• 31.07.2014, 22:30

Spennende utflukt


I går etter at  lilleprinsen var hos legen, dro vi ned til Ravnkloa og kastet steiner i vannet, og så på båtene. Da nevnte prinsen at han ville være med å kjøre den store båten, og i det øyeblikket bestemte jeg meg for å ta han med til Munkholmen i dag. Været var ikke det beste, men det spiller ingen rolle, vi dro for båtturen, og utflukten i seg selv. Pakket med oss en god niste, og tok båten over kl 11. Gjett om det var stas! Lilleprinsen foretrakk å sitte inne i båten, og synes det var kjempe gøy.

På Munkholmen spiste vi, kastet stein og sand i vannet, jeg vasset, så utforsket vi hele øya. Vi løp rundt og hadde det kjempe gøy! Oppdaget masse jeg ikke har sett tidligere, masse skumle ting også. Det er utrolig hvor mye annet man oppdager når været ikke er tipp-topp. 
Stranda var helt fantastisk! Hit skal jeg tilbake når sommerværet kommer igjen. Kan ikke huske stranda har vært så bra tidligereNoe som er bygd av tyskerne tydligvis, aner ikke hva det skal forestille, men merkelig var det:

Masse spindelvev overalt

En trapp ned til en mørke kjeller av noe slag. Så ut som det var kjempe dypt. Avsperret område, og veldig skummelt. 
Har du vært på Munkholmen i sommer? #trøndersommer #mammablogg

 • 31.07.2014, 21:08

Do as much as you can


Mitt motto har alltid vært: Gjør så mye du kan, på minst mulig tid, Og nå som jeg og Lilleprinsen har ferie, ønsker jeg å ta han med på mange kule opplevelser. I går hadde vi bestemt oss for å dra på Voll besøksgård her i Trondheim, noe som var utrolig koselig.

Desverre har jeg ingen bilder fra gårdsbesøket da mobil hadde blekket, og kameraet lå igjen hjemme. Vi hadde flaks med været, for da vi var på gården var det sol og oppholds. Da vi kom hjem begynte det å tordne, lyne og styrtregne. Lilleprinsen synes det var kjeeempe stas å mate kaninene, mens jeg ble mest facinert av grisene. Det var så gøy å se på dem, griseungene dyttet mammagrisen over ende for å få pupp. Hahah?.

Ellers så hadde de hester, sauer, kuer, hunder og høner på gården. Hestene var asosiale og kjedelige. I tillegg stod de i en luftegård med strømgjerde rundt, noe som er lite barnevennlige. Derfor koset vi heller med de andre dyrene. De har også en gammel traktor som barna får "kjøre", noe som var populært.
Dagens antrekk/selfie: Genser og bluse/Cubus Veske/Hm 

Etter gårdsbesøket og dagdupp møtte vi mamma på peppez og spiste pizza. Det var kjempe godt, og lilleprinsen spiste som en helt. Han har aldri vært noe særlig glad i mat, men siden sommerferien har appetitten økt, og nå er han heldigvis interessert i å prøve mer forskjellig mat. Etter en herlig middag og leking på restaurranten dro vi i nyhuset til mamma og mannen. De holder på å pusser opp et helt hus, og det har blitt utrolig fint!!

Krølltoppen <3


#mammablogg #peppez 

 • 31.07.2014, 17:59

Heldig


Denne uka hadde lilleprinsen egentlig barnehage, men siden jeg har ferie denne uka, fikk han ei ekstra ferieuke han også. Herlig med enda mer kvalitetstid sammen, får aldri nok av det! På Tirsdagen fikk vi storslagent besøk, først av Famme som hadde med haugevis med pakker til Lilleprinsen. Inne i pakkene skjulte det seg noen utrolie skatter:

 • Kapteinsabeltanndrakt
 • Kapteinsabeltann hatt
 • Pose med diamanter og skatter
 • Sverd osv

Her i huset er Kapteinsabeltann den store helten, og lilleprinsen ble utrolig glad. Ville ikke ta av seg kapteinsabeltanndrakten når han skulle sove engang. Heheh, utrolig søtt.

Etter dagduppen så kom bestemor på besøk, og hun hadde med pakker hun også; lilleprinsen fikk 2 kapteinsabeltannbøker!! Utrolig stas! Nesten så lilleprinsen trodde han hadde bursdag, siden han fikk så mange pakker. Men han fortjener det så herlig som han er :) Det er lov å skjemme bort småttisene i blandt.Er Kaptein Sabeltann populært hos dere? 

#mammablogg #kapteinsabeltann #gavedryss

 • 29.07.2014, 14:50

Fantastiske MOLE


Denne norskdesignede ulldrakten fra MOLE har jeg ønsket meg kjempe lenge til Lilleprinsen, og eeendelig har vi fått den i hus. Den er helt fantastisk, god og varm. Gleder meg til å bruke den på Lilleprinsen utover høsten og vinteren. Kjøpte den god og stor i størrelsen slik at han skal ha den leeenge. Er kjøpt hos nettbutikken til Mole, pris 799.

#mole #barneklær #norskdesign #mammablogg

 • 28.07.2014, 21:59

Ganske sykt egentlig


Enn at jeg og verdens beste kjæreste har vært sammen i hele 8 år!!! Det er Sykt å tenke på. Det er faktisk hele 29% av livet mitt det! Vi har opplevd utrolig mye sammens, og har fått verdens nydeligste prins i gave. Kjæresten min er verdens beste pappa, og min bestevenn. 

 • Vi møttes i russetiden på Marinen i Trondheim da vi var 19 år. Siden hang vi sammen nesten hver eneste dag, og det gikk ikke mange ukene før jeg flyttet rett inn i hybelen hans.
 • Vi ble ikke offisielt sammen før 27. Juli samme året, etter hans beregning. Etter min beregning var vi kjærester siden mai. Hahha
 • Vi har bodd sammen i Oslo hvor han jobbet i bar og jeg jobbet på undertøysbutikk.
 • Vi har bodd sammen i Daytona beach, der han studerte på pilotskole, og jeg gikk på BI Nettstudier. 
 • Vi fikk verdens nydeligste prins i 2012.
 • Vi Kjøpte vår første leilighet samme året.
 • Vi elsker tennis begge to, og er begge utrolig glad i å reise.
 • Selv om vi har vært sammen i 8 år, har vi egentlig aldri pratet om å forlove oss. HAHAH, mange som gjør det etter 1 år vettu.

Gratulerer med dagen kjæreste, måtte det bli mange flere fantastiske år sammen! 

#kjærestetid #mammablogg #8årsdag #kjærester

 • 28.07.2014, 21:44

Flaut og pinlig


Som dere sikkert har fått med dere på bloggen tidligere, så har vi hatt folk her hjemme som har fikset masse i leiligheten, nye vegger har blitt laget, og alt av elektriker og malearbeid har blitt fikset på nytt på de aktuelle veggene. Vi har ikke vært så heldige med tanke på jobben som har blitt gjort, for mye har blitt gjort halvveis. Faktisk så har vi måttet kontakte både maler og elektriker hele 4 ganger for å bli fornøyd med jobben. I dag hadde vi elektrikeren på besøk igjen. Varmeovnen var hengt opp på feil plass på veggen, og måtte taes ned og festes på riktig plass.

Jobben ble gjort i en fei, men etter at elektrikeren hadde dratt, oppdaget jeg at ovnen var kjempe skev. Og så perfeksjonist som jeg er, så greier jeg ikke å bo med en slik "stor" feil i leiligheten. Det endte med at vi måtte ringe og bestille elektriker for 5.gang. Passe flaut. Jeg hater å kritisere jobben som har blitt gjort, iallefall når de er så hyggelige. Men samtidig greier jeg ikke å bo slik, at alt ser halveis ut. Dermed trappet elektrikeren opp igjen, og ja, det er flaut, på deres vegne! Heldigvis var han heelt enig i at det var skjevt, og fikset det på nytt. At de orker å gjøre alt så halvveis slik at de stadig må komme tilbake. Imorgen får vi besøk av maler igjen, i håp om at alt blir perfekt denne gangen!

Ny bluse fra Choies! Den er så søt! Elsker mønsteret. Trykk på bildene for  å komme til produktet.


I går var vi på besøk hos svigers, da svigemor hadde bursdag. Vi fik servert god grillmat og is, og storkoset oss i varmen. Lilleprinsen var utslitt etter en lang dag som startet 04.30 på morgenen, så han sov nesten hele besøket. Våknet like før vi skulle dra hjem, og da fikk han hoppe på trampoline og kose seg! 

Birthdaygirl. Happy birthday!!

 • 28.07.2014, 13:59

Nytt i barnegarderoben


 • 26.07.2014, 22:23

Beachlife


Denne uka har vi vært veldig blessed med herlig sommervær i Trondheim. Ferien min tok en liten pause da jeg jobbet Onsdag og Fredag, men både på Mandag og Tirsdag ble det herlige strandturer. Vi dro nemlig på Øysand, hvor det var kjempevarmt vann og herlig strandsand. Jeg og lilleprinsen dro med søs og Ariana, og mamma. Lilleprinsen er ikke særlig fan av å bade i sjøen, men storkoset seg i vannkanten med bøtte og spade, og bygging av sandslott.

Tidligere har jeg aldri badet i Norge, har nemlig alltid syntes det har vært for kaldt. Men nå er det visst 26 grader i vannet, og det var helt amazing å dukke under. Eneste forskjellen fra Syden, er at når man svømmer her i sjøen, så treffer man på masse tang o.l. Og det slipper man unna i syden. Men beachlife er herlig!!! Håper sommeren fortsetter slik, for kommende uke har jeg ferie igjen.#øysand #sommer #mammablogg

 • 23.07.2014, 19:29

Ufrivillig


På Søndagen hadde vi en 6timers ufrivillig utflukt! Det er lenge siden jeg har vært så utslitt!

Dagen startet fantastisk. Jeg tok med meg lilleprinsen på stranda og vi storkoset oss; Badet, matet ender, bygget sandslott, og gikk oss en lang tur i sommervarmen. Herlig. Vi hadde også med oss nistemat som vi spiste, kastet stein i vannet og bare slappet av og nøt finværet. Pappsen var på jobb, så vi dro alene på utflukt.

Etter rundt 3 timer bestemte vi oss for å dra hjem, det var tid for lilleprinsens dagdupp, og jeg blir ofte sliten etter mange timer i solen. Jeg hadde fått min daglige dose, og var fornøyd med det. På vei hjem tenkte vi å fylle på bensin på bila, og der stoppet ferden?.

Jeg greide ikke å vri rundt nøkkelen på bila da vi var ferdig på bensinstasjonen. Den hadde låst seg helt. Det var 30 + utendørs og lilleprinsen holdt på å sovne. Måtte tappert spørre de på bensinstasjonen om de hadde mer peiling på bil enn meg, og de prøvde å hjelpe meg uten hell. Men jeg fikk streng beskjed om at bila måtte flyttes, så da var det bare å ringe Falcken! Sick!

Jeg og lilleprinsen måtte ta bussen hjem, men den gikk ikke før om 2 timer. Derfor dro vi på mange forskjellige lekeplasser i nærområdet og leket oss. Måtte også kjøpe drikke 3 ganger, fordi vi begge var varme/utmattet og tørste. Da vi kom hjem kl 5 så sovnet lilleprinsen for natta, og jeg tok meg en velfortjent hvil jeg også. PUH! For en slitsom dag. Men likevell har vi virkelig storkoset oss!!#mammablogg #sommer #ferie #småbarnsliv <3

 • 20.07.2014, 18:38

Slemme foreldre


Jeg sier ikke at jeg er så himmla perfekt, men Slemme foreldre - ja det er verste jeg vet!

Et Barn bader med pappaen sin, barnet er 5 år. Barnet hylskriker da pappaen tar med barnet på dypet. "Nei jeg vil ikke" høres på laang vei. Pappaen er kjempe sint, og sier at barnet må dukke under, ellers er det ikke måte på for ei pingle han er!

Barnet gråter. Pappaen skriker "slutt å hold i meg!!! Slipp meg da for faen!" (Det er tydelig at barnet ikke tørr å dukke under, barnet klamrer seg til pappaen sin, som skal være tryggheten hans. Men pappaen er kjempe irritert. 

Tilslutt gir pappaen opp, og når de kommer på land er han kjempe sint og sier at barnet burde ha meldt seg på babysvømming. Det er ikke måte på hvor pinglete man kan være som 5åring!

Nå er ikke jeg noen ekspert i barneoppdragelse, men herregud for en måte å behandle barnet sitt på. Kjefte når barnet er redd, håne barnet forran alle andre menneskene på stranden. Stakkars lite barn. Det er nesten så jeg skulle ha blandet meg inn, men jeg holdt heller avstand da han virket passe agressiv.

Nå er jeg og lilleprinsen hjemme etter en 6timers ufrivillig utflukt som endte uten bil og mobil. Update kommer litt senere, jeg er utslitt og må slappe av litt nå. SNakkes (i baren) som jeg alltid sier. hahah

 • 19.07.2014, 19:12

Jeg er gal


Som dere sikkert vet så elsker jeg å shoppe! Og i dag fant jeg enda en unnskyldning til å handle inn noe nytt; Jeg fant nemlig noen perfekte julegaver jeg bare måtte ha i hus! Og nå kan jeg krysse av 3 personer på lista mi. Hahah, er det noen som er like tidlig ute som meg? 

Med knallvær og ferie så tok jeg med meg lilleprinsen på tur ute i skogen, vi hadde med oss matpakke og drikket, og koset oss ved vannet. Idyllen ble derimot avsluttet litt før vi hadde planlagt pågrunn av svært pågående klegger! Men sånn er det i skogen, der slipper man ikke unna, så imorgen går heller turen til stranda. 

Nå har lilleprinsen sovnet søtt i senga si; med andre ord; det ble ingen dagdupp i dag. Nå er det duket for husarbeid på hu mor! Med masse rydding, stryking av klær and the list goes on! De er fortsatt ikke ferdig med leiligheten vår, og vi bor fortsatt på kjøkkenet. Forstå det de som kan

#mammablogg #sommer #shopping #emmaljunga #utpåtur #mammaliv #happy

 • 18.07.2014, 23:51

Its over


Ja, da er det over. Sukk og farvell. Mannen i huset er ferdig med ferien sin for i år, nå blir det jobbing hver dag, til skolen begynner igjen og da er det påån igjen med skole og jobb. Jeg og Lilleprinsen har ferie ut denne uka, så jobber jeg ei uke, etterfulgt av ferie enda ei uke. Det blir godt for oss!

I dag var vi innom legen en liten tur, tenkte det kunne være lurt å sjekke hvordan det stod til med lilleprinsen etter det som skjedde på Kreta. Alt så fint ut, og vi fikk klarsignal til å reise til syden igjen (det blir mulig en tur siste ferieuka, familietur i en Villa som fadderen til Lilleprinsen eier. Er ikke helt sikker på om jeg og lilleprinsen skal joine enda - tar det litt på sparket)

Været i Trondheim er ikke det beste akkurat nå, i dag har det både regnet og vært ganske så mørkt på himmelen. Men likevell har vi vært mye ute å leket oss, kjørt traktor, syklet, leket i sandkassa og gått på en lengre tur. Vi har laget kakao (!?) bakt muffins og lest kaptein sabeltannbok. Bare koset oss med andre ord! I morgen blir det visst knallvær, så da MÅÅÅ vi dra på stranda ;) 

#mammablogg #barneklær #nike

 • 16.07.2014, 21:09

En anbefaling til dere med småttiser


Som dere sikkert har fått med dere gjennom bloggen min så er jeg veldig opptatt av barneklær, det er en av mine store lidenskaper! Gjennom de 2,5 årene jeg har hatt småtroll i hus, så har jeg fått kjennskap til mange ulike merker, og gjort meg ulike erfaringer. Et klesmerke som står høyt på vår liste, som både er lilleprinsen og min sin favoritt, er Lilleba!! Lillebaklærne har en utrolig god kvalitet, og stoffet er supermykt. Jeg elsker designet og barnet skiller seg ut fra mengden med disse klærne.

Det som er så genialt med bodyene til Lilleba, er at de vokser med barnet! De har knapper på to forskjellige steder, slik at man kan bruke de innerste når barnet er mindre, og man kan bruke de ytterste når barnet har blitt større. Slik har du plagget kjeeempe lenge. En annen stor fordel med disse bodyene er at de ikke taes over hodet når man skal kle på småttisene. De er designet for komfort for den lille, og de lukkes foran, noe som betyr ekstra mye når man har en baby i hus. Jeg husker hvor mye lettere det var når bodyene kunne lukkes foran. Det gjør skiftingene så mye enklere. Bodyen er også fri for etiketter slik at den ikke irriterer barnets hud. Et kjempe flott produkt som jeg er glad for å ha i hus. Anbefales! Les gjerne mer om produktet her.
Jeg elsker halstørkler. De fullfører hele antrekket, og Lilleprinsen her i hus bruker det OFTE. (ikke like ofte på sommeren, men ellers nesten alltid ;) Dette halstørklet kan også regulerer i to ulike størrelser, akkurat som bodyen over.

Lillebaklærne er laget av 60% viscose og 40 % bomull, derfor er de supermyke!


Callum Body Bambi (trykk på bildet for å komme rett til produktet)

Produktene er sponset fra Lilleba, og meningene er bloggerens egne

Har du prøvd Lilleba klærne på din gullunge? #mammablogg #lilleba #barneklær

 • 16.07.2014, 20:25

Hjelp det spøker


Har dere sett på Åndenes Makt? Det har ikke jeg, hahah, MEN jeg så den episoden hvor de var på Tavernen i Trondheim på Sverresborg! I dag var dette stedet hvor vi spiste middag, og det var jammen meg spennende. Jeg så ingen spøkelser, men stemningen man fikk på stedet var meget spesiell. Det var så lavt under taket at jeg på mine 177 cm + 10 cm høye sko måtte bøye meg hele tiden for å komme meg frem. Og jeg må bare få si; For en koselig restaurrant. Anbefales - enten du tror på spøkelser eller ei!!!

Vi var samlet en stor gjeng og spiste; svigerfamilien min, og familien til Victorias Forlovede; inkludert en amerikaner. Det var god stemning og ekstremt gøyale kommentarer  - noe ingen kan bedre enn amerikanerne. En morsomt gjeng med andre ord. Jeg spiste pannekaker, men det smakte mer som en dessert enn en middag - men så elsker jeg søtt og jeg da!!!!!


Dagens antrekk; Kjole Floyd Sko Stella Veske HM
Lilleprinsen var kledd i Skjorte fra Hust/Claire og Nikkers fra optimist of Norway


Har du vært og spist på Tavern?

 • 16.07.2014, 13:43

Ja, hva kan en gjøre


Våkner så vidt og føler det er sent?. Hva er klokka??? Får tilslutt tak i mobilen som er godt begravd i puta? Klokka er 0930...! Og lilleprinsen sover enda?.! Vi må nok bare innse at vi har et lite sovedyr i hus, og det priser vi oss taknemlig for! Det er godt å sove litt ekstra når det er ferie, og spesielt nå som det er møkkavær ute! SÅ hva kan en gjøre når det er dårlig vær?

Joda, man kan absolutt dra på shopping! CitySyd er en familiefavoritt, for der har de jo absolutt alt; Helikopter, traktor, fisker, kaniner, racerbil, bil, fugler og tilogmed en pappegøye. Her er det noe å finne på for alle. Lilleprinsen er som regel meget tålmodig når jeg trasker gjennom alle mine butikker, for han vet at når vi er ferdig i butikkene, da er det hans tur til å ha det gøy; Da drar vi i dyrebutikken, kjører bil og koset oss. I dag endte vi opp med ganske mange fine kupp også, både til hjemmet, til meg selv og til lilleprinsen. Viser dere kuppene litt senere.Unnskyld alt rotet på bildene, som nevnt så bor vi midt i et byggeprosjekt, så det er rot og skit overalt. hahah


Hele dagens antrekk er fra Cubus, bortsett fra øredobbene så klart

 • 16.07.2014, 02:26

En stor dag


På Mandagen var det en stor dag, Søte Martine fylte nemlig 18 år!!! Tiden går så utrolig fort, det føles nesten som i går at hun var bittelita jente første gangen jeg møtte henne. Bursdagen feiret vi hjemme hos Martine og svigers, da vi var invitert på herlig grillmat og kake! Lilleprinsen sovnet på vei til Bursdagspartyet, men fikk ikke sove lenge. Han kan ikke gå glipp av all morroa!

Innimellom spisinga leket jeg med småttisene og hoppet blandt annet på trampoline. Det var utrolig gøy!!!! Jeg vet ikke hvem som ble mest sliten jeg,,, småttisene eller meg? hahah, tipper meg, da de var ekstremt energisk etter alt sukkerinntaket!


Martine fikk mange søte gaver, og fra oss fikk hun blandt annet vin, Lulu toalettmappe, tannbleking, sminke, solprodukter and the list goes on... Masse småtterier :) 

Her er bursdagsbarnet sammens med sine søsken:

Fine Martine:

Beste kaka:


happy Birthday!!

 • 14.07.2014, 01:07

Helt utrolig


De siste dagene har vær helt amazing!!! Endelig ble det ordentlig sommer i Trøndelag. De siste årene har det vært kaldt, dårlig vær, og ingen sommerfølelse. Men nå er det helt magisk!!! Både i dag og i går var vi på Lianvannet på Byåsen i flere timer og bare koset oss i sommervarmen. Jeg og lilleprinsen dro dit sammen med søs og samboeren, og Ariana, broren min og dama hans, og Johnny, fadderen til Lilleprinsen.

I går var jeg skikkelig smart!! Trodde ikke jeg behøvde solkrem, siden jeg trossalt har vært på Kreta en uke (men hele uke brukte jeg faktor 50. omg) Resultat etter en dag uten solkrem: Illrød over hele magen, puppene, knærne. Derfor måtte jeg gå med en topp i hele dag. Kunne ikke risikere å bli verre. Det ble derfor ingen bading på meg i dag heller. Utrolig kjipt, for vannet var KJEMPE varmt!!!


Etter tur på "stranda" hadde Lilleprinsen en liten dagdupp. Det hadde jammen meg mammsen også. hahah,,,denne varmen tar virkelig på kreftene. Litt senere på kvelden dro vi på grilling sammens med tante Marty!!! Tante Marty tipset oss om å dra ved JOnsvannet å grille. Vi rotet oss bort på vei dit, inne på en gård, hvor de lo av oss "byfolk" på tur! Vi var virkelig på villspor!!!

Men tilslutt fant vi ei magisk perle av en plass! Det var utrolig vakkert!!! Det er faktisk deilig å være hjemme i Trondheim  på sommeren, spesielt når vi utforsker nye steder, og får se mer av det byen vår har å by på!!! Vi grillet god mat, og lilleprinsen fikk kaste masse stein i vannet, som alltid er like stas!


Ingen som vil være med på bilde:) (Legg merke til alle myggstikkene på arma mi. Skitt, i Kreta VAR JEG POPULÆR) 
Har du hatt ei fin og innholdsrik helg?

 • 12.07.2014, 23:52

We are Back home


I går morgest stod jeg opp grytidlig for å få opp hele gjengen til hjemreise. Bussen gikk 9 fra hotellet, og flyet gikk klokka 13.00. Det ble en lang busstur på morgenkvisten, da vi skulle plukke opp cirka tusen andre turister også, før vi satte snuten mot flyplassen. Men deretter gikk det slag i slag. (flyplassen er visst under ombygging, eller utvidelse, så nå var det ekstremt Crowded for å si det mildt)

Flyturen hjem var så som så, flyskrekken slo inn noen ganger da det var litt risting i lufta. Trives ikek så godt under turbulens, men det var nydelig utsikt hele veien, og lilleprins storkoset seg, så jeg skal ikke klage. Mamma var snill og kjørte oss hjem da vi Landet i Trondheim. Og det er forresten første gangen vi har kommet hjem fra Sydligere strøk, og opplevd en slik varme på værnes, det var vell 25 grader i Trondheim også. Greit å komme hjem til Slikt.

Her er noen bilder fra kreta:


De første dagene var det badeforbud, 3 meter høte bølger og rødt flagg som gjaldt

Man setter sine spor hvor enn man går (ja, jeg som prøver  å være litt poetisk. hahah) 

Kreta er en veldig familievennlig plass. Anbefales! 

Hotellet vi lå på. Er ganske fornøyd, med alt, bortsett fra rommet. Er vant meg litt mer luxus, ehehe

Chania by, solnedgang. Vakker by, masse liv!

Byebye Kreta, see you next time!

Har du vært i kreta?

 • 10.07.2014, 23:05

Er det safe da?


Jeg elsker salat, spesielt salat med kylling oppi. Her i Grekerland har de utallige salater, og jeg har sett mange fristende salater på restaurranter. Men frem til nå har jeg unngått å spise det, fordi jeg har hørt at man bør holde seg unna salat i utlandet.

Etter godkjenning fra søstra mi som har utdanning i mat/næringsfaget, slo jeg til på vår siste kveld her. Kan ikke reise hjem herfra uten å ha prøvd de fristende salatene! Jeg ble ikke skuffet for å si det slik. Salaten så slik ut:

Ellers har vi bare koset oss i varmen i dag, på stranda og ved bassenget. Det er ekstremt varmt her nå, tipper rundt 35++ kvelden har vi brukt til kortspill/pakking og godisspising! Akkurat slik en ferie skal være, heheh:) dere får flere bilder når vi kommer hjem slik jeg lovte:)

 • 09.07.2014, 23:07

Beachlife


I dag var det ekstremt varmt her på Kreta, men jeg har fått med meg at det er rekordvarmt hjemme i Trondheim også! Jeg har aldri reagert noe særlig på varmen tidligere, men i dag merket jeg at jeg ble passe slapp av godværet.

Dagen tilbragte vi på stranden. Det er lite som overgår det å svømme i varm sjø! Jeg elsker det, og får aldri nok! Jeg kan ligge på ryggen å bare seile min egen sjø, det er lykke det! Så hadde vi det supermorro med lilleprinsen og bygget mye forskjellig sammen, både slott, basseng og båt. Når man har det så gøy så flyr tiden unna!

Etter en lang dag på stranda, etterfulgt med bading i bassenget på hotellet, dro vi på samme restaurrant som vi har vært på hele 5 dager iløpet av oppholdet vårt. Vi har faktisk kun funnet en restaurrant vi stoler på, og som virker innbydende. De har god mat, og serverer alltid et diiigert fruktfat etter måltidet, noe som er litt ekstra stas, både for oss og lilleprinsen.

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits