• 31.08.2013, 16:48

Når ringer Legen?


Jo, han ringer når det er noe galt!

 

 I går ettermiddag lå jeg å slappet av sammens med Lukas. Da jeg skulle sjekke klokka på mobilen min, oppdaget jeg at legen har ringt meg. Det var akkurat kl 15.30. Endelig skulle jeg få svar på prøvene jeg har tatt. Selv om det er et dårlig tegn at man blir oppringt (da har de mest sannsynligvis funnet noe) så er det godt å endelig få svar. MEEN siden jeg ikke har på lyd på mobilen, måtte jeg ringe tilbake da jeg oppdaget at jeg hadde ubesvart samtale derfra. Men det gikk selvfølgelig ikke, for telefonen på legesenteret var stengt, så nå må jeg vente i "spenning" til Mandagen. 

Uka her har vært rar, jeg har vært mye slappere enn jeg vanligvis er, og veldig sliten. Og jeg vet legen har funnet ut av noe, uten at jeg har fått vite hva det er.  Nei, jeg får bare holde ut og vente til Man. Dette er også grunnen til dårlig blogging, jeg har ike hatt energi til noe annet enn å bare ligge å slappe av.::/


 • 31.08.2013, 16:41

Lunsj og koselig familietid


For en Luksus, Lukas våknet ikke før 9 imorgest. Godt å sove lenge, selv om jeg la meg supertidlig i går. Jeg blekket faktisk allerede klokka 11!

I dag pøsregnet det her i Trondheim - til glede for Lukas. Han elsker regnvær, for det er kjempe stas å hoppe i søledammene. Men i dag måtte vi forsøke å unngå dette, da vi skulle på lunsj på Solsiden, og da burde vi helst være tørr...! :)  

På Solsiden traff vi Lukas farmor og farfar, samt fadder og de tre barna hans. VI spiste en god lunsj, og Lukas synes det var kjempe godt med pizza. Lukas fikk også mange gaver av famme, som jeg kommer til å vise dere i eget innlegg. Glede dere, for det var så mye lekkert!

PÅ vei hjem fra lunsj sovnet gullstjerna mi i bila. Han sover jo vanligvis fra 12-1 tiden, så det er ikke rart han sovnet fort da vi skulle kjøre hjem og klokka var blitt 15.30. 

 

Hva er dine planer for helga?

 • 30.08.2013, 14:43

Svært fraværende


Beklager at jeg har vært så fraværende på bloggen den siste uka. Det er mange grunner til det, uten at jeg trenger å gå nærmere innpå dem. 

På Tirsdagen ringte jeg legesenteret angående alle blodprøvene jeg tok sist, og hun på tlf nølte med å gi meg svaret. De hadde funnet noe galt med noen av prøvene, men hun ville ikke si hva. Hu sa hun skulle be legen ta kontakt og sende meg et brev - et brev jeg enda ikke har fått. Blir veldig nysgjerrig hva de har funnet, men kanskje jeg snart får svar på hvorfor jeg har vært så innmari slapp et helt år.

På Onsdagen da jeg hentet Lukas i barnehagen hadde han utslett i ansiktet. Da han skulle bade på kvelden, oppdaget jeg at utslettet var over hele kroppen. Neste dag dro han i barnehagen, for han virket ikke påvirket av utslettet. Men i dag har han feber og flammende utslett, så i dag var jeg hjemme med han. Veldig usikker på hva dette kan være, men tipper det er en barnesykdom som forårsakes av virus, • 28.08.2013, 22:09

Idyll


Åh, det er så fint her vi bor om sommeren! Jeg elsker å bo så landlig og barnevennlig, med marka som nærmeste nabo, i et rolig område. Det  er rett og slett helt perfekt. 

Foretrekker du å bo landlig eller midt i en by? 

 • 26.08.2013, 22:34

BIrthday girl


Kjære søstra mi var Birthday girl da hun var i syden 22. AUgust, og i går feiret hun dagen sammen med familien. Hun hadde invitert oss hele gjengen, og serverte MYE godt. Jeg mistet til slutt tellinga på hvor mange kakestykker jeg spiste. heheh, det sier vell sitt! Lukas storkoset seg på bursdagsfeiring og leket masse med Ariana. De er så gode venner! 

I gave fra oss fikk søs 2 sesonger av Game of Thrones, 2 smykker, et skjerf, en ring og en brødboks som hun hadde ønsket seg. Tror hun ble veldig fornøyd med alle gavene hun fikk :) Ser ikke kakene gode ut? 

 • 26.08.2013, 16:40

Haha, Lille Luringen


Det er en god grunn til at vi har barnesikring på toalettet vårt; nemlig fordi Lukas synes det er veldig gøy å kaste stasj oppi do. Men i ny og ned så glemmer vi å lukke barnesikringen, og da skjer det noe hver eneste gang. Enten ligger det ei badeand oppi doskåla, eller et hårstrikk, eller en hånduk. MEn denne gangen hadde Lukas funnet på noe nytt;  Han hadde nemlig fylt toalettet med bleier, hele 5 stk! Luringen vår! hehehe, jeg måtte le da jeg oppdaget det. 

Dette vet jeg Lukas har etter meg, for da jeg var lita kastet jeg kaninen vår i do?! Og trakk opp. Du kan tro mamma fikk sjokk da hun åpnet dolokket. (kaninen overlevde vell å merke)  • 25.08.2013, 21:34

Det er bare jeg som får det til


For 7 år siden greide jeg å kutte meg under barbering av beina, og da det kom rur på såret, greide jeg å kutte meg igjen! Snakk om å være uforsiktig! Siden den gang har jeg fått et arr på leggen som har vært hvitt, og ganske usynlig om man ikke studerer nærme. Men her om dagen presterte jeg å kutte opp arret igjen, uten vilje selvfølgelig. Det blødde som bare det, og for å stoppe blødningen måtte jeg ha på bomull og ta teip snurret stramt rundt foten. 

Neste dag da jeg skulle fjerne teipen og bomullet, så hadde bomullet grodd fast i såret. FIkk det ikke bort, selv om jeg prøvde å vaske det av. Det endre med at den måtte rives av og jeg begynte å blø IGJEN. OMg, er det mulig?

 

 • 25.08.2013, 15:37

Its all about the daily magic


Hverdagsmagi!!! I dag var det superherlig vær fra morgenen av, så jeg bestemte meg for å ta med meg Lukas å jogge rundt Haukvannet. Vi pakket med drikke og smooties, og vogna så klart, og kjørte på tur. Vi var de første som kom dit i dag, siden vi startet så tidlig, men da vi skulle dra var det stappfullt av både folk og biler.

Jeg vet ikke om jogginga mi gjorde meg verre i formen, men jeg er lei av å sitte stille. Det kan ikke være sunnt. Jeg jogget to runder, med noen gåpauser, og hosteanfall pauser.  Etter treninga leket vi oss masse; Lukas fikk se på endene, kaste stein i vannet og bade. Vi storkoset oss i sola, og vR der i to timer. Det er så vakkert i finværet, helt magisk!

Etterpå var planen å dra på Vådan å se på hestene, men jeg fant ikke fram. Vi rotet oss nesten bort, og da var det bare å sette snuten hjemmover

 • 24.08.2013, 23:40

Woohoooo


Jeg våknet i morgest med stemme!! Hurra!! Men desto mer jeg snakker, mer hoster jeg. Stemmer svikter i ny og ned, men jeg greier iallefall å snakke litt, og det er herlig! Her er vi iallefall på vei fremover. (eller ikke, for nå til kvelden har jeg vondt i brystet og hoster enda mer. Men lever i håpet altså) 

Siden vi har de siste krampetrekningene fra sommeren her i Trøndelag nå, med sol og god temperatur, inviterte jeg  søstersen og Ariana på tur sammen med meg og Lukas. Vi bestemte oss for å tusle rundt Haukvannet, og handlet inn niste før vi dro ut på tur. Småttisene storkoset seg og fikk gå det meste av veien selv. De byttet på å trille vogna, og hadde det veldig morsomt med å kaste stein i vannet. De fikk tilogmed vasse litt da vi kom frem til stranda. Life is good! 

Jeg var virkelig kledd for skogtur. NOT! Jeg skilte meg ut der i skogen for å si det sånn. De fleste hadde på seg behagelig treningstøy, eller turtøy. Men til mitt forsvar hadde jeg egentlig lagt andre planer for dagen, og tok turen mer som på sparket. 

Hva har du gjort i finværet i dag? 

 • 24.08.2013, 23:23

Beautiful


I dag da jeg var på matshopping kom jeg over noen nydelige roser jeg ikke greide å motstå. Derfor ble de med oss hjem:) 

Er de ikke fine?

 • 23.08.2013, 22:36

Still going, but not so strong


Jeg er fortsatt dårlig og stemmeløs, men siden Lukas var i fin form i dag, fikk han dra en tur i barnehagen. Nå er det faktisk over en uke siden han har vært der, og da var det greit at han fikk dra en tur å leke med de andre barna. Dessuten hadde de turdag i dag, og det er jo verd å være med på. Lukas koset seg i barnehagen mens mammsen var hjemme og pleiet stemmen.

Huff, det er ubehagelig å ikke ha stemme. Naboer og folk du møter hilser på og sier hei, og man forsøker å si noe tilbake, men det kommer bare noen pip, og noen ulyder. Hahah, omg! Jeg vil jo ikke bli oppfattet som overlegen, men det er ikke bare-bare å prate uten stemme. Jeg har fått beskjed om å "hvile" stemmen, men det er umulig å ikke prøve å prate i løpet av en dag. SPesielt når man har en søt liten prins hjemme, som ønsker å kommunisere med mammsen.

Får håpe stemmen er tilbake på Mandag, men helst før!
Og siden jeg er syk, så får det bare bli noen lekre bilder av meg i morgenkåpa. Hahahh

 • 22.08.2013, 21:09

PiiiipPiiiiip


Omg. Da jeg våknet i morgest hadde jeg ikke stemme i det hele tatt. Jeg håpet den skulle komme tilbake, tok meg en dusj og sminket meg for å dra på jobb, men det ble verre og verre, og det kom så vidt en lyd da jeg forsøkte å snakke. Derfor dro jeg til legen for å ordne med sykemelding. Vanskelig å prate med kunder når man ikke greier å prate.

Da jeg kom innpå kontoret hos legen og han sa "hei" prøvde jeg å presse frem et hei tilbake. Eneste lyden som kom var Piiip. Øh, et lite pip. Ikke så lett å forklare problemet uten at det kommer en lyd, men han skjønte selvfølgelig med en gang hva problemet var. Plagsomt å ikke greie å prate, og i tillegg har sterke smerter i halsregion. heldigvis har Lukas blitt mye bedre, nesten helt frisk nå:) <3 • 20.08.2013, 13:17

Wiiiii, Jeg har farget håret!!!


Vet dere hva jeg har gått lei av? At hver gang jeg farger håret, så er jeg strålende fornøyd med fargen i et par uker, men så går den gradvis over til å bli noe blond igjen. Og det å farge håret ofte for å holde fargen ved like, det sliter veldig på hodebunnen min som både er sår, rød og irritert. Derfor bestemte jeg meg for å prøve noe nytt denne gangen ; PERMANENT hårfarge.

FØrst dro jeg til frisøren for å kjøpe hårfarge, men da fikk jeg beskjed om at de ikke selger permanent farge. Så da måtte jeg prøve noe annet. Rema 1000 ble løsningen. Men jeg hadde ikke peilig på hvilken farge som er som den jeg vanligvis bruker, og jeg visste heller ikke hvilket merke som er bra til hjemmefarging. Det føles så mye tryggere å kjøpe farge hos frisøren.

Jeg stod en stundt og vurderte hvilken farge jeg skulle ta, og den jeg til slutt valgte viste seg å være et godt valg. Merket jeg gikk for var Garnier OliaHva synes du?

 • 19.08.2013, 07:54

Sykiser


Å Vips så var helgen forbi......

Helgen har kun gått med til å  være hjemme for å prøve å bli frisk. Lukas har vært kjempe varm og hatt 39,5 i feber. Samtidig som han har bronkitthoste. Jeg har også fått tørrhoste, og tørrhosteanfall er noe av det verste jeg vet. I dag må jeg være hjemme fra jobb for å ta meg av Lukas, siden har fortsatt har feber. 
På ønskelista til Lukas, ikke noe han trenger, men de er så fine, hehe


 • 18.08.2013, 22:47

Nytt innkjøp


Ny veske til ipad, øredobber, smykke og armbånd. Alt fra Lindex. Egentlig er jeg ikke noe fan av polkadott-mønster, men denne synes jeg var skikkelig fin. Jeg byttet faktisk ut Friis&companyveska jeg har for denne

#veske #smykke #newin

 • 17.08.2013, 15:10

Det måtte bare skje ja


Det er ingen overraskelse med mitt dårlige immunforsvar, nå har jeg blitt syk jeg også!

 

Da jeg hentet Lukas i barnehagen på Onsdagen var han utendørs, og han var iskaldt. Han var iskald på hendene, og i kinnene. Og jeg så tydelig at  han synes det var for kaldt. Da jeg tok han med inn og kledde av ytterklærne, oppdaget jeg at han var våt på buksa og klærne under regndressen. Og slik ble han syk. 

Lukas ble verre utover kvelden, og dagen etterpå måtte han hentes tidlig i barnehagen pga dårlig form. I dag har han feber, og jeg har blitt smittet. Jeg har ikke feber, men er ordentlig forkjølet. Typisk altså. Men siden vi har hatt hjemmedag i dag, har vi koset oss med masse god mat og kvalitetstid sammen. Her er lunsjen vi spiste

 

 • 16.08.2013, 14:43

Knekk ryggen


I dag er jeg hjemme fra jobb på grunn av at barnehagen har planleggingsdag. Hadde de ikke hatt det, så hadde jeg uansett måtte vært hjemme, for Lukas har blitt så syk:( I morgen skulle vi egentlig på fest med jobben, men denne må også utgå på grunn av at Lukas er dårlig.

Klokken 11 hadde jeg min første time til fysioterapaut på grunn av ryggproblemer. Som nevnt tidligere har jeg scoliose, så ryggen bærer kroppen skjevt. Nerver og sener blir klemt og presset sammen på ene siden av ryggen, og det har ført til at korsryggen svikter i ny og ned. Av og til greier jeg ikke en gang å reise meg, eller å gå. MEn nå er jeg inne i en bedre periode, heldigvis.

Legen sa jeg hadde en del problemer meg ryggen, så han knakk i ryggen flere steder. Det var ubehagelig, og litt vondt. Men etterpå ble jeg mye bedre. Jeg skal ha ny time allerede neste uke, for å bli vist et treningsopplegg jeg skal følge. Det er viktig at jeg trener opp ryggen riktig.

Jeg har vært på røntgen for å se om jeg har så skjev rygg at jeg får operasjon. Da jeg var 17 år var jeg 1grad i fra å få operasjon, så jeg er spent på resultatene. De skulle egentlig komme i dag, men det har blitt utsatt i 2 uker. Så jeg får bare vente i spenning.

 • 16.08.2013, 14:21

Pakke i posten


Hver gang jeg  er innom Kappah så stopper jeg ved Newbieklærne. Jeg elsker disse plaggene, for absolutt alt i Newbie er så delikat og fint. Stoffet er herlig, og jeg ble så glad da de bestemte seg for å komme med større størrelser, slik at Lukas fortsatt kan bruke de. Når det gjelder mote så har høstsesongen alltid vært min favoritt, da kommer det mye fint i butikkene. Newbies høstkolleksjon finner dere i butikkene fra uke 35, gled dere! 

 • 15.08.2013, 22:04

Da jeg var gravid måtte jeg låse meg inn


Da jeg var gravid ville jeg holde graviditeten hemmelig så lenge som mulig. Det gikk greit med tanke på at magen brukte en stundt på å komme tydelig frem, men det var ikke alltid like lett for meg. Jeg husker i starten av graviditeten, da hadde jeg sterke magesmerter, blødning og kramper: Tenk deg å sitte på jobb å ha så vondt at du bare vil hyle og gråte, men så må du sitte å smile til kundene og late som ingen ting?!

I perioder måtte jeg gå ned i kjelleren på do, og bare sitte der, gråte og vri meg i smerte. Men jeg kunne ikke sitte lenge, for da ville jo noen merke at noe var galt. Derfor tok jeg meg alltid sammen, gikk ut til kundene og latet som ingen ting. Slik var det i flere uker... Jeg gråt på do, ringte mamma og ringte legen. Men tok på en maske som om alt var fint for resten av verden.

Det som er så rart nå, og grunnen til at jeg forteller dette, er at når jeg er på jobb nå om dagen, og går ned i kjelleren, da blir jeg sykelig kvalm og får frem alle følelsene jeg hadde i graviditeten. Alle minnene kommer tilbake, og jeg føler meg dårlig igjen. Merkelig egentlig, men sikkert ganske naturlig. Jeg husker godt hvordan det var å være gravid, spesielt når jeg er i kjelleren på jobb.

Heldigvis var graviditeten kun vondt istarten, for resten av svangerskapet var fantastisk, perfekt, og jeg stortrivdes som gravid. Det er en av de herligste følelsene i verden å kjenne liv i magen. Men den aller beste følelsen er å holde babyen sin i armene sine! <3 <3 <3 

 


Babymagen 33 uker på vei <3 <3 <3 

 • 14.08.2013, 20:25

Og, jeg har gjort det


Jeg har vidreført min skodilla på Lukas! Nå som jeg har ryddet opp i min egen skosamling, og forminsket den med minst 50 par, så øker Lukas sin stadig. Men nå som han har begynt i barnehagen er det viktig å ha masse sko, slik at han har noe å bytte til hvis han for eksempel blir våt på beina. Her er noen av de nyeste innskuddene:


Elsker Kavatsko! Disse er en av favorittene. Kjæresten min synes også disse var utrolig fine, og han er svært kresen

Skoene helt til høyre med de lyse skolissene, er Superfitsko. De skal være gode å gå i

Tøflene i midten er fra Polarnopyret

Nå har vell Lukas rundt 20 par sko?! 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits