• 31.03.2014, 18:30

New In i barnegarderoben


 • 30.03.2014, 23:29

Nytt i barnegarderoben
 • 30.03.2014, 21:43

Summer in the air


Åh som jeg elsker å våkne opp til solskinn inn vinduet! I går hadde vi en fantastisk dag i Trondheim, og det måtte vi selvfølgelig nyte fullt ut!

Jeg og Lukas Christopher ringte til søs og Ariana og avtalte å treffes. Vi skulle gå en tur, men jeg tenkte ikke på at det kunne ha vært lurt å ta med vogna. Vi skulle jo trossalt på "langtur"! Heldigvis har søs 2 vogne, så vi fikk låne den ene. Før vi tuslet på tur måtte småttisene få litt solkrem på kinnene, for L ble faktisk litt solbrent her om dagen.

Vi tuslet innom butikken på veien og kjøpte noe godt til småttisene før vi la ut på tur. Vi gikk ganske langt, og stoppet på mange forskjellige lekeplasser underveis. Vi koset oss skikkelig i finværet <3 Lukas gikk mye selv også, han er jo så vant til å gå på turer og er kjempe flink! Tror vi var ute i rundt 3 timer!! Herlig!!

Da vi dro hjem litt senere, gikk vi ut igjen, sammen med pappsen denne gangen. Vi dro både på sykkeltur og skogtur. Da fikk L gå selv hele veien. Det var også en superkoselig tur. Elsker å være ute i finværet

 • 28.03.2014, 21:48

nytt i Lukas Garderobe


 • 25.03.2014, 21:36

Fineste ullplagget
 • 24.03.2014, 20:58

Noen ganger må man bare?.


I helga var jeg i dårlig form, forkjølet, tett og vondt i halsen. Kjæresten min trener alltid når han er syk, og på en merkelig måte så blir han nesten alltid frisk igjen etter å ha trent. Så i dag skulle jeg prøve samme "medisin". Jeg dro på 3t selv om formen var elendig, og jeg trente både styrke og intervall. Noen ganger må man bare presse seg litt ekstra. Det fungerte veldig bra, og under treninga følte jeg meg ikke syk i det hele tatt. Akkurat nå, 9 timer senere, er formen like ille, men jeg satser på at jeg våkner frisk og opplagt i morgen. For da venter en ny økt på treningssenteret. Jeg kan ikke daffe av nå som jeg er så godt i gang.

På ettermiddagen dro jeg og Lukas hjem til mamma og mannen for å spise middag. Søs, samboeren og Ariana var også invitert, og vi spiste herlig moussaka med en deilig salat. Perfekt mat etter en god treningsøkt. Luaks og Ariana fikk leke noen timer sammen, før vi dro hjem og det var natta for småttisene. Lukas sov ikke i barnehagen i dag heller, så han var rimelig sliten da vi kjørte hjem fra bestemor <3


Lukas: Skjorte fra Hm, Ullvest fra Memini

Ariana: Genser fra Pompdeluxe og hårspenne fra lilleprinsesse.no


Hva har du gjort i dag? 

 • 24.03.2014, 13:05

New in i barnegarderoben
 • 23.03.2014, 23:47

Man skal vente lenge...


...For å få oppleve en SÅ PERFEKT DAG!!! Dagen i dag kan beskrives med et ord: AMAZING

I dag samlet vi oss alle mann i Granåsen for en dag med skigåing, aking, grilling, soling, mating av ender og leking i finværet. Johnny, Lukas fadder, kjøpte nemlig en veldig morsom julegave til småttisen i fjor, som vi skulle teste ut i dag for første gang (Må forte oss før snøen plutselig er borte igjen) Nemlig SKI!!!! Johnny er veldig for friluf, ski og opplevelser, og i hele barndommen vår så tok han med oss på mye morro; Både i naturen, på hytteturer og andre morsomme opplevelser, og nå er det småttisenes tur til å krøkes. Så i dag fikk Lukas Gå på ski for første gang i sitt liv. Det var spennende! Og Lukas synes det var ekstra stas at han hadde bilder av Lynet Mc Queen på skiene sine!

 

For et naturtalent!! Lukas gikk helt alene med en gang, og greide det perfekt. Jeg er kjempe imponert, han er jo flinkere på ski enn meg jo (ikke at jeg er sååå sykt flink altså, men jeg har gått på ski ganske mange ganger i løpet av oppveksten, så jeg er ikke helt newbie heller) Det eneste som var dumt i dag, var at snøen var stein hard, og minnet mer om is enn snø. Det gjorde det ekstra glatt.


Søtingen med Lynet Mc Queen ski og Dress fra Hust&Claire

Vi hadde med oss rattkjelke i bakkene, og den var meget populær. Først aket jeg mange runder med Lukas, så med Ariana. Deretter fikk Lukas ake med Onkel Timo, Tante Melina og fadder Johnny. Ikke nok med at vi aket med rattkjelke, vi aket også på rumpeakebrett. Jeg aket både med Ariana og Lukas på tur, noe som var supermorsomt. Og det gikk sykt fort!!! Dere aner ikke hvor gøy det var, og småttisene smilte fra øre til øre. Her er Lukas og fadder Jonny i farta:


Lukas fikk også prøve akebrettet til Ariana. Her er mammsen og Lukas i farta:Johnny er vant til natur og friluft, og kom forberedt; han hadde med både grill, grillmat og alt vi behøvde av tilbehør. Det eneste vi stillte med, var godt humør! Utrolig hvor godt maten smaker når den lages ute, og man er i full aktivitet dagen lang.

Her skal Lukas ake med tante MelinaMellom alle turene i akebakken gikk vi å matet endene igjen. Vi er jo ofte å besøker disse endene, og i dag hadde vi med et helt brød som vi ga de. Utrolig koselig i finværet. Da vi hadde pause fra akingen dro vi også på den nærmeste barnehagen og leket der en liten stund. Himmelen var knallblå i hele dag, og jammen er livet herlig <3


Har du hatt en fin helg?

 • 23.03.2014, 22:08

Detaljebilder Interiør


 • 21.03.2014, 14:49

Nytt i barnegarderoben
 • 19.03.2014, 20:57

New In i barnegarderoben


 • 19.03.2014, 15:16

I Used to hate Sundays


Da jeg var lita jente så hatet jeg Søndager. Det er fordi at det var skole dagen etterpå, og helga føltes så å si ferdig. Men nå i voksen alder så elsker jeg Søndager. Sunday is Funday, og vi har alltid så koselige familiedager på Søndager.

 

Denne Søndagen var intet unntak; Det har kommet metervis med snø, og jeg tok med meg Lilleprinsen ut for å kjøre akebrett. Vi gikk opp en bakke vi har rett utenfor, og akte ned sammen. Snøen fløy overalt og vi fikk masse snø i ansiktet. Det var super gøy, men ubehagelig å få snø overalt. Derfor bestemte vi oss for å bytte ut akebrettet med rattkjelke.Halleluja, for en forskjell!!! Å kjøre ned bakken med rattkjelke var utrolig stas, og det gikk kjeeempe fort. Vi kjørte maaange ganger, og vi lo like mye begge to. Jeg synes det var litt skummelt fordi det gikk så fort, men likevel var det utrolig gøy.  

 

Etter en stund i bakken gikk vi inn for å hente pappaen, han måtte jo nesten bli med han også! Det var supergøy, og da fikk jeg tatt mange koselige bilderJ

 
 • 17.03.2014, 23:12

Bolle i ovnen


I dag var vi snødd inne, eller, bila vår var iallefall det! Vi kom oss ingen steder vi, så det ble jammen en uplanlagt hjemmedag for meg og Lukas. Men koselig er det som alltid<3

Vi bestemte oss for å bake boller, noe vi aldri har gjort sammen tidligere. Jeg er ingen mesterkokk og langt i fra en dyktig baker, så vi slo til med en pakke 123boller, og det gikk jo superbra. Det er de mest vellykkede bollene jeg har laget, men så fikk jeg utrolig god hjelp fra prinsen min og da:)

Resten av dagen leket vi inne, for det snødde og blåste mye ute i perioder. (Men vi kom oss en liten tur på butikken til slutt, da jeg hadde gravd frem bila vår) puuh, for et føre det det er ute nå! Hvor ble det av våren?

 • 17.03.2014, 21:16

Nytt i barnegarderoben


 • 15.03.2014, 09:35

Gult er Amazingly Kult


Lukas har fått seg gule støvler, og de er utrolig kule! Gleder oss til å bruke disse. Samtidig kjøpte vi en ny ullbukse og hansker! Det er alltid noe man trenger når man har småttiser. Men jeg må innrømme jeg kjøper mye vi ikke trenger også, bare fordi jeg synes det er fint:) heheh#mammablogg #shopping #støvler

 • 14.03.2014, 23:43

Ikke kast mat!


På Tirsdagen var det endelig en ordentlig Mamma-Lukas dag igjen. Han fikk fri fra barnehagen, og vi gjorde mye gøy sammen. Hjemme hadde vi et helt brød som vi ikke hadde spist noe av, og det begynte å bli gammelt. Istede for å kaste det, så bestemte vi oss for å dra å besøke endene i Granåsen og servere lunsj. Hahaha.... Det er like koselig hver gang, og endene blir så lykkelig når de får mat. VI møtte søs og Ariana der, og vi alle matet endene helt til det var tomt. Endene blir så gira, og krangler nesten om maten.

Etterpå så vi på noen gutter som øvet på Hopp i hoppbakken, noe som var kjempe stas for småttisene. Det var facinerende å se på, og vi var publikum lenge før ungene gikk lei. Etterpå spiste vi matpakke, før vi bestemte oss for å ta turen til Leos lekeland. LEEEKEEEELAAAAND - morro for alle mann!!! VI rutsjet tusen ganger, syklet og leket masse. Eneste ulempen med å dra på dagtid, er at man ikke får møte selveste Leo, men vi hadde det uansett kjempe gøy!!


Lukas med klær fra PompDeLuxe


Har du vært å leos lekeland? Hva synes du?

 • 14.03.2014, 21:30

new IN; barneklær


 • 13.03.2014, 20:21

Happy Familyday


Hei bloggen!!! (Ja, dere vet vell alle hvor høyt jeg elsker den setningen) hahah

 

Have you missed me??? 

 

Jeg har vært så busy i det siste, og da blir bloggen nedprioritert, desverre. I dag var jeg på jobb, og der var det fullt kjør hele dagen (noe jeg virkelig liker). I går var jeg også på jobb, for jeg jobber vanligvis Onsdager og Torsdager. Lukas har droppet dagdupp to dager på rad i barnehagen nå, og  i går sovnet han kl 17.00 for natta, og i dag holdt han seg litt lengre våken, og sovnet kl 18.00. Søte lille sjarmisen min, det blir ikke mye mamma og Lukas tid etter barnehagen når han sovner så tidlig. Men i dag fikk han iallefall med seg middagen, og det er ikke verst bare det!

På Søndagen hadde vi en strålende familiedag; Jeg tok meg med Lukas, søs og Ariana til Haukvannet hvor vi tuslet på tur, kastet stein i vannet og koset oss. Etter skogturen dro vi på en diger lekeplass og leket lenge med småttisene. Vi spiste matpakke vi hadde tatt med og hadde en super dag ute i finværet (Det var iallefall greit vær;)#mammablogg #trondheim #tur #barneklær

 • 09.03.2014, 18:33

New IN; barneklær


LOVE IT

 • 08.03.2014, 23:55

Hipp Hurra for lille Prinsessa


I dag har Lukas hatt en superduper Lukas-pappa dag! De har leket med lego, bygget båt, tårn og slott. Vært ute og sett på snøen, leket seg på lekeplassen og syklet. Mens mammsen har montert hyller til bua vår. Lukas har storkoset seg med pappan sin og de har hatt ordentlig kvalitetstid sammens med mye smil, latter og glede! 

SÅ må jeg bare få si; Hipp HUrra, i dag er Ariana Angelicas bursdag! I dag har prinsessa "vår" 2årsdag, og da var vi invitert til storslagen feiring. Noe som var utrolig koselig for alle mann. Lille prinsen vår hjalp Ariana med å åpne gavene, for hun fikk jo en stooor haug, og hadde litt av en jobb foran seg. Bare vi hadde vell med rundt 7-8 gaver, og til slutt gikk de lei av å åpne gaver.

Søs hadd ordnet det kjempe koselig, med masse rosa søtsaker og rosa pynt. Hun laget rosa cakepops og rosa kake. Midt i blinken for ei lita prinsesse. Her er et bildedryss fra feiringen: 
Lukas hadde på seg Bukse Fra Memini og Skjorte Fra Hust n Claire. Han var superstilig <3


LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits