• 30.04.2017, 09:34

Treningsfamilie


Det begynner å bli noen år siden jeg og kjæresten min har trent sammen. Før vi fikk barn, spesielt den perioden da vi bodde i Oslo, dro vi på joggeturer sammen flere ganger i uken. Vi dro også ofte sammen på treningssenteret som ikke var så langt unna der vi bodde. Nå har vi ikke tid til slikt lengre, for både jobb og familie tar sin del av tiden. Men i går tok vi endelig opp tråden gjen.

Vi pakket barna i hver sin vogn, og dro ut på løpetur. Det er noe tyngre å jogge med barnevogn, men vi gjennomførte og jogget i 55 minutter. Det var utrolig koselig å dra på løpetur sammen igjen, og jeg yter mye bedre når jeg løper med noen. Selv om jeg så vidt greier å henge på A som er mye mer veltrent enn meg, så ga jeg veldig mye mer enn jeg gjør når jeg løper alene.

Etter en god løpeøkt fullførte vi treningen med en økt på treningsrommet. Her fikk vi trent noe styrke, og jeg fikk god veiledning fra A på flere øvelser jeg har gjort halv-feil. Så godt å trene sammen altså! Dette skal gjentas.

Senere på dagen tok vi med barna ute i finværet. Selv om det hadde vært ganske kald vind gjennom hele dagen, så var det godt å være ute i solen. Vi tok med oss engangsgrill og grillet oss Lørdagsmiddag. Heldigvis forsvant vinden da vi begynte å grille, og det var utrolig herlig å bare sitte å nyte solen. Barna leket seg masse, og vi hadde selskap fra broren min og kjæresten hans som joinet oss på grillingen. En super herlig dag! • 29.04.2017, 23:24

Det er denne måneden det skjer


April er den store bursdagsmåneden, for både jeg, mamma, den ene broren min og svigesøster har bursdag denne måneden. På Mandagen var det mamma sin tur, og dagen feiret vi hjemme hos henne med både middag og kaker. Jeg hadde skrevet et dikt til henne (ja gamle diktkunster er ikke til å kimse av, hahah =) Så fikk hun et armbånd fra barna. Gaven fra oss hadde hun fått noen dager på forhånd.

Barna synes det var ekstra stas å få både kaker og is på en helt vanlig hverdag, for på bursdager er jo det lov. Noen ringte på døren mens vi var hjemme hos mamma, og der sto pappan min med en diiiger blomsterbukett til meg, siden jeg hadde hatt stordag noen dager tidligere. Utrolig koselig, og blomstene var utrolig nydelige! Det må være den fineste buketten jeg har fått.

 • 28.04.2017, 17:44

Fra den store dagen


Kan nesten ikke tro at en uke har gått, og vi har kommet til helgen allerede. Det er ekstra godt at det er langhelg, spesielt nå som det er meldt 16 grader og strålende sol i dagene fremover. I helgen kommer vi til å være mye utendørs, det er iallefall sikkert. 

Slenger med noen bilder fra bursdagen min. Er utrolig taknemlig for alle de fine gavene jeg fikk. Dagen startet med trening, etterfulgt av en deilig lunsj på en koselig cafe. Jeg handlet en bursdagsgave til meg selv, og på kvelden var jeg ute å spiste Sushi med Kjæresten. Egentlig skulle vi spise salat, men han greide å overtale meg til å prøve sushi, noe jeg er utrolig glad for. For en god mat, dit skal jeg garantert tilbake.

 • 25.04.2017, 21:28

De kuleste skoene


Nye sko i garderoben til storebror, fargen er så utrolig fin! • 24.04.2017, 19:59

Ustabilt


I går var været meget ustabilt! Det skiftet mellom snøstorm og perioder med knallsol. Jeg foreslo en tur til parken, men er glad det ble stemt ned for snøstormen var ikke langt unna. Vi bestemte oss heller for å dra på bowling, noe vi alle var meget glade for da det blåste opp som verst.

Det var ikke bare vi som hadde tanken om å dra på bowling på en Søndag, for det var ventetid på over en time for å få bane. Heldigvis fikk vi tilbudet om å vente på lekeland imens, til barnas store glede. Vi hadde det kjempe moro på trampolinene og i rutsjebanene. Lekeland er jo alltid moro, både for store og for små. Jeg fikk iallefall kjørt meg med å løpe opp  ned mange runder.,
Bowlingen gikk som den kunne gå, jeg tapte hele greia. Nå er det mange år siden jeg har spilt bowling, og jeg har tydligvis glemt gamle kunster. Barna var bedre enn meg, og spilte kjempe bra. Til slutt koset vi oss med en slush, før vi dro hjem å spiste en god middag. 


 • 23.04.2017, 17:38

Kan nesten ikke tro det


Happy 30th birthday! På Torsdagen hadde jeg bursdag! Ikke hvilken som helst dag, men jeg fylte hele 30 år! Da har jeg levd i 360 måneder, og hele 10 950 dager, sånn cirka! Det å fylle 30 er jo egentlig ganske stort, men jeg føler meg fortsatt som 25 år! Slik tror jeg det alltid vil være, alderen er jo bare et tall. Men nå som jeg har blitt voksen på ordentlig føler jeg at jeg må ta masse fornuftige valg. Nå er jeg "en av de voksne" liksom. Hahah, litt rart å tenke på.

Bursdagen min var veldig fantastisk og jeg har både fått sang fra de vakre barna våre, fadderbarnet mitt, barna i barnehagen og kollegaene mine på jobben. Utrolig koselig med oppmerksomheten på den store dagen. Jeg har fått masse fantastiske gaver, alt jeg har ønsket meg, både penger, spa og Gavekort. Kvelden feiret jeg sammen min kjære, som har vært sammen med meg de siste 11 årene av livet mitt, hele mitt voksne liv faktisk. Og vi hadde det utrolig koselig!  • 22.04.2017, 10:17

De siste bildene


Denne uker har virkelig flydd avgårde, og plutselig var det Lørdag allerede! Det er mye som har skjedd  denne uken, og jeg har tilogmed hatt bursdag. Enn det da,, nå er jeg voksen - på ordentlig. Kommer eget innlegg om den historien litt senere!

Her i Trondheim har vi hatt litt av et snøfall i natt, det er helt hvitt ute! Egentlig er det bare å ta frem akebrettet igjen. Jeg regner med snøen ikke kommer til å holde så lenge, så vi får "nyte" den siste tiden vi har med snø. En dag til med akebrett er jo bare moro for barna. Nå er det strålende sol, derfor skal vi ute å nyte nysnøen om et lite øyeblikk!

Slenger med de siste bildene fra påsken vår, kommer virkelig ikke over hvor idyllisk den var. Dette må være den beste påsken på lenge!

 • 20.04.2017, 16:10

Opphørssalg


Opphørssalg kan være moro, spesielt når det er barneklær inneblandet. Her om dagen fikk jeg tak i masse fint til barna til en utrolig billig penge. Blandt annet memini ullbukse til 145 kr istedet for 399, Ulljakke fra Mole til 145 kr istedet for 499 og lue fra lille lam til 149 kr. Elsker salg!  • 19.04.2017, 20:12

Dårlig


Faktisk så presterte jeg å sovne klokken 9 i går kveld, og det så mørkt ut med tanke på trening. Heldigvis ble jeg vekket av samboeren min, og dro for å trene klokken 23! Bedre sent enn aldri, selv om det ble en sen kveld. Er utrolig glad jeg gjennomførte, og ser frem til dagens økt, det kan jo bare bli lettere! Jeg er iallefall veldig motivert til å få form og kondis på plass. 

Det var forferdelig tungt å komme igang med treningen, det må være den tyngste økta jeg har hatt på lenge. Og innsatsen var dårlig, rett og slett. Men jeg fikk presset meg gjennom en times treningsøkt, og etterpå føltes det veldig godt. Det føles alltid så godt etterpå, lite slår den følelsen man får etter en gjennomført treningsøkt. Derfor gleder jeg meg allerede til neste gang, selv om det kan være tungt mens man holder på. 
 

 • 18.04.2017, 21:54

New in; barnegarderoben


Supersøt jakke fra Zara

 

 • 18.04.2017, 18:25

En perfekt avslutning


I går dro vi hjem fra hytteturen tidlig på formiddagen, slik at vi hadde en dag sammen hjemme også før hverdagen kom for fult igjen. Det var pent vært, og vi benyttet oss av anledningen til å dra ute på grilltur i skogen. Først kjørte vi opp fordi Vaadan for å gå opp til Skjellbreia, men vi fant tidlig ut at vi var for dårlig kledd til en så lang tur. VI hadde glemt votter og lue, og jakken til Lillesøster hadde blitt våt i bilen. Derfor snudde vi snuten hjemover, hentet et nytt lass med klær, og tok fatt på en mye kortere tur.

Sekken var pakket med engangsgrill og grillmat, og solen skinte som bare det. Det var virkelig en fantastisk avslutning på denne fine påsken som vi har hatt. Håper alle har hatt en superduper påske, og fått ladet batteriene skikkelig. • 17.04.2017, 23:04

Ikke helt som forventet


Da har vi kommet hjem fra noen deilige dager på hytta til mannen til mamma.. De har en fantastisk perle ved sjøen, bare to timers kjøretur unna. Været har vært helt nydelig og vi har storkoset oss med både båtturer, fisking, avslapping, turer, god mat og koselig selskap. Barna har vært ute hele dagen, vi har solet oss og bare hatt det helt magisk. Det er disse minnene man lever lenge på! Mamma fikk tilogmed en fisk den ene dagen vi var ute med båten, noe som var utrolig moro for barna. Vi har vært i fjæra å plukket skjell, og kastet steiner i vannet. Vi har  spilt spill og hatt mye moro. Slenger med noen bilder fra hytteturen. 
Påske for meg er egentlig snø, appelsin, ski og kvikklunsj. Men denne påsken har bydd på mye annet istede, både sol, varme og herlige båtturer. Det har blitt kvikklunsj og appelsin også, men snø og skiturer har vi måtte se langt etter. Og det er egentlig helt greit, jeg bytter med glede ut ski og snø med båtlivet. For en fantastisk påske dette har vært.


Denne påsken ble ikke helt som forventet, den ble mye mye bedre! Kommer til å leve lenge på disse dagene! Er så utrolig takknemlig som har fått blitt med på to fantastiske hytteturer, og hatt så mye kvalitetstid sammens med så mange herlige mennesker. 

 • 15.04.2017, 09:08

Valgets kvaler


I morgest måtte vi faktisk ha på alarm, vi har det med å sove litt ekstra lenge i påsken. Men siden vi skal kjøre til hytta sammens med mamma og søs, måtte vi komme oss opp i rett tiden. Vi skal nemlig kjøre klokken 10, så da er det bare å hive seg rundt. Jeg har fortsatt ikke fått inn all baggasjen i bilen enda, men tar det når vi er på tur ut.

Nå har jeg byttet ut bilstolen til lillesøster, vi har nemlig to stoler å velge mellom. Den ene er virkelig god, og hun kommer godt opp i høyden. Hun kan sitte å se ut, men om hun sovner så faller hun veldig forover. Noe som er ubehagelig og uheldig. Den stolen jeg byttet til har en mye bedre sovestilling, og hun sover veldig godt i den. Men den er så lav at hun ikkke får sett ut av vinduet, og da kan kjøreturen bli veldig kjedelig når hun er våken.

Men til tross for dårlig sikt, så måtte jeg velge denne. Vi skal kjøre så langt at jeg regner med hun kommer til å sovne uansett, og da er det greit at hun ligger godt. • 14.04.2017, 22:18

Sekken er pakket


I dag bestemte vi oss for å ta en spontantur til Sverige. Jeg hadde store planer om å hamstre inn Propuds som var på tilbud til 10 kr, og mye annet stasj. (I Norge koster de rundt 30 kr) Vi tok med barna og la på vei, det er jo bare 1 time og 40 minutter en vei. Det ble en utrolig koselig tur i finværet, hvor vi stoppet for boller og is, og brukte god tid på turen. Jeg elsker å kjøre bil, og spesielt når det er så fint vær. Jeg fikk hamstret en go del propuds, tror jeg kjøpte rundt 40 stk. Hahah,,, et perfekt måltid som er utrolig mettende. Anbefales om du ikke har smakt det, for det er utrolig godt. Vi kjøpte selvfølgelig masse annet stasj også, når vi først var i Sverige.

 I morgen drar vi på hyttetur igjen, og nå er jeg nesten ferdigpakket! Denne gangen går turen til Aure, på hytten til mamma og mannen. Lillesøster er overbevist om at vi skal på hytten til Johnny igjen, selv om vi har prøvd å overbevise henne om at det ikke er tilfelle. Siden hun er så lita så husker hun nok ikke forrige tur på Aure, for da var hun bare 1 år, men når vi kommer frem så kjenner hun seg kanskje igjen.. Det blir iallefall utrolig koselig å tilbringe noen påskedager der også! Barna har fått pakket med seg noen leker og bøker i sine søte sekker fra Blafre. Jeg elsker disse sekkene, de er så utrolig fine!

Ellers så har dagen gått med til å nyte finværet, i dag har påskeværet vært helt perfekt. Det er varmt når solen skinner, og når jeg møter på blomster hvor enn jeg går, så får jeg i tillegg skikkelig vårfølelse. Det er så herlig!

Nå er det duket for kveldsmat og Paradise hotell! I tillegg har jeg en helt sesong av SKAM å ta igjen, jeg har ikke sett en eneste episode av den siste sesonger, og nå er det jammen meg på tide. Ha en super kveld alle sammen! 

 • 14.04.2017, 18:12

Tøft å komme igang


Jeg kan ærlig innrømme at jeg har skeiet ut i påsken, og det er egentlig helt greit. For det var planlagt på forhånd, og i påska hadde jeg bestemt meg for å kose meg litt ekstra uten å telle kalorier. Livet uten sukker fortsetter neste Tirsdag, og enn så lenge kan jeg bare nyte det. Det har heller ikke blitt så mye trening som jeg ønsket i påskeferien, men i går hadde jeg endelig anledningen til å ta meg ei treningsøkt!

Jeg startet med en løpetur på 40 minutter, og det var utrolig deilig. Jeg løp en runde jeg ofte løp der vi bodde før, og det var utrolig gøy å løpe på gamle trakter. Etter økta dro jeg hjem og trente styrke. Det var utrolig tungt, men samtidig så  veldig godt. Trening gir utrolig mye glede, kanskje ikke alltid under økten, men etterpå føles det magisk.

På ettermiddagen hadde mamma invitert oss med ut for å spise middag. Vi møtte broren min og samboeren hans, og spiste både forrett og en herlig middag. Vi ble stappmette hele gjengen, og hadde det veldig hyggelig. Det er ikek ofte vi er ute å spiser sammen bare oss, så det var utrolig koselig! 

Ha en fortsatt fin påske alle sammen! 

 • 12.04.2017, 23:09

Enn det da!


I dag kom påskeværet vi alle har ventet på! Strålende sol og blå himmel! Dette måtte vi utnytte til det fulle, derfor tok jeg med meg barna til Tillerparken på formiddagen. Der hadde vi det veldig moro, både med taubane og utkikkstårn, vi lo og smilte hele tiden! En strålende dag i solskinnet, solen gir jo så mye energi. Etter å ha handlet det siste til påsken, dro vi hjemme og spiste lunsj.

Etter at lillesøster hadde hatt duppen sin, tok vi på oss klærne og dro ute igjen. Greier ikke å sitte inne når det er så herlig ute. VI lekte på lekeplassen, syklet og nøt varmen. Nå er det endelig påske, og fantastisk påskevær! 
God påske alle sammen!
 

 • 12.04.2017, 10:22

Prinsessekjole


Dette må være den fineste kjolen i lillesøster sin garderobe for tiden! En nydelig tyllkjole fra Wheat som er Elsainspirert!
 

 • 11.04.2017, 19:56

Den årlige påsketuren


I helgen dro vi på hyttetur på hytten til Johnny, barnas fadder. Hytten befinner seg på Fosen, så det er ikke lengre enn rundt to timers kjøretur. Været var veldig bra på Fredagen, da var vi ute å tente bål og gikk tur i marka. På Lørdagen derimot, var det skikkelig innevær. Men til tross for været, så dro vi på en liten tur likevell. Ingenting er så godt som å komme inn i varmen etter en tur ute i snø/regn storm.

Johnny hadde pyntet med masse påskepynt, og det var skikkelig påskestemning. Han disket opp nydelige retter, og ordnet med noen fantastiske frokoster hver dag. Både med egg, bacon, stekte pølser og mye annet godt. Nesten som en liten hotellfrokost. Vi har storkoset oss hele gjengen, det er så godt å koble av på en slik hyttetur hvor man hverken har internett eller tilgang på strøm for å lade telefonen. 

 • 07.04.2017, 19:37

Jeg greide målet


I dag har jeg vært en tur hos legen, og pakket til hyttetur. Målet i dag var å få til en treningsøkt, den 5. økten denne uken, og til tross for at jeg har sovet litt lite i natt, så greide jeg å gjennomføre. Det ble ikke den lengste økten, men jeg fikk iallefall trent litt styrke, og økt pulsen litt. Jeg er ordentlig motivert til å få ryggen på plass, så den daglige treningsøkten er virkelig et must for å bli kvitt smertene. Det er helt utrolig egentlig, så lenge jeg er i bevegelse så kjenner jeg ingen smerter, men med en gang jeg sitter rolig, så kjenner jeg det igjen. Derfor må jeg vedlikeholde og trene masse. 

Nå kan jeg ta helg med god samvittighet

 • 07.04.2017, 14:31

En stor dag


Etter barnehagen i går dro vi på bursdag til Beste, barnas Farfar. Han hadde nemlig en stor dag, for han ble 60 år, og det måtte selvfølgelig feires. Hipp hurra for jubilanten! VI startet med selskap på jobben hans, hvor vi fikk spise masse god mat og kaker, og barna fikk leke sammen. Jeg greide heldigvis å holde meg unna kakene, for jeg har kun lov å spise usunt på Fredager og Lørdager, så det må jeg greie. Det er første gangen i historien at jeg ikke har spist kake når jeg har fått det servert i selskap, så det er jeg passe stolt over.

Etter at vi hadde vært i selskapet et par timer var mamma så snill at hun plukket opp barna, slik at vi fikk være med på festen videre. Da gikk turen til Una på Solsiden, og det ble det god mat og mange koselige taler. En fantastisk fest i godt selskap.


Nå holder vi på å pakker for harde livet for å dra på hyttetur litt senere i dag.  Det er klart for den årlige påske-hytteturen på hytta til Johnny. Åh, som vi gleder oss! God helg alle sammen! 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits