• 28.05.2014, 21:57

Nye sko i barnegarderoben


 • 27.05.2014, 20:53

Frekt av nabodama


I dag var jeg en tur på trening sammens med søs, både på 3t for å styrke ryggen, og en tur i Granåsen for å trene i trappene. Det var en herlig følelse! Slitsomt men godt. Etterpå tuslet vi en tur i finværet. Da var ukas første økt i boks.

Ble utsatt for en frekk kommetar av nabodama  i dag. VI stod å pratet i noen minutter, og jeg skulle løfte opp Lilleprinsen fra vogna. Da kom han borti  kanten på vogna, og slo seg litt. Så kommer det fra nabodama "Det er mamma sin feil! Mamma sin feil at du slo deg!" eeeh,,, hvem sier noe sånt da? Hun kjenner oss ikke en gang? For en teit kommentar å komme med! Hva er poenget hennes? Hvorfor blande seg inn og slenge kommentarer?. Noen folk er rare altså?? Opplevd noe liknende? 

 • 26.05.2014, 10:46

Ny kontakt Epost


Kontakt meg gjerne på epost: supermuminheels@gmail.com

Instagram: supermuminheels

 • 25.05.2014, 22:41

New In; Racoon


 • 25.05.2014, 01:36

What a week


Im back in business, dette har vært en travel uke!

Lilleprinsen var febersyk det meste av uka. På Torsdagen  begynte han å bli bedre, og på Fredag var han helt feberfri - takk og lov. Prøvde seg på en dag i barnehagen også, noe som gikk strålende. Feberen er fortsatt borte, så nå er han endelig blitt helt frisk!

De dagene vi bare var hjemme har vi fylt med turer i skogen, leking innendørs, lesing av bøker og kvalitetstid sammen. 


Herlig å gå tur i skogen, iallefall når det er så fint vær


Onsdagen var jeg hjemme fra jobb sidne lilleprinsen var syk, og kjæresten min hadde sin siste eksamen. På Torsdag var det dags for jobb, og da var pappsen hjemme istedet. På fredagen fikk jeg gjort unna mange æren som har hopet seg opp i løpet av uka. Godt å endelig få unna noen ærend. 

I dag var jeg på en etterlengtet date med kjæresten min på Solsiden. Det er lenge siden vi har vært på date nå, det har aldri vært tid til det mellom skole, jobb og eksamen.. Mamma og mannen stilte opp som barnevakt, og vi storkoset oss ute og spiste middag. Etterpå dro vi på en liten shopping-runde. Koselig! 


Hva har du gjort i helga? 

 • 22.05.2014, 17:37

Et supert shoppingtips til småbarnsforeldre


Helt siden jeg første gangen la mitt blikk på Mini A Ture jakker så har jeg blitt helt hekta på Klærne fra det merket. Jeg elsker stilen, og ikke minst, den gode kvaliteten. Det er ikke til å legge under en stol at Lilleprinsen har ekstremt mye klær fra Mini A Ture. Her om dagen oppdaget jeg en fantastisk nettbutikk som bare selges Mini A Ture klær, og har et fantastisk utvalg. Nettbutikken heter http://www.miniature.com/ og de sender tilogmed til Norge. Og det beste av alt; På denne siden har de  Mini A Ture Outlet! Her er det mange kupp å finne!

Her ser dere noen av sommernyhetene i Lukas Lille Mini A Ture garderobe: (trykk på bildet for å komme til produktet)Var det ikke fint? #mammablogg #miniature #barneklær #shopping #shoppingtips

 • 20.05.2014, 15:40

Still going


Feber er kjedelig. Nå har lillegutt vært febersyk i 3 dager. Jeg var skråsikker på at han skulle være frisk i dag, men han hadde fortsatt feber i morgest.

I går dro vi en tur på butikken for å handle inn "sykemat". Jeg kjøpte is til Lilleprinsen, for det er alltid godt når man har feber. Søtingen er så sjarmerende når han går i fryseren, tar frem is og tygger av enden på kjekksa.

Så legger han isen på bordet, og forsyner seg med en ny en. Av og til tar han bare av papiret før han kaster isen i søppla. Trenger vell ikke si at det ble tomt rimelig kjapt? heheh...

Ellers har vi lest bøker, leket med lego, sett på film og slappet av. Det blir litt ensformig. Derfor dro vi tilogmed ut en liten tur på ettermiddagen i går.  Lilleprinsen synes det er så kjedelig å være inne hele dagen


Dagens Selfie, ny genser fra HM


Hva har du gjort i dag? #mammablogg

 • 19.05.2014, 15:56

Ikke helt klar enda


I går hadde jeg en liten sjarmis som ikke var helt klar til å gi slipp på 17.mai. Da vi var ute å lekte sa han plutselig at han ville gå i tog. Jeg forklarte at vi går i tog på 17.mai og at det er en gang i året.

Men lilleprinsen fikk overtalt meg til å hente flaggene, så laget vi vårt eget "17.mai tog" mens vi tuslet rundt i nærmiljøet! Koselig!

Lilleprinsen har på seg en ny vårdress fra Mini A Ture, åh som jeg elsker den dressen! (Ja, jeg er hekta på barneklær, I know, hehhee)

Litt senere på dagen fikk lilleprinsen feber:/ så vi var bare inne å slappet av, og laget sjokoladekake!

Har du hatt ei fin helg?

 • 17.05.2014, 21:12

Bildedryss, en fantastisk 17.mai


Hipp hipp hurra for Norge!!! Målet mitt var å rope Hipp hurra minst 200 ganger da vi gikk i barnetoget, og jeg tror jammen at jeg nådde målet mitt. For jeg var meget engasjert gjennom hele ruta!

Dagen startet med regn, men det gikk ikke mange timene før det var strålende sol og varmt i lufta! Vi startet dagen i barnetoget, hvor vi møtte mamma på skolen hvor toget endte. Kjempe koselig, så fikk hun sett Lilleprinsen i den fine bunaden sin! 

Etter deltakelse i toget dro vi til byen, først på Solsiden. Der var vi På Una, og spiste en nydelig pizza. Lilleprinsen fikk kaste steiner i vannet, og koste seg med is etter en liten pizzabit. Da tålmodigheten var brukt opp tuslet vi videre inn til byen, hvor vi skulle møte resten av familien på peppez. Her spiste vi enda mer pizza, og brownies/is til dessert. I dag har vi stooorkoset oss, dagen var helt fantastisk!!! 

SOm ventet så sovnet lilleprinsen i bila på vei hjem, klokka 17.00!! Søtingen vår 


Forventningsfull til den store dagen som han har hørt så mye om de siste dagene <3

Hipp hipp hurraaaa!! En overivrig mamma;)

Pappsen og lilleprinsen i toget <3

Krølltoppen vår <3

Nydelig utsikt og meget spennende ikke minst

Endte selvfølgelig uten hæler i dag også, men fant noen søte ballerinasko jeg brukte

Jeg var kanskje Trondheims største bustetroll? hahah 

Hunken min

Har du hatt en flott feiring?

 • 16.05.2014, 22:39

Without my Heels on!


I går gjorde jeg noe dumt! Noe VELDIG dumt?! Da jeg var på jobb gjorde jeg en oppgave jeg ikke skal gjøre, som gikk utover ryggen min. I dag har jeg ikke greid å gå normalt. Utrolig hvor lite som skal til for å gå fra ok til så mye verre. Nå er jeg tilbake der jeg var for en stund siden, krokrygget og med sterke smerter. Var bare å pakke bort hælene for i dag, men jeg håååper jeg får ta de frem i morgen. Kan nesten ikke gå uten hæler på 17.mai?!!!! Hva er Supermuminheels uten hæler lism?!

Bortsett fra å være krokrygget og med sterke smerter så har jeg hatt en fin dag i dag, mye planlegging for morgendagen, både med innkjøp og klesforberedelser. 

Ellers så var vi på 16.mai kamp på Lerkendal. Det er Tradisjon, og vi har vært der alle de år jeg kan huske. I dag gikk det som hver 16.mai, ingen seier på oss altså, men likevell ,for en stemning. Før kampen dro vi på Dollys og spiste en supergod pizza. Mammsen min passet Lilleprinsen mens jeg var på kamp med resten av gjengen. Koselig!

Det ble en sen kveld på lilleprinsen og han sovnet i bilen på vei hjem. Nå gleder vi oss masse til i morgen, vi har mye å se frem til. Krysser fingrene for flott vær!!!

Ha en SUPER 17.Mai alle sammen!

 • 14.05.2014, 22:04

Flott av Trondheim Kommune


På Mandagen var jeg så heldig (ja, jeg velger å kalle meg heldig, for dette var lærerikt/inspirerende) at jeg fikk delta på et seminar i regi av Trondheim Kommune som handlet om Barn og mat/Kosthold.

Det var en lege og tannlege til stedet som hadde flotte og inspirerende foredrag. Egentlig har jeg aldri vært særlig glad i å lage mat, og ikke finnes jeg kreativ i matveien heller. Men nå som jeg har en liten prins på 2 år, er det viktig at jeg kan å lage sunn, god og frisk mat, så et slikt seminar var midt i blinken for meg.

Vi fikk god innføring i NEI-mat, og JA-Mat, nå vet jeg iallefall hva jeg skal kaste ut av kjøkkenskapet, og hva som ikke er velkomment i mitt kjøkken lengre. VI fikk info om hva sukker og dårlig mat gjør med kroppen og helsa. Sikkert ting man egentlig vet, uten at man tenker over det så mye i hverdagen. VI fikk vite hvordan matvarebransjen lurer oss til å tro at usunn mat er sunn, og hvor viktig det er å lese hva maten inneholder før vi velger hva vi ønsker å ta med oss hjem fra butikken.

 

Etter dette kurser har jeg fått meg en tankevekker, og masse inspirasjon. Dette var gøy! Og verd å være med på!#mammablogg #grønnbarneby #sunnmat #kosthold

 • 13.05.2014, 18:11

Første møte med skrekken


På Lørdagen følte jeg meg nesten dødssyk. jeg har aldri vært så slapp i hele mitt liv, bare det å røre en finger var et strev. Det er sikkert Fredagens 4-treningsøkter som slo inn, og slo meg ut. For på Fredagen var jeg så energisk som aldri før. Men jeg fikk virkelig svi i helga for å ha kjørt meg for hardt.

På grunn av dette så hadde jeg og Lilleprinsen hjemmehelg og bare koset oss. På Lørdagen var vi mye ute å lekte, og da møtte vi skrekken for første gang i vår: Ja no skal dere få høre:

Vi sitter i sandkassa, og jeg ser en bitteliten flue. Jeg tar flua opp på spaden, vi snakker litt om den, så kaster jeg den på gresset. Den trenger jo ikke å være i sandkassa å leke med oss.

Så sitter vi å leker enda litt lengre, bygger hus/tårn/krabber og fisker.

Plutselig sier Lilleprinsen litt fortvilet: "Mamma, fluuue!"

Jeg ser bort på han og sier at vi kastet jo flua på gresset, så den er borte nå.

Enda mer fortvilet sier lilleprinsen "mamma, fluuue!!!! deeeer!!" Han reiser seg fort, og er veldig fortvilet i stemmen. Så peker han mot bakken redd ved siden av oss.

Jeg hopper opp i fullfart, mens jeg hyler og løper av gårde, med Lilleprinsen i armene mine. For på bakken lå det en diiiiger bille, som kravlet i full fart mot oss! (Den var diger altså, ca 4 cm lang og 3 cm bred)

(kanskje ikke d beste å hyle å løpe avgårde, nå tror jo Lilleprinsen at Biller er farlige) men helt ærig, jeg er livredd småkryp!!!

 #mammablogg #vår 

 • 09.05.2014, 21:42

Supermum Strikes again. 4 økter på en dag!


Før klokken ble 10.00 i morgest, hadde jeg allerede rukket å løpe på en 30minutters joggetur, og shinet hele leiligheten. (Det betyr vaske/rydde/sette på vaskemaskin/brette klær/støvsuge) Fordelen med å stå opp gryyytidlig, er at man rekker så utrolig mye på en dag! 

Deretter gikk turen til 3t for dagens 2.økt. Jeg har et program jeg må følge, for å gjøre ryggen min sterkere. Vi trente styrke ca en times tid, og det føles alltid så godt etterpå. 

Siden været var så fint, så bestemte vi oss for å trimme litt utendørs også, så da var det dags for dagens 3. økt! Vi gikk fort en times tid, i lysløypa i skogen. Herlig!

Da jeg kom hjem skulle kjæresten skifte dekk på bila, det oppstod noen problemer, så det endte med at jeg måtte jogge opp til barnehagen for å hente lilleprinsen, og der var jammen DAGENS 4. ØKT I BOKS!


Supermum strikes again. På Me hæla (les; JOGGESKO) Snart er det summer!!!


#mammablogg 

 • 08.05.2014, 22:08

Endte opp på gulvet


08.00: Time for Work. Møte early morning. Spennende, og mye som foregår

16.20: Plukker opp Lilleprinsen i barnehagen. En søt liten prins som er like lykkelig for å se meg, som jeg er for å se han. HAn gleder seg nemlig til å få stoooor is.

17.00: Lilleprinsen blekket i armene mine. Ikek noe nytt når han har vært i barnehagen en laaang dag, uten å ta dagduppen sin. I tillegg har de vært på lang tur og blitt skikkelig sliten.

21.00: Dagens middag?. Gir meg vondt i magen. Ender opp på gulvet. Eneste som funker, ligge flatt på gulvet! Hahaha, det hjelper iallefall litt. Når skal jeg lære at jeg må holde meg unna en viss type mat?

22.00: På tide å hjelpe kjæresten min, som har eksamen i morgen. Jeg lovet han nemlig å bidra...


Dagens selfie: Working girl på vei hjem fra jobb

:

#mammablogg #supermuminheels 

 • 08.05.2014, 17:19

New in; barneklær


 • 07.05.2014, 19:51

Dagens barnehageantrekk


For meg er det viktig at Lilleprinsen har på seg behagelige klær i barnehagen. Klær som er lett å bevege seg i, og lett å leke i. Har til nå holdt meg lang unna dongeri, da jeg ikke synes det gir nok bevegelighet. I dag gikk vi for en søt skjorte fra Zara, ullvest fra Memini og en kosebukse. 

Hva legger du vekt på når du velger barnehageklær? #mammablogg

 • 07.05.2014, 17:18

Trondheim Parkering: Lets be friends!


Enda et nytt verdensproblem...

Her om dagen da jeg tok med lilleprinsen til legen i byen, fant vi en perfekt parkeringsplass rett utenfor legekontoret. Og lovlydig borger som jeg er så skulle jeg betalt for å stå parkert, for ja, jeg vet hvor overivrige parkeringsvaktene er.

Først forsøkte jeg å betale med APPEN til Trondheim parkering. Noe som ikke fungerte. Fikk feilmelding igjen og igjen... Jaja, da får jeg ta til takke med parkeringsautomaten da! Men neida; Den fungerte ikke den heller. Jeg fikk ut kvittering på at det var en feil. Og da ante jeg ikke råd, tiden holdt på å løpe fra oss, så vi måtte bare forte oss inn til legetimen, uten å få betalt for parkeringa! But what to do? Jeg fikk jo ikke til å betale!!!

Og som spådd; jeg fikk bot. Jeg er ikke dum, iallefall iikke sååååå dum. Jeg var fullstendig klar over at jeg kom til å få bot. For trossalt, jeg hadde jo ikke betalt!

Men likevell, det var ikke min feil at deres automater og system ikke fungerte.Derfor ringte jeg til Trondheim Parkering og klaget. Jeg vil gjerne betale for timen jeg stod parkert, men å betale 300 synes jeg blir feil når de hadde problemer med systemet. Det skal ikke gå utover meg, en ellers så lovlydig borger. 300 er ingenting, men for meg er det mer en prinsippsak. Rett skal være rett!

Fikk full forstålese fra dama på telefon, hun bekreftet tilogmed at de hadde problemer med appen i den perioden jeg forsøkte å betale! Det med automaten kunne hun ikke  forklare, men siden jeg hadde dokumentasjon og utskrift på at noe var feil, så hadde jeg iallefall noe å vise til.  Siden ting måtte bli gjort på riktig måte fikk jeg beskjed om å sende inn en klagesak, og sende inn all dokumentasjon. Noe jeg gjorde, mens jeg ventet i spenning på svar.....

Og i går fikk jeg svar i posten: KLAGEN BLE AVVIST, og jeg må betale bota! Hvordan går det egentlig an? One word: møkkabedrift

Note to self: Bedre lykke neste gang. Hahaha


Vi bloggere og alle våre verdensproblemer altså....

Opplevd noe liknende? #trondheimparkering #Trondheim #mammablogg

 • 06.05.2014, 19:21

Supersøt Bikini


Elsker min nye bikini som jeg fikk av søs i bursdagsgave
 • 06.05.2014, 01:00

Skummel opplevelse


Mandag... en dag jeg hadde sett frem til.

Dagen startet som så mange andre Mandager; En tur på 3t for å trene styrketrening, og jogge/gåtur etterpå i finværet. I dag dro vi på Ladestien, noe som var fantastisk i finværet. Etter matshopping ect. måtte jeg forte meg hjem for å hente lilleprinsen i Barnehagen. Vi skulle nemlig på Kino, og se Bamse og Tyvenes by. 

Vi hadde fått tak i bilettet på førpremieren, og vi skulle møte selveste Bamsen! Dette hadde lilleprinsen gledet seg veldig til, høydepunktet var selvfølgelig den søte bamsen og ikke filmen.

Heldigvis fikk vi mye tid sammens med bamsen før filmen startet, for kinoturen gikk ikke helt etter planen. Dette var en film for alle aldre, men før filmen viste de flere skumle reklmaer som ikke egner seg for en 2åring. Da de i tillegg slokket lysene, lukket dørene og skremmende maur sto og ropte på skjermen, var det over og ut for oss. Lilleprinsen hylte og ville ut derfra. Så vi fikk ikke en gang sett 1minutt av filmen.
(Lilleprins: Sko fra nike/pannebånd fra Jean Paul/Bukse fra Zara

Likevell hadde vi en koselig bytur ; Vi dro innom Egon og hentet en ballong, noe som var stas. Deretter gikk vi videre og tittet på brannbilene. Vi var så heldig at de åpnet garagen der brannbilene stod parkert, og de kjørte tilogmed ut ene bila. Og ikke nok med det, ene brannmannen snakket med Lilleprinsen, og vips, plutselig tok de opp stigen og kjørte rett oppi lufta. Dette var gøy for en liten en som er veeeldig interessert i BÆBUU biler :) 


Har du hatt en fin start på uka? #mammablogg #kino 

 • 05.05.2014, 19:33

Ull er Gull


Jeg har lenge tenkt på å bestille fra Lillelam, og da de hadde fri frakt slo jeg til. Denne gangen fikk lilleprinsen to nye sommerluer i tynnull, ullsokker og en kjempe søt ullvest. Jeg elsker salg, og Lillelam <3#barneklær #lillelam #ull #mammablogg

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits