• 31.05.2015, 19:46

Et must for ferien med småbarn!


Jeg er godt i gang med å skrive pakkeliste for ferieturen til syden i Juni, det er utrolig mye man må huske på når man reiser med småbarn. Det  jeg stresser mest med er hva jeg skal pakke til småttisene. Med meg er det ikke så farlig, men til barna er det viktig at man husker på å pakke med alt man virkelig behøver. Lista er foreløpig rimelig lang, og en av de lureste tingene jeg har pakket ned så langt er idbånd! Idbånd kan man bestille hos nettbutikken Nominette. 

Hvor fort kan det ikke skje at man mister barnet av synes når de er aktive og ivrige i syden, eller på andre fremmede steder. Barna løper så fort, og i store folkemengder kan de iløpet av få sekunder  være ute av synsvidde. Derfor er disse båndene utrolig smarte. Man kan skrive hva man vil på dem, men det mest vanlige er telefonnummeret til mor eller far. Om barnet går seg bort, så kan hvem som helst ringe nummeret på armen til barnet for å fortelle hvor barnet er. En ekstra trygghet når man er ute i det store utland!

Slike Idbbånd festes rundt hånden eller foten til barnet, og ID båndene man får kjøpt hos Nominette er vevde båndt som ikke irriterer huden. Man kan velge blandt mange forskjellige farger, og man kan også velge om man ønsker å ha med motiv i tillegg til tekst. Nominette har rask levering, og man får større rabatt desto flere bånd man bestiller. Se utvalget av symboler man kan bruke, farger og prøv å design ditt eget Idbånd her.  Når du skriver på telefonnummer på båndene må du huske å ha med +47. 


Thumbs up! Idbånd fra Nominette Anbefales på det sterkeste

 • 31.05.2015, 14:16

Nytt i guttegarderoben


Sko til prinsen kjøpt herfra • 31.05.2015, 10:48

15 babyer i magen!


I går startet dagen med at solen skinte inn vinduet på soverommet, og jeg elsker å våkne til strålende solskinn.  Vi stod ikke opp før 09.30 tiden, da vi alle mann er sovedyr, og elsker å sove lenge på morgenen. Luxus med to småttiser egentlig:) Siden det var så fint vær bestemte jeg meg for å ta med småttisene på VOllgård i Trondheim. Det er så koselig å møte alle dyrene, og lilleprinsen synes det er utrolig gøy å hoppe i høyet.

Vi har vært på Voll gård mange ganger, men aldri en helgedag. Og være der på en helgedag var noe helt annet enn en hverdag; Vi fikk bli med inn i innhegningen til dyrene, inn i fjøset å møte dyrene der, og hoppe i høyet. Mye mer action enn på en vanlig hverdag, for da er ofte fjøset stengt og låven er låst. Lillesøster lå i Stokkevogna og sov seg gjennom det meste av besøket, bortsett fra en liten ammepause i låven.


Kaninene ble jo så glade for å få litt løvetann. Namanma

Elsker duften av SyrinerI fjøset møtte vi den største purka jeg noen ganger har sett. Hun veier sikkert et tonn. Omg, hun greide jo ikke å stå på beina sine en gang. SÅ fikk vi vite at hun er gravid, sikkert med 10-15 grisebabyer i magen, og plutselig så vi at de bevegde seg i magen hennes også. Utrolig gøy. Hun så fødeklar ut, så tipper det ikke er lenge til gården er full av søte små griseunger. 

Purka kan faktisk amme over 14 babyer på en gang! Ikke verst. hahah!

 • 30.05.2015, 19:45

Nytt inn i prinsessegarderoben


Har dere sett noe så søtt?!  Dette er min absolutte favoritt i garderoben til Lillesøster. Elsker fargen, og gleder meg til å bruke den på henne! Dressen er fra nettbutikken Petter og Pia, og du finner den her. 
 • 30.05.2015, 15:53

Det er viktig det


Før vi fikk barn nummer to fikk vi høre av flere som har mer enn et barn at det er viktig å få alenetid med det første barnet, etter at barn nummer to har kommet inn i familien. Jeg bestemte meg tidlig for at jeg ville ha en dag i uka hvor det kun var lilleprinsen og mammatid som var i fokus. En Lilleprins-mamma dag. Uten lillesøster og uten pappa. Bare oss to, skikkelig kvalitetstid!
Heldigvis er vi så heldige at vi har familie som stiller opp. I og med at kjæresten min jobber og går skole så er ikke han hjemme særlig ofte, så hvis jeg skal ha alenetid med lilleprinsen er jeg avhengig av at familie stille opp. Noe de virkelig gjør. I går var det famme som passet lillesøster mens jeg og lilleprinsen dro på Leos lekeland.Jeg har aldri før vært så lenge på lekeland! vanligvis er det nok med en time, men i går var vi i to timer. Vi storkoset oss, løp rundt, leket og rusjet masse!! Det var kjempe gøy, og selv om været var ekstremt dårlig, var det overraskende lite barn i lekeland. Følte nesten at vi hadde hele lekelandet for oss selv!

 

Etter lekeland dro vi på en diger lekebutikk (les; toysRus) og kjøpe masse leker. Planen videre var å kjøpe oss mat og is på restaurrant, men lilleprinsen ville heller hjem å leke med de nye lekene. Derfor kjøpe vi oss godis i stedet, og god mat, som vi koset oss med hjemme, mens vi leket med de nye lekene. Skikkelig kvalitetstid, jeg elsker slike stunder! 

 • 29.05.2015, 22:20

Å leke med barna


Å leke med barna er en viktig, og ikke minst stor del av hverdagen som mamma. Jeg elsker å leke med lilleprinsen. Han er 3 år nå, og finner på masse gøyale leker. I det siste har han også blitt ekstremt interessert i å lære. Vi er utrolig imponert over han; en dag kom han plutselig å telte til 10 på engelsk, fortalte oss hva No, Yes og Sorry er på norsk. Han lærer ekstremt raskt, det har vi også fått tilbakemelding på fra barnehagen.

Derfor tenkte jeg det ville være perfekt å introdusere litt læring i lekingen. Det å lære nye ting gir jo en enorm mestringsfølelse!  JEg letet litt på nettet, og fant den perfekte nettbutikken som selger akkurat det jeg var på utkikk etter, nemlig Barnas Ark. Barnas Ark har masse forskjellig som barnet kan bryne seg på, og som gjør læring gøyalt. VI bestilte kort med tall og bokstaver, for nå er han i rette alderen for å lære det. I tillegg fant vi noen kule plakater som viser ulike skilter:


Lilleprinsen har lært seg mye om vei-regler, men skilt har han ikke vært borti så mye før nå. Det er jo så gøy å lære nye ting, og dette falt virkelig i smak. Han blir så fornøyd når han lærer seg nye ting. Bokstavkortene er utrolig smarte, de viser jo bokstaven både som liten bokstav, og stor bokstav. I tillegg har de bildet av noe som starter på den aktuelle bokstaven. Tallkortene viser bilder av det antallet som står på kortet. Feks tallet 3 har bilde av 3 elefanter. Disse smarte tallkortene fåes kjøpt her, mens bokstavkortene kjøpes her. 
 Utvalget hos Barnas Ark er fantastisk, man kan blandt annet velge blandt temaene tall, bokstaver, trafikk, norske dyr og planter, og matematikk. Ved å bruke disse produktene blir læring gøy! Bildene og fargene på produktene er utrolig innbydende, og produktene er veldig lærerike. Det er så gøy når barnet er i alderen hvor det er morsomt å lære! 


Puslespill er også veldig populært her i hus for tiden. Både lilleprinsen og søskenbarnet Ariana er hektet på puslespill. Det er jo så stas å pusle sammen ulike bilder, og finne brikkene som hører sammen. Dette søte puslespillet har vi også funnet hos Barnas Ark, og bildet er jo så utrolig koselig. Det var mange brikker å bryne seg på, men etter å ha puslet det flere  ganger, ble det lettere for hver gang. Puslespill får man jo med ulike antall brikker og størrelser, slik at man kan tilpasse etter alderen på barnet, og utvalget hos Barnas Ark finner du her.

Hva synes du om læring som lek? 

 • 29.05.2015, 17:44

Gratulerer!


Lillebroren min har endelig flyttet i leiligheten sammens med kjæresten sin, deres første leilighet sammen. Kjempe spennende! husker hvordan det var for 10 år siden da jeg flyttet inn med min kjæreste for første gang. Utrolig koselig! Iallefall, i går var det meldt 20 grader og knallsol i Trondheim, og vi hadde veldig lyst å grille hos brosj. Men siden været ikke ble slik vi hadde håpet, dro vi på besøk og laget mat inne istede. Det var gøy å se leiligheten de flyttet inn i i helga.

For en utrolig fin leilighet, og utsikten var sick! Det er så høyt oppe at man nesten fikk høydeskrekk, heheh? Kjempe stilig! Melina laget fantastiske boller vi fikk servert, og mamma og mannen stakk innom de også. SMåttisene storkoset seg på den store terassen og i hyggelig selskap! 

 • 29.05.2015, 10:00

Å nei, måtte jeg!


Denne uka har jeg vært på trening flere dager, noe som føles utrolig bra! Trening gjør virkelig noe med humøret, og de dagene jeg trener får jeg så god samvittighet uansett hva jeg gjør resten av dagen. Love it! Begynner å merke det på kroppen også nå, og det er jo så morro å merke resultater etter trening.

Siden helga har jeg kjent meg litt rar i halsen, det  er som om jeg er på vei til å bli syk, uten at det hadde brutt ut enda. Helt til nå, i natt kom det for fult. Jeg har blitt forkjølet med kløe i halsen og tårefulle øyne. Det er så kjedelig å være halvsyk, hvem har tid til sånnt?!

 • 28.05.2015, 13:15

Jakke til Prinsessa


Det nyeste i garderoben til lilletuppa, jakke fra mayoral. Den er utrolig søt! Jakken er kjøpt hos Miinto. Finner alltid så mye fint der, og elsker når det er salg!

 • 26.05.2015, 19:34

New In i Barnegarderoben


Jeg elsker disse sandalene jeg kjøpte til Lilleprinsen vår! Har lenge vært på utkikk etter de perfekte sandalene, og nå er de endelig i hus. Disse passer til de fleste antrekk, og er perfekte for å bruke på kvelden når vi skal til syden. De er også de dyreste sandalene jeg har kjøpt, og nå må jeg nok ta en aldri så liten shoppestopp. Har iallefall nok sko for en stund nå :) 

 • 26.05.2015, 16:25

Wæow!


Helg og pinse overstått - allerede. Tiden går så fort at jeg nesten faller av i svingene! Hahah, henger nesten ikke med på hvilken dag det er engang - ammetåke much?

I Pinsa har vi bare koset oss og slappet av. Lørdagen var vi hjemme hos pappa og spiste lunsj. Ariana og Lilleprinsen storkoset seg, og lillesøs sov for det meste. Hun er litt av ei sovedukke, og sover mye! Når hun er våken er hun så søt og blid, og smiler MAsse! Herlig! 

På Søndagen var vi i barnebursdag til en gutt i barnehagen til lilleprinsen. Jeg elsker barnebursdager, det er så utrolig koselig! Vi fikk servert nydelig mat, og masse annet godt, og barna lekte seg utrolig bra sammen. Dette er Lilleprinsen sin 2. barnebursdag, og nå gleder jeg meg til neste år, slik at vi også kan invitere til barnebursdag. Det blir nok stas! Lenge til enda men, først har jeg dåp å tenke på! Har du hatt en fin pinse? 

Pinseværet har vært utrolig skuffende, det har aldri regnet så mye! Iallefall ikke tidligere i år. Det har bare vært innevær, men det er koselig å slappe av innendørs noen ganger også!

 • 25.05.2015, 19:58

Prinsesse fra topp til tå


Dette er virkelig de søteste sokkene jeg har sett. Skikkelig prinsessesokker  • 25.05.2015, 17:03

Det er bra det!


Det er så behagelig når babyen kommer inn i skikkelige rutiner, og det er samme mønster hver dag. Da er det lettere å planlegge. Lilleprinsessa sover jo det meste av dagen, og har gjort det siden fødsel, men nå er rutinene på plass også, så jeg vet akkurat når hun har våkentid. Før da hun var mindre var det ikke noen faste tider, for da sov hun enda mer. Rutinene nå er slik:

 

Morgen: Dagen starter mellom 08.30 og 09.30. Hun har et skikkelig godt sovehjerte, og når hun våkner for morgenen er hun maks våken en time før hun er klar for å sove videre. Denne timen bruker vi på bleieskift, amming og kosing. Etter maks en time sovner hun igjen.

 

Formiddag: Fra hun sovner så sover hun leeenge. Den første duppen etter vi står opp er den lengste. Da kan hun sove opp til 4 timer, men jeg pleier å vekke henne etter 3 slik at hun får i seg nok mat. I løpet av denne tiden som hun sover, benytter jeg muligheten til å dra på trening. Det er greit å bruke hennes sovetid på å trene, for da går vi ikke glipp av tid sammen.

 

Ettermiddag: Vekker henne rundt 14.00 om hun ikke våkner av seg selv. Vi kommer ofte hjem fra alle dagens ærend i 14 tiden, og da er det klart for mat, stell og masse oppmerksomhet til lillesøs. Når hun da blir vekket er hun som regel våken i 2 timer, sovner akkurat før vi skal hente storebror i barnehagen

 • 24.05.2015, 18:28

Danish Design - barneklær


Heldrakt til lilletuppa fra  Tina Wodstrup


SØT IKKE SANT?

 • 23.05.2015, 19:48

Noen av mine beste syprosjekter


Her er noen av syprosjektene jeg er mest fornøyd med:

 • 23.05.2015, 09:46

Update - livet i permisjon


Her er en liten update hvordan dagene forløper når man er hjemme i mammapermisjon:

 1. Shoooopping!!!

2. Inntak av masse deilig salat! Har aldri spist så mye salat i hele mitt liv, and I Love it! Har jo så god tid til å diske opp ulike salater

 

3. Kjøre bil! Jeg elsker å kjøre den nye bila mi, så benytter hver en anledning til å go for  a ride! HØHØHØ

Jeg kan seriøst kjøre hele tiden jeg! Med høy musikk, spesielt når jeg kjører alene, ikke med barna- Det er digg å endelig ha radio i bilen, noe vi ikke hadde i den gamle bila vår. Musikk er livet

4. Trening! Jeg har kommet skikkelig godt i gang med treninga, og jeg stortrives. Det er så godt å ha energi til å trene, og kjenne at kroppen jobber. Thumbs up! Å melde meg inn på treningssenter er et av de beste valgene jeg har tatt i det siste. 


Work it! 

5. Kvalitetstid med mine beste gullstjerner <3 Det er godt å ha all verdens med tid til mine hjerter! Vi gjør masse morro sammen, og storkoser oss • 22.05.2015, 18:12

For en genial oppfinnelse


Tøybleier sa du? Helt fremmed for meg frem til nå. Og nå har jeg blitt hektet! Jeg skulle ønske vi hadde fått mer informasjon om tøybleier på helsestasjonen iløpet av graviditeten, for jeg hadde ingen kjennskap til tøybleier da jeg gikk gravid, noe jeg synes er synd.

Men nå står jeg her,  og er utrolig glad for at jeg bestemte meg for å prøve disse utrolig smarte produktene. Tøybleier har nemlig mange fordeler:

·      De er utrolig myke og behagelige for babyen

·      Gir ikke noe bleieutslett

·      De sparer miljøet

·      Man sparer penger

 Og sist, men ikke minst:

 

·      De finnes i utrolig mange søte og kule design!

 Størst utvalg på Tøybleier finner du hos LilleGullbleier. Utvalget er mildt sagt enormt, og de har utrolig mange Kule design. Her får man alt man trenger for å starte opp med tøybleier, og produktene er helt fantastiske. Jeg kan nesten garanterer deg at du kommer til å bli hektet om du prøver tøybleier, selv om du sikkert må regne med å gi besteforeldre litt ekstra opplæring i bleieskift. Hehe J

 Hos Lillegullbleier kan du tilogmed bestille Custommade bleier, som syes på bestilling, hvor du har et stort utvalgt av ulike design. 

 Om du er interessert  i å lese mer om tøybleier så anbefaler jeg deg å lese  informasjonsmenyen Lillegullbleier har laget, som du finner her. Der står nok svar på det meste du kunne lure på ang tøybleier.

Se så søte de er , og så kule farger!    

Hos lillegullbleier finner du også mange andre produkter, slik som Drikkeflasker, matbokser, babytepper og badebleier bare for å nevne noen. Det er verd og ta turen innom siden, du kommer nok til å bli inspirert. Lillegullbleier finnes også på facebook, og du kan like siden her. Der kan du blandt annet få med deg ulike tilbud butikken har, pågående konkurranser og nyheter som blir lagt ut i butikken.  

 • 22.05.2015, 14:06

Oooops!!


Uhell kan skje selv den beste! Her ble et leketog slengt rett til værs, og endte sin ferd rett gjennom gulvvasen vår, som forøvrig måtte takke for seg, da den delte seg i 3 deler og raste sammen. Jeg lar bildene tale for seg selv
 • 21.05.2015, 21:14

Home Details


Elsker denne benken! Det er mitt beste kjøp til hjemmet! 

 • 21.05.2015, 13:09

Barneklær på nettet


Dere som leser bloggen min har sikkert fått med dere at jeg elsker å shoppe, og da spesielt barneklær! Barneklær er min lidenskap, og jeg handler heller til barna enn til meg selv. Det er alltid mer stas å handle til dem.. Jeg elsker å kle opp småttisene i søte, fine og behagelige klær, og en nettbutikk som har et enormt utvalg i slike plagg er Petter & Pia. Petter og Pia fører mange kjente merkevarer som Lillelam, Maximo, Reima, Joha, Hust and Claire bare for å nevne noen. 

Under har jeg plukket ut noen av mine favoritter både til jenter og til gutter, og selvfølgelig mine favoritter blandt salgsvarene. Jeg elsker  jo salg, og har funnet masse jeg skal kjøpe. Det kan for eksempel være lurt å handle inn vinterplagg til neste sesong nå som vinterplaggene er på supersalg, så har man til vinteren kommer igjen. Eller man kan være heldig å finne kupp man kan bruke til sommeren, slik som de søte sandalene fra Reima som dere ser på bildet nederst. 

Mine Favoritter til Jenter:

 

  
  

 Til jenter er jeg veldig glad i kjoler som du kan se. Synes disse var supersøte og perfekte til sommeren. Er også veldig glad i tyll, og plagg med små detaljer slik som hjertet på buksebeinet på buksa.

(Trykk på bildene for å komme rett til produktene)

Mine Favoritter til Gutter:

 

  
  

Til gutter er jeg veldig glad i skjorter, så skjortebodyer har alltid vært en storfavoritt.  Gjerne kombinert med vest utenpå eller en genser, hvor man kan fremheve kraven på skjorten .    

Mine salgsfavoritter:

 Elsker alle disse kuppene! Her er det førstemann til mølla, de går nok fort unna!

Om dere bruker rabattkoden under så får du 10 % rabatt på din bestilling

Rabattkode: linda (Gyldig en uke)

 PS: Hos Petter og Pia får du fri frakt om du handler for over 400 kr! J

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits