• 18.06.2016, 18:31

Ladehammerfestivalen


I dag tok vi en spontantur til Familiearrangementet på Ladehammerfetivalen. Værgudene var ikke på vår side for å si det slik, for det pøsregnet til tider. Men vi kledde oss godt, og pakket lillesøster i vinterpose i stokkevognen. Det var mange familier som hadde møtt opp på familiearrangementet, og det var god stemning. 

Barna kunne delta på ulike aktiviterer, og få ansiktsmaling om de ønsket det. Det ble en kort tur for vår del, da vi ikke orket alle  køene som var overalt. Ikke hadde lillesøster tålmodighet til å stå flere 10talls minutter i kø heller.

Turen gikk videre til Lørdagsshopping hvor vi handlet litt mat og godis, for i kveld blir det familiefilm til godisskålen! Det er alltid så koselig! Ha en fin-fin Lørdag alle sammen! 

 • 18.06.2016, 15:57

Galskap


I går hadde lilleprinsen fri fra barnehagen, så jeg tok med meg småttisene på noen småærend. Vi endte til slutt opp på Skeidar hvor jeg endelig fikk tak i helfigurspeil og et kjempe fint pledd jeg har ønsket meg. Siden været var langt ifra fint, koset vi oss hjemme resten av dagen med masse leking innendørs. 

Da pappsen kom hjem og vi hadde innetatt en sunn og god middag, var det klart for kveldens joggetur. Å jogge rett etter middagen er ikke å anbefale, men det var da jeg hadde tid.  Jeg merker stor forskjell på kondisen etter alle disse joggeturene jeg har fullført, nå kan jeg jogge uten stopp så lenge jeg vil, og tilogmed opp bratte bakker. I går jogget jeg opp en bakke jeg alltid har gått tidligere, fordi den er så bratt. 

Jeg presset meg mer enn noen gang, og da jeg kom på toppen greide jeg nesten ikke å puste. Jeg datt sammen på bakken å måtte virkelig hente meg inn for å komme meg videre. Galspa, men FY så godt det var. Jeg elsker å jogge, og føler meg så levende når jeg er på joggeturp. Love it! Og det beste av alt, man kan virkelig ta helg med god samvittighet! 


#trening

 • 16.06.2016, 12:06

Blæh


I dag har jeg time hos legen, å som jeg gruer meg. Men egentlig er jeg mer spent på hva de finner ut av, siden jeg har hatt samme problemer i flere måneder. Når Mr. Google ikke kan gi noen gode svar så får man heller ty til legen, å satse på at man blir litt klokere. 


#ootd #outfit #blackdress

Hadde egentlig planer om å dra innom City Syd  i dag også, for å kjøpe en leppestift og en genser, men det er ikke alt man rekker når babyen i hus har et godt sovehjerte. Får se om vi heller tar turen i morgen istedet. 

Ha en strålende dag alle sammen. VI skal iallefall kose oss i finværet!
 

 • 16.06.2016, 00:09

Those summerdays


På Søndagen hadde vi nok en solskinnsdag i Trondheim. Mamma tok med hele gjengen på Lianvannet i Trondheim, noe som var utrolig koselig. Der hadde vi ikke vært enda i sommer, så det var greit å sjekke ut den badeplassen også. Trivelig og fin plass, men det kunne ha vært mere gress der. Det er så besøkt at det ser ut til at gresset er slitt bort. (hahha, ja hva man skal bry seg om altså)

Vi storkoset oss likevell; grillet god grillmat, badet og solet oss. En perfekt sommerdag for store og små! 

 • 15.06.2016, 17:31

En super foundation


Jeg har i flere år letet etter den perfekte foundation, for er det noe jeg er halvveis avhengig av i hverdagen, så er det akkurat foundation! Den foundation jeg har kommet frem til at er den beste for meg er Estee Lauder, double wear. Denne er supergod, og sitter hele dagen. Men når det kommer til foundation så merker jeg at favoritt merke og farge endrer seg med årsiden, noe som er ganske naturlig. Hvilken foundation er din favoritt? 

 • 14.06.2016, 15:58

Sommergarderoben


Noe fra sommergarderoben til Lilleprinsen. Elsker stilen!


 

 • 13.06.2016, 18:25

Saturday Fun


På Lørdagen hadde vi en utendørsdag - været var jo så fint, og det måtte vi selvfølgelig nyte. Vi startet dagen med å leke på lekeplassen i nærområdet, hvor vi både disset, lekte i sandkassen og løp rundt i gresset.  Etterhvert tok vi turen videre til Tiller hvor vi møtte Andreas og barna. Vi dro å handlet noe småttierier, før vi tok turen videre til Tillerparken. Vi trives så godt der, det er jo så stort og fint lekeområde for barna. En super Lørdag som vi avsluttet hjemme med godis og film! 

Har du hatt en fin helg? 

 • 11.06.2016, 19:21

Obligatorisk


I går var det fridag fra barnehagen, så jeg tok med meg småttisene på citysyd for å handle noe småtterier jeg var redd de snart skulle bli utsolgt for. På citysyd møtte vi tilfeldigvis søstersen, som hadde noen timer "barnefri", og etter en liten stund dukket mamma opp hun også. Mamma inviterte oss med på Egon, hvor vi spiste den obligatoriske Cobbsalaten. Får ikke sagt det nok ganger hvor mye jeg elsker den salaten altså. Den er så goood! Har du ikke prøvd den før så bør den prøves neste gang du skal på egon!

Etter vi var mette hele gjengen, gikk turen videre til lekebutikken hvor småttisene fikk seg sommergave fra bestemor! Superkoselig!

Elsker slike kvalitetsstunder sammens med familien!

 • 11.06.2016, 12:42

Sommergarderoben


Elsker newbie • 10.06.2016, 14:02

Jentebølgen Trondheim 2016


På Mandagen hadd jeg planer om å legge ut på en lang løpetur. Jeg kom så langt som å åpne døren på vei ut, før jeg ombestemte meg. Jeg ville heller ta en hviledag før jentebølgen på Tirsdagen. Bare å spare på kruttet. Det var meldt regn på ettermiddagen på Tirsdagen, men heldigvis slapp vi unna med bare noen få dråper.


Jeg hadde to mål til min deltakelse i jentebølgen, hvor det ene var å løpe hele veien, uten et eneste stopp, eller en eneste pause. Jeg greide begge målene mine faktisk!! Stoppet ikke engang da skoen måtte knytes, løp heller med løse snører. Hvem har tid til å stoppe når man er med i en løpekonkurranse?!

Jeg presset meg selv mer enn noen ganger, og da jeg kom i mål var jeg kvalm og skalv. Haha, men det var så verd det! Jeg løp rolig, hvor jeg økte farten på noen områder. Fullførte på 35 min. Dette er første gangen jeg har deltatt på jentebølgen, og dette var utrolig gøy. Skal garantert være med igjen! Anbefales virkelig! 


 • 07.06.2016, 16:39

Uken som gikk


Opptur Oppturen i uken som gikk må være at vi har gått inn i Juni måned, og har hatt strålende sommervær hver dag så langt. Kunne ikke ha hatt en bedre start på sommeren enn dette.

Nedtur Har så mye å gjøre at mange gjøremål bare blir halveis gjort fordi jeg skal rekke alt annet i tillegg. Men her er det bare å prioritere riktig.

Høydepunkt Turen jeg hadde med småttisene til et badevann i Trondheim. Vi gikk tur, spiste lunsj, badet og storkoset oss. Elsker slike dager, kan aldri få nok av dem. Og slike dager skal det bli masse av i løpet av sommeren! 
Tvshow Har vært helt hektet på The Secret life of the American teenager, men nå har jeg sett ferdig alle episodene. Det er kjipt å være ferdig med serien, for den var utrolig koselig. Trodde aldri jeg skulle bli hektet på den serien, men det ble jeg visst likevell. 

Sang Er generellt hektet på musikk for tiden, hører på musikk så ofte jeg kan. Det gir meg så mye, spesielt når jeg trener. Greier ikke plukke ut en favoritt, liker det meste egentlig. 
Trening Er superfornøyd med innsatsen, kan ikke si noe annet enn det!

Ha en strålende uke alle sammen
 

 • 06.06.2016, 16:11

Nytt i sommergarderoben


Masse fint i sommergarderoben til Lilleprinsen. Takk til famme og beste • 05.06.2016, 18:30

Kveldssnacks


Som dere sikkert vet så er bær kjempe sunt for kroppen, og det anbefales til og med å spise 20gram mørk sjokolade hver dag. (må være 70% kakao eller mer) En perfekt søt og mettende kvelssnack er derfor: Sukkerfri is med bær og skrapet eller oppkuttet kokesjokoloade på toppen. Anbefales, for det er supergodt! 

 

 • 05.06.2016, 12:22

Tøffe små barn


På Fredagen fikk Lilleprinsen en fridag fra barnehagen. Jeg hadde fri, og været var strålende, derfor ville jeg ta med småttisene på en liten utflukt. Vi dro til et vann ikke langt unna der vi bor, og tuslet en tur først. Etter at vi hadde gått en fin runde, satte vi oss ned på stranda og spiste lunsj. Vi delte mye av lunsjen vår med fuglene, til stor glede for de søte små.

Etter at vi hadde spist fikk lilleprinsen bade. Må si jeg er overrasket over hvor tøffe barn er , de bryr seg ikke om at vannet er kaldt, for det å bade er moro uansett. Lillesøster elsker også å bade, og ble meget misfornøyd med at hun ikke kunne være med på moroa. Men hun må bare vente til hun blir litt større:)  
Etter bading og mat dro vi på en lekeplass og hadde det kjempe moro. Lillesøster lekte seg i sanden, mens jeg og storebror løp rundt og lekte masse forskjellig. Jeg elsker slike dager - det er så koselig  å ta med barna på utflukter. Jeg husker mamma alltid gjorde det med oss da vi var små, og dette vil jeg absolutt bringe videre til mine barn. Det er slike dager som skaper de gode minnene. 

 • 04.06.2016, 19:27

Det er godt ja


Når det er sommer og herlig vær er det godt å ha fri to dager i uken. Er det finvær ønsker jeg å være ute hele dagen, og da utnytter jeg disse to dagene fullt ut. På Torsdagen tok jeg med meg lillesøster på besøk til Johnny på Grillstad Marina etter at vi hadde vært på EU kontroll med bilen. (noe som gikk kjempe bra - takk og pris)


Johnny hadde nemlig invitert oss på lunsj og på trilletur. Lillesøster sovnet så fort hun kom i vognen og vi benyttet anledningen til å handle inn til lunsj på butikken. Etterpå gikk vi tur på Grillstad Marina, og jeg fikk se hvor langt de har kommet med byggingen på den spesielle "øya" hvor det kommer eneboliger og rekkehus. Omg det blir lekkert! Heldige er de som skal flytte dit • 04.06.2016, 12:04

Those magical summerdays


På Onsdagen hadde vi nok en herlig sommerdag. Dagen startet med overskyet og dårlig vær, men da jeg var ferdig på jobb, kom solen frem og været var helt perfekt! Mamma hadde invitert hele gjengen på en grillaften, og stilte med grill og grillmat. Småttisene lekte seg på lekeplassen mens vi laget mat, og vi storkoset oss hele gjengen. Elsker slike sammenkomster, det er jo sååå koselig! Noen bilder fra vår ettermiddag:   • 03.06.2016, 19:11

Finally !


Endelig er det Juni og offisielt sommer!! SYnes sommeren kom ganske brått på, men det er jo bare herlig. Været kan vi heller ikke klage på, det har vært mye bedre enn forventet. På Tirsdagen etter jobb tok jeg med meg småttisene hjemme på besøk til søs. Der spiste vi en herlig middag sammen, og småttisene fikk bade i bassenget på terassen. Solen skinte og det var veldig varmt og godt.


Lillesøster synes det var veldig spennende å kaste alt hun fant oppi badebassenget. Inkludert mine sko, og storebror sine sko. Hahha,, så søt da! 

Etter å ha spist oss mette, dro vi på en lekeplass i nærheten og leket lenge. En superkoselig dag med andre ord! 
 

 • 03.06.2016, 13:59

Welcome home!


Forrige Søndag kom endelig tante Marty hjem fra et magisk opphold i NewYork, og dette måtte vi selvfølgelig feire! Det ble grillparty hjemme hos svigers, hvor vi spiste herlig grillmat og masse is! Det var utrolig gøy å se Marty igjen, både for oss og for småttisene. Hun har jo bodd i NewYork i  flere måneder allerede, Tiden går så fort!

Småttisene lekte seg masse utendørs, og som alltid så storkoset de seg på trampolinen. Jeg joinet hoppekarusellen jeg også, hahha, det er jo så moro. Å lillesøster skulle jo være med hun også. Barna leker så godt sammen:) 

 

 • 02.06.2016, 16:55

Hjemmestrikk


Tidligere så har ingen i familien strikket, så vi har ikke blitt skjemt bort med hjemmestrikket til barna for å si det sånn. Men heldige som vi er så har svigemor begynt å strikke, så småttisene har endelig fått sine første hjemmestrikkede plagg i garderoben. Dette pannebåndet fikk lillesøster for ikke lenge siden. Søtt ikke sant? 

 • 01.06.2016, 23:25

Flue i nesa


Nå har jeg nettopp vært på en herlig Late Night Run! Det var helt magisk! Jeg elsker sommeren altså; varme i luften, rosa himmel og ikke minst fuglekvitter og insekter. Hahah, kunne kanskje klart meg uten insektene, men likevell, det hører sommeren til. Da jeg løp fikk jeg plutselig en flue i nesa av alle ting, hhaha, forferdelig ekkelt. Heldigvis kom den like fort ut igjen.

En ting er iallefall sikkert, på tross av insektene som kommer frem om kvelden så kommer jeg garantert til å fortsette med løpeturer på kveldstid. Det var en herlig følelse for å si det mildt.


 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits