• 29.06.2015, 23:34

Working project


I dag hadde jeg store planer om å jobbe videre på brunfargen, for jeg ble jo så brun i går! Jeg droppet faktor 30, og smurte meg ivrig med 15 istedet! På ettermiddagen slo jeg til med litt sololje i tillegg. Eller, jeg skal være ærlig, jeg klasket på med sololje, og det var ikke lite akkurat! Resultat:

Illrød over store deler av kroppen (vises ikke like godt på bildene, but trust me, har skikkelig feberfølelse

Men jeg skal ikke klage, for sol på kroppen er godt! Vi badet i timesvis i dag også, og hadde ispausen utendørs ved bassenget. Littja sov og koset seg, med noen ammepauser imellom

På kveldinga testet vi ut en ny restaurrant! Der hadde de sick god mat, det ble jammen biff ikveld også...

Hadde på meg en kjole som var så lite ammevennlig at jeg endte opp med å bytte. Typisk altså, men det er viktig å holde melkefabrikken tilgjengelig;D

 • 28.06.2015, 23:21

Avvist?? What?!!


I dag sto vi opp seint hele gjengen. Det overrasker meg hvor lenge lillesøste kan sove, for i dag våkmet hun ikke før 1030. Herlig det da! Faktisk så våknet storebror først i dag, og det er sjelden kost

Dagen startet vi som vanlig ved bassenget. Vi badet i to timer i strekk, helt til lillesøster var ferdig med duppen sin. Etterpå dro vi på lekeplassen og leket lenge der også. Sola steiker som bare det, og vi får jo farge uansett om vi leker, bare ligger i ro, eller leker på lekeplassen. Jeg er en av de som synes det er kjedelig å ligge i ro for lenge, og vil heller finne på gøyale ting

Etter lekeplassen hadde vi ispause! En is hver dag, og jeg er hekta på magnum double caramel! Etter ispausen badet vi enda mer, men i bobblebadet denne gangen! Med masse skum!

På kveldinga da vi skulle ute å spise, opplevde jeg noe jeg ikke har opplevd tidligere. Vi ble avvist på en restaurrant, da de kun mottok gjester som hadde bestilt bord. Hele restaurranten var fullbooket, så i morgen må vi nok ringe på forhånd. Det er en av de beste restaurrantene i området, og vi vil tilbake dit. Men vi fant oss en annen restaurrant for kvelden, og spiste veldig god mat der også.

Som dere sikkert ser så er dagene ganske like her. Vi koser oss og slapper av på ferie

 • 27.06.2015, 22:12

Det sykeste


I dag kom vi oss endelig ut til bassengområdet før klokka 12! Vi er ikke de kjappeste om morgenen akkurat, men i dag kom vi oss opp i rettiden.

Vi solet oss, koset oss og badet masse. Når pappsen var lei av å bade var det min tur å ta over, og vi bader helt til vi begynner å fryse!

Etter badinga fikk pappsen endelig spille tennis. Åh som vi har hatt lyst til å spille tennis begge to, men med to småttiser har det ikke vært mulig. Men idag fikk pappsen prøve seg med noen kjentfolk vi har møtt her. Gøy! Jeg var ivrig tilskuer på sidelinja. Hahah

Det ble en tidlig middag på oss idag, siden pappsen skulle ut på kvelden! Vi dro på en fantastisk restaurrant, ja det må være den fineste jeg noen ganger har vært på. Vi hadde hele restaurranten for oss selv, og utsikten var helt syk!

Vi bestilte oss burger, og hvem forventer å få noe slikt da:

Det er iallefall den sykeste burgeren jeg har smakt. Oppå var det et stykke and (?!) men det lot jeg være å smake på. Var for feig rett og slett, hehhe

 • 27.06.2015, 02:54

De var gigantiske


I dag fikk jeg sjekket ut stranda ssmmens med lilleprinsen. Pappsen passet lillesøs i mens jeg og storebror sjekket ut bølgene. De var diigre, og vi kunne ikke gå lenger ut enn til knærne pga sterke strømmer

Ellers har dagen gått med til solings i flere timer, og MYE bading i bassenget! Jeg elsker å bade og kan gjerne bade i timesvis. Passer veldig bra, for storebror er like hekta han også

Ellers har vi spist mye is! Ispauser er viktig i varmen

På kveldinga greide vi aldri å bestemme oss for hvilken restaurrant vi skulle på, og derfor endte vi opp med takeaway som vi tok med oss i leiligheten. Veldig koselig det også. Begge småttisene var slitne, så det var greit med en tidlig kveld

Dagens outfit sjø, høhøøø. Legg merke til alt rotet

 • 27.06.2015, 00:57

Spansk design; babykjoler


Her er noen av kjolene jeg kjøpte til lillejenta vår

 • 26.06.2015, 16:47

What the F is this???


På shopping i går kom jeg over noe uvanlig! Eller, jeg håper iallefall det er uvanlig. Det merkeligste er at de solgte samme greia (whatever it is) på mange butikker.

Is this the new ting? Er det noe jeg har gått glipp av? Eller ikke fått med meg? what the f is this??

Show what?? Noen som har peiling???

 • 26.06.2015, 00:47

Overspend


Idag var det litt disig vær, og det kom som bestilt! Helt perfekt med andre ord, når både jeg og kjæreste var i halv-dårlig form. Jeg er mye bedre enn i går, men er fortsatt litt kvalm og har litt hodepine. Vi bestemte oss for å bruke dagen på shopping, da vi allerede hadde planlagt at vi skulle ta en dag til det!

Klager ikke når det er denne utsikten vi nyter når vi venter på taxien. Love it!

Vi dro til nærmeste shopping-by og sjekket ut hva ddn hadde å by på. Vi dro på 3 forskjellige kjøpesenter, det fantes vell 6 stk i nærheten. Men etter å ha besøkt tre av dem hadde vi brukt nok penger! Fant en nydelig babybutikk hvor jeg kjøpte 5 kjoler til prinsessa, og var også innom zara såklart

Vi droppet faktisk lunsjen i dag, og kjøpte heller en megafantastisk yoghurtis med oreo, sjokolade og nøtter. Høhø, sunn sa du?

På kvelden dro vi på en restaurrant i nærheten av hotellet! Vi er lei av pasta, så ble ordentlig kjøtt ikveld også. Matlysten var ikke på topp, men fikk da iallefall i meg noe :)

 • 25.06.2015, 10:41

Oh no!!!


Shiiit!!! Dagen i går var jo fantastisk den! Helt til......

Magen plutselig ble så oppblåst som jeg aldri har sett den, jeg ble sick kvalm, halv kastet opp 3 ganger , skalv og frøs på en gang!!! Huff så uttolig dårlig jeg ble sånn helt akutt!!!

Jeg aner virkelig ikke hvorfor jeg ble så dårlig så plutselig, men er heldigvis litt bedre nå. Sydenmage kanskje??? Håper jeg slipper unna dette resten av oppholdet. Kjedelig å være sengeliggdnde på ferie

 • 25.06.2015, 00:57

Noe jeg aldri før har gjort


I går kveld klokka 2330 tok jeg turen på treningsrommet på hotellet! Jeg har aldri i mitt liv trent på ferie før, men er man hektet så er man hektet. Trening er en interesse og en livsstil! Så utrolig gøy det er å trene, og så deilig det føles etterpå!

Men siden det ble en så sen økt, og vi ville ha litt voksentid etter treninga, hoppet vi ikke i seng før 03.00!

Hadde hverken med med treningsklær eller treningssko, men gjorde det beste ut av situasjonen! Shorts og tskjorte funker fint, og tøysko går i nøden!

I morgest våknet prinsessa 0830 og resten av gjengen ga ingen tegn på å stå opped det første. Derfor tok jeg med littja ut på en joggetur på mårningen. Helt fantatisk!!!! Vi jogget langs strandpromenaden! Og utsikten var amazing

 • 24.06.2015, 00:13

Krise i paradis


I dag fikk 3åringen et lite innfall da vi badet på terassen! Plutselig fløy george praaiizz (brannmann sam) ned 3 etager og forsvannt for godt. Kunne ha blitt krise, men nei, han ville ikke ha george lenger.

Koset oss lenge ved bassenget i dag også, det er så deilig å nyte ferien på denne herlige plassen. Lillesøster sover fortsatt utrolig lett, men hun koser seg i skyggen når hun er våken. Så det er ikke noe problem å ha med seg en så liten baby i syden nei

På kvelden dro vi på øya og spiste middag på den romantiske restaurranten der. Maten var utrolig god og servicen var upåklagelig (noe som er så utrolig viktig!) her skal vi iallefall tilbake

Vakkert med oceanview

I kveld skal jeg gjøre noejeg aldri gjør på ferie! Stay tuned. Og om du vil, følg meg på snap:

 • 23.06.2015, 16:40

Oopps


Siden dagen i går startet klokka 0730, sovnet jeg sikkert rundt 0030 på natta. Det er nok litt for tidlig når man er på ferie men jeg var utslitt, og lillesøs ammet i to timer på den tida. Og jeg må si, ingenting er mer søvndyssende enn amming!

Gårsdagen tilbragte vi ved bassenget. Lillesøster våknet fra dupp med en gang vi stoppet å vugge vogna, men vi fikk mye sol på kroppen likevell. Er faktisk extremt solbrennt på skuldrene nå, enda jeg har brukt faktor 50!! #at det går an?!

Vi tok et bobblebadd på terassen på ettermiddagen, for vi behøvde en pause fra sola. Etterpå tuslet vi en tur på butikken, etterfulgt av leking på lekeplassen.

På kvelden testet vi ut en mexicansk restaurrant jeg alltid har hatt lyst til å prøve. Der spiste vi indrefillet, noe som var utrolig godt!

Det er så vakkert her i sydenland! Vi storkoser oss!

 • 22.06.2015, 21:01

Dagens antrekk til prinsessa


 • 22.06.2015, 00:01

Utålmodig much?


Lillesøs har ikke akkurat vært tålmodig når vi har skullet sole oss ved bassenget iløpet av de dagene vi har vært her. Hjemme sover hun vanligvis minst 4 timer i strekk, men her våkner hun hvert 2.minutt. Ja, akkurat når hu har sovnet så rekker vi så vidt å trekke pusten før hun er hun lys våken igjen. Ofte er hun blid og fornøyd, bare våken. Mens andre ganger kan hun småsuttre fordi hu faktisk er veldig trøtt.

Idag virket det som hun har blitt vant til varmen, for søvnmønsteret var mer eller mindre normalt igjen. Vi var ute det meste av dagen, og både jeg og pappsen rakk å bli solbrennt.

På kvelden testet vi ut en ny restaurrant. Vanligvis går vi på de samme stedene om å om igjen; finner vi noen vi liker så er vi trofast, MEN etter å ha ventet 45 min på regning i går, ga vi opp den plassen. Hvem gidder å sitte 45 minutter å vente for å få lovt til å betale??? Det orker iallefall ikke jeg igjen. Plassen vi var på idag hadde god mat, men de bestemte seg for at vi måtte bestille det og det, enda vi ikke valgte akkurat det, noe jeg syne var litt merkelig og frekt. Men maten var iallefall suveren!

Det var utrolig koselig å sitte å spise samtidig som vi kunne se på solnedgangen! Etter at maten var innetatt, dro jeg og lilleprinsen ned på stranda og kastet stein i vannet. Vi vasset, lekte og hadde det morro mens papppsen passet på lillesøs som lå å sov .

Etter leking på stranda gikk turen for å delta på kveldens aktiviteter for barn. Der koset vi oss sn halvtime før vi gikk på en liten trilletur for å se enda mer av solnedgangen. Det er jo så utrolig vakkert

Den halvromantiske utflukten i parken for å se på solnedgangen varte ikke så lenge. Vi ble nemlig raskt innhentet av en securityguard som jagde oss bort fra parken. Han hadde bånde håndgjern og battong så vi valgt å adlyde. Hahhah!

 • 21.06.2015, 01:07

Ingen sol i syden?


Dagen idag startet med lettere overskyet, noe som i grunnvar ganske deilig. Med ei lita tuppe på 3 måneder kan det være godt at det ikke er knallsol heele tiden, hun må jo holdes unna sola uansett!

Vi spiste god frokost på terassen, og etterhvert tuslet vi til bassenget. Lillesøster ble utålmodig i varmen og holdt ikke ut særlig lenge. Derfor ble det solings på terassen på meg istedet. Der storkoser hun seg i skyggen

Lilleprinsen og pappsen dro på stranda en tur og hadde det gøy sammen. I tillegg fikset pappsen trille til lilleprinsen. Svigersøster og familien hennes hadde nemlig lagt igjen ei trille da de var her, og den hentet vi. Perfekt! Da kan prinsen endelig få slappe av i vogn på kveldene:) hurra!

På kveldinga dro vi på samme restaurrant som i går. Vi dro tidlig nok slik at vi rakk barnedisko og underholdninga. Men lilleprinsen var stuptrøtt, så det ble en tidlig kveld. Hahah, ja vi dro hjem tidlig, men likevell sovnet han ikke før ganske sent. Men det er lovt på ferie altså!

 • 20.06.2015, 02:20

Er ikke det luxus?


I dag (fredag) sov vi alle fire helt til klokka 11!! Er ikke det luxus med to småttiser så vet ikke jeg. Det var faktisk jeg som våknet først av alle mann!

Lilleprinsen hoppet rett opp i jacuzzien som vanlig, mens vi disket opp frokost som vi skulle nyte på terassen

Vi stresset ikke med å komme oss ned til bassenge, men brukte heller lang tid på å kose oss med den sene frokosten. Lillesøster var kjempe fornøyd da hun fikk joine oss rundt matbordet. Vi plasserte henne nemlig i bilstolen og satte den oppi stolen ved bordet! Funket som fjell

Etter å ha koset oss lenge på terassen tok jeg med meg småttisene ved bassenget. Lillesøster sovnet i vogna si, mens jeg leket med lilleprinsen i bassenget. Å hoppe ned fra kanten og rett opp i vannet er en av favorittaktivitetene her!

Lillesøster sover lett i varmen og våkner alltid etter 30 min. Da trenger hun ofte en pause fra varmen, men da får pappsen og lilleprinsen masse kvalitetstid sammen; som idag da de dro på stranda, badet og kjøpte seg is!

Selfie

Another selfie hohoooo

På kvelden dro vi på en italiensk restaurrant! En av de restaurrantene vi likte best sist vi var her. Vi bestilte alt for mye mat, og ble stappmette hele gjengen. I dag sovnet lillesøster i "rett tia" som er kl 19. Hun sov seg gjennom hele middagen, men lilleprinsen fikk være oppe mye lengre. Vi deltok på underholdningen for barna, og danset og hadde det kjempe morro

 • 19.06.2015, 02:56

Åh jada


Vi hadde en fantastisk start på Torsdagsmorgenen; vi hoppet rett oppi jacuzzien på terassen og badet kjempe lenge! Lilleprinsen hadde jo gledet seg sånn til å bade, og dette var perfekt før frokost og bassengtur! Mens vi badet dro pappsen å kjøpte frokost

Vi kan iallefall ikke klage på utsikten!

Dagen har for det meste gått med til bading: fra vi sto opp til vi skulle ut på kveldstur. Lilleprinsen eeelsker å bade i bassenget, og storkoser seg! Han blir aldri lei! Siden vi har med oss lillesøster til syden så dropper vi lange strandturer, og holder oss heller ved bassenget. (Men lilleprinsen fikk en liten strandtur med pappsen likevell:) Vi har også vært masse på lekeplassen i området. Herlig!

Da vi reiste til sydenland fikk vi ikke med oss to barnevogne. Vi hadde jo planer om å ha med trille til storebror i tillegg til stokkevogna til lillesøster. Men er det ikke plass, er det ikke så mye å gjøre med det. Vi var spennte på hvordan det skulle gå ikveld uten trille til han, da vi går langt, og er ute til lenge etter leggetid.

Men det gikk overraskende greit. Lilleprinsen er vant til å gå mye, men vi merket han ble litt sliten fordi han var trøtt på kveldinga. Blir nok så vi leier trille for resten av turen, slik at han kan slappe av litt.

Dagens kveldsaktiviteter besto av titting på båter, tur, dansing med andre barn og levende musikk!

Da begge småttisene hadde sovnet ble det kortspilling og mye mer på oss "voksne". Vi har hatt en superduper dag

 • 18.06.2015, 09:02

Krise på flyplassen


Hahaha, jeg mååå nesten bare le!

 

I går reiste vi på sydentur, og første flyet gikk kl 17 fra flyplassen. Vi var ferdig med innsjekking og sikkerhetskontroll kl 1625, og bestemte oss for å ta en matbit.

 

Det hele endte med at vi fikk det veldig travelt, og gaten holdt på å stenge da vi innså at vi måttr løpe dit. De ventet bare på oss.

 

Så skjedde det som ikke skulle skje; lilleprinsen gikk gjennom glassdørene på gaten med trunkikofferten sin. Kofferten satte seg fast i mellom glassdørene, og alarmen gikk, flere ganger! Kofferten var stuck!

 

Da vi endelig kom oss gjennom måtte vi løpe!

Flyturen til Oslo gikk kjempe bra, og utfolig fort. Da vi netopp hadde kommet oss i lufta, ga de plutselig beskjed om at vi skulle gå inn for landing!

 

Den neste flyturen derimot, tok 5,5 timer!

Jeg var utrolig spennt på hvordan det skulle gå å fly med to småttiser, og da spesielt med ei som er så lita som under 3 måneder. Men flyturen gikk suverent (om man ser bort fra et lite raserianfall på 3åringen) lillesøster sov så og si hele turen, mens storebror koset seg med ipaden

Vi kom fram kl 0130 og fant senga rimelig fort! Stay tuned for mer fra oss litt senere:)

 • 16.06.2015, 13:45

Treatment!


 I går var det den store behandlingsdagen! BÅde jeg og lille prinsessa var på behandling! Hun hos Kiropraktor og jeg hos fysio. Kiropraktoren var veldig positiv, og lillesøs har blitt mye bedre. For dere som ikke vet det, så går vi til kiro med henne fordi hun ikke spiser noe særlig.

Jeg går som kjent til fysio pga min scoliose og ryggsmerter. I går dro jeg tilbake til en fysioterapaut jeg brukte tidligere. En som er utrolig flink. Føler meg mye bedre allerede. Målet er å være smertefri innen vi reiser til syden!  • 15.06.2015, 23:01

New In PDL


 • 15.06.2015, 17:06

Wæow, helt utrolig!


Det meste av Søndagen var vi inne å pakket til sydentur. Nå gleder vi oss utrolig mye til å reise. Både min baggasje, lilleprinsen og lillesøs sin baggasje er ferdig pakket. Den eneste som mangler er pappsen sin baggasje, men den får han pakke når han er ferdig med eksamen.

Men så til overskrifta: Jeg fatter det ikke! SNØ I JUNI?!?!? Jeg har hørt at det snødde på Røros i helga, og i går, da vi dro ute for å leke i sola, begynte det plutselig å hagle!!! I cant belive it! Hvor har  sommeren tatt veien? Iallefall ikke til Trøndelag.


Det varte heldigvis ikke så veldig lenge. BAre minutter senere ble himmelen rimelig blå, og solen skinte. Da bestemte vi oss for å gjennomføre skogturen vi hadde planlagt likevell! VI samletm asse steiner i to bøtter, og dro til nermeste bekk og kastet masse steiner i vannet.Vognhjerte jeg har sydd selv. Har også sydd matchende  vognpose:

Hahah Snasen Søndagsstil!
Hvordan er været hos dere?

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits