• 31.07.2013, 23:36

Love Hunter


Aaaaah i dette tragiske regnværet eeeelsker jeg Hunter støvlene mine! I dag har jeg og L vært ute å koset oss i regnværet, ja det er faktisk veldig, veldig koselig å være ute i regnvær!

Føler meg nesten som et barn igjen når jeg er med å hopper i søledammene:) så er det ekstra godt å komme inn i varmen igjen etter å ha vært ute i slikt vær.

For lenge siden kjøpte jeg ei rosa regnjakke. Brukte den aldri og vurderte å gi den bort. Nå er jeg glad jeg tok vare på den, for den er perfekt å bruke når jeg er ute å leker med L i regnværet!

 • 31.07.2013, 15:26

Brannsår på øyet


I går tok jeg den beslutning at jeg droppet å dra på legevakta med det brannskadde øye mitt. Kjæresten min ville absolutt at jeg skulle dra, men jeg overbeviste han om at jeg kom til å bli så bra. Det fristet mer å være hjemme å slappe av, enn å sitte flere timer på legevakta.

Men da jeg voknet i morgest var øyet verre, ikke mye, men mer ubehagelig enn det var i går. Derfor ringte jeg fastlegen, og fikk beskjed om at jeg burde ta turen. De vil gjerne sjekke det når noe har skjedd med øyet. Jeg fikk time tidlig, så jeg og L pakket på oss klær og kjørte avgårde. 

Legen lyste inn i øyet mitt med et skarpt lys, noe som var forferdelig ekkelt. Etterpå hellte hun en gul veske inne på øyet, og lyste enda mer. Da kunne hun se at jeg hadde fått et bittelite brannsår på øyet. Men det var så lite at hun ville ikke gjøre noe med det, det går over av seg selv.

Nå, 5 timer senere, kjenner jeg ikke noe ubehag. Så jeg har allerede blitt mye bedre. Hurra!  • 30.07.2013, 23:09

Må jeg på legevakta?


I dag da jeg skulle lage middag, presterte jeg å få stekefett fra panna inn i øyet. Oljen var kokende varm, og det ble veldig vondt og ubehagelig i øyet. Jeg skylte grunndig med vann, og ringte legevakta. Da fikk jeg beskjed om at "det er nok lurt at du kommer en tur" pågrunn av at olje er vanskelig å vaske bort, og han mente det var lett å få infeksjon.

Men det frister SVÆRT lite å dra på legevakta nå. Der er det alltid flere timer med venting, og som regel var det ikke noe vits å dra likevell. Det er iallefall min erfaring. Det er sjelden de gjør noe der, fordi de ikke har kapasitet. Men mulig jeg har fått noe for å ha på øyet om jeg hadde dratt. Det er så vanskelig å bestemme seg, jeg orker ikke dra. Men er synes mitt utsatt her, så bør jeg jo dra?


Nei, jeg tror jeg venter og ser det an til i morgen. Er jeg ikke bedre så drar jeg til fastlegen

 • 29.07.2013, 23:32

I love having


DInner guests! 

 I dag etter turen på stranda inviterte jeg broren min og kjæresten på middag. Min samboer var på jobb, derfor serverte jeg noe jeg elsker, men kjæresten min ikke er noe fan av. Nemlig Lasagne! Det er 3. ganger jeg lager det, og i starten var jeg usikker på om det ble noe suksess. Men maten smakte perfekt, og vi ble stappmette. Etter en liten stund kom også søstra mi og Ariana på besøk. Morsomt for lille L ja! Vi koset oss på  terassen i sola og spiste is!


Skjorte/Victorias Secret  Shorts/Gina Tricot


 • 29.07.2013, 22:09

En sjø full av hester


I dag da vi våknet var det strålende sol, og kjempe varmt. Tror det var tropenatt i natt, og det er jo bare helt fantastisk. VI kan ikke klage! Jeg, mamma og Lukas hadde planlagt å dra på Hestsjøen å bade i 12 tiden. Jeg og L gjorde noen ærend før den tid; sendte en pakke, hentet en pakke, og handlet noe småtterier vi skulle ha med oss på "stranda".

På Hestsjøen skinte sola da vi kom, men resten av tiden vi var der var sola veldig av-og-på! Men det var varmt og godt likevell, og L storkoset seg i vannkanten. Han elsker å bade for tiden, har virkelig fått sansen for det. Vi tuslet bortover brygga og så på de som stupte. Vi matet også endene, og leket med lekehesten som var der. EN superkoselig dag sammens med mammn min og Lukas. 


Hahha, legg merke til hva jeg har på haka! omg 
 • 28.07.2013, 19:25

Ut på tur


I dag var jeg og L ute og lekte masse i finværet. Vi hadde overnattingsgjest i natt, Martine, søstra til Alex lå over, og hun lå fortsatt å sov da jeg og L gikk ut. Etter en times tid da jeg og L hadde vært på sykkeltur og leket på lekeplassen, gikk vi inn for å lage frokost til Martine. Vi spiste på terassen alle mann, da jeg og L var klar for dagens andre måltid. Det er så koselig å spise på terassen i finværet!

Da vi hadde kjørt hjem Martine, ventet vi besøk av et par som har to gutter, en på L sin alder, og en på 3 år. Vi skulle nemlig på skogtur, og hadde pakket med oss engangsgrill og mye god grillmat. Vi tuslet til vi kom frem til et vann, for der er det så fint! Så er det grillplass like ved, med benkplass. L og de to andre barna storkoset seg i skogen, kastet stein og kongler i vannet, og ga pølsebrød til alle endene som svømmet rundt.Har du hatt en super helg?

 • 28.07.2013, 19:05

Jeg er en turist i egen by


Det er fint å være turist i egen by, for å utforske mer hva byen har å by på enn hva man vanligvis gjør i hverdagen. I går gikk turen til Munkholmen, det er mange år siden vi var der sist. Siden det var så fint vær ville vi ta me småttisene på stranda der, den er jo så fin! Jeg tok med meg L, og møtte søs, typen og Ariana i byen. VI trillet ned til Ravnkloa og tok båten derfra.

Båtturen var superkoselig, og alle båtene var stappfulle, både av Turister og "vanlige Trondhjemmere". L storkoset seg p åstranda, og var veldig ivirg på å vasse. Ariana ville helst bade ordentlig, men synes det var bittelitt for kaldt. Etter å ha badet/vasset og koset oss i vannkanten, fant vi oss en fin og grønn plass litt lenger opp på haugen. Der lå vi å solet oss i flere timer.

Ariana sovnet til slutt, mens L bare løp rundt på gresset og storkoset seg. Han er så enkel å ha med seg over alt, så snill og tålmodig. 

Da vi så uværskyene over Trondheim, slengte vi oss på første båt tilbake, og nådde parkeringsplassen rett før regnet kom med lyn og torden. Dette var en helt amazing dag.Har du vært på Munkholmen i sommer? 

 • 27.07.2013, 22:00

Sandy Beach


I går var jeg og L invitert hjemme på lunsj hos Johnny, fadderen til Lukas. Men siden det var meldt så strålende vær, og vi har så få av de i Trøndelag, valgte vi å ta lunsjen på stranda i stede. Turen gikk til Øysand, og vi fikk med oss SØs og Ariana også. Johnny stilte med lunsj, og gaver til begge småttisene. Vi storkoset oss, og L og Ariana fikk prøve å bade. Helst ville de bade hele dagen, og synes det var kjempe kjedelig da vi var ferdig med badinga. Søtingene! 
Deilig med litt sol på kroppen!

 • 25.07.2013, 21:31

Grillparty!


I går startet jeg og L dagen med en laaang spasertur i godværet. VI var på gamle trakter og tuslet i området rundt Fossegrenda. Jeg fikk mye farge da vi gikk i sola, mens L koset seg i vogna si. Vi tuslet vell i ca 2 timer, tror jeg. Etter dagdupp ventet vi besøk, for vi hadde nemlig invitert til grillparty.

På ettermiddagen kom søs og Ariana som planlagt. Jeg stilte med grillmat, grill og smooties til småttisene, og søstersen hadde med caprisonne og marshmallows til oss. Ariana og Lukas fikk gå barbeint i gresset, og storkoset seg. De løp rundt og leket seg sammens, mens vi laget mat, pratet og koset oss. Etter en times tid tok mamma turen innom, og hadde med masse leker til småttisene; Sommergave:) 


Ariana elsker stor fart, hihihi : 


Har du grillet i det siste? 

 • 25.07.2013, 21:16

Nytt på bloggen; Toddler Outfit


Tenkte jeg kunne begynne med dagens antrekk til Lukas, han har jo så mye fint. Kanskje dere får litt inspirasjon også. Her er gårsdagens outfit:


Solhatt/HM Leather Shoes/OBS Shorts/Cubus Skjorte/Kappahl eller Lindex, (litt usikker)

 • 25.07.2013, 12:40

Teite lege


Jeg skulle egentlig ha legetime på Tirsdag, noe som var HELT perfekt for da hadde jeg noen til å passe L. Men så ringte legesenteret og flyttet timen min til i dag i stedet. I dag er både mamma og Lukas farmor bortreist, og Kjæresten min jobber. Derfor må jeg ta med L til legetimen min. Jeg har tatt han med tidligere, og det går alltid fint, men det hadde vært mer morro for han å være ute å leke i finværet enn å sitte på venterommet på et legesenter :/ Så er det midt i tiden han skal ha dagduppen sin, så vi får se hvordan det går med tålmodigheten.

 • 25.07.2013, 12:29

Sommeridyll


Åh, som jeg elsker sommeren! Det er så fantastisk med sol og varme. Hele Juli har vi jo hatt høstvær, frem til denne uken; Nå kom sommeren for fullt. Synd det bare varer ei uke. (typsik trøndersommer med andre ord)  Men da er det ekstra viktig å nyte sola fullt ut. Vi er ute å koser oss hver dag nå, selv om L er litt småforkjølet. Han elsker jo å være ute, og vil helst være ute å leke dagen lang. Det passer meg veldig bra, for jeg elsker også å være ute å kose meg i sola. 


Det er så idyllisk her vi bor om sommeren, jeg elsker å bo på "landet"

 • 24.07.2013, 14:32

Aldri gjør dette


Et lite tips fra meg; Aldri legg en bleie i vaskemaskina og vask den sammens med klærne!

Det skjedde nemlig her for noen dager siden, jeg hadde tilfeldigvis slengt en bleie i vaskemaskina, og oppdaget det ikke før jeg skulle ta ut klærne. De så ikke ut, og var 100 ganger mer skitten enn da jeg puttet de til vask. Dere vet den gelen inni bleien? den var spredd over alle klærne, og satt fast slik at jeg måtte kaste alt. Heldigvis var det ikke noen fine klær, men mest hånduker.

Derfor måtte jeg og Lukas på Ikea i går, så før kl 10.30 hadde vi allerede vært på matshopping, Ikea, og kommet oss til Voll gård. I og med at Voll gård er på veien hjem fra Ikea, tok vi turen innom i finværet. Vi storkoset oss sammen, så på dyr, og utforsket området. Lukas synes det var kjempe stas.


Endelig shortsvær
ELSKER SOMMEREN, GJØR DU?

 • 23.07.2013, 23:56

Ååååå


Hadde mye å oppdattere i dag, men nå har Lukas blitt syk. Så jeg får ta det igjen i morgen, han våkner nemlig hvert 10. Min nå

 • 22.07.2013, 22:12

Hvor er alle sammen?


I dag var jeg og L på besøk i barnehagen. Da vi kom dit var det ingen å se, men da vi gikk inn i bygningen møtte vi på 5 voksne og 4 barn. Resten hadde visst sommerferie. Men gøy hadde vi det likevell, vi var ute å leket i nesten to timer, og solen skinte som aldri før. L lekte med barna og hadde det kjempe gøy. Da vi skulle dra ville han ikke bli med, og det er jo et kjempe godt tegn. JEg er sikker på at han kommer til å trives, og i dag ble jeg bedre kjent med de som jobber der.

Etter turen i barnehagen ble ryggen min verre, for i dag har jeg både jogget, bært L mye, og gjort mye jeg ikke burde ha gjort med tanke på ryggsmertene mine. Legen ringte også og avlyste timen min i morgen, og flyttet den til Torsdagen i stedet. DUmt jeg må vente enda lengre, men dagene går så fort likevell, så det går sikkert bra.
Deilig at det eeeendelig har blitt sommer her i Trøndelag også! Velfortjent i og med at vi har hatt deeeet høstværet den siste tiden. 

 • 22.07.2013, 13:38

Yesterday datenight


I går hadde jeg kinodate med kjæresten kl 3. Vi leverte Lukas til farmor før vi dro på kino. Filmen vi så var world war z. Kjempe bra film, og kjempe spennende hele veien!

Etter kinoen dro vi hjem til svigers på middag. Det ble servert supergod grillmat, noe jeg virkelig hadde sett frem til! Det er lenge siden vi har spist grillmat nå.  Lukas hadde storkoset seg når vi var på kino, og leket masse! Det var en sliten liten gutt som ble med oss hjem på kvelden:)

På kvelden laget vi oss en nydelig fruktsalat. NAM

 • 21.07.2013, 12:08

Våknet opp med en forferdelig nyhet


Ja, jeg våknet med en forferdelig GOD nyhet!!! Ingen smerte i korsryggen, og jeg greide å gå perfekt!!!! Blir helt sikkert verre utover dagen, men jeg er iallefall mye bedre enn i går. Heregud, i går gikk jeg som om jeg hadde bekkenløsning, var høygravid og 70 år gammel, med skikkelig krok-rygg! Det så ikke normalt ut for å si det mildt!

Jeg og Lukas handlet bare mat i går, jeg greide ikke noe annet. Hadde jo større planer, men ryggen godtok ikke en shopperunde. I stede fikk vi besøk av Martine, tanta til Lukas. Da ble Lukas utrolig glad, for han har ikke møtt tante på over to uker. Vi koset oss og så på videoer fra GranCanaria-ferien vår i Mai/Juni. Da Martine skulle dra, gråt Lukas. Han hater når folk drar, stakkar gullklumpen. Men i dag skal vi besøke tante,farmor og farfar, så det blir koselig, da blir Lukas glad! ;) Fsrmor skal passe Lukas mens jeg og kjæresten drar på kino.

 Ja, før du spør; Jeg elsker morgenkåpa mi. hehe den er god å ha på morningen


Hva skal du i dag?

 • 20.07.2013, 16:12

Nytt innkjøp


Lukas trenger ny stellematte til stellebordet. Ikke at vi bruker det så ofte lengre, kun en sjelden gang. Men uansett så må vi ha ny matte. Den vi har er oppløst pga vannskader tror jeg. Og jeg fant en som var utrolig fin på Jollyroom. Den har vært utsolgt lenge, men nå har de endelig fått den inn igjen. Gleder meg til å få den i posten


Var den ikke fin?

 • 20.07.2013, 10:31

Herregud innbrudd!


Omg, jeg har hatt "innbrudd" i tingene mine! Det gjør meg sint, frustrert og skremt. Men det er faktisk bare min feil;

Jeg har nemlig ryddet bua vår, og i den forbindelse har jeg funnet frem masse som skal kaster/gies bort og selges, og dette har jeg lagt ulåst utenfor bua vår. Kanskje ikke det smarteste, men det er jo aldri folk ned  hvor bua vår er. Helt til nå, jeg skulle legge noe i bua, og oppdaget at alle tingene mine har vært rotet gjennom. Klær var slengt rundt, og sko var slengt rundt. Plastikk var åpnet. De fant tydligvis ikke noe spennende, sikkert ute etter verdisaker, og her var det bare klær og sko. Men likevell, så ekkelt å se! Å tenke på at noen har rotet gjennom tingene mine1 Det gjør meg kvalm!

Det så ikke ut som noe manglet, og gjorde det det, så er det ikke SÅÅÅ farlig, det er jo stasj jeg skal kvitte meg med uansett. Men nå føler jeg meg ike like trygg, kanskje jeg plutselig møter på noen skumle folk der. Og det er ikke noe gøy!

 • 20.07.2013, 07:32

Jeg lever i håper


Hver morgen lever jeg i håpet om å våkne uten å ha smerter i ryggen, men denne gang ei. Jeg er kanskje litt bedre etter ei natt med mye hvile, men utover dagen blir jeg like ille igjen. Uansett, i dag lar jeg ikke dette stoppe meg fra å gjøre lt jeg skal gjøre, nå er jeg lev av å leve som en invalid. SÅ i dag tar jeg kjangsen å dra på shopping, jeg må komme meg litt ut. Det blir godt!

Hva skal du idag? 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits