• 31.07.2015, 23:18

Værsyke trøndere


I går hadde vi en superduper dag, hvor lilleprinsen fikk fri fra barnehagen fordi vi skulle i Pirbadet istede. Lillesøster ble plassert hos Famme (farmor) og fikk heller kose seg der imens vi dro på badeland. Dette er første gangen pappsen har vært med oss  på badeland, noe som var utrolig stas for lilleprinsen.

Vi badet og koset oss i rundt 2 timer! Vi badet i alle bassengene, og hadde det kjempe gøy. Jeg elsker å være i pirbadet, det er så varmt der, hahah! Tydelig at det er en populær plass for værsyke trøndere, for Pirbadet var stappfullt!  Heldigvis fikk vi bruke garderobene til 3t, slik at vi slapp den enorme køa til Pirbadet-garderobene! Der sparte vi iallefall 30 min!

Etter masse bading var vi skrubbings, og dro rett hjem til famme hvor vi fikk servert en nydelig pizza med salat ved siden av. Det er lenge siden jeg har spist så mye!  Det er utrolig hvor godt det er med mat etter noen timer i badeland! • 31.07.2015, 19:27

Når baby ikke vil spise


Lille prinsessa vår var ikke så veldig ivirg på matfronten sine første levemåneder. Det var så ille til tider at jeg ble oppriktig bekymret. Jeg tok henne med både til helsestasjon flere ganger, og hos lege. Vi var tilogmed en tur innom ammepoliklinikken på sykehuset, og de gjorde meg bare enda mer bekymret.  Ingen fant noe galt med baby, hun ville bare ikke spise. Fikk tips om å gi flaske, men hun nektet å drikke fra flaske også. Ingen ting hjalp, og vekta gikk så vidt oppover. I en alder av 2,5 månder var hun fortsatt som en nyfødt baby på vekta.

Så bestemte jeg meg for å ta henne med til kiropraktor. Det skulle vise seg å være en smart beslutning. Det viste seg at hun hadde en låsning i nakken, som ga henne smerter når hun spiste. Etter 3 behandlinger var låsningen borte, og vi dro til syden.

VIPPS! For en underverk. Hun ammet som aldri før, og endelig var det amming uten ville protester og gråting. Hun ammet lenge, og var strålende fornøyd. Og etter sydenturen da vi besøkte helsestasjonen igjen, fikk vi se endringer på vekta:

Endelig lå hu over den nederste røde streken på grafen deres! (hun hadde fulgt den røde streken i 3 måneder, men nå var vekta 1 mm over den kritiske røde streken!) Hurra

Siden vekta har gått så sakte oppover har vi vært på hyppige vektkontroller. En baby bør legge på seg 200 gram i uka de første ukene, og prinsessa  vår la på seg rundt 20 gram. 

Forrige uke var vi på en ny vektkontroll! Jeg var utrolig spent, og ble veldig glad da jeg fikk vite at  hun har lagt på seg godt! Akkurat som hun skal. Hurra! Vekta er så bra nå, at vi slipper videre vektoppfølgning. Babyen er så fornøyd og spiser som en helt!  Jeg er utrolig glad at jeg ikke ga opp amminga da det stod på som verst, vi kom oss gjennom det til slutt

  • 31.07.2015, 13:51

Storm i skogen


På Onsdagen tuslet vi på tur inne i skogen. Været var herlig, med skinnende sol og helt ok temperatur. Det er så herlig å bo så nærme marka at man er inne i skogen bare få meter unna leiligheten. Vi må bli flinkere til å bruke nærområdet, for det er utrolig vakkert her. Lilleprinsen fikk gå hele veien selv, og vi droppet vogn til han.

Storebror er nemlig vant til å gå på lange turer, og selv om vi var ute godt over 1,5 timer, klaget han aldri. Lillesøs sov søtt i vogna si det meste av turen. Vi møtte på ender, frosk og mange forskjellige fugler. Da vi kom til vannet blåste det opp til sterk vind, ja, nesten en liten storm. Da ble det iskaldt, og lilleprinsen måtte til til hetta på genseren for å ikke fryse. Rart hvor fort det slår om. Jeg elsker slike turer, og nyter hvert sekund sammen som familie, før pappsen drar fra oss i forbindelse med jobb og blir borte alt for lenge


NO makeup 

 • 29.07.2015, 14:30

Hhhahahah


Litt sen update fra Søndagen som var: Jeg, Lilleprinsen og lillesøstermøtte  Ariana og søstersen hjemme hos dem. VI dro på en lekeplass i nærheten og leket kjempe lenge. Vi rutsjet en diger rutsjebane, noe jeg aldri trodde jeg skulle ha mot nok til å gjøre. Men så gjorde jeg det likevell. Hahha, det var jo faktisk veldig morro. Etter å ha leket lenge gikk vi en tur i skogen og kastet steiner i bekken. 


Hello, her er monsteret jeg rutsjet inni:

På ettermiddagen var vi invitert på Grillstad Marina, hjemme hos Johnny. Han hadde disket opp en supergod middag til oss - hele gjengen: SØs, typen og Ariana, Lilleprinsen, meg og Alex, Og broren min og kjæresten hans. Det var fullt hus for å si det sånn. Vi storkoset oss og var der helt til småttisene måtte hjem for å legge seg.  • 28.07.2015, 21:38

Morro for store og små


Herlig vær betyr utflukt!!! Etter barnehagen i dag dro vi til Tusseløypa, for der har aldri pappsen vært med på tur tidligere. Det er alltid gøy å utforske nye steder. Vi pakket med oss grillmat siden været var så fint, og kjørte opp til bymarka. På veien møtte vi både hjort og sau midt i veien! Norsk natur på sitt beste.

Da vi tuslet gjennom tusseløypa møtte vi enda flere sauer og tilogmed et ekorn. Utrolig gøy! Fra forrige gang har vi lært oss at barnevognen fikk ligge igjen i bila, og lillesøster fikk oppleve marka fra bæreselen i stedet. Det funket utrolig bra, og hun var veldig fornøyd hele turen. 

Da vi hadde gått gjennom løypa en gang, satte vi oss ned og grillet. Men før vi visste ordet av det, så ble vi overfalt av en hel gjeng med sauer. De hadde fått med seg at vi hadde mat, og ble i overkant litt for ivrige. Derfor flyttet vi pikkpakket til andre siden av gjerdet,  - ingen forstyrrelser fra overivrige sauer, heheh :) Men sau er jo koselig!! Liker at de går fritt! 

Hva har du gjort i dag? 

 • 28.07.2015, 00:25

Birthday


I dag var det dags for barnehage igjen, til stor jubel fra treåringen. Han har sett frem til å møte alle kompisene etter sommerferien, og i dag var det mange barn i barnehagen, ikke bare 6 stk slik det var i forrige uke. I dag storkoset han seg, og gjennsynsgleden var stor. Mens Prinsen var i barnehagen dro jeg rundt på forskjellige ærend, blandt annet på helsestasjonen med lillesøster.

På ettermiddagen var det duket for bursdagsfeiring for svigermor. Vi overrasket henne med bursdagsparty, noe som var kjempe koselig. Vi spiste reker med masse godt tilbehør, og herlige kaker til dessert. Småttisene leket masse ute i solskinnet (Ja, vi er heldige igjen, etter en regnfull start på dagen klarnet det opp, og vi hadde strålende sol) Jeg var med småttisene ute å lekte masse, og vi utforsket en lekeplass i nærheten. Morro! 


Happy birthday

Lillesøster hadde pyntet seg i tyllskjørtet sitt • 27.07.2015, 10:27

SUPERSALG BARNEKLÆR


Det er ingen hemmelighet at jeg elsker salg. Jeg elsker å gjøre kupp, hvem gjør vell ikke det? I den anledning må jeg bare tipse dere om noe fantastisk: KIDSBRANDSTORE har 50%  på så og si hele hele butikken i dag (utenom noen nyheter) Her er det virkelig store kjangser til å gjøre et superkupp. Kidsbrandstore selger maaange av mine favorittmerker, som blandt annet Ralph Lauren og Gant!

 

Under har jeg funnet noen av mine salgsfavoritter (trykk på bildet for å komme til produktet) • 26.07.2015, 23:27

Helt amazing


I går var vi invitert hos Brittemor, og der fikk vi servert noen helt fantastiske kaker. De hadde tilogmed laget brannmann Sam kake, noe som var utrolig gøy for småttisene. JUlie og Michelle var der på besøk, og det var utrolig koselig å få treffe dem igjen. Det er ikke så ofte vi møtes, og da er det ekstra stas når vi endelig gjør det:) 

Vi var heldige med været - nok en gang i Trøndelag. SLike dager mååå bare nytes!Da vi kom hjem fra Britt mekket vi sammen en grillaften hjemme hos oss. Vi fikk besøk av Søs og Ariana, Broren min og Melina, kjæresten hans. Vi storkoset oss i sola og grillet både pølse, hamburger og marshmallows? Vi spiste is i sola og bare storkoset oss. Etterpå tuslet vi inn og spilte WII. Det ble en sen kveld både på barna og oss

 • 24.07.2015, 22:04

2barnsmamma in action


Idag prøvde jeg noe nytt, jeg tok med lillesøster og storebror på shopping på Ikea helt alene. Og det gikk jo over all forventning, storebror er så flink, rolig og tålmodig. Vi var der kjempe lenge, og filk spist linsj og testet ut lekerommet.

Etter shopping på Ikea, dro vi til Ringvebukta hvor vi møtte søstra mi og familien hennes. Der fikk barna leke seg på den nye lekeplassen, vasse i vannet og kaste stein i vannet

Sjøen var overraskende varm, og hadde det ikle vært så kaldt i lufta så hadde jeg nok dukket under jeg også!

 

Etter å ha vært på stranda ei stund, gikk vi tur i nærområdet. Ååh, får ikke sagt det nok: det er så godt med litt sol på kroppen

 • 23.07.2015, 21:14

Perfekte sommersandaler


Hos nettbutikken Lekmer har jeg funnet mange fine sko til lilleprinsen. De har et enormt utvalg, og i de siste månedene har jeg kjøpt over 4 par derfra- Under ser dere et av parene, noen herlige sommersandaler som vi har brukt i hele sommer- De er utrolig gode på foten, og veldig fine. For tiden har Lekmer et stort sommersalg med mange produkter til 70% rabatt! Verd å sjekke ut

Elsker disse sandalene, kan kjøpes her • 23.07.2015, 20:46

Hahaha, vi er gale


I går ringte svigermor og inviterte oss med på grilling. Vi var heldig, for det var oppholdsvær, men det skulle ikke vare lenge. Da vi kom frem til grillplassen og hadde vært der en liten stund, begynte det å pøøøsregne. Men vi var ved godt mot likevell vi, og gjennomførte grillinga. Utrolig koselig, vi kan ikke la været stoppe oss. For det regner jo så og si hver eneste dag. 

Etter ei regnskur kom sola også, og småttisene fikk kose seg med is! :) Vi hadde med haugevis med mat til fuglene, og både endene og gale måsene fikk spise seg gode og mette. Grillings er koselig!  • 22.07.2015, 18:08

Når det regner


I går våknet vi til strålende solskinn, ååh, så deilig og så etterlengtet. Men siden været er så ustabilt hadde vi allerede bestemt oss for å ta turen til Pirbadet. Godt var det, for det ble regn utover dagen. Mange hadde tenkt det samme som oss for det var veldig folksomt i pirbadet. Lillesøster ble plassert hos bestemor imens vi badet os koset oss i flere timer. 
Da vi dro hjem på ettermiddagen tok vi med pappsen og lillesøster på skogtur. Vi tok med oss båten også og rodde en tur på vannet. Det var superherlig, og etterhvert kom kveldssola også. Skikkelig idyll

 • 19.07.2015, 22:24

Båååååååt


På Fredagen var vi passe heldig med været! Solen tittet frem og temperaturen var helt grei! Da måtte vi benytte oss av kjangsen til å teste ut båten lilleprinsen fikk i gave fra gudfaren sin!

En slik båt har vi ønsket oss lenge, og det var veldig stas å sjøsette den. Jeg fikk prøvd ut mine fantastiske ro-ferdigheter! Som viste seg åvære totalt fraværende, båten snurret bare rundt. Men øvelse gjør mester!

Vannet var veldig varmt, og det var deilig å vasse i vannkanten. Vi koset oss med niste, ga mat til fuglene og slappet av. Vi hadde stranda helt for oss selv, overraskende nok

 • 18.07.2015, 22:08

Kveldens tips: Barneklær på netter


Når jeg handler barneklær på nettet er jeg opptatt av godt utvalg. Og nå har jeg funnet en herlig nettbutikk jeg ønsker å tipse dere om;  Nemlig nettbutikken Tre Hjerter. I disse dager har de også masse salg! De fører mange av mine favorittmerker som Memini, Name It, Tina Wodstrup, Lilleba, MarMar Copenhagen og Name it. Og om du bestiller for over 1000 kr får du  gratis frakt! 

Under har jeg funnet noen av mine salgsfavoritter. Trykk på bildet for å komme rett til produktet. Jeg skal iallefall bestille masse til lille prinsessa vår. 

 
Ikke sant klærne er nydelige?

 • 16.07.2015, 22:00

Et eventyr!


I går dro vi å besøkte Dinoworld på Leangen, noe vi hadde sett frem til lenge. Det er gøy å oppleve noe utenom det vanlige. Selve utstillingen var litt mindre enn vi hadde sett for oss, men forestillinga var kjempegøy! Og i tillegg hadde de hoppeslott utenfor, noe som var veldig gøy for alle småttisene

Idag har det regnet rekordmye, så vi har for det meste holdt oss innendørs. Vi fikk besøk av Andreas, Lukas gudfar og de to barna hans. Småttisene storkoset seg sammen som alltid.

Siden vi har vært så mye inne i dag, ble det en liten kveldstur i pøsregnet. Det er så deilig når man kommer inn igjen:)

 • 14.07.2015, 22:47

Amazing Birthday


I dag fylte tante Marty 19 år! Hipp hipp hurra for tante Marty. Vi overrasket henne med en veldig koselig bursdagsfeiring hvor  vi grillet, spiste kake og godis, hadde quiz og div konkurranser. Vi storkoset oss alle sammen, det er så gøy med bursdager. Vic hadde pyntet utrolig fint med masse rosa <3


Symd jeg ikke kunne delta i konkurransene. Jeg har nemlig fått tilbake ryggproblemene mine pga at jeg var litt uforsiktig her om dagen. Men det er gøy å se på også
Småttisene storkoset seg sammen som vanlig og leket masse. Og siden det var bursdag koset de seg med masse is også :)  • 13.07.2015, 23:35

Finally back in business


I dag fikk jeg endelig tilbake bila mi, som den siste uka har vært på bilverksted. Jeg hater å være uten bil, men heldigvis har vi fått låne mamma sin. Bare synd jeg ikke kan kjøre den da jeg kun har lappen for automat!

Det er deilig å ha bil slik at vi kan gjøre akkurat det vi vil uten å være avhengig av at andre kjører oss rundt!

I dag har vi storkoset oss på Lian sammens med Helene, Andreas og småttisene! Vi var så heldig at vi hadde grillvær i dag også. Småttisene fant tonen og leket kjempe bra sammen! De kjørte tilogmed båt, noe som vAr utrolig gøy!

Fikk desverre ikke tatt noen bilder da iphonen var tom for strøm (surprise) heheee

 • 13.07.2015, 20:11

Nytt i garderobenMÅÅÅÅÅ nesten bare ha matchende sko! Søte!

 • 12.07.2015, 21:58

En smak av sommer


Sommervær to dager på rad? Hva skjeera?

I dag tok vi turen på stranda og storkoset oss i sola sammens med søs og Ariana. Småttisene var så tøffe at de badet, enda vannet var iskaldt. Vi hadde med oss matpakker og var på stranda i mange timer. Bestemoren til småttisene tok turen hun også, noe som alltid er stas

På ettermiddagen dro vi hjem til lilleprinsens tante Ia, hvor vi møtte tante Marty, Seb, Sarah og onkel Randall. Det er så gøy at lilleprinsen og lillesøshar gjevngamle søskenbarn:)

Vi grillet og koset oss i sola. Maten var nydelig, og vi hadde det utrolig morro med et hagespill! Småttisene badet og løp rundt. Det er tydelig at de elsker sommeren også

 • 12.07.2015, 01:42

Beachvolleyball og Sommersalat


EEEEENDELIG sommervær!!! AAh, så deilig! Vi våknet av at solen skinte inn vinduet og jeg fikk klar beskjed av lillegutt om å stå opp. Utrolig hvor godt det er med sol når vi har hatt dårlig vær så lenge! I dag hadde vi planlagt å dra å besøke JOhnny, Lilleprinsen sin fadder på Grillstad Marina. Vi hadde jo sett frem til fine sommerdager der, i og med at uteområdet er så fint!

Først spiste vi en god lunsj i solveggen, og etterpå spilte vi flere runder med beachvolleyball. Det var kjeeeempe morro!!!! Mens lillesøster sov kunne jeg spille masse, og vi storkoset oss alle mann. For å si det sånn, jeg er ikke særlig flink i denne sporten, men gøy var det! 


Etter å ha spilt beachvolleyball dro vi på den populære lekeplassen med sjørøverskute. Småttisene storkoset seg, mens vi slappet av i sola. Vi kastet også masse stein i vannet, noe som alltid er like populært, og vi så på noen som var så utrolig tøffe at de hoppet i havet - bokstavelig talt. PÅ kveldinga fikk vi besøk av tante Marty, og hun og kjæresten min laget verdens beste sommersalat som vi nøt på terassen i sola. Senere på kvelden spilte vi kort, og WII. Jeg har blitt hekta på Wii, hahahh

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits