• 01.06.2013, 01:12

Ikke akkurat syden


I dag var det overskyet her på Gran Canaria, og det er jo egentlig kjedelig når man vet det er 29 grader og knallsol hjemme. Men det er uansett godt å komme seg bort litt, og oppleve noe nytt.

På grunn av "dårlig sydenvær" bestemte vi oss for å høre på rådet fra en bloggleser: dra tilbake til Mogan på en Fredag, for da er det fredagsmarked, noe som er verd å få med seg. Etter masse leking ute med Lukas i skliene på lekeplassen, tok vi taxi til Mogan.

Men vi kom ikke tidsnok, de var i full gang med å rigge ned markedet da vi kom. Men uansett storkoset vi oss; slo oss ned på en restaurrant og spiste sen lunsj, da kom sola, derfor dro vi på stranda og vasser og leket med Lukas i vannkanten. Det var så herlig og koselig!

På kvelden dro vi på Anfi igjen, for der var det masse underholdning. Først dansing for barna, deretter danseshow! Lukas danset, rocket, smilte og lo! Det gjør med glad i hjerterota å se hvor mye han koser seg! Var ikke hjemme før 11 på kvelden, og da sovnet Lulas med en gang.

Mammsen og pappsen avsluttet kvelden i bobblebad under stjerneklar himmel, men noe godt å drikke og spise, og etterpå en runde med kortspill.

 • 31.05.2013, 01:10

Nasjonaldag


I dag da jeg dro på butikken for å handle frokost, oppdaget jeg st de ansatte hadde på seg en type kostyme som var ganske stilig, men tenkte ikke mer over det. Litt senere fikk vi høre at det er gran canarias nasjonaldag i dag, morro! Har sett mange mennekser i disse kule draktene, og det ser ut som mange spanjoler har fri i dag. Noen butikker er også stengt.

Vi startet nasjonaldagen med bading i jacuzzi, før vi dro ned ved bassenget og badet enda mer. Lukas elsker å bade, og ar blitt en skikkelig badenymfe etter all badingen på denne turen.

Jeg og sambo liker å finne på ting, og vi elsker å dra på utflukter. Så i dag måtte vi på enda en utflukt. Turen gikk til Maspalomas, der ble det lunsj og litt shopping. Jeg letet etter butikker som selger klær til barn, men fant ingen. Kjøpte ikke noe til meg selv heller, men sambo fant noe. Etter lunsj, shopping og tur ved strandpromenaden (som minnet veldig om miami) tok vi taxi hjem og skiftet.

På kvelden dro vi på Anfi igjen, spiste en god middag og deltok på underholdninga der. Det var masse dans for barna, og Lukas stoooorkoset seg. Det er så herlig å se!

 • 30.05.2013, 01:03

For en dag full av magi


I dag startet vi dagen ved bassenget på hotellet. Lukas badet og koset seg i barnebassenget, og synes det var kjempe gøy å følge med på livet rundt basseng-området.

Jeg synes bassenget var bittelitt kaldt, og at det fristet med bading i jacuzzien, derfor dro vi opp på terassen å badet alle 3. Der hadde vi vaaaarmt vann, herlig!

Etter et bad bestemte vi oss for å dra på utflukt! Nemlig til Mogan, litt lenger nord på GranCanaria. Da kunne vi velge mellom båt/taxi/buss, og valget var lett; det ble en magisk båttur! Båten hadde glass i bunnen, og det tok ca 3 kvarter. Lukas storkoset seg, og vi fikk mye farge av å sitte der i sola.

Da vi kom til Mogan var det som å komme til en annen verden. Det bar helt magisk der, utrolig koselig, fint, spesielt og veldig stemningsfullt! Vi tuslet i gatene og langs havna og stranda. Da Lukas sovnet satte vi oss ned på en fin restaurrant og spiste pasta til lunsj.

Etterpå tittet vi i butikket, og så på livet, og bare nøt den herlige byen. Da Lukas våknet dro vi på en lekeplass med flere sklier og maaaanhe barn. Ei såansk jente kom å lekte med Lukas, og jeg er ganske sikker på at dette var hans første lille forelskelse, hehe. De var så søte sammen og smilte og lo av hverandre. Lukas så trist ut da jenta måtte dra, han er jo såååå sosial søten ;)

Da vi skulle hjem måtte vi ta taxi. Siste båten hadde nemlig gått, men taxituren gikk fort så det var helt greit. Ikke like spennende som båt tur men:P vi skiftey antrekk da vi kom hjem og dro rett til Anfi.

På Anfi var det masse liv og "michael jackson" konsert. Det var utrolig koselig, alle menneskene sto i gatene og danset og alle var så hlade. Lukas danset og klappet og stooortrivdes med at det var så mye å se på. Etter konserten dro vi på redtaurrant og spiste god middag. Denne dagen har rett og slett vært magisk!

 • 29.05.2013, 01:36

Paradis


Det er så fantastisk på ferie, vi storkoser oss alle sammen! I dag var vi å sjekket ut poolområdet på hotellet, og Lukas synes det var morro. Mest interessert var han i å løpe etter andre barn og følge med på hva de gjorde. Vi badet også sammen i barnebassenget.

Det er litt annerledes å dra til syden med barn merker jeg. Det er ikke bare å ligge på solsenga i flere timer, her må det være fart og spenning hele tiden. Lukas er veldig tålmodig og kan godt sitte lenge i fanget å slappe av, men ikke i flere timer, og det blir fort for varmt i sola. Men jeg liker action og at ting skjer, så egentlig passer det meg veldig bra.

Etter en stund ved bassenget dro vi på stranden på Anfi del mar. Der badet vi litt og koset oss i sanda. Da det var tid for dupp trillet vi rundt hjerteøya og besøkte en herlig minigolfbane. Det tok ikke lang tid før Lukas sovnet, og da dro vi å spiste lunsj på en koselig restaurrant.

Da vi dro tilbake til hotellet, hoppet vi opp i jaccuzien hele gjengen og badet kjeeenpe lenge. Lukas elsker det, for vannet er så varmt! Sjøen derimot synes han var alt for kald, hehhe...

 • 28.05.2013, 00:10

Just another fantastic day


I dag tok vi med Lukas ut på lekeplassen på anlegget hvor vi bor, og gjett om han koser seg! Han fikk rutsje rutsjebane så lenge han orket, og det var så gøy.

Etterpå tusler vi bort til Anfi del mar som ligger et stenkast unna. Der har jeg aldri vært tidligere, men det har kjæresten min, og han ville vise meg rundt. På Anfi fikk Lukas bli med på stranda og kjenne sand under beina for første gang. Han synes vanner var litt kaldt, men storkoset seg og løp rundt og hilset på alle han møtte. Han er så sosial.

Litt senere dro vi på en matbutikk i "villagen" like ved der vi bor og shoppet masse godt, både snacks, sjokolade, iste og masse pålegg. Det er så fint å ha både kjøkken, fryser og kjøleskap i leiligheten:)

Deretter dro vi med taxi til puerto rico. Der var vi på en skikkelig sightseein, å dro på marked, shopping, stranda og tuslet langs strandpromenaden. Slo oss ned og fikk godt å drikke på en restaurrant og spiste sen lunsj en annen plass. Da Lukas ble sliten dro vi tilbake til hotellet.

På hotellet fikk Lukas bade i jacuzzi sammen med oss og det var kjempe gøy. Han storkoset seg! Merker han trives godt her i varmen og det er herlig å se.

Ps: bligger fra mobilen siden jeg ikke har med pc, og tar ikke så mange bilder med mobilen. Flere bilder kommer i et senere innlegg når vi kommer hjem ;)

 • 27.05.2013, 01:17

Vidunderbarn


I dag reiste vi til Gran Canaria! Flyet gikk fra Trondheim kl 12, til Gardemoen, og videre til Gran Canaria kl 14.10. Jeg og Alex var superspent på hvordan det ville bli å ha med en liten en på flytur.

Flyturen gikk over alle forventninger! Tur nr 1 gikk fort, og Lukas koset seg da han så ut av vinduet. Tur nummer to sovnet han på, men sov bare en time. Vi var usikker på hvordan vi skulle greiee å underholde han de resterende 5 timene, men det gikk kjempe bra. Det er jo begrenset hvor mye man kan bevege seg på flyet, men vi tullet, lekte, koset, ammet, spiste, sang og danset i setene der vi satt:)))))

Det var utrolig godt å komme frem til Radison Blu Resort! Champagne ventet oss da vi kom dit, og ikke minst: et fantastisk bad i jacuzzien på terassen! Det var helt magisk å kose seg med den nydelige utsikten i bakgrunnen. Koselig å få litt kjærestetid etter at Lukas hadde sovnet.

Gleder oss utrolig mye til i morgen, da skal vi ta med Lukas på den digre lekeplassen de har her, dra på stranda, bade, sole oss og kooose oss hele dagen.

Ps: leiligheten vi bor i er helt syk, 2 bad, badekar, jacuzzi, to soverom med digre senger, flatskjerm på alle rom, stor stue ig kjøkken, diiiiiger balkong med 3 forskjellige innganger. Denne luksusen kan man bli vant til ja, heheh

 • 26.05.2013, 00:06

BIldedryss Bryllup


Da har jeg offisielt fått meg ny stefar, og 2 nye stesøstre. Bryllupet var helt amazing, og veeeldig romantisk. Jeg ble rørt til tårer, og rørte mamma til tårer med talen min. Stemningen var helt fantastisk hele dagen gjennom, og bryllupet var utrolig koselig. Jeg har aldri sett mamma og Tor så lykkelig!


Flere bilder kommer....

 • 24.05.2013, 09:46

Bryllup! The big day is herewææææ, i dag er det bryllup, åh som vi gleder oss. Mamma og Tor skal gifte seg! Hurra! 

 • 21.05.2013, 15:58

Morsom leking


Jeg elsker å leke med Lukas, vi har det så gøy sammen. Den siste tiden har vi leket oss ved å lage hytte av stoler og tepper. Slik laget jeg ofte da jeg var lita, og Lukas synes det er kjempe gøy. Jeg blir revet med av leken og synes også det er kjempe morsomt, det bringer tilbake gode minner fra barndommen. Det neste blir å kjøpe sånn leketunnel som Lukas kan krabbe gjennom, den hadde vært morsomt å koble på "hytta" vår. 

  • 20.05.2013, 23:19

Syden Vibe


Jeg synes disse bildene er så morsomme. Kjæresten min tok de, og de er fra leiligheten vår, tatt ut mot terrassen. Ser ut som vi er i syden nesten! 


ÅÅÅÅH nå gleder jeg meg til  å reise. Enn at vi reiser denne uken, sick hvor fort tiden går, og før vi reiser er det bryllup :) 

 • 20.05.2013, 15:18

The Summer is here!


Det er så deilig at sommeren har kommet på  besøk, i går hadde vi over 25 grader her i Trondheim. Jeg og Lukas våknet da en fugl var rett utenfor vinduet vårt og kvittret klokken 07.00. Men det er HEEELT greit, jeg elsker å våkne når solen skinner inn vinduet, da blir jeg lys våken og glad, uansett hvor lite jeg har sovet.

VI spiste frokost og kledde på oss i full fart, ivrig på å komme oss ut. Vi var faktisk ute å lekte i hele 5 timer i går, totalt!! Den første runden leket vi i sandkassa, og Lukas fikk sand over alt. Måtte dusje han da vi kom inn, og det måtte vi gjøre 3 ganger denne dagen! hehe, sånn er det å sitte med short og tskjorte i sandkassa.

Utover dagen møtte vi på Margrete og Niclas, og Lukas storkoset seg sammen med Niclas. De er nesten like gammel, bare noen måneder som skiller de, og de satte virkelig pris på hverandres selskap. Sammen kjørte de traktor, leket med ball og lo.

Etter at vi hadde leket lenge, inviterte Margrete oss på terassen dems, for der har de et badebasseng. SMåttisene fikk bade og kose seg i varmen, fikk juice og appelsin. For en herlig dag! Jeg fikk tilogmed farge, og ble litt solbrent på ryggen. Greit å bli litt brun før vi reiser til syden i slutten av uka!!! 

Er det varmt hos dere? 

 • 20.05.2013, 13:39

Beste Pinse


Pinseaften dro jeg å handlet med Lukas, det var mye vi måtte ha siden butikkene skulle være stengt en ekstra dag, men selvfølgeig glemte jeg det viktigste; Grøt til Lukas og våtservietter. Heldigvis hadde jeg pakket ned akkurat dette til reisen vår på Søndag, så da var det bare å pakke det frem igjen. Enkelt og greit!

På ettermiddagen dro jeg og Lukas hjemme til Svigerforeldrene til søstra mi. Vi var nemlig invitert dit på grilling. Koselig, for både mamma, broren min, pappa, og mine svigeforeldre var reist bort. SÅ det var utrolig hyggelig å få være med på grilling hos søstersens svigerforeldre.

De hadde laget helt amazing mat, og vi storkoset oss hele gjengen. Lukas og Ariana leket seg, og hadde det veldig gøy. SÅ fikk de såpebobbler i gave, og det var kjempe stas! Lukas elsker såpebobbler! Været er helt upåklagelig for tiden, det er helt fantastisk å sitte ute med familie og bare kose seg, og nyte livet!
Har du hatt en fin Pinse?

 • 18.05.2013, 00:18

For en fantastisk dag!


17.Mai har virkelig vært heeelt fantastisk! Jeg har ikke ord!! Vi har storkoset oss, og hatt strålende sol i hele dag!!! Først møtte jeg søstra mi, typen og Ariana på Heimdal der de bor. Vi trillet til skolen der toget skulle gå fra, og joinet barnehagen til Ariana. Synes det var viktig at Lukas skulle få være med å gå i tog, for å få den opplevelsen. Lukas storkoset seg til korpsmusikk, og danset i vogna. Han synes det var kjempe spennende med så mange mennesker overalt, og ville veeldig gjerne ha gassballong. Så søtt <3

Da vi kom til skolen der toget sluttet, møtte vi mamma, mannen, broren min og dama hans. VI tuslet innpå skoleområdet og ordnet med drikke til alle mann. Det var så varmt i dag, at vi ble råtørst da vi gikk i toget. Nestge gang tar jeg med vann, hehehe... Da vi dro fra skolen ble vi med mamma og co på en restaurrant og koset oss.

Litt senere hentet jeg kjæresten min hjemme, og vi dro til byen. Der skulle vi møte "stepappan" min og hele gjengen vi alltid møter på 17. Mai. VI har alle de år hadd tradisjon å spise middag på Peppez, og i år var intet unntak. Lukas fikk smake pizza og koset seg som bare det, så fikk han endelig gassballong også:)Da vi kom hjem tom vi med oss Lukas på lekeplassen og leket lenge med han. Dette har vært en magisk dag!!! 

Har du koset deg på 17.Mai? 

 • 17.05.2013, 23:31

Seiersfest


Jeg møtte opp på Lerkendal en times tid før kampen i går, fordi vi skulle spise før det startet. Da jeg kom dit møtte jeg hele gjengen på Dolly Dimples! Det var super stemning som alltid på 16. Mai kamp, og enda bedre ble det da Rosenborg scoret 2 mål på kort tid. Da var jeg sikker på at vi skulle vinne. Men utover kampen så det mørkt ut igjen, men til slutt vant altså Rosenborg! Hurra. God stemning!

Da kampen var ferdig ble jeg hentet av Kjæresten min og Lukas. Vi dro å handlet masse godt, og hadde en herlig kosekveld sammen.

 • 16.05.2013, 17:31

Keeping the tradision alive


Nå er jeg på vei til 16.mai kamp! RKB! Aner ikke hvem de spiller imot, men det er ikke så viktig, jeg er med for stemninga sin del:) det har vært tradisjon i mange år nå at "stepappan" vårres tar oss med på 16.mai kamp.

Men i dag er ikke hverken søstra mi eller broren min med. Broren min er nemlig russ, og søstra mi ar andre unnskyldninger. Men jeg er med å holde liv i tradisjonen vår!! Dette blir gøy! Vi skal ut å spise også å kose oss.

Lukas er med pappsen å koser seg hjemme hos farmor. Pappsen ble netopp ferdig med en eksamen og får endelig nyte litt kvalitetstid sammen med Lukas

 • 16.05.2013, 10:33

Victorias Secret Makeup


Lukas fant Sminken min fra Victorias Secret og slik så den ut etterpå:Hhehehe, Lille rampegutten min! <3

 • 15.05.2013, 23:37

Heregud, ikke bli sjokkert nå!


Sånn ser det ut når jeg pakker til sydentur:

Jeg skal finne frem 7 kveldsantrekk, så trenger jeg nesten like mange dagsantrekk og flere bikinier. Jeg og Lukas deler baggasje, så jeg må nok begrense meg litt. Vi skal jo tross alt bare reise en uke, men det er nok å ha med seg likevell. 

 • 15.05.2013, 23:19

Sand i håret


I dag startet jeg og Lukas dagen med leking utendørs, vi elsker å leke ute og blir aldri lei. Nå er det sandkassa som er det mest populære, og enda mer morsomt er det å kaste sand opp i lufta, og over alt. Tilogmed i håret mitt! Da jeg tok med Lukas inn og skulle skifte på han, var det sand på bodyen, og tilogmed på magen og bleien. Sand var over alt og dekket baderomsgulvet. Jeg er ingen fan av sand i leiligheten, men så leng Lukas storkoser seg som han gjør, ja da er det helt greit!

Etter dagduppen spurte søstra mi om jeg og Lukas ville væremed på City Syd en liten tur, og det kunne vi ikke si nei til. Hun og Ariana kom og plukket oss opp siden bila vår er på reperasjon for tiden. På City Syd shoppet vi ikke stort, men Lukas fikk seg noen råkule solbriller, og nye sandaler siden vi reiser til SYDEN NESTE UKE! Jeg var på utkikk etter badeshorts også, men fant ikke den perfekte. Jeg vet akkurat hva jeg vil ha til Lukas, men ingen matchet kravene mine. 


Dagens antrekk

På City Syd var det en dame som laget ballonger til barna. Vi stod i kø kjempe lenge, men da Lukas fikk ballongen sin synes han ikke det var noe spennende i det hele tatt. heheheh 


Hatt en fin dag?

 • 15.05.2013, 22:42

Har blitt hekta


Etter bursdagen min har jeg blitt helt hekta på blomster. Har egentlig aldri brydd meg noe særlig om blomster tidligere, men det er jo sååå lekkert å pynte leiligheten med!


 • 14.05.2013, 19:39

Statement


Nå føler jeg tiden flyr fra meg; 17.Mai nærmer seg med stormskritt, og rett etterpå er det duket for bryllup, og rett etter det så er det sydentur. Nå begynner jeg å bli stressa, det er mye som skal ordnes til både bryllup og sydentur. Må tenke på å begynne  å pakke snart, jeg liker å være ute i god tid, og nå er det bare litt over 2 uker igjen til vi reiser


Mitt nye Statementsmykke


Hva skal du på 17.Mai? 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits