• 30.05.2016, 19:45

New in; sommergarderoben


Sommersandaler må man bare ha nå som sommeren nærmer seg med storskritt og det er nydelig være ute

 

 • 28.05.2016, 23:06

Noen herlige dager


Denne uken har vi vært heldige og hatt noen herlige soldager i Trondheim. På Torsdagen etter barnehagetid dro vi på besøk til søs og Ariana på Melhus. Søs disket opp en herlig middag, og vi storkoset oss utendørs i solsteiken. Maten spiste vi på terrassen, og etterpå dro vi på lekeplassen og lekte helt til leggetid. Når det er sol og varmt så foretrekker vi å være ute hele dagen - det er så herlig!! 


På Fredagen fikk lilleprinsen fri fra Barnehagen. Da dro vi på flere utflukter; Først på stranda - deretter til en lekepark, og på noen småhandling etter det. En kjempe koselig dag. Elsker slike dager, med masse kvalitetstid med mine søte små. Etter å ha vært på farten fikk vi besøk av søs og Ariana, og vi leket oss utendørs noen timer. Nå håper vi været fortsetter slik frem til sommeren - og gjennom hele sommeren selvfølgelig. Vi fortjener og trenger litt sol på kroppen for å si det mildt, blekere legger skal man lete lenge etter. Hahha

 • 28.05.2016, 22:48

Hvem gjør noe slikt frivillig?


I dag gjorde jeg noe litt utenom det vanlige; Jeg våknet før begge barna og valgte å stå opp kl 08 på morgenen. Vanligvis sover jeg så lenge jeg kan, helt til barna våkner, men i dag følte jeg meg helt opplagt så tidlig. Før barna sto opp, rakk jeg å fullføre en treningsøkt, gjøre masse husarbeid og ta en lang dusj. Så utrolig deilig å få litt egentid så tidlig på morgenen. Følte egentlig at det var langt ut på dagen før dagen hadde startet for fult. Elsker når jeg rekker å gjøre masse!

SMåttisene våknet litt etter 9, og etter en god frokost dro vi ute å lekte på lekeplassen. Det var ikke like fint vær i dag, som det var i går og i forrigårs. Men solen skinte, og litt vind får vi bare tåle. 

 • 27.05.2016, 12:02

Homedecor: Riviera Maison


Akkurat nå holder jeg på med et interiørprosjekt; Jeg holder på å pusser opp et sofabord. Det er utrolig fint, men finere skal det bli. Selv om jeg elsker det vi har nå, så er jeg veldig klar for å bytte det ut. Kommer nok til å gi bort dette etterhvert, når det nye bordet er ferdig oppusset slik at det blir akkurat slik jeg ønsker.

Slenger med noen bilder av bordet vi har i stuen:

 • 26.05.2016, 08:30

VS: The Perfect gift


Jeg tror de fleste jenter har en forkjærlighet for Victorias Secret, det har iallefall jeg! Da kjæresten var i New York ønsket jeg meg en gave fra the city, og han fant virkelig den perfekte gaven på en av mine favorittbutikker; nemlig Victorias Secret. Jeg fikk et kjempe lekkert undertøysett og en magisk parfyme blandt annet. 
Da vi bodde i  Florida ble jeg helt forelsket i VictoriasSecret. Jeg handlet ofte fra butikken den gangen, og i garderoben har jeg noen kosebukser, Pink gensere og en haug med bikinier. (ja, hele 30 stk) Men jeg har ikke hatt et eneste undertøysett derfra, så det var utrolig gøy å få! 

 • 25.05.2016, 16:22

Uken som gikk


Høydepunkt Høydepunktet i uken som gikk må helt klart være 17.Mai. Dagen var helt perfekt, hvor vi hadde 17.mai frokost hjemme hos oss, vi gikk i barnetog, dro til byen for å se på borgertoget, kjøpte sukkerspinn og is, dro på restaurrant, deretter så vi på russetoget etterfulgt av besøk hos svigers. Hos Svigers ble det ble servert mat og kaker. VI storkoset oss hele gjengen.
Opptur Pappsen kom hjem fra en liten ferie i New York. Han hadde med flotte gaver fra Vitorias Secret som jeg skal vise dere litt senere. Det var godt å få han hjem igjen, for det var ikke bare barna som hadde savnet han.


Nedtur To nedturer denne uken, som egentlig bare er bagateller. Men siden jeg må nevne noe; Vi fikk ingen fisk da vi var på fisketur, og 16.Mai brøt vi den lange tradisjonen vår om å dra på 16.Mai kamp fordi vi ikke fikk tak i billetter til fotballkamp.

Kuleste opplevelse Den kuleste opplevelsen i uken som gikk må være Cowboyfesten vi var på i helga. Det var utrolig godt å dra på en fest igjen, som jeg ikke har vært på på over 4 år. Hahah, jammen på tide kan du si! Det var god mat, godt selskap og herlig stemning. 

 • 24.05.2016, 23:18

New In Barnegarderoben; Newbie


Elsker å få klær gratis av kappahl

 • 22.05.2016, 15:26

Temafest


Som nevnt så var vi på Temafest i går, nemlig på Cowboy og Indianerfest. Det er utrolig moro å gjøre noe ekstra ut av festen, hvor alle må kle seg ut. Jeg valgte noe jeg hadde liggende i skapet; Dongerishorts og hvit skjorte. I tillegg fant jeg et tørke i skapet til lilleprinsen som jeg bare måtte låne. Hang på en sheriffstjerne i tillegg, og hadde cowboyhatt hengende på ryggen. Vipps så var jeg klar for fest. 

Bursdags"barna" hadde virkelig stelt i stand til en fantastisk fest, det ble servert nydelig mat, og vi møtte en haug med trivelige gjester. Tror det var godt over 50 gjester tilsammen, så det var fullt hus. VI var også heldige med været, og fikk sitte ute å nyte solen i godt selskap.


 • 22.05.2016, 02:04

Velfortjent og etterlengtet


I kveld hadde jeg og kjæresten vår første fest sammen på over 4 år. Jeg har faktisk ikke vært på fest siden før jeg ble gravid for første gang, noe som er litt sykt å tenke på. Det er utrolig leeenge siden, men prioriteringene blir annerledes når man har barn. Men siden det er over 4 år siden sist, er jeg glad vi fikk muligheten til å dra sammen i kveld. Mamma stillte opp og passet på småttisene mens vi fikk en etterlengtet kjærestekveld.

Det er viktig å gjøre noe sammen som kjærester en gang i blandt også, hvor vi  er "oss  som par" - og ikke bare foreldre. Kvelden tilbragte vi på Cowboyfest, noe som var utrolig gøy! Bilder fra festen kommer i morgen, for nå er det så sent at jeg må finne senga så snart som mulig. Håper alle har hatt en strålende Lørdagskveld! God Natt :) 
 

 • 20.05.2016, 14:46

En super opplevelse


I Pinsen tok vi med oss småttisene på skogtur for å grille å fiske! Dette ble første gangen de fikk teste ut fiskestangen de fikk i gave for noen måneder siden, noe som var utrolig moro. De var jo så flinke, det så ut som de har gjort dette mange ganger tidligere. Johnny er en super læremester, og tålmodig som få. Barna kunne ikke vært i bedre hender der de sto å fisket ved vannet.


VI hadde med oss engangsgrill og grillet pølse og maiskolber. Kjempe godt! Solen skinte til tider, og selv om det var rimelig kaldt til tider, så storkoset vi oss hele gjengen. 


 • 19.05.2016, 20:09

Mum And Daughter


Rosa pelsgenser på mammsen, og rosa pelskåpe på Lillesøster.  Ubercute

Pelsgenser/HM     Pelskåpe/Mayoral

 • 18.05.2016, 21:45

17.Mai som vi er så glad i


17. Mai var en meget vellykket, koselig, super og ikke minst; lang dag! Vi storkoset oss hele gjengen, og på toppen av det hele - så kom pappsen  hjem fra New York!

Dagen startet vi med 17.Mai frokost hjemme hos oss. Jeg sto opp kl 06.30 for å stelle  istand og lage maten. Småttisene sov helt til de ble vekket like før frokosten. Vi fikk besøk av barnas Fadder, Johnny, Onkel og tante. Maten var super og stemningen var på topp.

Etter en god frokost var det klart for å gå i barnetog. Det er tradisjon hvert år, og vi hadde flax som slapp unna regnet da vi gikk i toget. Solen skinte tilogmed til tider, så vi kan absolutt ikke klage, selv om det var rimelig kaldt!


Etter barnetoget kjørte vi rett til byen for å se på borgertoget. Lilleprinsen fikk seg sukkerspinn, noe han virkelig hadde sett frem til. VI så på Borgertoget i ca 1 times tid, mens lillesøster sov i vognen sin. VI fikk med oss de mest interessante i borgertoget, og siden vinden var sur, dro vi på restaurrant lenge før toger var ferdig.

På restaurranten traff resten av gjengen; Søs og hennes familie, foreldrene til samboeren hennes, broren min og kjæresten hans, og en helg haug med andre hyggelige mennesker! Dette er en fin tradisjon vi har beholdt så lenge jeg kan huske! Vi spiste god mat, og underm iddagen våknet lillesøster fra en lang dupp.Etter byturen dro vi på besøk til svigers. Der ventet pappsen på oss, til stor glede både for meg og barna! Vi fikk servert mange fantastiske kaker, og koset oss i hyggelig selskap  i et par timer før vi dro hjem igjen etter en lang og innholdsrik dag! 


Håper alle hadde en fin 17.Mai feiring!
 

 • 18.05.2016, 16:28

Når man pakker bort vintergarderoben


.... Så dukker det alltids opp noe nytt man behøver i vårgarderoben. Lilleprinsen vår vokser så utrolig fort, og hadde et stort behov for nye vårsko. Sko som er lettere på foten, og lettere å bevege seg i enn de tunge vinterskoene. Vi endte opp med et par Gortexsko fra Viking som lilleprinsen fikk fra famme og beste. Storebror ble utrolig fornøyd med disse skoene som vi fant på XXL


 

 • 17.05.2016, 23:39

Bunad eller ikke - thats the question


Da jeg var konfirmant hadde jeg en Rød Trønderbunad, en kjempe fin bunad som passet perfekt. Men i alle anledninger hvor det er naturlig å bruke bunad, valgte jeg heller t annet antrekk, som jeg følte meg finere i. Siden bunaden aldri ble brukt, valgte jeg å selge den da jeg var 19 år. Den dag i dag angrer jeg fælt på dette, for nå setter jeg mer pris på slike plagg.

Jeg synes fortsatt det er helt greit å heller ha på en søt kjole enn en diger bunad, men bunad er veldig pent, og stas å ha på 17. Mai og andre selskapsdager. Det jeg vurderer er å heller investere i en festdrakt, for det finnes mange fine på markedet. Får se hva jeg ender opp med til neste år - for jeg har ganske så lyst på en bunad-ish sak


Brukte du bunad i dag?

 • 16.05.2016, 20:00

Tradisjon Tro


Så lenge som jeg kan huske har vi hatt en tradisjon å dra på fotballkamp på Lerkendal 16. Mai. Det er Johnny, barnas fadder, som alltid har tatt oss med, og det er så trivelig. Men de siste to årene har vi vært alt for sene med å få tak i billetter, så når vi endelig har fått hevet oss rundt, har bilettene allerede blitt utsolgt. Synd å bryte den koselige tradisjonen  - men etter to år har vi endelig lært: Neste år skal vi være TIDLIG ute.


Men selv om vi går glipp av 16.Mai kampen så skal vi holde de andre tradisjonene forbundet med 17.Mai. 17.Mai er barnas dag, og vi storgleder oss hele gjengen. Det er mye vi skal gjøre på selveste dagen, og jeg er helt sikker på at vi kommer til å storskose oss hele gjengen.

Med dette vil jeg ønske dere alle en fantastisk feiring av Norges nasjonaldag! Kos dere masse hele gjengen! 
 

 • 16.05.2016, 12:02

Hello New York


Kjæresten har dratt på en miniferie til NewYork, heldige han! Skulle gjerne ha tatt turen selv også, men noen må passe på småttisene, så vi får leve opplevelsene gjennom bilder foreløpig. Vi gleder oss iallefall masse til å få han hjem igjen, og få høre om alle opplevelsene han har hatt in the city!

På Fredagen var vi invitert på middag hjemme hos mamma, og det er jo like koselig hver gang. Mamma lager så god mat, og alltid noe vi aldri lager selv hjemme. Etter middagen fikk vi servert en herlig dessert, så vi ble da mette denne gangen også:) Jeg elsker familiemiddager, det er alltid så koselig å dra på borte på besøk.

 • 15.05.2016, 17:36

Den dagen du mister mobilen


Snakk om å være distre. Her om dagen mistet jeg mobilen hele to ganger. Dette er snakk om en Iphone 6, som man helst ikke bør miste - eller rote bort, det er den for dyr til! Først trodde jeg den lå i veska da vi var ute på tur, men der var den ikke. Da var jeg sikker på at den lå i bilen på parkeringsplassen, men da vi kom tilbake fra tur, var den ikke å finne i bilen heller.

Da ble jeg stresset, for i mobildekselet har jeg mye viktig, og inne på telefonen også. Stressfaktoren var skyhøy! Men før jeg rakk å gå helt av hektene, oppdaget jeg den plutselig. Gjett hvor??

På taket på bilen!

Der har den vært i to timer, på en parkeringsplass nærme byen, hvor det ferdes masse mennesker hele tiden. Men det lå den - helt urørt å ventet på meg. Snakk om å ha flax. Ingen hadde stukket av med den. Puuuuuh


Etter en slik episode skulle man tro at man passet bedre på mobilen, men den gang ei. Senere samme dag skulle jeg ta frem mobilen fra lomma. Men i lomma lå kun dekselet. OMg, er det mulig? Men før jeg rakk å bli enda mer stresset, var det noen som kom å leverte den til meg. Puuh again. Ammetåke much? ehehehe 
 

 • 14.05.2016, 19:17

17. Mai antrekk til barna


Foreløpig ser det ut til at det blir dårlig vær på 17.mai, noe som er utrolig kjedelig. Det er få dager man setter større pris på godvær, enn på 17.Mai. Men uansett vær - finstasen skal på. Lillesøster skal ha på en supersøt kjole med hvit bidy under, og hvit strømpebukse. Lilleprinsen skal også ha hvit strømpebukse under bunaden, så de skal iallefall ikek fryse uansett. Nå gjennstår det kun å finne antrekk til mammsen • 14.05.2016, 11:30

Hipp Hipp Hurra


17.Mai nærmer seg med stormskritt og jeg har allerede pyntet leiligheten til den store dagen. Det meste er kalppet og klart til vi mottar gjester på morgenen. Vi inviterte nemlig på 17.Mai Frokost før vi tar turen videre for å gå i tog, se på tog, og etterhvert spise middag på restaurrant som er tradisjon hvert eneste år.

Jeg har funnet frem klær til småttisene og strøket klærne, men mangler å finne klær til meg selv. Er ikke helt sikker på hva jeg ender opp med, men det får tiden vise. HAhah, får lage eget innlegg om dette etter hvert. • 13.05.2016, 19:30

Lekepark


Forrige helg dro vi til en ny lekepark som vi aldri har hørt om tidligere. Tror det heter Tillerparken eller noe. Den ligger iallefall ved de nye byggefeltene på Tiller ved siden av kirka. Parken var diger, og det var mye å finne på. Neste gang vi drar hit så tar vi med oss engangsgrillen, for det var en fin plass å grille der.


Parken er ikke 100% ferdig, men når den blir helt ferdig, så blir det en super lekeplass. Småttisene storkoset seg, og hadde masse å finne på. Liker de nye parkene vi har besøkt i det siste, det er klasseforskjell fra de gamle lekeplassene man er vant med. 

I tillegg til store lekeområder for barna var det også noen treningsapparater for oss voksne. Eller fra 14 år og oppover som det stod på apparatene. Her kan man blandt annet trene mage, noe jeg fikk testet ut. Genialt! Hvorfor ikke legge inn litt trening mens barna leker seg.

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits