• 28.04.2014, 18:43

Ny favoritt i vårgarderoben


 • 27.04.2014, 23:03

En super dag som ender med telefon til legevakta


I går tok vi med oss Johnny Fadderen til Lukas, Ariana, søs og samboeren til Ringvebukta. Jeg tror ikke jeg har vrt der tidligere, iallefall ikke med Lilleprinsen. Været var strålende og solen skinte, og på stranda luktet det helt fantastisk; ååh, som jeg elsker lukten av sjø! Ariana og Lilleprins storkoset seg i vannkanten, Ariana gikk tilogmed ut i vannet å hoppet og plasket! Morro!

Johnny stilte med grill og grillmat, og drikke til oss og barna. Lilleprins er veldig glad i grillmat, og var superfornøyd. Etter mat og strandkos, pakket vi ned tingene våre og leverte i bila, slik at vi slapp å ha med så mye stasj når vi skulle gå en tur på Ladestien. Ariana fikk ligge i vogna , mens lilleprins måtte gå selv. Han elsker å gå på turer, og synes det var gøy å kaste steiner i vannet underveis.
Se så vakkert. Anbefales å ta med småttisene hit!!! DU kommer ikke til å angre.

Da vi kom hjem fikk vi besøk av Søs og Ariana, og vi lekte en times tid på lekeplassen. Småttisene hadde ingen dagdupp i dag, så lilleprinsen sovnet kl 18.00 i fanget mitt på sofaen. Koselig <3 Klokka 9 oppdaget jeg at lilleprins var brennende varm, og helt rød i ansiktet. Han hadde nesten 40 i feber, noe som kom helt plutselig. Måtte ringe legevakta da paracet ikke så ut til å fungere. Måtte faktisk ringe de i dag også av samme grunn, men vi har frem til nå ikke behøvd å ta turen nedover. Det er jo ikke så mye de får gjort likevell. Stakkar gulle mitt <3 

 

Hva har du gjort i helga? #mammablogg #trondheim

 • 26.04.2014, 19:14

Love it; Barnegarderoben


Gave fra bestemor • 25.04.2014, 19:36

Dyrberg&Kern


I går fikk jeg enda en bursdagsgave, en nydelig gave fra Svigerfamilien min, som var veldig spennende. Gavene var nesten for fin til å åpnes, men jeg var for spent til å la være. Under ser dere den lekre  gaven jeg fikk:

Gleder meg til å bruke dette :) 
Lekkert, ikke sant?

 • 24.04.2014, 19:45

Nytt i Prinsen sin garderobe
 • 24.04.2014, 16:01

Ånei, Politiet igjeeen?


Yesterday Happenings

06.00: Stupings, alt for trøtt til å stå opp. Utsetter vekkerklokka for 4.gang, og sover 10 minutter til. Deilig!

07.00: Jeg kom meg heldigvis opp da vekkerklokka ringte igjen, og nå er det på tide å vekke LillePrins; Som har et veldig godt sovehjerte, og som ikke har noen planer om å stå opp. Lar han slumre litt til, han er jo så nydelig der han ligger og jeg vil ikke plage han.

07.30: Jobb om 30 min! Skitt! Og Lilleprins har fortsatt ikke stått opp. Nå begynner tiden å renne fra meg. What to do? Jeg bruker fortvilet alle taktikker jeg kan komme på, og omsider er han våken, blid og fornøyd.

07.45: Lilleprins er alltid samarbeidsvillig, så påkledning gikk som en lek. Vi kom oss ut av døra tidsnok, eller 5 min senere enn vi burde, men det får gå greit. Humøret er iallefall på topp, og han behøvde sikkert den halvtimen ekstra på morgenen.

11.45: Er på vei fra jobb på en avdeling til en annen. Skal nemlig i et møte. Mobilen ringer fra ukjent nummer mens jeg kjører. Jeg tar svært sjeldent ukjent nummer, men nå visste jeg at jeg bare måtte, det var bare en følelse. Og selfølgelig, akkurat når jeg tar telefonen mot øret, så kommer det en politibil mot meg. Og de ser godt hva jeg driver med. Omg. Typisk altså! Ikke nok med det, etter 50 meter kom det enda en politibil som så meg bryte reglene. Men takk og pris, de hadde viktigere ting å finne på, så jeg slapp billig unna denne gangen. Puh

16.05: På butikken, på vei hjem fra jobb. Må Kjøpe snus til kjæresten. Blir spurt om LEGITIMASJON!! Altså, hun i kassa trodde jeg var 17?!!Really? Men jeg tar det som et kompliment. Hyggelig å høre at jeg fortsatt kan se litt 14is ut, hahah.....
Resten av dagen var fylt med herlig tid sammen kjæresten og Lille Prins, vi dro på butikken og kjøpte is og fotball. Sparket fotball, hentet noen roser, og bare koset oss. Hoppet i seng alt for sent.

Ha en super dag alle sammen!

 • 23.04.2014, 22:38

Kunne ikke vært bedre


På Mandagen var det også superfint vær, en perfekt slutt på påskeferien. Jeg tok med meg Lillegull på flere nye lekeplasser hvor vi aldri har vært tidligere, og vi storkoset oss i flere timer. Tilslutt måtte vi dra hjem å ordne oss til bursdagsfering; Denne gangen til Lilleprinsens tante, tante Ia! Jeg husker alltid bursdagen hennes fordi hun har bursdag en dag etter meg. Hipp Hurra, for hun som har bursdag.

Vi møttes på lekeplassen i Fossegrenda alle mann, og storkoset oss i hyggelig selskap, med kjempe god grillmat, kake og annet godt. Småttisene hadde det gøy sammen, og leket med bøtter, spader,  og i klatrestativet. 

Etter noen timer utendørs måtte vi dra å hente pappsen på jobb, han gikk desverre glipp av bursdagsfeiringa denne gangen. #mammablogg

 • 22.04.2014, 15:08

Nye sko til LillePrins


 • 22.04.2014, 01:11

Kunne ikke ha ønsket noe mer


På Søndagen hadd jeg bursdag, og hele dagen var helt perfekt. Dagen startet med nydelig solskinn, og et nydelig smil fra Lilleprinsen min. Vi sto opp og spiste en god frokost, og dro å leket på en lekeplass i nærheten. Der var vi å koset oss over en time, før vi dro hjem og hentet pappsen.


Vi tok med oss pappsen og hentet tante Marty og dro på en skikkelig skogtur. Vi gjorde en STOR FEIL da vi la ut på denne skogturen, nemlig at vi tok med oss vogn. Det var ikke vognføre i det hele tatt, da vi beveget oss langt fra veien, og innover på skogsstiene. Hele vognproblemet endte opp med at pappsen måtte slå sammen vogna og delvis bære/løfte/og dra den med seg innover i skogen. Det var helt magisk i skogen, nesten som et eventyr. Og utrolig morro for Lilleprinsen; Vi fant et vann og matet måker, (som ble strålende fornøyd med å få noen bollebiter) før turen gikk videre innover skogen.  Det var en superfin tur som varte i ca 2 timer.


Jeg fant min første hvitveis i år, og ble superstolt! hoohoh,, i Love it!! Summer, here we come!!!! 

Etter skogturen dro vi ned på nedre leirfoss hvor vi møtte Sebastian, tante Ia, Onkel Randall, og foreldrene hans. Vi grillet nydelig grillmat, sparket ball, kastet masse steiner i vannet, matet måkene igjen, og bare koset oss. Det var kjempe stas, kunne ikke hatt en finere bursdag.


Har ikke fått så mange bursdagsgaver enda,men har fått fra pappa  med familien, Lilleprinsens oldemor, og Kjæresten min, pluss Lilleprinsen så klart:) Fra pappa fikk jeg penger, akkurat som jeg hadde ønsket meg, det fikk jeg også av Lilleprinsens oldemor <3 Og fra kjæresten min fikk jeg Canonlinse til kameraet mitt, OG IPAD!!! <3 <3 <3 

 • 21.04.2014, 19:23

Supermuminheels


 • 20.04.2014, 23:17

Today Is my Birthday!


HippHurra To me :) • 19.04.2014, 10:17

Elsker denne i barnegarderoben
Hva synes du? #mammablogg #memini

 • 18.04.2014, 19:55

Og når vi prater om sola...


SÅ skinner den!!! Ja, i dag var det virkelig strålende påskevær, akkurat som bestilt! PERFEKT!

Lilleprins sov helt til 9 i morgest, og vi slappet av i senga helt til 0930. Da skinte sola inn vinduet og det føltes bare godt å stå opp! Dette blir en bra dag!

Etter en dusj og litt frokost tok vi kontakt med søs og Ariana, og inviterte dem på tur i Granåsen, for å leke og for å mate ender. Å mate endene gikk ikke helt som planlagt, vi ble nesten overfalt av overivrige MÅKER! Huff og huff, de er så høylytte, plagsomme og de angriper for den minste ting. Vi hadde med oss et helt brød, og ble raskt sett på som et lett bytte. Det ble så ille at vi måtte løpe derfra, jeg med Lilleprinsen i armene mine. Ikke på tale om jeg skal bli anngrepet av en måke!!! Uaktuelt! 


Turen i Granåsen varte bare rundt 1,5 time pågrunn av at Lilleprinsen synes det var superstas å hoppe i søledammene, uten støvler vell og merke, så han ble gjennomvåt og kald. Vi dro hjem og vekket pappsen og planla en koselig grilltur i stede. Vi ringte tante Marty og møttes på Nedre Leirfoss, med grillutstyr og det hele.

Vi grillet og koset oss i finværet, mens lilleprinsen koset seg med å kaste stein i vannet. Det var MEGET populært!

SPLÆSH!

Etter at vi hadde spist, kom tante IIA og Onkel Randall og joinet oss. SUperkoselig!

Lilleprinsen sloknet med en gang vi kom hjem, han har jo trossalt vært ute i hele dag. Trenger vell ikke si det ikke ble noe dagdupp i dag heller? hehe


Hva har du gjort i dag? #mammablogg

 • 18.04.2014, 13:21

New In i barnegarderoben
 • 17.04.2014, 20:16

Ikke slik påsken bør være!


Egentlig er jeg ganske skuffet over påskeværet, det er ikke slik det bør være! Jeg husker i fjor, da hadde vi masse snø og knallsol. Vi gikk tur opp til Rønningen, solet oss, grillet og spiste kvikklunsj i påskesola.

I år er det?.. Wait for it?.!! STYRTREGN!!!  Det er grått, og egentlig ganske trist. Men været skl ikek stoppe oss. vi koset oss glugg ihjel likevell!!!

I dag dro jeg og Lilleprinsen på besøk hos søs og lillesnuppa. Vi leket på lekeplassen, i sandkassa og i klatretårnet, vi disset og rusjet rusjebane. Vi dro også på en lite utflukt i nærområdet og kastet steiner i elva, gikk over flere bruer, og dro til en nærliggende lekeplass og utforsket nye områder. Kjempe koselig! Etter masse leking utendørs gikk vi inn og spiste lunsj.


Tenkte det var tide med en dagdupp i 1tiden, men den har jo Prinsen valgt å droppe de siste månedene , så det ble ikke noe av den i dag heller. Vi tok med oss pappsen istedet og dro på en liten sykkeltur i styrtregnet. Faktisk så er det deilig å være ut i slik vær, det er friskt, og så føles det ekstra godt å komme inn igjen. VI leket masse ute, vasket sykkel og dro på en lekeplass, før vi dro inn og laget kakao og kveldsmat. Koselig. Akkurat slik påsken skal være! 


Hvordan er påskeværet hos deg? #mammablogg #påske

 • 17.04.2014, 10:25

Hårspenner til søte Prinsesser og gratis frakt


 • 17.04.2014, 02:07

Endelig!


Endelig er det påskeferie!!! Det er så godt, tror vi alle har behov for å lade batteriene igjen, og bare slappe av og kose oss sammen i noen dager nå.

På Mandagen og Tirsdagen var jeg på jobb, det var rolig til tider, og det virker som de fleste har tatt påskeferie allerede i starten av uka. På Mandagen dro vi hjem til mamma og mannen etter jobb, fordi vi var invitert på middag. Ariana, søs og typen kom også, og vi fikk servert en fantastisk middag. Etter middagen fikk småttisene et påskeegg hver, og det var et diiigert påskeegg med både godis og klær inni. Skal vise dere hva Lille Prinsen fikk litt senere:) Søtingen sovnet i bila på vei hjem, fordi han hadde ikke noe dagdupp denne dagen heller. Han var på farten med pappsen hele dagen mens mammsen var på jobb.


På Tirsdagen hadde LillePrinsen enda en dag sammen med pappsen, noe som var veldig etterlengtet for han. De storkoset seg, besøkte tante, famme og beste. Og Diddi og Ole. Lilleprinsen har blitt så utrolig flink til å snakke og det er så gøy å høre han fortelle hva han har gjort om dagene når jeg er på jobb. Etter jobb dro vi hjem og spiste middag, og tok en tidlig kveld.

I dag tok jeg og LillePrinsen med Ariana og SØs på Leos lekeland. VI har lovet småttisene dette lenge, og de ble superglad da vi endelig for dit. Tidligere har vi vært litt uheldig med at Leo ikke har dukket opp under besøket, men i dag kom han og hilset på alle barna, noe som var SUPER stas!!! Lilleprinsen synes det er det som er mest morro med Leos Lekeland, og da må vi bare time det slik at vi kommer rundt de tidspunktene Leo kommer ut av "hiet" sitt. Etter Leos var det tid for matshopping. Butikkene er jo trossalt stengt noen dager, men skulle nesten trodd at de aldri åpner, så mye som folk hamstrer. Og jeg er en av verstingene. Jeg handlet for 1600 kr. Når ukesbudsjettet vårt er på rundt 1000 kr. Hahah, nå har vi masse godt! For det er viktig å kose seg litt ekstra i påska.

Da vi skulle kjøre hjem møtte vi på en hund som stod midt på veien! Eierne hadde gitt han alt for langt bånd (med eller uten vilje, hvem vet?) Og bikkja nektet å flytte på seg. Jeg tutet og tutet på han, ikke i håp om at han skulel flytte seg, men i håp om at eierne skulle reagere, komme ut å oppdage at bikkja var på villspor. Eierne var ikke å se, men bikkja flyttet seg heldigvis tilslutt!!

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!!!

 • 15.04.2014, 18:44

New In i barnegarderoben
 • 14.04.2014, 20:11

Å leve uten strøm og vann


Jeg må innrømme at det var litt ubehagelig å komme til en plass uten strøm og vann, men etter 3 dager ble jeg vant til situasjonen, og synes det var helt topp. Det er utrolig hvor fort man tilpasser seg, og det er gøy å være på ei ordentlig hytte. Disse typisk norske hyttene som har innlagt strøm, vann, flatskjerm, jacuzzi, internett and you name it, det kaller jeg heller feriehus enn hytte. Men vi var på ei ordentlig hytte-hytte, og det var kjempe koselig.

Masse stearinlys om kvelden, fyring i peisen, matlaging på bål og avkobling fra TV,internett og mobil. En slik avkobling alle trenger i ny og ned. Alle har godt av det. På Lørdagen laget vi vaffler, noe småttisene synes var kjempe godt. Og etter et par timer laget vi bål og grillet pølse. Vi gikk også på en litt lang tur (iallefall for småttisene) Og kastet selvfølgelig maaange steiner i vannet, noe som alltid er like gøy! 

Tante Lina og onkel ;)

Lilleprinsen får god klem av Onkel:

Alle mann på tur

Lilel Ariana ble lei av å gå, og foretrakk heller å slappe av litt - på bakken:)
Hvordan er din hytte? med eller uten strøm/vann?

 • 13.04.2014, 22:47

New in i barnegarderoben
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits