• 30.06.2014, 21:55

Are you pregnant?


Det spørsmålet har jeg fått flere ganger den siste uken. And I dont blame you.. Med alle mine kryptiske meldinger her og der!

But I hate to break it to you, I am not!

Og om jeg skulle bli gravid en vakker dag, da skal dere selvfølgelig få vite om det. Jeg har jo trossalt en MAMMA blogg! 

Så da er det oppklart, ingen baby her i gården. Det er mye som må på plass før den tid...#mammablogg

 • 30.06.2014, 16:54

Gullkorn fra barnemunn


Lilleprinsen er så utrolig søt, og er nå kommet i den alderen hvor småttiser sier så utrolig mye morsomt, søtt, og kanskje noe som er litt flaut. Som da vi var på apoteket og ventet på at de skulle lage en medisin:

Lilleprinsen: Mamma, der sitter det en mann!!! (roper han høyt, mens han peker på ei gammel dame som jobber i skranken. Hun har kort grått hår, så ja, likner kanskje litt på en mann!)

Mammsen: Det er en dame lillevenn!

Lilleprinsen: NEEEI MAMMA, det er en mann!! (sier han høyt og bestemt)

 

For å si det sånn. "mannen" i skranken så ikke særlig blid ut.. HEheheh#mammablogg #gullkorn 

 • 30.06.2014, 01:27

Det er alltid like populært


I går kunne vi nyte enda en finværsdag, hvis du ser bort fra den ekstremt sure vinden som gjorde at vi måtte bruke genser, og jakke til tider. Vi var ute nesten hele dagen å koset oss. På ettermiddagen dro vi på besøk til Søs og Ariana og var ute å lekte enda mer. Lilleprinsen og Ariana fikk gå barbein i gresset, noe de syntes var utrolig godt. Vi dro også på flere forskjellige lekeplasser og sjekket ut nye lekeområder.

Det ble ingen dagdupp i går, fordi Lilleprinsen sov helt til 9-halv 10 på morningen. Vanligvis når han står opp i 7 tiden er det dupp rundt 13-14, men nå var det ingen interesser for dupp. Vi dro heller å kjøpte en ny traktor, for å leke med i sandkassa. Traktorer er alltid like populært her i gården, så det var stas ja. 

Genser fra Hust and Claire


Har du hatt ei fin helg?

 • 29.06.2014, 12:40

Oh, eeeendelig min


Denne stelleveska har jeg ønsket meg kjeeempe lenge. Du finner ingen stelleveske med bedre plass, også er jeg utrolig glad i denne fargen. Stelleveska er fra Emmaljunga og modellen heter Eksklusiv.  Stelleveska er i skinn og fargen heter Creme Leatherette.  
#newin #mammablogg #stelleveske #emmaljunga

 • 28.06.2014, 23:29

Mamma igjen


I går var det kjempe fint vær - eeendelig!!! Pappsen  begynte på jobb i 2tiden, og siden vi alle våknet tidlig, hadde vi hele formiddagen sammen! Det måtte vi utnytte, så vi bestemte oss for å kjøpe inn en god lunsj, å dra til Haukvannet  å campe (les:spise) , gå tur, og mate fuglene. Det er så koselig synes jeg, og veldig morro for lilleprinsen.

Da vi kom fram til haukvannet møtte vi på en andemor med maaange små andeunger. De var så utrolig søte, og det var så morro å se hvordan andemoren lot barna prøve seg frem på egen hånd, samtidig som hun overvåket dem. Ene andeungen svømte laangt fra moren, men da hun sa gakkakkkk svømte andeungen fort tilbake igjen. Måsene som var så plagsomme å stjal mat fra alle andre endene, lot faktisk disse små andungene være i fred, og lot de få maten sin i fred. Merkelig egentlig, hvordan naturen fungerer. For de var helt gal mot alle andre endene, men ikke mot disse søte babyene.

Da vi ga de mat ble de helt ville, de spiste faktisk maten rett fra hånda vår, ikke noe redd i det hele tatt. Heller vi som var litt skeptisk, og redd for å bli bitt av et søtt lite ande nebb. Andungene løp nesten etter oss da vi gikk tom for mat, samtidig som de ropte "gakkakkkakkk" Det virket nesten som de så på meg som sin nye matmor. høhøhø? søt altså!! Som dere kan se på bildene, er de ikke nette? 


Photo: Hobbyfotografen min kjære samboer:) 

Små gleder! #hverdagslykke

 • 28.06.2014, 02:14

Baby i magen


Denne uka har lileprinsen vært syk. På Tirsdagen var vi hos legen og tok prøver, fordi han hostet så ille at han nesten ikke greide puste ordentlig. Heldigvis var alle prøvene fine, og det var "bare" en luftveisinfeksjon. Men feberen har enda ikke gitt seg, 5 dager etter den kom. Synes det er lenge å gå med feber i over 5 dager, men satser på at han blir helt frisk i løpet av helga.

Ellers er det ikke mye nytt på fronten her, bortsett fra at vi bor midt oppe i en byggeprosess. De holder på å etterisolerer veggene våre, så stua og det ene soverommet er stengt av. Vi må leve på kjøkkenet, og det er slitsomt å bo på så liten plass. De skulle bli ferdig denne uka, men de er jo ikke halvferdig enda. Slitsomt å bo slikt! 

I dag var lilleprinsen såå søt da. Han ser på meg, peker på magen min og sier "mamma har baby i magen" Jeg sier at jeg ikke har baby i magen, og da sier han "men mamma har stor mage" hahaha, søting:P Et lite hint kanskje?!

Han er så flink og skifter bleie på dukka si. Han greier det helt selv, løfter opp beina og lukker bleien. Han hadde blitt en super storebror. Men vi har ingen planer om ny baby på ei stund for å si det slik. Men når/om den tid kommer, så tror jeg Lillerpinsen kommer til å synes det er kjemep stas.#mammablogg

 • 26.06.2014, 20:57

Et must for småttiser


Et must for småttiser i sola om sommeren er beskyttende UV klær. UVklær er kjempe smart om man skal reise til syden, eller oppholde seg ute i solsteken det meste av dagen. Er man på stranda og ute i sanden, blir det fort klissete med mye solkrem, og da vil en UV drakt være midt I blinken.

 

Tenkte jeg skulle tipse dere om en nettbutikk som har stort utvalg i UVklær, nemlig Faktorfobi. De selger Uvklær alle størrelser, og har et stort utvalg av ulike merker som b.l.a. Hjort, Småfolk, Zunblock, Molo og Reima m.m. Her kan man velge om man vil ha heldrakt eller todelt sett.

 

UV tøy har innebygd  solfaktor 50+. Vi valgte en Uvdrakt fra merket Hjort. Synes den er kjempe kul, og kvaliteten er silkemyk. UVtøy skal være behagelig å ha på, og denne var kjempe god og bevegelig. UV klær er behagelige også når de er våte, og de tørker fort i solen. Trykk på bildet så kommer du til produktet vist på bildet.

 

Det er absolutt verd å investere i en god UV drakt. Og du finner ikke bedre utvalg enn på faktorfobi.

 

 


#mammablogg #uvklær #shopping #barneklær

//Sponset//

 • 25.06.2014, 16:20

New in: barneklær


Elsker denne vesten fra Pomp de Luxe • 25.06.2014, 14:34

Kontakt meg


Kontakt meg gjerne på epost: lindahjohnsen.blogg.no@gmail.com  om du har spørsmål eller en forespørsel :) 

Svarer fortløpende på alle henvendelser

 

 • 24.06.2014, 22:10

We just got Lucky I guess


På Mandagen tittet sola frem til glede for solhungrie trøndere. Noe som passet ypperlig med tanke på at det var St.hansaften! Planen var å delta på grilling her hvor vi bor, for det er alltid like stas; med diiigert bål, servering av kaker, og drikke til barna. 

Men da klokka ble 6, og vi møtte opp på feiringa, forsvant sola og ble erstattet med den sureste vinden jeg har kjent på lenge. Stakkar lillerprinsen, selv med lue, ullgenser og jakke, skalv han og sa han frøs. Helst ville han ha på votter. Vi grillet pølser for harde livet, og dro hjem så snart vi var ferdig, etter ønske fra lilleprinsen. Vi deltok jo på denne feiringa for at han skulle få oppleve noe gøy, men når det er så kaldt at han skjelver, ja da er det kanskje på tide å snu?.

Vi fikk ialllefall med oss det store bålet, god grillmat og herlige kaker! Hadde dere bål på st.hans?

 • 24.06.2014, 13:22

New In barnegarderoben


Tro det eller ei, men her i trøndelag er dette et nødvendig kjøp! Tilogmed på denne tiden av året • 18.06.2014, 22:20

Nye sko i barnegarderoben


 • 17.06.2014, 22:17

Kroppen min daue


I barnehagen til lilleprinsen har man 8 dugnadstimer i året, og på grunn av at kjæresten min er borte fra 7 pm morgenen til 23 hver kveld, så har vi ikke hatt mulighet til å bidra så mye.

Så da jeg ble spurt om jeg ville male en vegg, takket jeg ja for å få bidratt litt jeg også! Maling er ikke min spesialitet, og jeg er ingen malemester. Men resultatet så likevell litt kult ut (om man ser bort fra at det ble litt skjoldete)

Gult er utrolig kult!!!

Da jeg skulle legge lilleprinsen for kvelden, sovnet jeg - som vanlig! Det er ikke noe nytt! Men det somvar nytti går, er svaret jeg kom med da kjæresten min tappert forsøkte å vekke meg:

"Nei, la meg sove! Kroppen min dauer"

Så sov jeg bare videre! OG DET kan jeg være glad for! 2 timer senere var natta over! Lilleprinsen gråt og hylte helt til vi stod opp kl 0400, han hadde nemlig fått kraftig ørebetennelse og hadde sterke smerter stakkar! Da bars det rett til legen!

 • 17.06.2014, 11:51

Et smart kjøp


Dette barndoet fra Fisher Price er helt genialt. Når barnet bruker det så kommer det musikk og applaus fra doet. Utrolig søtt og gøyalt. Kjempe fint for bleieslutt-trening. Sommerhalvåret er jo en perfekt tid for bleieslutt, og man merker på barnet når barnet er klar. Lilleprinsen er jo nå litt over 2 år, og gir tydelige signaler om at han er interessert i å kvitte seg med bleien. Et slikt do gjør det morsomt å gå på do, så er det ikke så skummelt heller. SUksess! 

Hvor gammel var barnet ditt når han/hun sluttet med bleier? #mammablogg #shopping #pottetrening

 • 16.06.2014, 00:01

For en forskjell


I dag tok jeg med meg Lilleprinsen for å se på noen hester rett oppi veien her, men i dag var ikke hestene å finne inne på beitet. Utrolig kjedelig da vi hadde gledet oss til å hilse på. Det er alltid stat med dyr kan du skjønne.

Siden skuffelsen var stor at hestene ikke var på plass, så bestemte vi oss for å dra på "hestejakt!" Vi skulle hilse på hester i dag, vi måtte bare finne noen! Først dro vi på en besøksgård like ved, men der var det heller ingen hester. Derfor bestemte vi oss for å kjøre til nærmeste rideskole. Der  fikk vi beskjed om at det ikke var lov å gå inne i stallen, men vi kunne se på hestene som stod ute i strømgjerdet. Ikke så veldig spennende med andre ord, og ingen nærkontakt med dyrene. Følte oss ikke så veldig velkommen der egentlig.

Derfor bestemte vi oss for å dra på Hårstad ridesenter, i håp om å få hilse på hestene der! Og du, for en forskjell på velkomsten vi fikk der iforhold til forrige rideskole. Her var vi hjertlig velkommen til å hilse på dyrene, vi fikk klappe å klemme så mye vi ønsket. VI fikk tusle i stallen, se på dyrene, se på foringen og vi fikk tilogmed se på sprangtrening. Dette var stas for en liten prins på 2år ja! Han ville ikke dra selv etter å ha vært der godt over en times tid. Hester er store, litt skumle, men mest spennende fant vi ut! Dette var gøy, og vi skal helt sikkert tilbake dit ved en senere anledning. Kanskje det tilogmed blir ponnikurs på lilleprinsen når han blir stornok?! #mammablogg #Trondheim #rideskole

 • 15.06.2014, 23:36

Så var vi litt heldige vi også!


Med Juni kom også den typiske Trøndersommeren; Møkkavær, surt med regn hver dag!! Slik er det hvert eneste år, og selvfølgelig var det intet unntak i år. Men i går, så var vi litt heldige vi også: Vi hadde nemlig en dag med solskinn og strålende vær. 

Siden det var så herlig vær (litt surt, men likevell, det var SOL) så dro vi til byen å møtte svigerfamilien min. VI tuslet rundt og bare nøt finværet mens småttisene holdt hverandre i hånda og sprang rundt. Lilleprinsen synes det var kjemep stas å få møte søskenbarnet Sebastian igjen, og de storkoset seg sammen og fant på rampestreker. (Les: Løpe av gårde så fort de klarer) 

Siden det er medlt enda mer møkkavær i ukene fremover, måtte vi utnytte solskinnsdagen med å grille! Vi elsker grillmat, så vi dro på butikken og handlet inn masse godt stasj, og grillet på lekeplassen her vi bor. Idyllisk og superkoselig!!! Har du hatt ei fin helg? #mammablogg #Trondheim

 • 13.06.2014, 19:37

Dere kommer til å elske Drømmevognen


Jeg har funnet ei utrolig fin barnevogn som jeg virkelig ønsker meg. Designet er nydelig, og "one of a kind" ! Denne barnevognen skiller seg ut fra alle andre på markedet med sitt lekre design. Og det beste av alt: Vognene kommer med matchende stelleveske som er suuupersøte, stellematte, termos og regntrekk. Her får man MYE for pengene!!! (trykk på bildene for å komme til produktet) Drømmevogna finnes i mange forskjellige farger, og mine favorittfarger er rosa, navy og cream! 

Vognene selges hos Jollyroom, og utvalget av vogner finner du her.  Disse lukseriøse vognene er på tilbud nå, så her kan du gjøre et kupp! Tipper de kommer til å bli utsolgt ganske fort :) Vognen er kjempe smart og bagdelen kan lett gjøres om til sittedel når tiden er inne for det. Har du ei lita prinsesse så er denne vognen utrolig nydelig: (Jeg elsker rosa, og synes denne er supersøt. Men nå har jeg ingen jente jeg da, så får holde meg til andre farger)


Og en supersøt matchende stelleveske som kommer med vognen.

Var de ikke fine??? #mammablogg #jollyroom #barnevogn #shoppetips

 • 13.06.2014, 19:15

Sommerfest..Aaawww


I går var det sommefest i barnehagen, og alle foreldrene var invitert på matservering og underholdning av barna. Først spiste vi mat, og koset oss. Det var jammen meg stas for lilleprinsen å få besøk av både mamma og pappa i barnehagen kan du tenke deg<3 Etter en halvtimes tid med mat og kos så var det klart for underholdningen som barne sto for. Da skulle alle barna synge, og skulle danse. Det var så utrolig søtt. Jeg tror jeg var den eneste som satte der med tårer i øynene. Selv om ikke lilleprinsen sang i det hele tatt, så var alle sammen så søte og flinke!

Etter sang og dans delte de ut roser og bilder til de barna som skal begynne på skolen i høst. Stas med en slik sermoni for å markere starten på noe nytt. Har du vært på sommefest i barnehagen? 

 • 12.06.2014, 22:06

Nytt til LillePrinsen


 • 09.06.2014, 14:47

Nye sko i barnegarderoben


LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits