• 31.03.2016, 12:42

En prinsesses første bursdag


Her kommer noen bilder fra prinsessa vår sin første bursdag. VI feiret dagen litt på forskudd, før påsken. En vellykket og koselig feiring med masse familie på besøk.  

 • 29.03.2016, 21:38

Om jeg kan


I går bestemte jeg meg for at jeg skulle starte med 10 dager sukkerfri fra i dag! For i påska har jeg spist syke mengder godis. Ja, jeg har lett spist både 6, 7, 8 og 9 kvikklunsjer på en dag, pluss smågodt oppå der igjen. Det er jo ikke normalt!

I dag begynte jeg med en sunnere hverdag, så i dag har jeg min første sukkerfrie dag på leeenge! Og det sykeste av alt: jeg har aldri hatt så vondt i magen som nå, og jeg har skikkelig hodepine! Tror kroppen har null sukker-sjokk! Det er vist helt normalt når man skal på sukkeravvenning!

For å være ekstra flink tok jeg en joggetur etter middagen. Det føltes bra!

 • 28.03.2016, 20:54

En vakker prinsesse


Forrige uke hadde Prinsessa vår sin første bursdag, Nå er hun 1 år, og vi feiret dagen på hytta med sang, ballonger og kake. Utrolig morro og veldig stas. Selve bursdagsferinga har vi hatt på forskudd, siden bursdagen var midt i påska. Gratulerer med dagen som var, verdens vakreste prinsesse. VI er så utrolig heldig som får være dine foreldre, du er virkelig en solstråle i livene våre. Gleder oss til tiden fremover, og nyter hvert minutt vi har sammen. Hipp Hurra for din første bursdag :D

 • 28.03.2016, 10:18

Greier jeg det da


Da jeg tok påskeferie på Onsdagen hadde jeg satt meg et mål; å lese en bok i løpet av påskeferien. Å lese bøker synes jeg hører påsken til, så jeg investerte i en bok skrevet av min favorittforfatter, Lee Child. Jeg rakk faktisk å begynne å lese boka, noe jeg egentlig ikke helt hadde troen på. Men jeg er langt ifra ferdig med hele boken, og det må jeg nok innse at jeg ikke rekker før påsken er over. Men jeg kom iallefall igang, og har noe å kose meg med når jeg skal slappe av.


Småttisene har vært skikkelig heldig i påsken, ikke bare fikk de flere påskeegg av påskeharen, men de fikk påskeegg fra Fadder Johnny, Bestemor og Bestetor, Famme og Beste, og fra oss selvfølgelig. Noen fornøyde barn med andre ord, som har fått 2 digre påskeegg, og noen mindre. Det var ikke bare godis i eggene for å si det sånn, men noe var det. Og godteri-lei tror jeg hele gjengen er innen påsken er omme. Hhaha, jeg tror aldri jeg har spist så mye godis før. Kroppen får sikkert sjokk på Tirsdagen når jeg stopper med alt sukkere. Jeg gru-gleder meg!


Håper alle har hatt en fin og minnesrik påske, og koset seg med noen fridag sammens med venner og familie. Det er det påsken handler om! 

 

 • 27.03.2016, 18:35

Har såååå lyst


Det er så deilig med påske - spesielt når solen skinner. I dag har været vært strålende, og jeg har virkelig fått vårrengjøringsånden over meg. Vi har vasket terassen, utemøblene, og noen av vinduene,  det er så godt å komme igang. Jeg vil bare vaske, vaske og vaske. Har blitt helt hektet. Hahhaha... Tror det er så morro fordi jeg  kan stå ute i solveggen å jobbe, det gir meg veldig vårfølelse! Nå skal jeg strax ta de siste vinduene før middagen er servert!Vurderer også å farge håret mørkere brunt, har sååå lyst. Bruker jo å gjøre det med gjevne mellomrom, og nå er hårfargen min så utvasket. Men vi får se hva jeg ender opp med, det går jo mot sommer og lysere tider, så kanskje håret også kan gjøre det samme..?
 

 • 27.03.2016, 17:58

Lue med sløyfe


Elsker luer med søte detaljer


 

 • 27.03.2016, 10:29

En viktig del av påsken


For meg er det å gå turer en viktig del av påsken. De siste dagene har vi vært småheldig med været også, og solen har skint med sitt nærvær når vi har vært ute å gått.. Ingen ting er koseligere enn å gå på tur i solnedgang med de man er glad i. VI har gått ca 1 time hver ettermiddag/kveld de siste dagene, og lillesøster har alltid sovnet i vognen sin. I går sovnet hun ca kl 18, og våknet ikke før kl 10.00 imorgest. Herlig! 

Nå ser jeg sola titter frem igjen, så i dag blir det sikkert en tidligere tur. Det er jo så godt å være utendørs i finværet. God påske videre alle sammen! Nyt de siste fridagene! 

 • 26.03.2016, 22:20

En god erstatning for barna


På Torsdagen var ikke været mye å skryte av, men for det meste var det oppholds, og da skal man ikke klage. Vi hadde med oss nok av uteklær, så vi holdt oss uansett varm og tørr, og var ute det meste av dagen Vi gikk tur til stranda, kastet steiner i vannet, samlet ulike vannkryp i bøtte, og koset oss utendørs i frisk sjøluft!

Senere på dagen kom også broren min og kjæresten hans. De skulle ligge over i to dager de også, og jeg synes alltid det er bedre desto flere vi er samlet. Det er jo så koselig å være på hytta med alle sammen, og ha litt kvalitetstid med familien. Denne dagen hadde vi egentlig store planer om å dra på båttur, noe jeg hadde sett frem til i flere dager. Men det er ikke alltid alt går etter planen, og nå var det en del på båten som var ødelagt. Barna ble kjempe skuffet, de hadde virkelig sett frem til en tur på sjøen med båten. Men for å gjøre det godt igjen fikk de være med på en tur med traktoren, og det var minst like stas! Kjempe morro!!!! 


På ettermiddagen grillet vi pølse på bålpanna

Jeg og Audun tok også med oss småttisene på en mini fjelltur og utforsket ukjent mark. Hahha veldig spennende og litt skumelt. Det eneste vi traff på var masse dyreskit, hull og groper etter dyr, og mange dyrespor. Ganske spennende, men vi fikk ikke sett noen dyr da, bare skog, mark og fjell. 


Har du hatt en fin påske? 

 • 26.03.2016, 19:13

Hyttetur i Påska


På Onsdagen dro vi på hyttetur til Aure,  jeg var nemlig ferdig på jobb i 12 tiden, og da hadde vi resten av dagen på hytta. Denne hytta minner vell mer om et feriehus i forhold til den forrige hytta vi var på, for her var det både innlagt vann og strøm, samt tilgang på internett. Jeg greier å slappe av på en helt annen måte når jeg har vann og strøm tilgjengelig, og greier å holde ut flere dager på en slik hytte enn om vi hadde vært uten vann og strøm.

Jeg hadde pakket med alt jeg trenger til meg selv, og til begge småttisene, og dro med meg gjengen på en to-timers biltur. Jeg kjørte bak søs og hennes familie siden jeg ikke kunne veien dit selv. Neste gang er det ikke noe problem å finne frem, for det var jo bare å kjøre rett frem nesten hele veien. Skilting og GPS er effektivt! A ble ikke med på denne hytteturen, men vi hadde det utrolig koselig likevel.

VI var heldig med været på Onsdagen, og dro en tur på stranda like etter at vi kom frem. Det var helt magisk; Sjø og solnedgang! Utrolig vakkert!

Vakkert eller hva?

 • 25.03.2016, 20:27

I barnegarderoben
 

 • 24.03.2016, 14:23

Det finnes ikke dårlig vær


Et godt gammelt ordtak som vi har hørt gjentatte ganger tidligere- det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Dette ordtaket synes jeg er meget relevant i disse påsketider, for vi har i alle fall ikke værgudene på vår side her i Trøndelag. Her er det regn, snø og storm om hverandre. Men selv om det ikke er det typiske påskeværet man håper på, så er det likevel deilig å være ute, gå turer, og plaske i søledammene.

Er man kledd rett, og holder seg tørr og varm, er det mye moro man kan finne på. Siden vi har masse regn og småttisene elsker å hoppe i sølepyttene, er det viktig med ordentlige regnklær som holder barnet tørr! Etter å ha prøvd mange ulike merker, tester vi nå ut Barnevaderen. Denne har jeg hørt utrolig mye positivt om, og den anbefales blant mange mødre på ulike facebookgrupper. Denne holder barnet tørr, uansett om de foretrekker å bade i sølepyttene-og ingenting er bedre enn det.

Barnevaderen kommer i mange ulike farger og størrelser, og for de minste barna som ikke går enda, kan man bruke krabbevaderen. SÅ genialt og smart, når skal barna holde seg tørr. Sømmene er nemlig sveiset, og ikke sydd, slik at den er 100% vanntett.Har du prøvd barnevaderen, hva synes du? 

 • 23.03.2016, 20:27

Det evige spørsmålet om påskeegget


Det florerer av spørsmål som «hva kan man putte i påskeegget til en 2åring» eller «hva kan man putte i påskeegget til et barn som ikke liker godteri?» på diverse mammagrupper på facebook.

Og det kommer like mange forslag, slik som: tannkost, tannkrem, puslespill, frukt eller diverse klesplagg. 
For meg er påskeegg noe som skal være moro å åpne, påskeegg hører påsken til, og det skal være stas for barnet å få påskeegg. Personlig tror jeg ikke at det er like morro å få en tannkrem i egget, som å få litt godis eller en smootie. Men alle barn er forskjellige, og ingen vet bedre enn foreldrene selv. Her er det bare kreativiteten som stopper.

I år har storebror fått godispåskeegg fra besteforeldre, og fra oss får han et digert påskeegg med diverse oppi, slik som favorittgodiset, regnklær (siden vi skal på hytta og det er meldt masse regn) et legoblad som han liker, smootie og kjekse. Det vet jeg han kommer til å bli fornøyd med. Lillesøster derimot får hverken godis eller klær, men noe som er litt mer babyvennlig. Dere får se bilde  litt senere.


Påskeegg trenger ikke være så dyrt heller, nå er det jo masse tilbud på godis, kjekser, smootier, ullsokker osv. Noe for hver en smak?Da gjenstår det bare en ting å si: GOD PÅSKE!!! -med eller uten godis :)

Hva skal du gi barnet ditt i påskeegget?

 • 23.03.2016, 13:01

Uken som gikk


Ukens beste opplevelse Hytteturen til Lysøsund. Vi hadde det utrolig morsomt hele gjengen, og dette var første hytteturen til Lillesøster. Vi var på hytta sammen med Johnny og søstra mi med sin familie. 
Sang jeg er hekta på Alan Walker ? faded. Da jeg først hørte sangen syntes jeg ikke den var fengende i det hele tatt, men den har vokst på meg, og jeg liker den bedre og bedre for hver gang jeg hører den. Nå er jeg hekta!

Beste kupp Må være melkerull til 2 kr. Jeg kjøpte før de satte begrensing på antall, og tok med meg hele 20 stk melkeruller hjem fra butikken til den nette sum av 40 kr. Hahah, hva skal jeg gjøre med all sjokoladen tro? Spise den såklart, jeg er jo sjokomons! Omg 
Skummel opplevelse Da jeg kjørte i mørket og  det plutselig ble snøstorm. Så ikke en meter foran bilen, og det var meget ubehagelig.

Pakke i posten Var så heldig at jeg vant en bokhylle fra Jollyroom som koster 1100 kr. Den er megasvær og kan brukes som dukkehus. Denne skal lillesøster få når hun blir litt større. Gleder meg til å pakke den ut, og ordne den.

 • 22.03.2016, 21:58

Kun det beste er bra nok


Som de fleste andre så ønsker man det absolutt beste for sitt barn, og dette er spesielt viktig når det kommer til valg av bilstol. Ofte leser jeg diskusjoner på Facebook mellom mødre som gjerne går etter pris når de skal velge, men når man skal velge bilstol synes jeg ikke prisen er det viktigste - heller langt i fra. Det viktigste for oss er at bilstolen er sikker, og den beste i sin klasse. Når det kommer til bilstol så er kun det beste bra nok.

Nå er jo lillesøster blitt så stor at hun bytter fra nyfødtsete til storbarn-sete, og da var det bare å Researche hva som er det beste på markedet. Og valget falt på en meget god bilstol som netopp ble kåret best i test. Concord Reverso rykker rett inn på førsteplassen på Forbrukerrådets liste over de beste bilsetene, og det er jo ikke verst. Ikke bare er den best i test, men den har meget Imponerende testresultater, med beste test score noen gang i Europas største bilstol test!Les mer om det her. Har nevnt denne stolen på bloggen tidligere også som dere kan lese her og her. 

Lillesøster sitter utrolig godt i denne stolen, og det er kjempe lett å justere beltet når man for eksempel behøver å stramme, eller slakke ut. (de tidligere bilstolene vi har hatt har vært så vankelig å justere, slik at det har blitt ubehagelig for barnet) men denne stolen kan man slakke ut kjempe lett, sette barnet på plass, og stramme slik at barnet sitter trygt og godt.

Man kan lene ryggen bakover om barnet for eksempel sover, og den er enkel å montere i bilen. Ikke tar den stor plass heller. Vi er stålende fornøyd med denne, og anbefaler den virkelig!


Lillesøster stortrives i bilstolen sin, og gråter ikke lengre når vi kjører bil. Hun elsker å sitte i høyden
 

Fås kjøp her hos Mimmis, og koster 3495 på tilbud akkurat nå! //Sponset produkt

 • 22.03.2016, 15:29

Dårlig start


Påskeferien min begynner egentlig ikke før i morgen klokka 12.15, og jeg må bare si at det ble en litt dårlig start på påsken for min del. Det hele begynte igår da stemmen min var så rar, hørtes nesten ut som jeg har ropt flere timer i strekk, for stemmen sviktet. I dag har jeg kjempe vondt i både halsen og i hodet, og kjenner det er noe sykdom på vei. Kanskje er det en halsbetennelse som lurer ? det føles i alle fall slik,. Typisk altså, når det er påske og alt!

Får hive i meg masse appelsin, det pleier å hjelpe. SÅ krysser jeg fingrene for at det går over før det bryter ut for fult!Han en super dag alle sammen!

 • 21.03.2016, 17:36

Hyttetur


På Lørdagen våknet vi supertidlig, først jeg, så begge småttisene. Jeg hadde hverken tilgang på mobil, ipad, internett eller klokke, derfor aner jeg ikke hva klokka var. Men jeg tipper den var rundt 06.30 eller 07.00 for det hadde akkurat blitt lyst ute. Dagen startet med en nydelig frokost disket opp av Johnny. Og hans frokoster er uslåelig, dette er noe han er god på! God frokost ? god start på dagen.

Etter frokosten dro vi ute alle mann, og var ute hele dagen! Da mener jeg heeele dagen, helt til det ble mørkt ute igjen. Vi gikk på tur, fisket i vannet, bygde trehytte, grillet pøle på bålet, klatret i skogen, jeg fikk prøve luftgevær, og vi hadde pil og bue konkurranse. Jeg var den første som traff blink, og ble superstolt. Hahah, hadde jeg aldri trodd!

På kvelden koste vi oss med påskegg som påskeharen hadde  kommet med, spilte ludo, kort og yatzi. Og en supergod og sen middag. Jeg sovnet før alle andre, kanskje ikke så rart med tanke på at jeg var oppe før alle andre også. Det er jo så deilig å slappe av?

Noen bilder fra helga på hytta


Har du hatt ei fin helg?

 • 20.03.2016, 20:50

Puh, overlevde


Da er vi tilbake til sivilisasjonen, etter å ha vært ei helg på hytta uten mobil, strøm, vannklosett, internett og innlagt vann! Uvant men befriende! Og vi hadde en helt fantastisk tur, selv om den kunne ha startet bedre.

Etter vi hadde tatt ferga over fjorden på Fredagskvelden, begynte det å snø heftig. Det var mørkt og vindfullt, med motsnø. Jeg så ikke en meter foran bila, og det var superekkelt å kjøre på ukjente veier med null sikt. Det var så ille at jeg måtte gi opp, og A tok over styringa.

Gutter er vell generelt litt tøffere bak rattet, og lar seg kanskje ikke skremme like lett. Vi kom oss iallefall trygt frem tilslutt, og i hytta var det varmt og godt!

Nå er det tidlig kveld her for alle mann, A sovnetfor en time siden. Nå har vi en spennende og koselig uke forsn oss, noen dager på jobb før påskeferien starter for fullt!

 • 18.03.2016, 14:48

Off we go!


I helga tar vi oss en etterlengtet påsketur på hytta. Det erbarnas fadder, Johnny, sin hytte, hvor vi har vært mye oppgjennom barndommen. Det har blitt en tradisjon å dra dit i påsketider, men i fjor gikk vi glipp av det fordi termin var rett rundt hjørnet!

Ville absolutt ikke risikere noe fødsel midt ute i ødemarka! Dette blir lillesøster sin første tur på hytta, og A sin første tur. Det er bare å forberede seg på primitive forhold, for det er hverken innlagt strøm eller vann - en skikkelig norsk hytte med andre ord. Ikke noe feriehus, men ei god gammeldags hytte. Siden det bare er for ei helg så går det helt fint!

Nå er alt pakket og klart, no venter vi bare på A

 • 17.03.2016, 13:41

Prinsessekjole


Nydelig arvekjole fra Søte Sarah 

 • 16.03.2016, 17:29

Bursdagshelgen


I helgen som var, hadde vi to bursdager å feire, bådE på Lørdag og på Søndag.

På Lørdagen var vi i Arianas andre bursdagsselskap, men denne gangen var det barnebursdag. Kjempe moro for barna, og fult hus med 8 småttiser på besøk hos  henne. Heldigvis har de god plass, både til barna og til foreldrene. Søs hadde baket verdens kuleste bursdagskake, jeg er mektig imponert. En nydelig prinsessekake. Brna fikk også servert hjertepizza som falt i smak. Jeg spiste meg   i alle fall stappmett. Det er alltid så koselig med barnebursdager, så er det så moro å se hvor godt barna leker sammen, uansett hvor godt de kjenner hverandre fra før.LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits