• 30.04.2016, 23:02

En hyggelig overraskelse


Det er gøy å ha bursdag på Facebook når man får så mange hyggelige gratulasjoner. Det er også veldig hyggelig med alle epostene man mottar i forbindelse med bursdagen sin. Er man påmeldt diverse nyhetsbrev og har registrert fødselsdatoen sin, så dukker det ofte opp overraskelser på selveste dagen. Noe av det jeg fikk var:

 • Roser fra plantasjen
 • Fondsandeler fra Gjensidige
 • 75 kr fra Nelly
 • Gave fra Yves Rocher
 • Gratis PizzaBuffe hos Sirkus shopping

 

I dag var vi å plukket opp rosene fra plantasjen. Jeg valgte meg noen utrolig fine rosa roser, for rosa er tross alt favorittfargen min. I tillegg var jeg og småttisene ute på diverse ærend i dag, som vi så ofte er på Lørdager. Resten av dagen gikk til leketid, og avslapping - akkurat slik en Lørdag skal være.
Hatt en fin Lørdag?

 • 30.04.2016, 16:06

Uken som var


Dette innlegget skal vanligvis komme på Mandager, men siden denne uken plutselig nesten er over før jeg rakk å hive meg rundt, kommer innlegget nå istedet. 

Opptur Ukens opptur var helt klart Bursdagen min på Onsdagen, 20. April. Jeg fikk verdens søteste gave fra småttisene, og hadde en super koselig bursdag, Hvor kjæresten min laget en super god middag som vi koset oss med før vi spiste kake og feiret. På en god 2.plass kommer bursdagsfeiringen for mamma på Torsdagen, da hele familie var samlet og koste oss med god middag og kaker.


Nedtur Sykdom i hus, både hos oss voksne og hos småttisene. Feber og forkjølelse på høyt nivå, utrolig kjedelig. Lei av å være syk altså. 


Trening Har virkelig ikke holdt meg etter planen. HAr ikke vært flink nok til å prioritere trening fremfor andre gjøremål. Trening er alt for lett å sette til side om noe annet dukker opp. Skjerpings!

Ukens fristelse: Veske fra HM jeg egentlig hadde bestemt meg for å kjøpe. Synes den er utrolig fin, men når jeg tenker meg om så har jeg nok av vesker. Har minst 50 vesker, og mange på samme størrelse. Derfor fant jeg ut at jeg egentlig hverken har behov eller plass til flere vesker. Først må jeg kvitte meg med det jeg har

 
Det beste jeg gjorde denne uken var Springcleaning av klesskapet. Flere bæreposer med klær har gått til Fretex. Det er godt å endelig ha ok plass i garderoben igjen. 

Favorittplagg Jeg eeeelsker kjoler, og den siste tiden har jeg gått i kjoler hver eneste dag. Kjoler en fine, og veldig behagelige på. Kan både brukes til hverdag og fest, og er derfor det plagger som dominerer min vårgarderobe. Love it

 • 29.04.2016, 22:09

Takk for meg


Hele kroppen verker nå, jeg greier så vidt å reise meg når jeg sitter, og det er rimelig vondt over hele kroppen. Grunn: Hardtrening og stive muskler. Jeg elsker å kjenne at jeg har trent, det er lenge siden jeg har vært så stiv. Føler at treningen funker når jeg er stiv i alle musklene. Ulempen er at det er så vondt å bevege på kroppen.

Nå kjenner meg stuptrøtt allerede, og har gjort det siden klokka 19 i kveld. Skal strax ta natta, for i morgen vil jeg være opplagt til småttisene våkner. Helgene er alltid så koselig, og vi skal finne på mye  sprell og mye moro! God natt alle sammen! Ha en fin fredagskveld
 

 • 29.04.2016, 19:14

Cute dress
 

 • 29.04.2016, 11:29

What to do


I permisjonstiden har jeg brukt alt for mye tid på å titte i butikker. Går man i butikker finner man som regel alltid noe å kjøpe. Kanskje ting mang egentlig ikke behøver, men som man kjøper likevell. Det er alltid noen fine barneklær å kjøpe, og mange kupp man kommer over. Jeg er litt slik at om jeg går på shopping, så ender jeg som regel alltid opp med noe.

Nå er jeg lei av å traske i butikker. Jeg har det jeg trenger, og har ikke plass til flere klær eller mer stasj i garderoben. Jeg har nettopp ryddet i klesskapene, og endelig er det god oversikt fordi jeg har kvittet meg med mye. Jeg elsker å ha det ryddig og ha god oversikt.


Da er det bare å finne på noe mer nyttig i disse permisjonsdagene! (jeg har fortsatt permisjon 2 dager i uken) En av mine nye favoritt hobbyer er å jogge! Jeg legger det inn slik at når prinsessa skal sove, tar jeg henne med i vogna på en lang joggetur. Herlig for henne, og godt for meg. Det føles så utrolig godt etter en god joggetur. Fremover blir trening prioritert, for det er så herlig å være godt i gang igjen.

 • 28.04.2016, 17:30

IM back


Denne uken har gått i ett, uten at jeg har rukket å trekke pusten en eneste gang. På Tirsdagen var jeg på jobb til 21.00 og sloknet ganske rett etter alle mine plikter etter at jeg hadde kommet hjem. På Onsdagen var jeg ikke hjemme før 20.00, og da hadde jeg mye å ta igjen på hjemmefronten. Det er lange dager å være borte fra småttisene, men slik er det bare noen ganger. Da er det godt å ha to fridager nå, for å ta igjen litt tapt tid med barna.
På Tirsdagen var vi med på moteshow, noe som var utrolig moro. Jeg fikk gå med masse fine klær, noe jeg kanskje ellers aldri ville ha tenkt på å gått med. Vi viste vår/sommermote, og fikk virkelig sommerfølelsen over oss med herlige kjoler og fine, lette klær.


Egentlig trives jeg best når det er mye å gjøre, men det er utrolig godt å slappe av litt imellom slagene også. Resten av uka skal jeg ta igjen trening som har blitt bortprioritert, og selvfølgelig skal jeg ha masse kvalitetstid med søtingene mine!

 • 24.04.2016, 08:30

Det er bare å stålsette seg


I går var jeg hjemme alene med barna hele dagen. To små syke barn, i tillegg til å være syk selv. Vi hadde også noen ærend vi måtte gjennomføre, noe vi ikke kom oss unna selv om formen ikke var på topp. Da er det bare å stålsette seg å bite tenna sammen. 

Etter å ha fartet rundt i 1,5 timer, var vi endelig hjemme og kunne slappe av litt. SOm et slakt lå vi hele gjengen og bare tok livet med ro. Jeg kjente jeg blir verre og verre  i formen etter hvert som timene gikk, men tipper det snur snart. Jeg har ikke tid til å være syk lengre enn helga - for neste uke er det så mye som står på timeplanen. Ting jeg ikke kan gå glipp av. 


I går bestilte lilleprinsen noe til lunsj som tar lang tid å lage. Jeg var ikke i form til å stå lenge på kjøkkenet å diske opp mat, men siden matlysten hans ikke var på topp, så gjør jeg det jeg kan for at han skal få i seg noe. Da var det bare å lage det han bestilte. Det tok med minst 20 minutter. Etter at maten endelig var klar, ville han ikke ha det likevell. Men, jeg prøvde iallefall, vi gjør jo alt for disse små :) 

Håper din helg er litt bedre enn min

 • 23.04.2016, 19:27

Ukas høydepunkt


Denne uken er det hele 3 stk i vår nærmeste familien som har burdag. PÅ Torsdagen var vi invitert på storslagen feiring for å feire mamman min som har bursdag imorgen. Mamma serverte først en supergod middag hvor vi alle spiste oss stappmette. Lillesøster fikk helt dilla på hvitost og storkoset seg under hele måltidet med masse ost, mens vi resten spiste taco med masse godt tilbehør. 

Etter middagen ble det servert mange gode kaker, is og mye annet godt. Barna leket seg godt sammen, og lillesøster deltok i leken hun også. Enn at hun har blitt så stor at hun kan joine 4åringene i lek! Ikek verst Hun har begynt å gå masse også, så det er ikke lenge til vi må kjøpe hennes første sko - som jeg gleder meg!!


Fra oss fikk verdens beste mamma og bestemor en god parfyme. Gratulerer med dagen på forhånd beste mamman vår. 

Har du hatt en fin helg så langt? 

 • 23.04.2016, 09:59

Vakker Babykjole


Elsker denne kjolen prinsessa har i garderoben sin. Den er hakket for stor nå, men det er ikke lenge til den kan brukes.  

 • 22.04.2016, 21:05

Insta lately


 • 22.04.2016, 07:36

Dårlig samvittighet nå ja


Yesterday

07.00 Alarmen ringer. Overraskende våken, enda jeg la meg 01.00 i natt. Og da har jeg ikke fått veldig mange timer på øyet. Men det er lyst ute, og jeg r redd jeg har forsovet meg fordi jeg er så uthvilt! Får raske bekreftet at jeg ikke har forsovet meg så spretter opp fra senga, og sette meg å jobber litt på PCn før jeg vekker mannen i huset.

 
08.50 Begynner å få det litt travelt til levering i barnehagen. Snuppa er syk og i dårlig form, og er tydelig utilpass. Kjernetid i barnehagen er fra mellom 09.00 og 14.00 og vi må forte oss for å rekke det. Visa ender med at vi er der akkurat 10 minutter for sent. Men i dag var det helt ok, de hadde ikke dratt på tur eller noe.

11.00 Nettopp vært å handlet litt mat, og kjøleskapet er fylt opp med sunnt og godt.  Nå er det er tid for lillesøster sin dupp. Men siden hun er så forkjølet er det ikke lett å sove - mission impossible. Forsøker å gjøre litt husarbeid, men hun vil helst bæres, og det ender med at jeg trener styrke på gulvet ved siden av der hun leker istede. 30 minutter styrke - done! 

11.30 Forsøker på en dupp igjen, og denne gangen blir det suksess. Heldigvis. Merker det på humøret når det er på tide å sove. Når prinsessa sover søtt er det på tide med husarbeid. I dag skal alt gjøres: klær skal brettes, vaskes og tørkes, gulv skal vaskes, kjøkken og bad skal skrubbes. Så det er bare å brette opp ermene og starte. Er spent på hvor langt jeg kommer før lillesøster våkner igjen. 

12.00 Barnegråt! Hun er våken, men sovner rask igjen. Husarbeidet fortsetter. 
14.00 Hm,,,, Lillesøster sover enda? Nå er jeg jo så og si ferdig med alt av husarbeid. Imponerende at jeg rakk alt! Det hadde jeg ikke trodd eller forventet. På tide å gjøre seg klar til henting i barnehagen, da jeg hadde lover prinsen å komme før 14.30.

14.30 Lillesøster sover som en stein, og våkner ikke selv om jeg er inne på rommet og rydder i klesskapet. Begynner å gå få dårlig samvittighet fordi jeg vet at jeg skulle ha vært i barnehagen senest klokka 14.30, som er akkurat nå! Men siden hun er syk så trenger hun å få sove så lenge hun vil.

15.00 Ok, nå må vi hive oss rundt. Vi er allerede 30 minutter etter skjema, og samvittigheten er helt på bunn. Tipper det er en liten gutt som bare venter å venter på meg nå, og ikke skjøner hvorfor jeg ikke kom til avtalt tid.

15.05 Flax! Lillesøster våknet! Bare å hive på jakke og lue, og fly ut døra! 

16.00 Storebror er hentet, og vi har rukket å kommet oss hjem. Heldigvis var han hverken skuffet eller lei seg for at vi var så forsinket,han tok det med et smil. Og jeg slipper å ha alt for dårlig samvittighet. Nå er det bare  å hive seg rundt nok en gang, for vi skal på bursdag! Begge småttisene skal pyntes, og det skal jeg også. Ryggen henger ikke helt med, det er tdelig at alt husarbeidet var hakket for tungt. Men vi kommer oss til slutt avgårde på bursdag kl 17.00. 

Får du lett dårlig samvittighet om du bryter avtaler med barnet? 

 • 21.04.2016, 14:45

Happy Birthday!


Gratulerer med dagen til meg!! I går hadde jeg nemlig bursdag!!!!

Natt til i går var heftig, med oppvåkning hver eneste time gjennom hele natten, fordi lillesøster er syk og hadde problemer med å puste. Da jeg våknet på bursdagen min var jeg sliten og trøtt. Men det var bare å stålsette seg - hadde nemlig en 8timers dag på jobb foran meg. Og det gikk faktisk veldig bra.

Da jeg kom hjem fra jobb ble jeg skjemt bort med gaver og godis, etterfulgt av en fantastisk middag laget av min kjære. Selv om vi alle ble stappmette etter middagen ble det jammen meg plass til litt bursdagskake også. Jeg fikk servert min favoritt lukket valnøtt, og sjokoladekake. (og dere, jeg vet jeg egentlig skal holde meg unna kake altså, men på bursdagen sin er det lov!)

Det er utrolig stas med bursdag!! 
Ha en fin dag alle dere blogglesere der ute

 • 21.04.2016, 07:16

Helgens happening


En av jentene på Barselgruppa hadde en veldig gode ide! Nemlig at vi skulle ha en felles 1årsdag for småttisene våre. Det blir mye om man skal ha en bursdag for hver, for de er jo ganske mange. Men en felles feiring var jo bare helt perfekt. Vi møttes hjemme hos en av jentene på Søndagen som var, og alle bidro med noe å spise. Jentene er jo så flinke til å bake, jeg er helt imponert.

Jeg derimot, som hverken er særlig flink til å bake eller å lage mat, kjøpte noe fra butikken. HAhah, gjør det enkelt - rett og slett. Det fra butikken smaker nemlig mye bedre enn om jeg skulle ha disket opp noe selv.

Nå som barna er 1år så leker de kjempe godt sammen. De setter en helt annen pris på hverandre nå enn da de var småbabyer. Det var full fres et par timer, og hele gjengen storkoset seg. EN koselig og vellykket feiring!
 

 • 19.04.2016, 21:26

I barnegarderoben: Memini Bloomer


Jeg elsker alt  i kolleksjonene til Memini. Hver gang det kommer nyheter blir jeg helt forelska. Enn det, forelska i barneklær! De har så mye lekkert, og jeg har masse i garderoben til begge småttisene fra Memini. En av favorittene i garderoben til Prinsessa vår er en Bloomer i fargen Faded rose. Den er så fin, og kan kombineres med så mye. Jeg elsker å ha den sammen med hvit strømpebukse og hvit kravebody, og gjerne med denne overdelen fra Wheat:


I går kombinerte jeg den med en rose body fra Newbie, noe som var utrolig søtt. Når det kommer til ulike kombinasjoner er det kun fantastien som stopper, en bloomer passer til nesten alt! Denne blommeren hører til forrige kolleksjon, men de har noen som er litt annerledes i året kolleksjon også. Den prinsessa har er i størrelse 9 måneder, men kan fint brukes enda. 

 

 • 18.04.2016, 17:31

Uken som var


Her kommer oppsummering fra uken som var.

Opptur Har storkoset meg med barna, vi har gjort mye moro sammen. Spesielt hadde vi det veldig koselig på Lørdagen hvor vi først lekte masse inne, deretter utendørs (hvor vi hoppet i alle søledammene vi fant). Etterpå dro vi å spiste is hele gjengen! En veldig koselig familiedag
Skjerpings Rakk ingen av mine 3 gjøremål denne uken. Skjerpings altså! På tide å prioritere tiden litt annerledes

Så var det godise da Har vært kjempe flink å holdt meg unna store deler av uken i alle fall. Men spiste på Lørdagen, og restene på Søndagen. Noe som er helt innenfor! 


Nedtur Døgnet har for få timer! Det er mye man skal rekke på 24 timer, og det er kjedelig å innse at man umulig kan rekke absolutt alt!


Ukens begivenhet På Søndagen da vi hadde felles 1årsdag for alle småttisene på barselgruppa. Det er så hyggelig å møtes, og barna har blitt så store nå at de virkelig setter pris på hverandres selskap. Vi spiste masse godt, og småttisene lekte sammen i flere timer.

 Rart å tenke på Om ikke lenge drar kjæresten min til NewYork!!! Heldig!!!! Det blir rart å være uten han i noen dager, men det er heldigvis ikke mange dagene. Og er det noen som virkelig fortjener en liten ferie så er det han!


Trening Har vært alt for sløv på denne fronten. Egentlig litt skuffet over egen innsats, men får ta det igjen denne uka. Det kan bare gå en vei, og det er selvfølgelig oppover

Hvordan har din uke vært? 

 • 17.04.2016, 14:26

Når alt er farlig


En av middagsfavorittene her i huset har lenge vært laks. Både stor eog små elsker laks, og det har vært et fast innslag på middagsmenyen hver uke. Minst en dag i uken går vi for laks med godt tilbehør. Jeg har alltid sett på laks som er sunnt middagsalternativ, men nå er det plutselig farlig å spise laks også tydligvis! I helga kom jeg over denne artikkelen. I Artikkelen anbefales det å holde seg langt unna laks, det er ikke måte på hvor farlig det er å spise. I allefall for små barn, gravide og ammede. Giftstoffer blir lagret i kroppen vår om vi spiser det. Ooopps! Jeg som har spist så mye av dette. Både mens jeg var gravid og mens jeg ammet. Men nå skal vi altså holde oss unna. Finnes det andre alternativer tro? Skal man tro på alt man leser? Alt er jo farlig for tiden. Det er vell ikke lenge til gulrøtter er det farligste man kan putte i munnen heller...


 

 • 17.04.2016, 08:25

Throwback Floridalive


Bassenglivet


Love it
 

 • 16.04.2016, 12:57

Treningsupdate


Det er Lørdag, og tid for en treningsupdate for denne uken.

Først må jeg bare få sagt at solskinn, blå himmel og god musikk er viktig for motivasjonen! Når det gjelder sola, så har den vært både på og av denne uken.  Sol betyr masse energi til å trene og kose seg på joggetur. Jeg har kommet godt i gang med min favoritt treningsform, nemlig løping. Jeg har til og med fått muligheten til å løpe på tur uten å trille vogna foran meg samtidig, noe som har vært veldig befriende. Det er litt enklere å løpe uten vogn, selv om det er veldig koselig å ta med tulla på løpetur også.

Hver eneste dag jobber jeg for å holde meg sunn, litt for sommerkroppen, men mest for helsa. Og tro meg, det er en JOBB! Når man er vant til å spise en 200gr sjokolade hver eneste dag, så er det vanskelig å holde seg uten. De dagene jeg er på jobb er det enklere, men når jeg er hjemme så er det ikke like lett. Heldigvis har jeg funnet sunnere alternativer, som både metter og smaker godt! Jeg er jo bare i startfasen enda, men jeg har troa på at jeg skal klare å være flink frem til sommeren, å holde usunnheter til en dag i uka som de fleste andre jeg kjenner.

Har ikke trent så mye som jeg hadde håpet jeg skulle rekke denne uken, men desto enda mer giret på å få det til i uken som kommer! 

 • 14.04.2016, 21:44

Insta lately


Følg meg gjerne på supermuminheels

 • 14.04.2016, 11:27

En vakker dåpsdag


På Søndagen var vi i dåp hos tantebarnet mitt Emma Aurora. Dagen startet med dåp i kirka, hvor jeg hadde meg med begge småttisene.  VI møtte resten av familien inne i kirka, hvor det var to dåpsbarn som skulle døpes. Småttisene imponerte og var utrolig tålmodige gjennom hele seremonien. Lillesøster sang med, og når det var helt stille, ropte hun høyt så alle hørte henne. En ting er i alle fall sikkert, hun var engasjert. Alle lo, hun var jo så utrolig søt og sjarmerende der hun satte i kjolen sin og deltok på det som foregikk. Etter å ha holdt engasjementet på topp i over en time, sovnet hun i armene mine.

 

Etter kirka ble det bilde taking, etterfulgt av en tur hjem for å plukke opp A og kakebaksten vi hadde laget. Selveste dåpsfeiringa hadde Søs hjemme hos seg, og vi var så heldige med været. Det kan bli trangt med 20gjester innendørs, men med knallsol og blå himmel var det perfekt å sitte på terrassen. Barna fikk løpe ut som de ville selv, og koset seg i varmen. Vi lekte på lekeplassen i nærheten, og hadde det utrolig festlig.
Søs hadde pyntet i stand så utrolig fint, og laget en supercute dåpskake. De serverte sodd og masse godt etterpå. Som nevnt tidligere holdt jeg meg unna alt som heter  kake, men jeg smakte på frukt og popcorn, så jeg ble da met jeg også. Hehehe 

En superdag med koselig selskap, og herlig vær. En vellykket feiring med et sovende dåpsbarn som sov seg gjennom det meste av dagen:)

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits