• 30.04.2013, 16:40

Utdrikkingslag!


Jeg har ikke glemt å poste innlegg om utdrikkingslaget som var på Lørdag altså, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Men her kommer det endelig!

Mamma hadde som nevnt tidligere utdrikkingslag på Lørdagen. I stedet for typisk standard utdrikkingslag hvor man finner på tull med kommende brud, så dro vi heller ut og spiste middag, drakk og koset oss sammen. Kvelden startet hjemme hos mamma med Vin og hyggelig selskap, men jeg tok til takke med.....


...Deilig godis. Jeg drikker jo ikke alkohol sååå...

Vi ble plukket opp av taxi hjemme hos mamma, og deretter gikk turen til OlavsPub. Der har jeg aldri vært tidligere, men det var  en veldig koselig plass.

Noen drakk vin, mens andre drakk vann (les; MEG)

Me and sis:

Jeg bestilte meg en herlig salat. Den var SUPERgod!!! Utrolig hvor mye bedre salat smaker ute, enn det gjør når man lager det hjemme! 

Vakre mamma, Bride to be <3 <3 <3 
Etter noen timer på OlavsPub dro vi videre til Bari. Bari er en plass jeg liker veldig godt (kjæresten har faktisk jobbet der tidligere)

På Bari fikk vi drømmebordet rett ved vinduet og goood utsikt. heheheh


Jeg tok kvelden tidlig og dro hjem i 10 tiden. Men da hadde jeg vært med maaange timer likevell. Hadde ikke barnevakt lengre enn til klokka 10, og da var det på tide å ta kvelden. Luaks hadde ikke sovnet heller, og var veldig glad da mammsen kom hjem ;) Hadde en superkoselig kveld, den var rett og slett perfekt! 

 • 28.04.2013, 23:52

Prinsen og Prinsessa


I dag fikk jeg og Lukas Besøk av Ariana og søstersen! Vi hadde nemlig playdate slik at Ariana og Lukas skulle få leke seg sammens ute i sandkassa, og disse sammen.

Begge to elsker å være ute og storkoset seg som bare det. Ariana ville helst leke i sandkassa og Lukas ville helst disse. Derfor ble det litt av begge deler, og i tillegg fikk de kjøre traktor.

Lukas synes det var litt tungvint å gå i parkdress, det var litt vanskeligere å holde balansen når han hadde så my yttertøy på. Men det gikk veldig bra likevell:) søtingen som er så utrolig flink!!

 • 27.04.2013, 23:04

My Life April


Instagram Aprilmåned. Følg meg på Lindahjohnsen
Hva heter du på InstagraM?

 

 • 27.04.2013, 12:34

Many Plans


I går hadde jeg masse som måtte ordnes, og avtaler som måtte bookes. Når Lukas har dagduppen sin har jeg god tid til å fikse slike ting, for han sover jo alt fra 3-5 timer på dagen! Nå er det meste i boks og jeg kan ta helg med god samvittighet.

Da Lukas våknet fra dagduppen dro vi ute å leket oss, vi disset og leket i sandkassa. Lukas ELSKER virkelig å være ute, han vil ut hele tiden. Det er så bra, så herlig. Han storkoset seg, men vi kunne ikke være ute altfor lenge siden han er forkjølet og hoster mye. VIl ikke at han skal bli kaldt, og i går var det sur vind.

Senere på dagen dro vi på besøk til Søs og Ariana, like koselig som alltid. Ariana har gitar, og den var veeeldig populær! Etter noen timer dro vi sammen på CIty Syd, og da har vi en fast tradisjon: Vi MÅÅÅ innom dyrebutikken. Tipper de som jobber der er litt lei av meg nå, for vi har vært der uttallige ganger de siste ukene, hehe....

Ha en superduper helg alle sammen! I kveld skal jeg i utdrikkingslag for min kjære mamma som skal gifte seg i MAI.

 • 25.04.2013, 23:59

Meningsløst


Dette er et meningsløst innlegg men jeg måååtte bare teste ut den nye mobilappen til blogg! Spennende!

Jeg og kjæresten har netopp spist en god middag og koset oss. Vi har ikke så mye tid sammen om dagene, så er viktig å ta vare på de små stundene vi har!

Tror dette kommer til å bli en søvnløs natt. Lukas har blitt forkjøla og hoster så ille at han våkner og gråter. Rakk jo ikke å bli ordentlig frisk fra forrige forkjølelse før det brøt ut igjen. Kjenner jeg brygger på noe selv også

 • 25.04.2013, 23:23

April er måneden!


.... Hvor alle har bursdag! Det føles iallefall slik! Jeg har bursdag 20. April, svigesøstra mi har den 21. Mamma har den 24. og broren min har 25. Her er det bursdager på rekke og rad! I går feiret vi dagen til mamma hjemme hos mamma med en deilig middag og gode kaker. Hipp HUrra!! Verdens beste mamma <3

Vi hadde det superkoselig, og Lukas var i storform. Han elsker å være på besøk hos bestemor, og i går stod han for underholdninga da han spilte på gitar hele kvelden. Flink! Vi dro ikke hjem før i 9tiden, Lukas koset seg så mye at vi ikke ville dra derfra, hhehe...

Kjenner du noen som har bursdag i April? 

 • 24.04.2013, 00:20

Sunne Interesser


Lukas har blitt skikkelig hektet på å være utendørs for tiden, han eeelsker å være ute. Det er så gøy nå som han går alene, og ta han med ut å utforske verden på en helt ny måte. Uansett hvor lenge vi har vært ute å leket, så protesterer han når vi skal inn igjen, fordi det er jo såå gøy ute! Nå som våren er rett rundt hjørnet er det så koselig å leke ute, vi kjører traktor, disser, og går turer! Elsker å være hjemme i mammaperm med lille elsklingen min. ELsker hvert sekund <3  • 23.04.2013, 23:41

2 av 2!! Hurra!


Denne uka har fått en super start, jeg har nemlig vært på treningssenteret 2 dager! Det er så lenge siden sist, og nå bestemte jeg meg for å komme igang igjen, siden både jeg og Lukas er 100 prosent frisk nå (nesten iallefall). Det var utrolig godt å komme i gang igjen, jeg føler meg så levende når jeg trener, spesielt når jeg jogger!

Har også kjøpt inn masse supersunn mat, og holdt meg unna godis! Det er ny rekord til meg å være, fordi jeg er sukkeravhengig. Men jeg har erstattet sjokolade med sunne nøtter, og det funker som fjell. Søtsuger forsvinner helt når jeg spise nøtter. So, Welcome my new life!  • 23.04.2013, 18:31

Historien om Leo


Etter 4 dager på finn.no har Annonsen til Leo blitt vist over 1000 ganger, nærmere 1024 ganger! Det er 18 som har fått annonsen på epost, og 4 som har lagret den. VI har fått uendelig med eposter fra mennekser som er interessert, alt fra studenter til pensjonister, og storfamilier. Jeg er ganske sikker på at Leo kommer til å få et nytt og godt hjem om kort tid <3 Kun det beste er bra nok for Leo. 
Kommer til å savne energibunten vår :) 

 • 22.04.2013, 23:36

Det er så mye lekkertAlt er fra HM, bortsett fa de to nederste skoparene som er fra ZAra

Noe du likte? 

 • 22.04.2013, 22:35

Another Birthday


I går var vi invitert i bursdagsfeiring hos svigersøstra mi. Vi har nemlig bursdag en dag etter hverandre, jeg den 20. April, og hun den 21. April. Derfor husker jeg alltid bursdagen hennes. Vi var invitert på kaffe og muffins, og det ble servert kake.

Jeg var så heldig og fikk noen gaver jeg også, både fra svigemor og svigefar, begge oldermødrene til Lukas og svigersøstra mi og familien hennes. Åh, som jeg elsker å ha bursdag <3 Tror ingen er mer glad i gaver enn meg, hehehe.

Lukas storkoset seg som alltid når vi er på besøk, og det er masse folk rundt. Han har jo ikke vært hjemme hos tanten sin etter at han begynte å gå, så det var veeldig spennende å utforske en helt ny verden der. Søtingen min <3

 Bursdagsblomstene mine blir bare vakrere for hver dag som går! NamnamDenne lekre blomsten fikk jeg

Helga har vært superkoselig <3

 • 21.04.2013, 23:21

Nytt til Lukas


Lovet dere å legge ut gaven Lukas fikk fra bestemor


Nydelig skjorte


Og Kul denim bukse  • 21.04.2013, 21:50

My Birthday


På Fredagen var jeg oppe halve natta, fordi jeg måtte bake. Da Luaks sovnet skulle jeg lage middag, så spise og rydde bort maten, vaske og rydde leilighet, og etter det var det klart for baking! Jeg hadde  bestemt meg for å lage oreokake, det er nemlig min favoritt. Og den tar jo lang tid å lage, så jeg holdt på til langt på natt. Mens jeg ventet på at den skulle stå i kjøleskapet en time, laget jeg sjokoladekake.

På bursdagen min fikk jeg mail av plantasjen at jeg fikk 7 roser i bursdagsgave, derfor dro jeg å hentet de. Tenkte det ville være fint å pynte bordet med til besøket skulle komme. Jeg fikk det så travelt at jeg rakk ikke en gang å ta på meg finstasen før besøket dukket opp kl 13.30.

Mamma og Tor, søstra mi med samboer og barn, Pappa og søskenene mine hos pappa, broren min og kjæresten kom på bursdagsfeiringa mi. SÅ det var fullt hus! Kjempe koselig, jeg elsker å få besøk, og elsker å få gaver, hehe..

FIkk alt jeg ønsket meg; Sko, massage, smykke, penger, blomster, euro, pengbok og genser. 

Bursdagen min var perfekt, kunne ikke vært bedre. Avsluttet dagen med kvalitetstid sammens med kjæresten min. 

 • 21.04.2013, 11:41

Noen bilder fra leiligheten vår
 • 20.04.2013, 12:06

Its My Birthday


Its my birthday today! And IM so happy today. Its my birthday today, Im so happy happy happy happy

(ja, de som har sett på BabyTV skjønner regla) 

I løpet av det siste året har jeg gjort mye fornuftig, som blandt annet:

 • Tatt lappen, og det på første forsøk. Det var jammen på tide, og nå er det endelig gjort!
 • Født verdens nydeligste skatt, en drømmefødsel kan du vell si! Og drømmebaby
 • Blitt mamma til verdens vakreste Prins
 • Vært på trykk i Kammille pga min skodilla
 • Vært på trykk med fødselshistorien min på Mammanett, og den kan du lese her 
 • Kjøpt min første leilighet sammens med kjæresten min. En flott, lys leilighetn med over 3 meter under taket! Jippi!
 • OSV (hahah, har ikke tid til å skrive alt jeg hadde tenkt, for jeg har mye å gjøre til jeg får besøk. but stay tuned)


Kjole fra SheInside

 

 • 19.04.2013, 16:36

Megler på besøk


I natt sov jeg to timer, og det er AAAALT for lite. Jeg fikk ikke sove, for hver gang jeg la meg ned fikk jeg tørrhosteanfall og kløe i halsen! Sovnet i 5 tida på morgenen, og måtte opp kl 7. Da jeg gikk på badet presterte jeg å sovne, og våknet av at mobilen jeg holdt i hånda datt i gulvet. Enn det da, å sovne når man går og er våken?! Skal ikke gå an!

Lukas sov som en helt, og måtte til slutt vekkes fordi vi måtte ut å gjøre noen ærend. Han elsker å sove, og sov søtt i hele natt.

På morgenkvisten shinet jeg hele leiligheten fordi vi skulel få besk av megler. Nei, vi skal ikke selge hvis dere lurte på det, men skulle ha en verdivurdering av leiligheten. Og da er det viktig at leiligheten er på sitt beste! Det ble iallefall kjempe ryddig, og luktet godt og rent. FIkk masse skryt for leiligheten, men vår ikke vite vurderinga før mandagen.
ps: Hvilken hårfarge synes dere jeg har? Folk sier så mye forskjellig

 • 18.04.2013, 22:36

Sjokk hos legen


Når jeg går til legen liker jeg å føle meg bedre etter at jeg har vært der, men da jeg var der på Tirsdagen følte jeg meg bare verre og usikker.

Dere som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg har vært slapp og trøtt etter fødselen. Noe som viste seg å være høyt stoffskifte. Dette er normalt etter fødsel, og vil gå over til lavt stoffskifte før det blir normalt igjen. Dette kunne forklare den slappe formen. Men når blodprøvene var fine igjen, og stoffskiftet var normalt, var jeg fortsatt like slapp og trøtt.

Og måten jeg har mestret dette på i hverdagen, er at jeg har sovet på dagen sammens med Lukas når han har hatt dagduppen sin. Selv om jeg sover 8 timer på natta så har jeg behov for 1-3 timer på dagen også. DETTE ER JO IKKE NORMALT.

Derfor dro jeg til legen på Tirsdagen (jeg begynner jo i jobb snart igjen, og kan ikke være avhengi av å sove på dagen for å fungere, for da skal jeg jo være på jobb)

Legen ba meg gå bortover gulvet, på tær og hæl, stå med øynene lukket på en fot, osv. Tok masse prøver. Fikk beskjed om at jeg skal utredes, og bli sendt på MR undersøkelse. Følte meg langt fra bedre etter legetimen. Nå er jeg bare usikker, skal jeg utredes? For hva? Har flere spørsmål enn svar, men håper de finner ut av hva det er så fort som mulig!
 • 18.04.2013, 22:09

Lunsjdate og kvalitetstid


Planen i år var at Luaks skulle sove før Lunsjdate med mamam og Ariana, men vi rakk det ikke. Hadde bare en time på oss før vi skulle dra, og Lukas sover jo vanligvis 3-4 timer på dagen. Det endte med at han sov seg gjennom hele lunsjdaten. Søtingen storkoset seg i vogna si der han lå så godt. Maten på Egon var fantastisk som alltid, og i går valgte jeg lunsjtallerken, fremfor cobbsalat. Like gode begge to! Etter litt mat dro vi på shopping. Jeg fikk meg ei nydelig jakke av mamma som en del av bursdagsgaven min. Jeg har jo bursdag på Lørdag! 

Og som tradisjon hver gang jeg er på CitySYd med Lukas så dro vi innom dyrebutikken denne gangen også. Han våknet nemlig da vi var ferdig med shoppinga. Dyrebutikken er alltid like stas, han elsker å se på dyrene. 

Etter daten med mamma dro jeg og Luaks hjem en bitteliten tur, før vi tok turen videre hjemme til søs og Ariana slik at de fikk litt tid å leke sammen. Merker at søstersen har begynnt å jobbe, for tidligere hang vi sammen hver eneste dag, og nå blir det kun en dag i uken. Men så hadde de plutselig tid til et lite besøk midt i uka. Lukas og Ariana elsker å leke sammen, det er så gøy å se på de, de utforsker omgivelsene, krabber etter hverandre og ler, og lærer hverandre nye ting! 

 • 18.04.2013, 00:22

Tibbe søker nytt hjem


Vi må desverre selge søte hunden "vår", en nydelig tibbegutt som heter Leo. Han skal selges pga allergi, og kun til noen som bor i Trondheimsområdet uten barn. Send meg en mail og fortell om deg selv hvis du er interessert! Det viktigste er at han får et godt hjem, hos noen som elsker dyr, og elsker å gå turer!:)  • 17.04.2013, 12:47

En fantastisk start på dagen


I dag startet vi dagen med en tur på Småbarnsang. Det har blitt fast ruting for oss, hver Onsdag. Luaks storkoset seg med musikk og dans, og det er kjempe koselig for mammsen også. Blir aldri lei, selv om det er de samme sangene gang etter gang. Etter småbarnsangen tok vi turen hjem for å sove, men så fant jegut at vi ikke rakk det likevell, for vi skal møte mamma og Ariana for lunsj, og shopping :) 

Lukas i klær på Zara fra topp til tå, bortsett fra skoene som er KAVAT

Ha en strålende dag alle blogglesere

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits