• 30.05.2017, 20:15

Fanget i skogen


I går hadde vi fantastisk sommervær i Trondheim, derfor var vi ute det meste av dagen etter jobb. Vi lekte på lekeplassen og holdt på med vannballonger og sykling. Slike dager er så herlige, jeg elsker at sommeren strax er her! Skjønner ikke at tiden har gått så fort, det er jo Juni om bare to dager! Enn det da! Og strax reiser vi til syden også, men først har vi en del innkjøp å gjøre!

Treningsmessig har jeg fått en fin start på denne uken. I dag tok jeg med meg barnevogna på joggetur, og da er det dobbelt så tungt å jogge. Vi løp i skogen og jogget over en time. Jeg elsker det! Jogging har vært en viktig del av ungdomstiden min, og nå føler jeg at jeg begynner å komme tilbake til meg selv igjen. Formen er endelig bedre og energien er på plass! 

På joggeturen møtte vi på et sykkelritt. Hahah, av alle mulige ting! Sykkelrittet hold på midt på stien hvor jeg løp, og en periode følte jeg meg helt fanget. Jeg hadde ikke så mye annet valg enn å parkere i grøften da syklistene kom syklende i 120 km/t. Heldigvis syklet de så fort at det var over på få minutter! Puh, ingen kjørte over oss, og vi kom oss endelig hjem til slutt.  

 • 30.05.2017, 16:35

Nytt i Barnegarderoben
 • 28.05.2017, 22:39

Bildedryss fra Hyttetur


Da har vi kommet hjem fra en fantastisk hyttetur på Aure. Vi har koset oss med båtur på sjøen, grillet pølse på bål, hatt vannballong krig og bare slappet av i sommervarmen.Mer kan man ikke be om når man skal lade batteriene i helgene, for denne helgen har vært helt fantastisk.

I går da vi dro ut med båten og skulle fiske, fikk vi napp på de to første kastene. Da fikk vi med oss to ganske store fisker hjemme, så det var en bra fangst på veldig kort tid. Barna hadde vannballonggkrig hele ettermiddagen fordi det var så varm og deilig ute. Vi har vært flere turer på stranden og letet etter krabber og kastet steiner i vannet, og vi har spilt mye badminton. Nå gleder jeg meg til neste hyttetur, men det blir vel ikke før etter at vi har vært i syden. 
Håper helgen din har vært fin!
 

 • 28.05.2017, 00:04

Det meste løser seg


I går dro vi på hyttetur til Aure, både jeg, Alex og barna. Dette er første gangen Alex har vært med på hytta til Bestetor, så det var veldig koselig. Vi dro rett etter jobb i går, og hadde en fin kjøretur med stopp underveis. På hytta møtte vi Ariana, mamma og Tor, som hadde dratt noen timer i forrveien.

Det regnet da vi kjørte til Aure men det ble oppholds på kvelden. Vi kunne sitte ute halve natten foran bålpanna, noe som er superkoselig!

Men tilbake til overskriften: idag lekte jeg masse med barna med både løping og dans, og plutselig fikk jeg akutt vondt i ryggen. Da var det bare en ting ågjøre: ta på seg joggeskoene å dra ut på løpetur! Jeg løp en kveldstur og det var helt magisk i solnedgangen. Det er så ubeskrivelig vakkert her. Etter løpeturen var ferdig var smertene helt borte, så trening er virkelig effektivt! Det meste løser seg med ei treningsøkt

Se så fint det er her!

 • 21.05.2017, 19:31

Bildedryss fra 17.Mai


Noen bilder fra den fantastiske dagen vi hadde på 17.Mai

 • 18.05.2017, 19:23

Hipp Hurra, vi ble så glad


Dagen før 17.Mai sovnet jeg alt for tidlig. Det endte med at jeg våknet i panikk klokken 01.00 , ja midt på natten, fordi jeg hadde alt for mye å gjøre til den store dagen. Jeg kunne ikke sove mer når jeg hadde så mye på planen. Det bare å hive seg rundt; Bunad og skjorter måtte strykes, dress måtte gjøres klar, kake skulle bakes, og jeg måtte brette en haug med klær og i tillegg lage eggerøre. Ja og dekke bord da, for ikke å glemme det! Jeg sjonglerte mellom kjøkken, bad, stue og soverom, og ville få unna alt det man helst ikke skal stresse med tidlig en 17.Mai Morgen. Jeg ble ferdig klokken 03.30, men hadde egentlig ikke lys til å sove. Men for å fungere så må man ha søvn så jeg hadde ikke noe valg. Jeg satte alarmen på 07.00 neste morgen.


17.Mai våknet jeg først av alle. Jeg rakk å dekke på en god frokost før jeg vekte resten av gjengen. Vi fikk i oss en god frokost før det bare var å hoppe i finstasen. Barna ble utrolig nydelige i de fine bunadene sine. For første gang gikk vi i barnetoget sammen med barnehagen, noe som var utrolig stas. Lillesøster gikk det meste av runden selv, men avsluttet i vognen da hun var på nippet til å sovne.
Etter barnetoget dro vi rett til byen, med en liten stopp innom mamma og mannen først. Bytur på 17.Mai har alltid vært tradisjon for oss. Der så vi på borgertoget, kjøpte sukkerspinn og nøt all den fine 17.mai musikken. Da vi ble lei av å se på tog dro vi på Peppez for å spise middag. Der var vi samlet hele storfamilien, og vi hadde det utrolig koselig sammen.
Etter at vi hadde spist, kom finværet for fult. Solen steikte på himmelen, og det var varm og herlig. Enn å være så heldig da? Det va jo meldt regn hele dagen, men vi hadde jo nesten ikke regn i det hele tatt.  Vi fikk tatt noen fine bilder ute i solen, og etter en liten fotoshoot dro vi hjem til svigers. Det ble det servert grillmat, is, kaker, muffins og mye annet godt. I går ble vi stappmette alle sammen, jeg tror aldri barna har spist så mange is før. Og på 17.Mai er det lov. Barna hoppet på trampoline og jeg fikk noen herlige minutter i solveggen.


For en fantastisk dag! Gratulerer så masse med dagen alle sammen. Håper alle har hatt det fint!

 • 17.05.2017, 01:08

En sjelden opplevelse


I dag hadde jeg en feriedag fra jobb, og dagen skulle tilbringes til egenpleie. Det er lenge siden jeg har satt av en hel dag til meg selv, så det var utrolig godt. Men selv om jeg hadde feriedag og tiden var satt av til meg selv, var det fortsatt mange ærend som måtte gjøres. 

Dagen startet med dekkskift på lade. Det var heldigvis knallsol da de skiftet  dekk, slik at jeg fikk sitte ute å nyte solen. Etter dekkskiftet som var klokken 08.30 var det rett på barnashus for å kjøpe bunad til Lillesøster. De var satt ned 70% og kostet bare 149 kr! Heldigvis hadde de igjen størrelsen til lillesøster, litt flaks må man ha! Hadde egentlig ikke planer om å ha bunad på henne på 17.Mai, men så ble det slik likevell.

Litt senere på dagen dro jeg på Solsiden spa. Jeg er så heldig at jeg fikk gavekort i bursdagsgave, med hele 2,5 timer på spa. Der  fikk jeg kose meg i boblebad, bastu, jeg fikk hel bodyscrub, maske til hele kroppen og massage etterpå. Det var utrolig godt, selv om det tok meg en time før jeg greide å slappe av 100%. Det er sjelden jeg er på spa, men dette skal jeg unne med mer fremover. Så utrolig godt!
Typisk meg altså, jeg sovnet tidlig i dag. Men våknet klokken 01.00 i panikk fordi jeg har SÅÅ mye å gjøre før den store dagen i morgen. Da var det bare å brette opp armene å hive seg rundt da. Nå må skjortet strykes, klær må brettes, sminke må fjernes, eggerøre må lages og kake må bakes. Det er ikke for sent enda! 

 • 15.05.2017, 22:15

Gullkorn Design


For en liten stund tilbake kjøpte jeg det første plagget fra Gullkordesign. De har jo så utrolig mye fint, og jeg endte opp med en herlig fleecebukse til Storebror. Jeg synes designet er utrolig lekkert, og prisen er heller ikke så verst. Det kommer nok til å bli enda flere plagg fra Gullkorn Design fremover, det er jeg sikker på.  • 14.05.2017, 09:26

En smak av sommer


I går hadde vi strålende vær i Trondheim, og utover dagen hadde vi hele 17 grader. Det er ikke verst med tanke på at det ikke er mange dagene siden vi hadde snøfall. Det er kanskje på tide å legge om til sommerdekk nå, og satse på at sommeren kommer for fullt. 

Planen i går var å dra i lekeparken, men i siste liten ombestemte vi oss og dro på Nardosenteret for å møte Bjørnis istedet. Lillesøster elsker sangene til Bjørnis, og synes det var utrolig stas å få møte han. Barna fikk popcorn, de fikk hoppe i hoppeslott, høre på Bjærniskonsert og hilse på BJørnis. Utrolig moro!

Etter utflukten dro vi hjem slik at lillesøster skulle få en liten dupp, og etter duppen dro vi hjem til søstra mi for å grille. De har en diger trasse og en helt ny grill, så det var helt perfekt. Audun stod for matlagingen og det var masse god grillmat å få. Barna lekte ute i solen, mens vi solet oss i solveggen. Dette er årets første terassegrilling og årets andre solings. Jeg er så blek så det er utrolig godt å få litt sol på kroppen - endelig! Her er noen bilder fra dagen vår: • 13.05.2017, 20:06

Hvor ble den av?


I går kveld hadde jeg en liten krise her hjemme. Planen var å lage pizza, men siden jeg hadde på alt for høy varme ble den ihjelsvidd før den hadde stått mer enn et par minutter i ovnen. Det hele endte med masse røyk og frykt for at brannalarmen skulle gå. Jeg var hjemme alene, og ble ganske frustrert. Heldigvis fikk jeg hjelp av en god nabo som hjalp meg å få ut den svidde pizzaen.  (som dere vet, jeg er ikke noe mester på kjøkkenet akkurat)

Vi klarte å unngå at brannalarmen gikk, og pizzaen endte på terassen. Huset ble luftet og alt ble glemt ganske fort... Resten av kvelden forløp seg rolig og fredelig.

I morgest gikk jeg på terassen for å hente pizzaen som skulle i søpla. Men den var sporløst forsvunnet. Det eneste som lå igjen var bakepapiret som hadde blitt veldig hullete? Spørs om det har vært noen fugler på ferde, men at de greier å få med seg en hel pizza, det trodde jeg ikke. Hahha, vi letet etter pizzaen gjennom hele dagen, men fant den ingen plass. Hverken på gresset eller i skogen. Så den må ha gått ned på høykant

 • 08.05.2017, 22:08

Så smalt jeg i asfalten


Puh, for en start på uken får jeg si. Ikke bare fikk vi snø i Trondheim, men jeg presterte å smelle i asfalten da jeg hadde lunsjpause. Stresset som jeg var forsøkte jeg å forte meg avgårdet for å rekke alle ærend som jeg hadde i lunsjen. Det er jo helt greit det, helt til den ene foten svikter slik at man smeller hardt i asfalten og begynner å blø hele 3 plasser! Jeg begynte å gråte tilogmed fordi jeg hadde så vondt, ikke hjalp det å se steiner inni et blodig lite sår på hånda heller. Huff at det går an..

Og for å toppe det hele, jeg ødla strømpebuksa mi, og gikk med et halvblodig kne synlig i jobbantrekket. Ikke særlig lekkert akkurat. Skjønner ikke at beina bare kan svikte sånn, det har jeg aldri opplevd før. Får håpe resten av uken blir litt bedre. 
Men til tross for to vonde knær og vond hånd, så har jeg egentlig hatt en fin dag. Jeg har tilogmed fått til en treningsøkt på tampen av dagen. Og da føles jo alt mye bedre! 

 • 08.05.2017, 20:30

Ingen søndagstur på oss


Det er alltid godt med helg, men egentlig synes jeg hverdagen er ganske herlig også. Jeg liker rutinene vi har i hverdagen, og de har bare blitt enda bedre enn de har vært tidligere. Men selv om hverdager er ganske fine, så synes jeg helgene alltid går alt for fort, sånn er det alltid.

Gårsdagen brukte vi til å slappe av, ja etter dagens treningsøkt vel og merke. Vi møtte Svigers for å spise middag ute, på en veldig barnevennlig plass. Der var det helt greit at barna løp rundt og lekte seg, og slike plasser er jo veldig behagelige for oss foreldre. Det er greit at barna har muligheten til å leke og ha det moro mens vi bruker lengre tid på middagen enn dem.

Planen var å shine huset på kvelden, men faktisk så sovet jeg før jeg kom så langt. Men husarbeidet kan alltids gjøres senere, som i dag! Hahah, i dag slipper jeg ikke unna altså. Det er så godt å våkne på morgenen når huset er helt nyvasket og strøkent.  

 • 07.05.2017, 12:00

Familie Event


I helgen hadde vi ingen spesielle planer, men ofte blir det slik at vi finner på utrolig mye likevel. Denne helgen var intet unntak. Lørdagen startet vi med at jeg og lillesøster dro på en del ærend, vi måtte handle inn til helgen, levere noe en plass, og hente pakker på posten. Etter dagens dupp pakket vi sakene og dro til Rotvollfjæra.

I Rotvollfjæra var det et familiearrangement for barn, hvor de serverte mat, viste frem krabber, og hadde konsert. Barna fikk leke i fjæra, kaste steiner i vannet, hilse på krabber å leke på den store gressplena. VI hadde med oss grillmat, og selv om været så ut til å bli dårlig, hadde vi ekstremt flaks med at det var opphold hele tiden vi var der. 

Da vi dro på krabbejakt var vi så heldig at vi fant en diiiger krabbe. Det var spennende, jeg er jo så redd slike småkryp. Men lillesøster, hun fantes ikke redd og synes bare det var spennnede. Storebror var borti krabben han også, men det var bare A som var tøff nok til å holde i den. Da vi dro fra fjæra hilste vi på dyrene på gården som lå like  ved. Det er jo så koselig med gårdsdyr.


Etter en fantastisk utflukt i fjæra dro vi på Kapten Gullix lekepark. Det hadde vi lovet barna, og selv om vi hadde vært på stranda i flere timer, var det bare å stålsette seg for litt action i lekeland. VI hadde det supermoro, og jeg ble med maange runder i sklia. En superfin Lørdag med andre ord. 

 • 06.05.2017, 13:30

Memini Love


Dere som har fulgt meg en stund har sikkert lagt merke til at jeg er utrolig glad i klærne fra Memini. Hver eneste kolleksjon de kommer med, inneholder mange nydelige plagg, og jeg får alltid lyst på alt. Det siste jeg har kjøpt fra Memini er denne kjolen til lillesøster, synes den var utrolig søt!  • 05.05.2017, 16:34

Sykedag


I gårkveld synes jeg lillesøster virket litt varm, og i barnehagen hadde hun vært litt sliten. Jeg målte ikke feberen da jeg la henne på kvelden, men i morgest måtte jeg gjøre det. Hun var glovarm..! Og feber hadde hun, derfor ble det en sykedag på oss i dag. Lillesøster har mye mer lyst å dra i barnehagen enn å bare være hjemme, og ble ganske skuffet da jeg fortalte at vi ikke skulle i barnehagen. Men har man feber så må man jo være hjem. Tror hun kjeder seg litt når hun er syk, for helst skulle hun vært ute hele dagen, hun elsker å være ute! God helg alle sammen. Her skal vi bruke helgen på å slappe av slik at lillesøster blir frisk! 

 • 05.05.2017, 11:26

Som å fly


Denne uken har som de fleste andre uker gått utrolig fort, og nå er det allerede Fredag! Dette har jo vært en kortuke på jobb med fri på Mandagen, så har jeg i tillegg byttet arbeidssted et par dager.  Med litt variasjon så går tiden ekstra fort, men jeg føler heldigvis at jeg har fått gjort unna mye. Vi har blandt annet vært på trening med storebror, og en dag denne uken var det dugnad i barnehagen. Ikke rart dagene flyr avgårde når hver dag er fullstappet med planer. 

I går hadde jeg ukas første treningsøkt, og da testet jeg ut noen sko jeg ikke har brukt så mye tidligere. Skoene var helt magisk, og det føltes ut som å fly når jeg løp på tur. Det er helt utrolig hvor mye lettere det ble å løpe med lette sko, og hvor mye mer energi jeg hadde. Jeg spurtet og trente intervaller, og følte jeg kunne løpe en evighet. Det var ukas første og beste økt, og nå gleder jeg meg allerede til neste økt. Jeg elsker å løpe, og føler meg alltid så bra etter en løpetur. • 02.05.2017, 16:52

Det må bare nytes


Dagen i går var magisk, vi hadde strålende sol stortsett hele dagen. Det var varmt i luften, og vi slapp unna vinden. Dagen tilbragte vi utendørs, vi både lekte, syklet, vasket bil, og hadde en utflukt til Tillerparken.

I Tillerparken møtte vi mamma, søstra mi og familien hennes. Vi spilte fotball, grillet, lekte med taubanen og sprang rundt og bare hadde det moro. Det var like moro for oss som for barna. Mamma var så sporty at hun prøvde taubanen hun også, herlig! Her er noen bilder fra dagen vår: 

 • 01.05.2017, 20:34

Tok knekken på meg


I går hadde vi en fantastisk tur i bymarka sammens med svigers og tante Marty. Vi bruke ikke mindre enn en time til vannet hvor vi skulle grille, og en time tilbake igjen. Det ble en god og lang tur, og vi koset oss med grillmat mens lillesøster sov i vogna si. Storebror gikk det meste av veien selv, og var utrolig flink. Det er tydelig at barna er vant med å gå på tur.


I dag da jeg våknet hadde jeg vondt i alle musklene, det er tydelig at turen i går gjorde sitt med musklene. Utover dagen i dag har jeg fått vondere og vondere i ryggen, og strever litt med å gå normalt. Enn at en tur kan ta knekken på meg slikt, når de på ryggskolen sa at alt av bevegelse kun er bra og vil gjøre ryggen godt. Akkurat nå føles det ikke sånn, det er lenge siden jeg har hatt så sterke smerter som nå. Men vi fikk iallefall en fantastisk tur. og bevegelse skal være bra. SÅ får bare stole på det.

Håper alle har hatt en fantastisk langhelg! 
 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits