• 30.06.2013, 21:34

Konkurranse!!!


Nå er det på tide med en konkurranse på bloggen igjen!!! Denne gangen kan du vinne

GAVEKORT PÅ 500 KR PÅ BUTIKKEN PEEKABOOBABYGAVER.NO

Denne nettbutikken har utrolig mye lekkert til baby og barn, og myyye fint til barnerommet. Under har jeg valgt ut noen av mine favoritter. (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

  


  

 For å delta i konkurransen:


1.       Lik Peekaboobabygaver på Facebook

2.       Legg igjen en kommentar i innlegget som forteller at du har deltatt

 • 29.06.2013, 00:09

Hos spesialisten


Tidligere i år har Lukas hatt litt problemer med ørebetennelse. Det var jo en periode han måtte ha 3 antibiotikakurer før ørebetennelsen endelig slapp taket. På grunn av dette og noe annet, fikk vi time til Nese-øre-hals spesialist. Legen vi var til er utrolig flink, og jeg har hørt mye om han tidligere. 

Undersøkelsen gikk ok, men Lukas synes det var ubehagelig. Men legen var overrasker over hvor fin han var, og det var ingen ting galt! Det var godt å høre. Jeg tok meg fri en time fra jobb slik at jeg fikk være med på legetimen, selv om pappsen har permisjon, så ville jeg være der.

Dagen på jobb gikk fort, og nå har jeg FERIE/PERMISJON; Call it whatever you want! Jeg har iallefall fri i 1 og en halv måned. Nå skal jeg og Lukas kose oss å få masse kvalitetstid sammen. I dag gikk jeg glipp av enda mer morro de gjorde da jeg var på jobb; de var nemlig på en gård og hilset på dyrene, og Lukas fikk mate kaniner. SÅ koselig! Jeg gleder meg til vi skal finne på mye gøy i sommer. Nå er jeg veldig klar for at sommerværet skal komme!
Etter jobb tok jeg med meg Lukas en liten tur på City SYd, vi handlet mat og noe småtterier. Jeg måtte bla ha noe mot hodebunnen min, for det KLØR sykt mye, og jeg er veldig tørr. KJøpte et produkt hos frisøren som jeg HÅPER virker, for denne kløen tar livet av meg snart. 

Til middag spiste vi noe sunnt og godt. ALex har blitt helt hektet på Brokkoli, så det står på menyen hver eneste dag. Håper bare han ikke blir lei tilslutt, siden vi spiser så mye brokkoli. Det er jo sååå godt!Hva skal dere i helga? 

 • 27.06.2013, 22:27

Det fineste vi har


Lukas har fått seg et nytt antrekk fra den delikate butikken TeenyMe! Synes klærne er så utrolig søte, og fikk lyst på alt i den butikken. Jeg elsker slike delikate klær i lyseblått og hvitt. SÅ har de utrolig mye fint i rosa til jenter også. Teeny Me er norsk design, som selger klær i størrelsen 0-2 år. Antrekket til Lukas er i størrelse 92, og overallen finner du her. Bodyen er på tilbud nå, til kun 89 kr, og den finner du her.  Under ser dere et lite utvalg av noen av herligehtene de har i nettbutikken. (trykk på bildet for å komme til produktet)

  
 


Ikke sant dette var fine klær? 

 • 26.06.2013, 20:23

I cant belive it


Enn at jeg bare har to dager igjen på jobb, så er jeg tilbake i permisjon igjen! Jeg gleder meg sykt mye, det blir godt å komme tilbake til "gamle rutiner" for en måneds tid. Det blir fantastisk å endelig få være sammen Lukas hele dagen igjen. Den mpenden jeg har jobbet har gått veldig fort, men nå blir det godt å få litt sommerferie. Håper vi får strålende sommervær i JULI, ja det er lov å håpe! 

I går var vi på foreldremøte på barnehagen. Barnehagen virker helt fantastisk, og hver dag legger de ut bilder av alle barna samt skriver litt om hva de har gjort, på en side hvor foreldrene kan logge seg inn. Det blir gøy å se hvordan dagene til barna er i barnehagen. Det er mye fokus på friluftsliv, og i tillegg får de servert alle måltidene så man slipper å ha med matpakke. (thumbs up!) Jeg tror dette kommer til å bli kjempe bra.Hva har du gjort i dag ? 

 • 25.06.2013, 13:54

Lykkelig og liten


På Fredagen fikk vi tilfeldigvis besøk av to småttiser, en på 3 år, og en på samme alder som Lukas. Lukas synes det er mye mer morro med "storunger" enn de på samme alder, så han leket bare med 3åringen. Jeg har ALDRI sett Lukas le så mye i hele hans liv, han lo så tårene trillet. Og det fikk meg til å le også, jeg lo så jeg hadde vondt i hodet og smilesmusklene ?! 3åringen lånte hoppedyret til Lukas, og å se han hoppe rundt med dette dyret var virkelig underholdende.

Nå gruer jeg meg ikke så mye til Lukas skal begynne i barnehage. Han elsker nemlig å være rundt andre barn, så jeg tror han kommer til å storkose seg! Men før vi tenker på barnehage, skal vi ha en herlig sommer sammen!  • 24.06.2013, 19:42

Typisk Trondheim


Ja det regner og det regner! Det er tyyyypisk Trondheim-sommer! Nå har jeg endelig kjøpt inn regndress og støvler til Lukas. Både for å ha nå, og til barnehagestart! Herlig å endelig ha støvler i hus- det var på tide!

 • 23.06.2013, 22:19

Dette må bare være.....


Det er ikke alle som feirer St.hans, men jeg er veldig glad det er tradisjon her vi bor. For en stund tilbake fikk vi invitasjon i posten om at vi måtte ha med grillmat, og at vi fikk servert kaffe,kaker samt at vi fikk tilgang på mange griller på St.hans. Jeg gledet meg utrolig mye til å ta med Luaks på dette, og vi var utrolig heldig med været! 

I morgest tok jeg med Lukas ute og lekte, og vi lekte kjeeempe lenge. Han elsker å være ute, og uansett hvor lenge vi er ute å leker, blir det aldri nok. VI leket i sandkassa, kjørte traktor, hoppet på trampolina, syklet og lekte med et lekehus på plena. Hadde det kjempe koselig!!! Etter dagduppen var det duket for St.hans feiring!


Bålet var meeeegastort!!! Dette må bare være det største St.Hans bålet jeg har sett! Kjempe morro! Luaks synes også det var spennende, men det som var mer spennende var alle barna som var der. Lukas løp rundt og lekte med alle, og hadde det kjeeempe morro! En unge hoppet og lekte i en dyp søledam, og da måtte Lukas prøve ut det samme! Det var gøy ja! Buksa var gjennomvåt, og skoene like så. Andre barn satte seg ned i sølepyttene, men det var heeelt greit, for det var utrolig varm, så de måtte bare få leke seg! Lukas var også med å spilte fotball med storungene, og leket seg i sanda! Han lo og hadde det kjempe morro. 

Alex grillet fantastisk mat til oss, han er jo selveste grillmesteren! Jeg spiste meg alt for mett, og til dessert grillet vi deilige marshmallows! Lukas fikk også smake en, og synes det var godt, ikke så overraskende :) 

Supert oppmøteVi valgte å dra hjem da noen hadde vært litt for kreativ og tatt en dårlig beslutning; Nemlig å hive et gummihjul på bålet. Det falt ikke i god jord hos noen som var der, og mange valgte å dra hjem da det utviklet seg svart, kraftig røyk. Det kan ikke være bra å puste inn!

Denne dagen har vært helt fantastisk!!! Har du hatt ei fin helg?? 

 • 23.06.2013, 07:53

Lukas ønsker segÅÅh som jeg elsker stilen! Er det ikke pent? 


 • 20.06.2013, 22:08

Det som kan gå galt går galt


Jeg er helt skutt, for en dag! Ligger i senga nå, og tar kvelden tidlig. Heldigvis er det helg snart!

Har dere hørt ordtaket: alt som kan gå galt går galt? I dag er en slik dag!

Dagen startet helt fantastisk: kvalitetstid med Lukas på morningen før jobb, så kom alex og Lukas å besøkte meg i lunsjen, og ingenting er koseligere enn det.

Men deretter gikk det kun nedover!

Etter jobb plukket jeg opp søstersen og Ariana, og dro på shopping på lsiden. Det som skulle være en hyggelig aften, utviklet seg til å bli et lite mareritt!

Først sto vi ti min i iskø, og da det endelig ble vår tur fikk vi vite at ismaskina hadde streiket så det ble ikke noe is på oss! Liten sak, men waist of time, og dette var bare starten!

Da vi skulle dra fra solsiden hadde jeg store problemer med å komme meg ut av parkeringshuset, det var trangt og jeg fikk ikke bilettsystemet til å fungere. Men tilslutt kom vi oss ut, med litt hjelp fra en fremmed person. Og nå startet det verste:

Da vi var halvveis hjem dukket det opp en rød lampe på dashbordet i bila, og på kjøreskolen fikk jeg streng beskjed om at dette betyr "stopp bila, det er noe alvorlig på gang"! Så vi måtte ta på nødblinken og stoppe midt i Okstadbakken!

Så ringte jeg en x-bilmekaniker, og fikk beskjed om at jeg godt kunne kjøre videre selv om denne lampa lyste. Lite visste jeg da at det kom til å bli enda verre!

Da vi kjørte et lite stykke videre dukket enda en varsellampe opp, men denne var orange og det er jo ikke like alvorlig. Men redd ble jeg da rattet plutselig sluttet å fungere! Jeg måtte bruke all kreftene jeg hadde bare for å vri bilen bittelitt! Og da oppdaget jeg også at motoren var 120 grader! Omg

Vi stoppet på nermeste avkjørsel, og da røk det av bila! Noe er alvorlig galt, og vi var livredd for at det skulle begynne å brenne. Vi fortet oss å ta ut småttisene og gikk laaaangt bort fra bila som fortsatt sto der i røyk! Jeg gråt og var redd, fy så forferdelig det var å kjøre når noe slikt skjedde.

Nå er jeg sliten, god natt alle blogglesere! Det er mange som er innom, men jeg savner at dere kommenterer

 • 20.06.2013, 16:24

Nytt til Lukas
 • 19.06.2013, 20:36

Nye Innkjøp


Jeg har lenge vært på utkikk etter regndress til Lukas, men kresen som jeg er så brukte jeg lang tid på å finne den perfekte. Valget falt tilslutt på Denne regndressen fra Troll:

Kjøpte også 2 par støvler, og et regnsett fra Troll i rødt, med denne jakka:


Fra før har vi regnklær fra Stormberg i marineblått. Nå har han iallefall litt regntøy til Barnehagestart i August

 • 19.06.2013, 19:18

Gravid


Er Linda gravid?

Det er visst flere som har spurt seg selv dette spørsmålet den siste tiden. Hvorfor vet jeg ikke helt, jeg synes nemlig magen har blitt flatere. Mulig folk spekulerer fordi jeg sier jeg skal ha permisjon snart. Men det er kun fordi pappsn sin permisjon snart er brukt opp, og barnehagestart er ikke før August.

Så for å svare på spørsmåle og avkrefte alle ryktene; jeg er ikke gravid!

Noen som derimot er det: fotballfrue, har jeg hørt...

 • 19.06.2013, 00:12

Avslutning


I dag etter at jeg hadde vært hos mamma, dro jeg hjem og duppet med Lukas en liten time før jeg skulle møte noen hyggelige kollegaer på Bryggen i Trondheim! En herlig kollega av meg skal nemlig slutte, derfor skulle vi kose oss med god mat og gi henne noen gaver! Det er alltid så trist når noen slutter, spesielt denne solstrålen!

Jeg har aldri vært på bryggen tidligere, men kommer garantert til å dra dit igjen. Det var en nydelig restaurrant med fantastisk mat. Jeg har aldri smakt en så spennende kyllingsalat før! Det var så spesiell smak, jeg har aldri smakt noe liknende. NAM! Desserten var også aldeles utsøkt. 
Solbriller og morgenkåpe, herlig kombo. hahahh


Kjempe koselig plassJeg bestilte kyllingsalat. Det er den mest spennende kyllingsalaten jeg har spist; EVER!

Dessert!!!

Trondheim by er vakker på sommeren, og i dag var været fantastisk • 18.06.2013, 23:48

Lets Meet for Lunch


I dag hadde jeg og mamma planer om å møtes på City SYd for lunsj etter timen på helsestasjonen, men jeg ville heller komme en tur hjemme hos mamma på besøk. Jeg og Lukas tok turen, for bestemor savnet Lukas sånn. Lukas ble kjempe glad da jeg sa vi skulle besøke bestemor! Hjemme hos mamma er det alltid like koselig, og vi fikk servert en god lunsj. Lukas fikk også gave av henne, noe jeg har ønsket meg til Lukas lenge; nemlig dongerishorts og body med krave. Så fikk han 2 t skjorter i tillegg, noe som er perfekt nå som det er sommer.

Hva har du gjort i dag? 

 • 18.06.2013, 15:40

Time på helsestasjon


I dag hadde Lukas time på helsestasjonen. Det passet veldig bra, i og med at jeg har fri på Tirsdager, og på slike timer ønsker jeg å være med.  Lukas skulle egentlig vaksineres like før vi dro til syden, men vi fikk utsette den til i dag. Jeg liker ikke disse vaksinene, men det er jo bare noe man må gjennom. Denne gangen var det vaksine i arma for første gang. Det gikk kjempe bra, men gjorde vondt for han. Men vi var igjen og lekte oss masse etter timen, og da var sprøyta glemt. Flinke gutten min <3  • 17.06.2013, 22:01

My Favourite Room

Elsker at vi har dobbeltdøre inn til soverommet. Det er så fint!

 • 17.06.2013, 21:25

El Ninjo - Kjempe søt


Da vi var på en butikk i Mas Palomas i Spania da vi var på ferie for noen uker siden, ga jeg Lukas en bamse han kunne leke med mens mammsen tittet rundt i butikken. Planen var jo bare at Lukas skulle ha noe å leke med, og gjøre mens jeg tittet litt rundt. Men da vi så hvor interessert han var i bamsen greide vi ikke ta den fra han. Han lekt med den, snakket til den, og lo. Det var så søtt å se på! VI bestemte oss for å kjøpe den til han, selv om den var svindyr midt i turistfella.

Men rett etter at vi betalte den, ville ikke Lukas ha den likevell. Han kastet den på bakken, og hver gang vi ga den til han, slengte han den så langt han greide. VI måtte bare le, noe så søtt. Han er så sjarmerende og så sta. Men EL Ninjo (som vi valgte å kalle bamsen) ble med oss hjem, og senere synes Lukas det var gøy å leke med den igjen. De søte små, de er jo bare så sjarmerende. '

  • 16.06.2013, 21:45

Grillparty og familiekos


Ny rekord!! Lukas våknet ikke før 10.40 i morgest! Enda han la seg 20.00 i går kveld. Det var godt å sove ut ja!

Det var meldt varmt og strålende vær i dag, derfor tok jeg med Lukas ut på tur i vogna. Vi rakk ikke komme langt før det begynte å tordne og lyne, så vi måtte forte oss hjem igjen. Jeg er livredd tordenvær, og løp så fort jeg greide hjemover!

På ettermiddagen var vi invitert på grillparty hjemme hos svigers. Det gledet vi oss masse til! Vi har nemlig ikke spist middag på flere dager, og derfor gledet vi oss ekstra mye til herlig grillmat!

Det ble servert masse fantastisk mat, både til store og små, med is og jordbær til dessert! Lukas leket masse med søskenbarnet sitt, Sebastian, og storkoset seg som bare det. Været var fantastisk, og dagen har vært helt super!

Nå har Lukas sovnet, og jeg skal spille warcraft med kjæresten?! (Heter det det?) jeg er litt skapnerd:P hahahah

 • 16.06.2013, 20:47

Nytt innkjøp til Lille Prins


 • 15.06.2013, 21:46

Amazing weekend


Det er så deilig med helg, for da har jeg hele dagen sammens med Lukas og kjæresten min. I dag sto vi opp tidlig, siden vi alle 3 sovnet i 7 tiden i går. Vi hadde noen ærend på morgenen, og var en liten tur på shopping før det ble alt for hektisk i butikkene. Lørdager er absolutt ikke en bra shoppedag, men starter man tidlig nok, går det greit!

Da vi kom hjem fikk Lukas en 3 timers dupp, noe jeg tror han synes var veldig godt. Han sover jo så lite når pappan er hjemme, for da er det full farte hele tiden. Når han våknet fra duppen sin, var han i strålende humør, som alltid. Og vi dro på besøk til søs og Ariana. Lukas og Ariana storkoser seg sammen, og vi leket inne før vi dro en tur ute på lekeplassen og leket enda mer.

Etter mye leking dro vi på trilletur, og matshopping sammens. Småttisene koset seg i vogna, og været var amazing! 
Nå driver jeg å farger håret brunt igjen, og jeg håper jeg blir like fornøyd som jeg ble sist!

Ha en strålende kveld alle sammen! 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits