den 08.

Jeg er født den 20.

20 + 8 = 28

Kjæresten min Alexander, Lukas pappa, er født 28.!


Alexander er født i måned 1 (Januar)

1 + 1 = 2

Lukas er født i måned 2! 

2 + 2 = 4

Jeg er født i måned 4!

 

Dette synes jeg er ganske fascinerende, og veldig morsomt. Vi har en stor sammenheng vi 3. Meant to be!


 • 22.03.2013, 15:47

Nytt innkjøp: Zara boy


 • 22.03.2013, 00:37

PUUUUUH!!!!


Jeg har skrevet en LAAAANG liste over ting som må gjøres, og alt er ting som tar lang tid, og hvert punkt er små prosjekter som skal gjennomføres. Det kommer til å ta litt tid å komme seg gjennom lista, men målet er å bli ferdig så snart påsken er ferdig. Jeg liker ikke å henge etter, men sånn er det når vi blir syk, og ting ikke går som planlagt! har blandt annet en haug med mailer jeg ikke har svart på, og nå skal jeg jobbe meg gjennom dem.

I dag har jeg og Luaks bare koset oss og leket dagen lang. Han har en så herlig personlighet, og det er en glede å bruke hvert minutt sammens med han. Når han dupper på dagen så savner jeg han, herlige skatten min. har også vært ut å gått på tur i finværet. Det er sååå herlig! Elsker sol og vårvær.

På kvelden dro vi å besøkte mamma, så Luaks fikk treffe bestemor igjen. Det var like stas som alltid, og Lukas fikk så vidt smake på vaffler for første gang. Det var populært;)

Har du hatt en fin dag? Klar for helg? 

 • 21.03.2013, 13:01

Di gamle røy!


Heregud! Jeg blir sint!

 I går var jeg på butikken og handlet litt småtterier. Lukas fikk sitte i handlevogna, og jeg la varene helt på enden i vogna. Plutselig tar Lukas salsaglasset jeg hadde i vogna, og løfter det opp. Jeg løper rundt vogna for å ta det i fra han, (jeg vet nemlig at han elsker å kaste ut varene fra vogna. Men dette var jo et glass og da er det krise hvis det ender på bakken) FØR jeg rekker å komme meg rund vogna, og ta det fra han, slenger han det over kanten, og  VIPS: glasset KNUSES i tusen biter på gulvet. Salsaen spruter veggimellom! Og da tenker jeg med en gang at jeg må finne noen som jobber der for å få de til å vaske opp.

SÅ er det ei gammel kjærring som ser det hele! Og plutselig sier hun med sur og grinete stemme: "du må ta å rydd opp etter dæ! Heregud, du kan itj gå fra d sånn"

Da ble jeg skikkelig irritert på kjærringa! Forventer hun virkelig at jeg skal plukke opp salsaen med hendene mine, mens jeg har et lite barn i armene, og ingenting å plukke opp med?? 

Så sier jeg SURT tilbake: " Mener du virkelig at jeg skal plukke opp dette selv? Jeg har da ingenting å plukke opp med, det skjønner du vell????"

Så får jeg de sure blikkene tilbake, men kjærringa holdt iallefall kjeft. OMG!! Er det mulig å blande seg inn?! • 20.03.2013, 17:22

Work it Out


I dag hadde jeg store planer om å starte dagen med en økt på 3t! Men slik ble det ikke, da noe kom i veien. Derfor tok jeg med Lukas i vogna og dro på joggetur istedet. Ikke så verst det heller da, det er så herlig å jogge når det er sol og fint vær. Å jogge med vogn er ekstra tungt, spesielt i oppoverbakker, men god trening! Lukas storkoset seg på tur som vanlig, og sovnet i vogna tilslutt! Er ikke helt fornøyd med innsatsen i dag, for det ble bare en 30 minutters tur. Vet jeg hadde trent mer om jeg hadde kommet meg på 3t. Men får heller sette det på planen de resterende dagene av uken! 

Har du trent i dag? 

 • 19.03.2013, 11:21

Oh my!! Im just sayin


I natt våknet Lukas en del ganger og viste tegn til smerte. I morgest tok han seg til ørene og gråt hver gang! Det var tydelig at hn hadde vondt i ørene, og han gjorde akkurat det samme som da han hadde ørebetennelse. HAn kan vel ikke ha ørebetennelse IGJEN?? Det går vell ikke an!? Jeg bestemte meg for å dra til legen - heller en gang for mye!

Der fikk vi heldigvis bekreftet at han ikke har ørebetennelse, men øresting. Noe som ofte kommer etter en ørebetennelse. Puuh! Det går vist over iløpet av 2 dager.

I dag er det strååålende vær, som det var vært den siste uka. Når Luaks våkner fra duppen sin skal vi på en laaaang trilletur. SOm jeg gleder meg!!!!! 


Bekymret mamma som gjør alt for sønnen sin <3

Hva skal du i dag?

 • 18.03.2013, 13:00

Hipp Hurra no e æ gla!


Ny morgenrutine den siste uken: Måle tempen på Lukas

Og i dag fikk jeg en gledelig overraskelse, han hadde nemlig 36 , et eller annet. Det betyr INGEN FEBER!!! HUrra!!! Etter en uke med feber er det fantastisk å se at den endelig er borte! Nå kan vi leve normalt igjen, og ikke bare holde oss inne hele tiden. Trenger vell ikke si at vi skal ut å farte i dag? Hahah... Er så lei av å sitte hjemme, så det blir godt å komme seg ut.... Skal blandt annet hente en pakke på posten, og møte søstersen litt senere i dag.

Ha en strålende Mandag alle sammen! Denne uka startet iallefall bra for oss!

 • 17.03.2013, 16:59

ÅÅÅÅÅh


Den siste uken har det vært så nydelig vær i Trondheim, knallsol hver eneste dag! Bare synd vi ikke kan bevege oss utendørs pga feber, utrolig kjedelig. Vil jo allerhelst ute å nyte det nydelige være. Tror det er meldt slik ei stund fremover, så krysser fingrene for at vi iallefall får nyte noen dager utendørs! LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits