• 29.06.2017, 18:15

Det er på tide å innse


Noen ganger skulle jeg ønske at døgnet hadde litt mer enn 24 timer. Bare et par timer ekstra hadde hjulpet veldig mye. I går  var jeg ute og vasket bil til klokken 00.30, og kom meg ikke i seng før klokken 02.00. 4 timer søvn er nok litt i minste laget når man skal opp på jobb, men noen dager må man bare ofre søvn for å rekke alt man har som mål å rekke på en dag.

Jeg vurderte faktisk en treningsøkt midt på natten, men jeg er glad jeg droppet det. Noe søvn må man jo ha uansett, ellers fungerer man bare ikke. Det er på tide å innse at man ikke kan rekke alt, iallefall ikke alltid. 


Gårsdagen brukte jeg til å være hjemme med barna fordi Lillesøster er syk. Hun har vært syk en uke nå, og på Mandagen var vi hos legen. Det var både ørebetennelse, høy CRP og luftveisinfeksjon som sto på menyen. Alt på en gang med andre ord. Selv om hun var i dårlig form valgte vi å ta turen på besøk til Søstera mi på middag på ettermiddagen. Lillesøster har bare godt av å komme seg ut en tur etter å ha vært hjemme så lenge.Søstera mi disket opp nydelig mat som alltid, og vi koset oss på terrassen i solen. JA, du leste riktig! SOL! Vi har endelig fått litt etterlengtet sol i Trøndelag og den må jo bare nytes fult ut! Krysser fingrene for enda flere soldager i Juli, for da har vi sommerferie!

 • 28.06.2017, 10:36

Et must på Søndager


For meg er den obligatoriske Søndagesturen veldig viktig, spesielt når været er bra. På Søndagen var det ikke noe særlig stemning for Søndagstur her i huset, men etter litt mas og mye overtalelse fra meg så kom vi oss ut på tur til slutt. Lillesøster var ikke helt i form, så hun fikk sitte i vogna det meste av turen.

Det ble ikke noe langtur, men likevell ble det en fantastisk tur. Det er så ubeskrivelig herlig å komme seg ut i marka! Det gir meg så mye. Barna storkoset seg de også, med både mating av fugler og kasting av steiner i vannet. På tilbaketuren utforsket vi en hemmelig sti vi aldri har sett før,som vi måtte klatre over et fossefall for å komme oss til. Deretter måtte vi klatre opp en skråning ved hjelp av et fastmontert tau. Da vi kom i høyden hadde vi utsikt over hele området. Utrolig vakkert, spennende og fint. Her skal vi utforske mer når lillesøster blir helt frisk. 

 • 26.06.2017, 18:08

Bildedryss Syden del 2


Jeg gleder meg til å lage fotobok fra Sydenturen vår, men det er litt av en jobb å se gjennom og rydde i over 4000 bilder. Etter en slik tur er det greit å samle de beste minnene i en fotobok så er det lettere for barna å se gjennom bildene fra turen også. Det er et prosjekt jeg skal begynne på om ikke så lenge. Tenkte også å vise dere noen flere bilder fra turen, så her er de siste bildene jeg deler på bloggen fra turen vår i Mallorca: 

 • 25.06.2017, 20:33

Vi kan ikke la oss stoppe


Her vi bor har vi en tradisjon om stort bål på St.Hans, med både kaker, grilling og god mat. Det har alltid vært godt oppmøte, men på Fredagen var alt annerledes. Det regnet som bare det, og det var nesten ingen mennesker å se. Jeg  derimot, har bestemt meg for å ikke la regne stoppe meg, for da blir det et kjedelig liv. I Trøndelag regner det jo nesten hver eneste dag, og litt regn kan ikke stoppe oss.

Bålet ble fyrt opp og grillen like så. VI grillet god mat, og hadde litt flax for det var delvis oppholds akkurat da vi laget maten. Det ble servert kaker, og selv om det var dårlig oppmøte, traff vi på noen hyggelige mennesker. Bålet var like stort som alltid, og barna storkoset seg i regnet med både gjørme, søledammer og våt sand. Dette var en suksess til tross for været, og en minnerik dag for alle mann! 

 • 24.06.2017, 16:47

Nytt hus


På Torsdagen var vi invitert på Middag hos Johnny og Tone. Som nevnt tidligere er Johnny altså fadderen til begge barna, og min tidligere stefar. Han har nettopp kjøpt seg nytt hus langt oppi huttiheia, et veldig lekkert hus! Jeg aner ikke hva stedet heter, men det ligger oppe i ei fjellside hvor naturen er nærmeste nabo. Her hører man bare fossefall og fuglekvitter i bakgrunnen, noe som var veldig behagelig og avslappende. Huset var kjempe stort, og hadde mange soverom. Her kan vi komme på helgebesøk fremover.

Johnny og Tone laget kjempe god grillmat, og serverte en nydelig forrett med hjemmelaget guacamole. Barna fikk se huset, og det som facinerte dem mest var et soverom som hadde tingeling plakat på den ene veggen. Det var NewYork og mange lekre farger utover hele veggen, noe som var utrolig kult! 

Barna storkoset seg med grillmat og herlig sommertemperatur. Når vi har sol så sjelden som vih ar her i Trøndelag,  er det så godt å sitte utendørs å bare nyte den fullt ut når den endelig er her!  • 23.06.2017, 16:03

Bildedryss Syden


Noen bilder fra Sydenturen vår. Ååh, som jeg jeg ønsker meg til bake til varmere strøk!  

 

 • 22.06.2017, 21:40

Vippe extension


Jeg har alltid hatt veldig lange øyenvipper, og fått masse kommentarer for det oppgjennom årene. Jeg bruker ofte tre ulike typer maskaraer for å få frem lengden på best mulig måte, og er helt avhengig av vippetang da mine vipper naturlig peker nedover.

Jeg og søstra mi er utrolig heldig, for mamma har sertifisert seg til å legge på vipper, og da er det bare å fri til henne ved behov. Det er jo mye enklere om man legger på vipper, for da slipper jeg unna hele prosessen med vippetang hver dag. Men med tanke på lengden så har jeg egentlig ikke behov for vippeekstension. 

Jeg foretrekker faktisk naturlige vipper, synes det er hakket enklere merkelig nok. Jeg liker følelsen av at jeg kan klø meg i øynene når det er behov for det, uten å være redd for at vipper skal falle av. Haha... Hva foretrekker du? Er det bare jeg som har det slik?

På bildet under har jeg kun mine naturlige vipper. 


 

 • 21.06.2017, 17:15

Et barnevennlig sted å bo


Tenkte jeg kunne fortelle dere litt om stedet vi bodde på i syden, for det var meget barnevennlig og en plass jeg gjerne anbefaler videre. Vi tok turen til Mallorca som dere kanskje allerede har fått med dere, og bodde i Playa De Muro, som ikke er så langt fra Alcudia. 

Hotellet vi bodde på heter Prinsotel La Dorada, og er et 4+ stjernes hotell som man kan bestille gjennom Apollo. Hotellet har ordentlig store rom, og på badet var det badekar i den ene enden og dusj i den andre. Soverommet var stort, og stuen likeså. Så hadde vi en lite balkong og et lite kjøkken. Alt man behøver, og god skap plass overalt. 

Hver dag fikk vi påfyll med såper, shampoo og balsam. Rommene ble ryddet ordentlig, de ble vasket hver dag og man fikk haugevis med nye hånduker. Jeg er positivt overrasket at de også ryddet våre tinger som var slngt her og der, og ikke bare type hånduker og senger. De gjorde en bra jobb der altså.

Hotellet er veldig barnevennlig og har store bassengområder, spa, minigolf, bordtennis, lekeplass, miniclub for barna og tennisbane blandt annet. Det var ikke noe jeg savnet for å si det sånn. Det eneste jeg har å utsette på plassen vi var, er at  shoppingsmulighetene var dårlig og stranda var litt skitten til tider av mye rusk i vannet. Og myggen da, det var for mye mygg! Ellers en super duper plass. Les gjerne mer om hotellet her på Apollos sine sider.  • 20.06.2017, 20:40

Som jeg gruet meg


Etter flyturen vi hadde ned til Mallorca med turbulens i hytt og pine, kaffe og vin som ble slengt hit og dit og flyvertinner som gikk av skaftet, så gruet jeg meg skikkelig til flyturen hjemover. Den opplevelsen vi hadde på vei til syden hjalp ikke på flyskrekken min for å si det sånn. Jeg gruet meg allerede dagen før vi skulle reise, og var ganske nervøs. De rundt meg merket det på humøret mitt, for på reisedagen var jeg utrolig stresset.

Før vi reiste i 2tiden på Lørdagen hadde vi en god lunsj på Bassengbaren ved hotellet. Det var utrolig varmt å sitte i reiseklærne ved bassenget, men vi storkoset oss med lunsjen uansett. På vei til flyplassen fikk vi  en hel buss for oss selv igjen, noe som var utrolig stas denne gangen også. Det er kjekt å ha goood plass!


Heldigvis gikk flyturen over all forventing! Det var rett og slett en utrolig bra flytur, selv om det var litt turbulens under landing. Men det er det alltid på Værnes, så det er jeg vant med. Lillesøster sov HELE flyturen og måtte vekkes for landing. Når barna er over 2 år så må de nemlig sitte i eget sete under takeoff og landing, men selv om hun ble vekket midt i sin beste dupp så var hun strålende blid og fornøyd.

Jeg var lettet jeg jeg tråkket ut fra flyet og alle fortsatt var i god behold. Puh, det gikk bra denne gangen også! Den dumme flyskrekken altså...! 

 • 20.06.2017, 19:37

The last day in paradise


Den siste hele dagen vi hadde i sydenland fikk vi det travelt, da skulle vi rekke alt vi ikke hadde gjort tidligere i uken. Men det er ikke alltid man rekker alt man planlegger, og vi måtte prioritere det som var viktigst for oss. Først storkoset vi oss ved bassenget og jobbet litt med brunfargen. VI fant et boblebad og badet i flere timer. Det var utrolig herlig.

På ettermiddagen dro vi på stranden. Storebror ville ikke bli med, så vi ordnet med barnevakt for han, og tok turen med lillesøster. Det er ubeskrivelig fantastisk å bade i sydensjø. Bare det å slappe av i bølgene, ingenting gir meg mer ro i kroppen enn det! Vi måtte nyte den siste svømmturen, for jeg tviler på at det blir bading i sjøen i Norge i sommer (det regner og er 8 grader akkurat nå)

PÅ kvelden dro vi med taxi ti minutter unna der vi bodde. Jeg aner ikke hva plassen heter, haha, men vi fant en fin resturrant som hadde veldig god mat. Jeg valgte nachos, og dette er den beste nachosen jeg har smakt på turen. Den var så smakfull og god! VI fikk også shoppet litt den siste kvelden, for vi hadde jo ikke handlet noe tidligere på turen, endelig fikk jeg kjøpt noe! Vi gikk også en tur langst stranden, for der var solnedgangen magisk • 19.06.2017, 18:39

Nærmer seg slutten


Den nest siste dagen vi hadde på Mallorca tok vi taxi inn til Alcudia. Stranden på Alcudia er helt magisk, og ekstra fin er den i solnedgangen. Vi endte opp på en restaurrant som hadde rekord lang ventetid, og for oss med små barn som begynte å bli både trøtte og sultne så var det en dårlig kombinasjon. Men maten var god, og da maten ble servert var stemningen god.

Etter middagen fikk barna være med på "tivoli" hvor de fikk hoppe på trampoline i strikk. De hoppet superhøyt og hadde det veldig moro. De minste barna måtte være tilskuere, og var egentlig ganske uenige i at de skulle stå å se på. Det er ikke alltid man kan være med på alt når man bare er 2 år. Etter middagen og en spasertur  i byen tok vi taxi hjem til hotellet og slappet av der resten av kvelden. Det er så utrolig deilig med ferie. Her er noen bilder fra Torsdagen! 

 

 • 16.06.2017, 02:37

Det sykeste jeg har vært borti


Onsdagen var en meget effektiv dag her på ferie i sydenland! Vi rakk både en tur på stranda, flere timer ved bassenget, shopping, en time med tennistrening og masse kvalitetstid med familien.

Vi tenkte det var greit å bare ta en time eller to på stranden. Barna foretrekker bassenget, men vi voksne elsker å bade i sydensjø, derfor er det greit å dele opp slik at vi får litt av begge deler. Det å bade i sjøen er ubeskrivelig deilig, jeg elsker å slappe av i bølgene! Det blir litt for mye sand for barna sin smak, derfor kan det være greit å avslutte ved bassenget slik som vi gjorde denne dagen.

Da Lillesøster hadde en dagdupp dro vi å spilte tennis. Jeg har aldri før trent i så sterk varme, det var utrolig hardt og nesten så jeg svimte av. Men så moro da!! Tennis er så gøy og jeg er så glad vi fikk muligheten til å spille så mye sammen på denne turen. Det er utrolig bra trening når man får til et ordentlig spill, og tiden flyr fordi man har det så moro!

På kvelden prøvde vi en ny restaurrant. Maten var gid som alltid, men så er ikke jeg en av de mest kresne heller da. Etter middagen dro vi til en slags spillehall hvor barna fikk prøve mange forskjellige karuseller.

Dette er en av de varmeste dagene vi har hatt her, og på kvelden var deg helt vindstille! Og da kom myggen, de svermet overalt og til tider var jeg dekt med 4 mygg! Det ble så ille til slutt at vi måtte gå innendørs, vi kunne ikke sitte på terassen engang fordi der var så ekstremt mye mygg. Nå er jeg 5 mygg"kaker" rikere...

 • 14.06.2017, 23:58

En ny dag i paradis


Ble ikke så mye av blogging i går, for er man på ferie så er man på ferie. Vi lever et skikkelig ferieliv om dagen og tar ossutrolig god tid til det meste. Vi sover gjerne til 09.30 tiden og kommer oss ikke ut før i 10tiden. Men det er jo så herlig da!

 

Vifår jo mange timer i solen uansett. I går valgte vi å være ved bassenget hele dagen, det er jo så greit når man er så solbrent som meg. På stranden er det fort gjordt å bli enda verre, for der er det en herlig liten bris som gjør at man ikke kjenner hvor godt solen egentlig tar!

 

Etter mange timer i solsteiken med både bading og is spising, ble det tennisspilling! Tennis er høydepunktet om dagen, det er jo så forferdelig moro. Barna synes også det er greit å se på mens vi andre trener. Jeg er veldig glad for at ryggen min har taklet tennis så bra, med tanke på hvor lett jeg får smerter!

 

På kvelden dro vi på en restaurrant vi har vært på tidligere, og etter maten dro vi for å være med på barnedisko. Noe som viste seg å heller være skuespill for barna, etterfulgt av ansiktsmaling og et akrobatshow. Veldig moro for store og for små

 • 12.06.2017, 23:58

Noen ganger er det best å holde seg unna


I dag lå vi ikke lenge ute i sola, og de få timene vi gjorde det lå jeg godt tildekt. Solbrennheten har ikke blitt noe særlig bedre, så noen ganger er det best å holde seg unna. Men vi fikk badet en hel del, vi har blitt med på vanngym og kosaoss likevel!

 

I dag gjord jeg også noe annet som jeg ikke har gjort på maange mange år, jeg spilte nemlig tennis!! Åh så gøy det var, selv om jeg spilte som en nybegynner! Dette var moro, og skal garantert gjentas!

 

Jeg rakk så vidt å dusje etter tennisrn før vi skulle møte resten av gjengen for å ta taxi til byen. Det vr på tide å utforske plassen, og det er fint ågjøre på en dag man helst ikke skal ligge i solen hele dagen. Buen var trivelig og stranden var magisk. Tok nesten bare bilder med speilet, så de skal jeg dele senere.

 

Vi spiste middagpå en trivelig restaurrant med utsikt over stranddn. Etter en god middag og dessert dro vi på en lokal matbutikkhvor prisene var en tredjedel av prisen på turistbutikkene, og der handlet vi masse vann, god drikke og masse annet spennende.

 • 11.06.2017, 23:16

Its burning


I går sovnet jeg 0230, senest av alle på denne turen tror jeg. Hadde så mye å gjøre, at jeg ble jo aldri ferdig. Idag startet dagen 0800 og det passet ganske så perfekt! Vi var like ivrige på å komme oss ute i bassenget alle sammen.

 

Vi startet i bassenget først, før vi dro noen timer på stranden. Strandliv hører syden til, men med barn er det mye enklere å holde seg ved bassenget. På stranden kommer det nemlig sand overalt, tilogmed i maten og på drikkeflaska. Etter å ha badet en god del, sola oss og leket masse i sanden tok vi turen tilbake til bassenget. Og det føltes ganske befriende! Looveit!

 

Vi lå ute i maasnge timer, og barna bodde i bassenget! De storkoset seg og det var fantastisk herlig å få sol på kroppen! Helt til nå! Jeg er rød som ingen andre og det svir her og der. Spørs om jeg må ha en solfri dag imorgen, for dette ser ikke bra ut. Selv om jeg brukte faktor 30 og 50!!

 

På ettermiddagen spilte vi golf før vi dro ute å spiste på steakhouse, som var en superbarnevennlig plass med hoppeslott og leker til barna. God mat hadde de også, og alle barna fikk is:D en super fin dag har vi hatt i varmen

 • 11.06.2017, 02:15

Hei fra sydenland


Nå er jeg egentlig helt tidsforvirret og har nesten ikke sett på klokken i hele dag, men jeg tror vi kom frem til hotellet i 5-6 tiden. En plass i mellom der iallefall.

 

Da måtte vi sjekke inn, og jeg ble veldig positivt overrasket over rommene. De var store og fine, med både soverom og stue, kjøkken og stort bad. Her blirdet greit åbo en uke.

 

Dagen gikk veldig fort, så vi rakk ikke utforske området så mye den første dagen. Men vi dro på en veldig koselig restaurrant og spiste en fantastisk pizza, vi fikk handlet inn litt mat, drikke og snacks, og strandleker til barna. (Det er ekstreme priser her foresten, mye dyrere enn i Norge!)

 

Kvelden ble avsluttet på terrassen med spilling og hyggelig selskap og klokken 0130 tok jeg den lengste dusjen på lenge. Det er så deilig at varmvannet aldri går tomt!

 

Slenger med noen bilder fra dagen vår

 • 10.06.2017, 23:07

Verste jeg har opplevd


Idag reiste vi til sydenland, noe vi har gledet oss til kjempe lenge. Vi er en stor gjeng som reiser sammen, for vi reiser både med foreldrene til Alex, søsteren hans med kjæresten og den andre søstra med familien sin. Utrolig gøy for barna å reise med to av søskenbarna som er gjevngamle!

 

Men tilbake til overskriften. Det var ingen enkel sak å komme seg frem til sydenland, det var en ekstrem påkjenning og en veldig ubehagelig opplevelse. Som dere vet så er jeg ikke noe glad i å fly, og flyturen var forferdelig. Vi havnet midt i en jetstrøm som slengte flyet hit og dit. Kaffe og vin ble slengt over folk, og flyvertinnene måtte avbryte serveringen de holdt på med. Jeg tror aldri jeg har vært med på så ekkel turbulens.

 

Landingen var heller ikke mye å skryte av. Da flyet ble svingt til den ene siden ristet det som aldri før. Meget ubehagelig, flyet datt litt ned også og med min flyskrekk var jeg nær å kaste opp.

 

Nå er jeg bare utrolig glad vi kom oss frem til slutt. På flyplassen fikk vi jo en hyggelig overraskelse, vi fik nemlig en heeel buss bare for oss, og svigefar tok over mikrofonen og hadde introtalen. Det var moro det!

 

 

 • 09.06.2017, 16:45

Kan ikke ligge på latsiden


Jeg er en person som elsker å ha my å gjøre, og om jeg ikke har noe å gjøre, finner jeg alltid noe som må bli gjordt. Jeg har aldri tid til å bare slappe av eller å se på TV for eksempel. Om jeg skal se på TV, må jeg gjøre noe nyttig samtidig. Enten å brette en haug med klær, trene eller gjøre husarbeid. Ellers føler jeg at jeg kaster bort mye tid. Her i huset blir TV sjelden brukt, det er ingen av oss som har tid til å sette oss ned med slikt. 

Egentlig burde jeg lære med å slappe av mer, men så lenge jeg trives med et høyt tempo så ser jeg ikke problemet. Så lenge jeg ikke blir utslitt til slutt, da er det på tide å roe ned. Jeg husker da jeg var på Spa i MAi, da slet jeg med å slappe av da. Jeg skulle sitte i bobblebad i 30 minutter, men tankene spinnet om hvor mye annet jeg egenltlig burde ha gjordt på de 30 minuttene. Det er kansje et tegn på at jeg burde lære meg å slappe litt mer av, for det å slappe av er en kunst, og sikkert ganske viktig også. 

I hverdagene når jeg er på jobb er jeg også helt i hundre. Vi har 30 minutter med lunsjpause, men jeg har ikke tid til å sitte på pauserommet.  Istedet handlet jeg inn mat til den dagen, for å slippe å bruke tid på det etter jobb. Om vi ikke har behov for ny mat den dagen, går jeg meg tur - MENS jeg spiser mat. Her er det ingen tid å miste altså. Må nesten le litt av meg selv, jeg høres nesten stresset ut. Det er alltid så mye jeg måååå rekke hele tiden. Flere som har det slik? 
 • 08.06.2017, 20:50

Nettbutikker man kanskje skal holde seg unna


Jeg har lang erfaring med netthandel, for det er der jeg har handlet det meste både til meg selv og til barna opp gjennom årene. Jeg har mange års erfaringer og har vært borti butikker som har imponert meg over rask levering, og andre butikker som har skuffet noe ekstremt når det kommer til kundeservice. Tenkte derfor å lage en liten guide og fortelle om mine erfaringer både på godt og vondt.

 

For meg er  det to faktorer som er ekstremt viktig når det gjelder netthandel, og det er følgende:

1)Det skal være enkelt! (det er derfor man handler på nett, det skal gå fort og smidig)

2)Det bør være kjapp leveringstid. (ellers kan man likeså godt handle på Ebay)

 

Med andre ord, jeg har ikke så veldig mange krav, men disse kravene bør nettbutikkene leve opp til om de skal gi oss en god opplevelse. Listen over nettbutikker jeg anbefaler at man holder seg unna er ikke så veldig lang, men de bør absolutt nevnes.

Den som troner øverst på listen over butikker man bør vurdere å holde seg unna er ADLIBRIS: Dette er en bokbutikk på nett, som selges bøker, leker, elektroniske gjenstander og så videre. Denne bør man holde seg unna fordi kundeservice er ekstremt på lavnivå.  Jeg la inn to bestillinger på denne nettbutikken, og helt uten å gi beskjed så valgte butikken å kansellere den ene bestillingen. Da jeg tok kontakt i ettertid fikk jeg beskjed om at begge bestillingene ville bli levert. Etter å ha ventet tålmodig i to uker tok jeg igjen kontakt da jeg ikke hadde mottatt bestilling nummer 2. Da fikk jeg beskjed om å ta kontakt med kundeservice på en annen epostadresse. Der fikk jeg svar fra en annen medarbeider som bekreftet at bestilling nummer to var kansellert.


Så hos adlibris sier de at bestillinger er på vei når de faktisk er kansellert. De ber deg om å ta kontakt på andre epostadresser fordi de ikke orker å følge opp saken videre 8eller av helt andre grunner, ikke vet jeg. Frekt uansett). De dropper å sende deg varene som du har bestilt uten å gi beskjed o mdet, om du ikke tar kontakt selv for å etterlyse varene. De har en ekstremt dårlig service når du ringer inn til kundeservice. Anbefaler å lese litt på tilbakemeldingene de har fått på Facebook, de er ikke gode for å si det sånn. Det finnes mange andre butikker som selger akkurat det samme, så velg heller at annet alternativ.


På andreplass har du Zalando. Zalando er en butikk som selger klær og tilbehør både til kvinner, barn og menn. Og de har et enormt utvalg. En god start, og en butikk jeg egentlig ønsker å like. Ja, jeg liker utvalget. Men Zalado gjør handelen så vanskelig at jeg nesten ikke orker å handle derfra. De har nemlig et system som velger ut hvilke betalingsmåter du får tilbud om. Enten det er å betale med kort, faktura eller kontooverføring. Og er du max uheldig så får du KUN betale med kontooverføring. Hørt noe så slitsomt? De tilbyr ikke kortbetaling til alle en gang. De avhenger av systemet velger å tilby ifølge damen på kundeservice. Hu sa også at de ikke aner hvordan systemet bestemmer hvilke betalingsmetoder man skal få tilbud om, de har ikke kontroll over dette. Men er det mulig i 2017? Å ikke tilby kortbetaling! 

 

Hvem orker å logge inn nettbank å legge inn en betaling bare for å gå gjennomført et kjøp, når det kan være så my enklere. Zalando gjør handelen tungvint og slitsom. Og bare det er grunn nok til å holde seg unna for min del.


Alle bildene i dette innlegget har jeg tatt på Zara i Trondheim. Zara er som mange kanskje vet min absolutte favorittbutikk, og jeg elsker å handle fra nettbutikken. De har super rask levering og masse kvalitetsklær til fine priser. MEN som dere ser på bildene, Zara i Trondheim er et eneste kaos. Jeg tror aldri jeg har opplevd en butikk så rotete, enten det er salg eller ikke. Det er klær slengt overalt, og tydligvis ingen fokus på å holde orden i butikken. Derfor foretrekker jeg heller netthandler hos Zara, for der er de flawless!

 • 07.06.2017, 22:37

Jeg må bare bli imponert


Jeg er utrolig imponert over meg selv de siste ukene, jeg har slått flere personlige rekorder, og overrasket meg selv flere ganger på kort tid. På Mandagen fikk jeg ny rekord på løpetur, for da jeg var ute på og løp i 70 minutter. Ikke bare løp jeg, men jeg hadde med meg barnevogn på slep også, noe som gjorde turen ekstra tung.

 Det er ikke mange månedene siden jeg var ekstremt slapp og ikke greide å gjøre noe annet enn å dra på jobb, litt husarbeid og sove. Men nå begynner energien å komme seg. Jeg eeeelsker å løpe, og har alltid likt løping. Da jeg gikk på vidregående så løp jeg 1,5 timer flere dager i uken! Men det begynner å bli noen år siden. 

Derfor er jeg superstolt for at jeg for første gang etter å ha fått barn, greide å løpe i 70 minutter. De fleste måler hvor langt de løper og ikke hvor lenge. For noen er antall kilometer det viktigste. Men for meg er ikke Km viktig i det hele tatt, for meg handler det kun om hvor lenge jeg greier å holde ut.

Ikke nok med at jeg fikk ny rekord på Mandag, men på Tirsdagen slo jeg igjen rekorden min. Da løp jeg 90 minutter. Jeg er så stolt! Jeg føler meg så levende når jeg har energi til å trene, og merker at trening også gir masse energi tilbake.

I dag har jeg en velfortjent treningsfri dag, ikke fordi jeg selv vil det selv, men fordi jeg er hjemme alene med barna. Og det er sikkert bare godt, for jeg er fortsatt småsliten etter gårsdagens tur. Men fy så stolt jeg er! Nå gleder jeg meg til neste løpetur. Jeg tviler p åat den blir på 90 minutter, men jeg er superfornøyd med 60 minutter også jeg da. 


Deilig å få til både jobb og trening, og å fungere godt i hverdagen igjen. Endelig!!! 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits