• 31.03.2017, 15:51

Nytt til barna


Barna har fått seg nye drikkeflasker og drikkekopper. Synes de var så utrolig søte, så måtte bare kjøpe dem. Både flaskene og koppene er fra Bloomingville, og jeg betalte ikke mer enn 25 for flasken og litt mindre for koppen.  • 29.03.2017, 20:26

Prinsessebursdag


I forrige uke fylte lillesøster 2 år, ohoi som tiden flyr. Verdens søteste lillesøster! Hipphurra for vår lille prinsesse! I og med at jeg har bursdag i April så slo vi sammen bursdagene våre og feiret begge to i samme slengen. Jeg elsker å stelle i stand til selskap, og dette ble en ordentlig prinsessebursdag.

Lillesøster fikk utrolig mange fine gaver, og fra oss fikk hun hele 12 pakker. Både ting hun trengte og ting vi vet hun liker. Bursdag er så stas, og det er så koselig å ha familien samlet. Under ser dere noen bilder fra burdagen: • 29.03.2017, 19:12

Hovedstaden på sitt beste


Forrige Onsdag hadde vi vår siste dag på kurs i Oslo, og hovedstaden viste seg virkelig fra sin beste side. Det var halv-varmt i lufta og solen skinte. Himmelen var blå, og byen var utrolig vakker. Det var moro å være litt turist i Oslo, selv om det bare var for en time før vi måtte hive oss rundt å dra til flyplassen.


Vi var så heldig at vi hadde vår egen lille guide med oss da vi tuslet rundt i byen. Alltid greit å ha med noen som er litt bedre kjent, og som kan vise oss plassene som er verd å se. Fikk tatt noen bilder da vi tuslet rundt (som absolutt ikke er av verdens beste kvalitet, men hadde kun med meg mobilen) 

 

 • 26.03.2017, 01:57

Katastrofetanker


Nå er det lenge siden forrige oppdattering her på bloggen, men tiden flyr bare fra meg for tiden. Jeg rekker jo ikke halvparten av det jeg skal gjøre, og da er det bare å prioritere å bruke tiden på de viktigste tingene. Siden sist har jeg vært på todagers kurs i Oslo med jobben og feiret 2årsdag her hjemme.

På Tirsdagen tok jeg flyet til Oslo! Jeg måtte sto opp 03.30 på natten, for flytaxien skulle plukke meg opp 04.45. Alt for tidlig for min del, men skal man ta det første flyet som går, så må man jo bare opp så tidlig. Jeg skal ikke nekte på at jeg får helt katastrofetanker når jeg skal ut å fly. Det er lite som gjør meg så redd som å være i luften, og jeg gruer meg alltid like mye hver eneste gang.

Oslo er heldigvis ikke lengre enn en 45 minutters flytur unna, og med hjelp fra en Nintendo DS så greide jeg å fokusere på helt andre ting da vi var i lufta. Flyturen gikk fortere enn jeg kunne ane, og tilslutt landet vi trygt på Gardermoen. Jeg er fortsatt like imponert over flyvertinnene og flyvertene som har flyving som sin jobb, som hver dag må holde ut med flyskrekk-passjerer som meg selv.


I Oslo lå vi på Thon Hotell rett bak Akerbrygge. Rommene var meget romslige, og noen av oss fikk tilogmed rom med spisestue plass til 8 personer. Kurset vi var på var meget spennende og veldig lærerikt. Jeg setter stor pris på å få delta på slikt, det er jo så interessant og moro. 

På Kvelden var det tid for felles middag for hele gjengen, og middagen fant sted på Olivia Tjuvholmen. Der har jeg aldri vært tidligere, men kommer garantert til å dra tilbake en gang om jeg får muligheten. Der var det nemlig både god mat og hyggelig betjening. Vi spiste oss stappmette hele gjengen, både forrett, hovedrett og dessert. Måtte jo bare ha dessert, søtsugen som jeg er. Alltid! Da klokken nærmet seg 22.00 på kvelden holdt jeg på  å besvime. Da hadde jeg vært våken i altfor mange timer, og var helt utslitt. Jeg sovnet i det jeg la hodet på puta, og gledet meg allerede til neste dag! 

 • 18.03.2017, 10:53

Det skjedde igjen


I går da jeg var på butikken ble jeg plutselig veldig svimmel. Jeg har hatt slike perioder tidligere også, men det er lenge siden nå. Så fikk jeg plutselig veldig til hodepine, og da slo det meg! Klokken var 15.00 og jeg hadde ikke drukket noe som helst denne dagen. Jeg glemmer å drikke vann, og kjenner ikke at jeg mangler veske før kroppen får fysiske reaksjoner. På tide å begynne å ha med seg vannflaske som bør fylles på flere ganger iløpet av en dag, og gjøre det til en god vane.


Antrekket denne dagen er også  fra HM, både skjørt og skjorte. 

På ettermiddagen dro vi på middag hjemme hos mamma. Det er så godt å få middagen servert, ingenting jeg liker bedre. Mamma hadde laget taco, masse godt for alle mann. TIl dessert var det is, og siden det var Fredag så er det helt greit å spise dessert. Ønsker alle sammen en strålende helg! Håper den blir fin

 • 16.03.2017, 15:57

Dagens antrekk; Volang


I dag er planen å bake kanelboller! Det er nok sukkersuget som taler for bollebaking på en helt vanlig hverdag, men det er ikke lenge igjen til helg så da er det greit. Det er bare fint å fylle opp fryseren litt på forhånd. Boller er så godt å ha med i matpakken på turer i helgene, en stor favoritt både hos meg og barna. I helgene er det lov å kose seg litt ekstra.


Som jeg nevnte på bloggen i går, så er jeg hektet på klær med volange for tiden. Derfor gikk jeg idag for en klassisk hvit skjorte med volang, kombinert med et svart highwaist skirt. Både skjorte og skjørt er fra HM. 

 

 • 15.03.2017, 14:28

Enda en feiring


På Søndagen var vi invitert på familieselskap for å feire Ariana Angelica igjen, og det var feiring nummer to på en uke! Først var det barnebursdag, så var det familieselskap. Noe som er helt perfekt for oss, for vi elsker slike familiesammenkomster. Tine hadde disket opp noen fantastiske kaker som alltid, og vi dro alle stappmette derfra da vi skulle hjem på kvelden.

Ariana fikk masse fine gaver! Alt hun ønsket seg og alt hun trengte! En superfornøyd bursdagsjente med andre ord!:)


Hadde på meg min nye favoritt bluse, åh som jeg elsker denne fargen. Har blitt hektet på volang for tiden!

Da vi skulle hjem fikk vi med oss den nydeligste solnedgangen. Det er så utrolig vakkert når himmelen er helt klar og solen er på vei ned! Fargene er bare helt magiske, og jeg måtte stoppe opp et lite øyeblikk bare for å nyte utsikten 

 • 14.03.2017, 10:53

Tur uansett vær


På Søndagen hadde vi planlagt en utflukt på skøytebanen, men da vi kom frem til plassen vi skulle på, viste det seg at det ikke var skøytebane der lengre. Derfor tok vi med barna på en langtur i skogen i stedet. Det regnet til tider, men været stoppet ikke oss! Det var mildt i luften og egentlig et kjempe flott turvær.

Etter turen dro vi på en barnehage, hvor barna fikk leke på uteområdet, og vi spiste matpakken vi hadde med. Det er så godt å være ute, jeg elsker slike turdager!  • 12.03.2017, 14:24

Hvorfor er det så rotete her?


I går var det endelig toilldag igjen, og siden vi gikk glipp av denne i fjor, så måtte vi bare ta turen i år. Jeg og søs dro sammens, mens pappaene var hjemme sammens med barna. Vi har tidlig lært at det å ha med barn i byen på en slik dag, det er rett og slett umulig. Iallefall noe man absolutt helst bør unngå, fordi det er alt for mye stressede folk overalt.

Vi dro til byen midt på dagen og var der ikke mer enn to timer. Vi fikk kjøpt en hel del, og er veldig fornøyd med alle kuppene vi fant. Jeg kjøpte blandt annet utebukse til storebror til 100 kr, sko til meg selv til 100 kr, flere BHer til 30 kr pr stk, og en hel del klær til meg selv.
På ettermiddagen bakte jeg kanelboller mens lillesøster hadde en dupp. Da kanelbollene var ferdige kom søstersen en tur på besøk. Hun hadde med seg barna, og vi lekte ute en times tid. Etter utelek var det filmtid og kanelboller. Vi fikk også besøk av naboungen, som spurte hvorfor det var så rotete til oss. Hahha, hva skal man si? Da fikk jeg plutselig ryddeånden over meg igjen, og vipps så var huset shinet mens resten av gjengen hadde filmkveld.

 • 11.03.2017, 19:57

Født på kvinnedagen


På selveste kvinnedagen hadde mitt kjære tantebarn 5årsdag, og da var det duket til storslagent bursdagsselskap. Det var ikke mindre enn 17 barn til sammen, men til å være så mange så var støynivået overraskende lavt. Søstersen hadde laget regnbuekake og nydelige muffins, jeg var nemlig så heldig at jeg fikk smake på alt. Både Lillesøster og storebror storkoset seg i bursdagsselskap, for det var jo så utrolig mange hyggelige barn å leke sammens med.
Ett av høydepunktene på bursdagsselskapet var denne pinjatahesten. Barna fikk slå hver sin gang, og det tok laaang tid før det kom ut noe godteri. Men til slutt gikk det hull, slik at alt godteriet kom ut, og dette i tillegg til godteriposer! Og dette på en Onsdag, enn å være så heldig! 

 • 10.03.2017, 22:33

Sterkere tilbake


Denne uken har flydd avgårdet, og plutselig var helgen her. Jeg har vært med på masse gøy som jeg skal fortelle dere om litt senere. Nå blir det en tidlig kveld, for i morgen blir det tidlig på'ån på toilldag.

Slenger med bilder av mine nyeste innkjøp, eeeelsker denne fargen!

Jeg kommer sterkere tilbake ganske snart

 • 05.03.2017, 16:03

En fantastisk dag


I dag var det barnas skidag i Granåsen, og som i år som i fjor så var vi utrolig heldig med været. Det var strålende sol og blå himmel, men selv om solen skinte, så var det til tider kaldt med vinden. Barna gikk samme runde som i fjor, og det merkes at ski har blitt enda mer populært enn det var i fjor. Med nye skisko og nytt mot så var dette helt topp!

Barna fikk, i tillegg til medalje, kjempe kule sekker i premie. De var så utrolig fine! Etter runden på ski deltok vi i konkurranser, og fyrte opp grillen tilslutt. Vi grillet pølser og spiste oss mette hele gjengen. En super koselig dag hvor hele familien var samlet.  

 • 04.03.2017, 20:40

Sjokkert


I morgest da barna vekte meg, ble jeg sjokkert når jeg så på klokka. Den var bare 06.30, og barna sover vanligvis til 09.00 i helgene! Hva skjedde? Ikke vet jeg, men det å stå opp tidlig har absolutt sine fordeler også! Innen klokken var 10 hadde vi allerede rukket å bake 2 runder med boller og kanelsnurrer, vi hadde lekt oss masse, jeg hadde gjort unna en del husarbeid, vi hadde spist en god frokost, og alle var påkledd og klar for å dra ut på ærend. Det er ikke ofte vi har rukket så my før klokken 10 på en vanlig helgedag, og det føltes jammen meg veldig fint!

I dag har vi slappet av, vært ute å koset oss i sola, vært på butikken, hentet pakker, og handlet mat. Jeg har gjennomført en halvhjertet treningsøkt, som startet utendørs men ble avsluttet innendørs. På kveldingen laget vi oss biff, og for en gangs skyld laget vi Lørdagsmiddagen sammen, noe som var utrolig koselig.

Håper alle har hatt en strålende helg så lenge. I morgen blir en utrolig spennende dag. Vi gleder oss! 

 • 03.03.2017, 20:29

Den sykeste uken på lenge


Dette må være den mest stressende uken jeg har hatt på lenge, pulsen har vært ekstrem høy fra tidlig morgen til langt ut på kvelden. Jeg har måttet løpe rundt fra jeg har våknet til jeg har sovnet på kveldene for å rekke alt. Jeg har ikke hatt tid til å sminke meg om morgenen hver morgen en gang, enda jeg har stått opp 30 minutter tidligere enn vanlig. 

Heldigvis roet ting seg i dag, og dagen har vært fantastisk fra tidlig morgen og utover hele dagen. Roen har senket seg, og pulsen er normal. Endelig! Solen skinte i morgest, favorittsangen kom på radioen, og tiden gikk overraskende sakte til tider. Endelig fikk jeg hodet over vannet igjen, om  dere skjønner hva jeg mener. 

Men nå har jeg fått ryggsmertene tilbake, for smertene kommer ofte når jeg er stresset og har alt for mye gående. Satser på at det går seg til iløpet av helgen, det er lenge siden jeg har hatt vondt nå. Krysser fingrene for at det ikke er noe som blir langvarig.
Ha en super og strålende helg alle sammen! Kos dere masse! Det skal vi også! Det er alltid godt med helg og tid til ordentlig kvalitetstid sammens familien. 
 

 • 01.03.2017, 20:58

Stikk sa det


På denne årstiden får jeg daglig støt uansett hva jeg er borti. Enten jeg er borti døra, mobilen eller printeren. Men i dag gikk det enda verre enn tidligere.


Jeg hadde satt mobilen på lading, og brukte headset når jeg skulle prate i telefonen. Så hørte jeg en knitrelyd i øret, merkelig.. Det prikket flere ganger,  og plutselig fikk jeg støt! Midt i øret! Det var skikkelig vondt. Alt gir meg støt fortiden, håret står rett ut, og alt er statisk. Det må bare være årstiden, kan ikke forstå noe annet. Men jeg har aldri opplevd at det har vært så ille før. Flere som opplever det samme?

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits